Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LORDOS
gold member
gold member
LORDOS

Τόπος : Suncity
Registration date : 03/08/2010

Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 03 2012, 22:25

niksalonik έγραψε:
stam έγραψε:
γουστάρω!!

εγώ να δεις που μαλλον θα μαι Αθηνα ....(τωρα ειμαι μαγουλα-Ασπροπυργου) κι ισως παμε δικάβαλοι με καποιον ...χαχαχαχαχαχαχαχ

Αμ τι νομίζατε ???
Μόνο η Σαλονίκη θα έχει Ψωμιάδη ??
Πάρτε και σεις Salonik να έχετε !!!

Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://lordos.listen2myradio.com/
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 03 2012, 23:14

niksalonik έγραψε:

εγώ να δεις που μαλλον θα μαι Αθηνα ....(τωρα ειμαι μαγουλα-Ασπροπυργου) κι ισως παμε δικάβαλοι με καποιον ...χαχαχαχαχαχαχαχ

Θα σε έπαιρνα εγώ αλλά θα κουβαλάω την επίσημη από πίσω!!!! Laughing Laughing Laughing
http://www.schoolofdance.gr
man_OS
gold member
gold member
man_OS

Τόπος : Αγ. Παρασκευή
Registration date : 23/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Ιαν 09 2012, 21:12

Παιδιά μόλις δέχτηκα τηλέφωνο από τα παιδικά χωριά και εν τέλει η συνάντηση θα γίνει 29 Ιανουαρίου...
Άλλη μια στραβή να γίνει και αλήθεια σας λέω θα το κάψω το θέμα...

massai
gold member
gold member
massai

Τόπος : Ίλιον
Registration date : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 10:54

mouuuuuu

Τι έγινε ρε Μανώλο; Απορώ πραγματικά!
man_OS
gold member
gold member
man_OS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 13:48

φίλε τους παρακαλάω ουσιαστικά πριν από τα χριστούγεννα μόνο και μόνο για να με πάρουν τηλέφωνο!!! Αφού τους πήρα 4-5 φορές, εδέησαν και επικοινώνησαν και δώσαμε ραντεβού να πάμε στις 22. Και χθες με πήραν τηλέφωνο να το κάνουμε 29...
Τέτοια αδιαφορία ούτε από το γραφείο του πρωθυπουργού.
Ένιγουέι ας το ξεχάσουμε κι ας πούμε ότι είναι για τα παιδάκια για να τα κάνουμε λίγο πιο ευτυχισμένα έστω και πρόσκαιρα.

Το λοιπόν 29 του μηνούνε ραντεβού, σύντομα θα αναφερθεί και ο τρόπος για τα χρήματα και για ραντεβού.
Στέι ιν τάτς!
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 10 2012, 14:55

καποιο "παιδι" εκει μαλλον εχει τις "ανάγκες" του Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 501340 Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 501340 Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 501340

Αντε μη πώ κι άλλα !!!

Καλή η προσπάθεια Ρε Μάνο ....εκανες τα ανθρωπίνως δυνατά ....τι να πώ !!! μη χαλιέσαι τεσπα!!!

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 11/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 17 2012, 23:31

αγόρια καλησπέρα.

μην ξεχνιώμαστε.............................αύριο το απόγευμα στο πλέριο θα τοποθετηθεί το κουτάκι στο οποίο θα ρίχνουμε μέσα τον οβολό μας για τα παιδικά χωριά.
έχουμε 2 τετάρτες μπροστά μας................χρόνος υπάρχει...................δικαιολογίες όχι.
περιμένουμε λοιπόν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα απο τα ενεργά μέλη των Αθηνών ώστε να βάλουμε όλοι ένα χεράκι και να μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσό το οποίο και θα δωρίσουμε στα πιτσιρικάκια που τόσο το έχουν ανάγκη.
μια βόλτα λοιπόν απο το πλέριο νομίζω πως την αξίζουν Wink
σας περιμένουμε όλους.

υ.γ
αύριο το βράδι επίσης θα ανακοινώσουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα καταθέσουν τα χρήματα και όσοι απέκτησαν κάποια απο τα είδη της δημοπρασίας μας και δεν μπορούν να τελειώσουν την συναλλαγή χέρι με χέρι.

aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 17 2012, 23:53

Η Πάτρα έχει ήδη συγκεντρώσει ένα ποσό και περιμένουμε με χαρά την τελική διαδικασία για την κατάθεση των χρημάτων. Μακάρι αυτή η κίνηση να φέρει λίγα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά! Θα μας κάνουν όλους πολύ ευτυχισμένους!
man_OS
gold member
gold member
man_OS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ Ιαν 19 2012, 00:06

Μαγκόπουλά μου Wink

Ο λογαριασμός μου είναι

-------------------------------------

Όποιος θέλει, κάνει κατάθεση. Θερμή παράκληση αν γίνεται να μαζεύονται ανά τόπους ή ανά παρέες και να γίνονται καταθέσεις. Αν
Επίσης σας παρακαλώ μην κάνετε κατάθεση τελευταία στιγμή και δεν φανεί στον λογαριασμό. Παρασκευή 27.1 πρωί θα πάω να πάρω όσα λεφτά έχουν κατατεθεί, δεν θα θελα να υπάρχουν λεφτά που να μην έχουν φανεί και να φανούν την Δευτέρα μετά τις 29 και να ξενερώσω τη ζωή μου Smile

Θενκ γιου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την man_OS στις Κυρ Ιαν 29 2012, 08:59, 1 φορά
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 22 2012, 13:10

καλημερα αγορινες.

την επομενη κυριακη εχουμε ισως την σημαντικοτερη αποστολη σαν φορουμ για την χρονια που τρεχει , την επισκεψη στο παιδικο χωριο sos και την παραδοση των χρηματων που θα εχουμε συγκεντρωσει μεχρι και το πρωι της κυριακης που θα ξεκινησουμε.
ας δειξουμε λοιπον την απαραιτητη συνεπεια ως κοινοτητα.
ας τελειωσουμε με το μαζεμα χρηματων απο τις δημοπρασιες εγκαιρα .
επισης να σας ενημερωσω πως το κουτι που μαζευουμε χρηματα εκτος δημοπρασιων βρισκετε συνεχως στο πλεριο και οχι μονο τις τεταρτες , οποτε αν δεν σας βολευει η τεταρτη που μαζευομαστε η δεν γουσταρετε να δειτε τις ............φατσες μας geek μπορειτε μεσα στην βδομαδα να περασετε οτι ωρα θελετε και να αφησετε τον οβολο σας χωρις να χρειαστει να μας συναντησετε Very Happy .

με τα σημερινα δεδομενα η συναντηση μας θα ειναι στις 10 το πρωι της κυριακης σε μερος που θα ανακοινωθει , 11 μας περιμενουν στο χωριο.

μετα το τελος της επισκεψης μας στο παιδικο χωριο θα ακολουθησει πολεμος peinao σε γνωστη ταβερνα των καλυβιων την οποια δεν εχουμε ξεχασει οσοι ειχαμε ακολουθησει την ιδια διαδρομη πριν απο μερικα χρονια στην προηγουμενη επισκεψη μας εκει.

με το καλο λοιπον να υλοποιησουμε με επιτυχια την συγκεκριμενη αποστολη.
man_OS
gold member
gold member
man_OS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 24 2012, 22:33

Σύντροφες, να σας παρακαλέσω όσοι θέλετε να βάλετε χρήματα, να το κάνετε μέχρι και την Πέμπτη, το πολύ Παρασκευή πρωί. Παρασκευή απογευματάκι θα πάω να τα βγάλω.
Θενκ γιου What a Face
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 24 2012, 22:35

να υπενθυμισω και γω με την σειρα μου οτι ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ σας περιμενουμε στο πλεριο απο τις εξι και μιση και μετα ωστε οποιος θελει να ριξει τον οβολο του στο κουτακι που εχουμε στησει στου Πετρου για τα παιδικα χωρια.
Κυριακη κοντη γιορτη Very Happy .....αντε να παμε στα παιδακια να γουσταρουμε.
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ Ιαν 25 2012, 10:35

Η Πάτρα κατέθεσε σήμερα τον οβολό της! Very Happy
VSTROMAKIAS
vstromhellasforum Enthusiast
VSTROMAKIAS

Τόπος : AΡΙΔΑΙΑ
Registration date : 31/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ Ιαν 25 2012, 15:26

Φιλε Μανο ΟΚ και εγω εκανα καταθεση το πρωι!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

merci merci merci merci merci merci
http://TEOBURNOUT@IN.GR
man_OS
gold member
gold member
man_OS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠαρ Ιαν 27 2012, 20:13

Μάγκες μου
έκλεισε η ιστορία, έχω στον λογαριασμό μου 610 ευρώ για τα παιδικά χωριά!
Η αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού μου βρίσκεται στα χέρια των αντμίν για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Τα λέμε από κοντά με το καλό την Κυριακή
I love you
bozosd
vstromhellasforum Fanatic
bozosd

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 12/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 15:35

Με το καλό,για το καλό! Very Happy
narcissus
moderator
moderator
narcissus

Τόπος : Θες άλλο Νίκη
Registration date : 12/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 16:58

bozosd έγραψε:
Με το καλό,για το καλό! Very Happy

καλόοοοοοοοοο..... What a Face

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 49587_1005865360_1289758227_q

Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!

Ο έρωτας....Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 25iycf7.....με έρωτα περνάει...Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Xf7wjb..!    
morfeas
Administrator
Administrator
morfeas

Τόπος : Ηλιούπολη
Registration date : 14/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 17:25

Μπράβο Μπράβο Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για την ολοκλήρωση αυτής βόλτας ΑΓΑΠΗΣ.....
μεγάλη συμμετοχή , μεγάλο ποσό χρημάτων,πολλά δώρα (παιχνίδια ρούχα βιβλία). Η παρουσία δεκάδων μελών του φόρουμ μας στην σημερινή συγκέντρωση στο παιδικό χωριό sos χάρισε χαμόγελα στα μικρά παιδιά, χαμόγελα που τόσο έχουν ανάγκη.η απόλυτη χαρά μας ήταν οι δεκάδες γύρες με τις μοτοσικλέτες στην περιοχή του χωριού παρέα με τους μικρούς αναβάτες που αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες ζητούσαν επίμονα και άλλη βόλτα και άλλη βόλτα κοκ.

Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Dsc_0012

Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Dsc_0010

Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Dsc_0011

Με αυτή την κίνηση όλοι εμείς που αποτελούμε μέλη του vstrom hellas forum θέλουμε να στείλουμε σε κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι πάντα θα στεκόμαστε στο πλευρό των αδύνατων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.
Στην σημερινή βόλτα συμμετείχε και αντιπροσωπία μελών του συλλόγου vstrom hellas club τους οποίους και ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους.
εκ μέρους όλης της ομάδας συντονισμού σας ευχαριστούμε.

υ.γ.

το τι έγινε μετά την επίσκεψη στο παιδικό χωριό θα μας το πει....ο Σταμέλος.....

Θα παρακαλούσα όσοι έχουν φωτογραφικό υλικό να το ποστάρουν ή να μου στείλουν κατ' επιλογήν φωτογραφίες στο email Μου με σκοπό να κοινοποιηθούν στον ειδικό τύπο.

MOTOtaxidiotis
http://www.mototaxidiotis.gr
msp
msp

Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China
Registration date : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 17:50

OK OK OK
tarammass
tarammass

Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 06/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 17:51

goood goood goood goood
morfeas
Administrator
Administrator
morfeas

Τόπος : Ηλιούπολη
Registration date : 14/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 18:03

περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/pages/Vstrom-Hellas-Forum/214951068519611

MOTOtaxidiotis
http://www.mototaxidiotis.gr
white angel
white angel

Τόπος : ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Registration date : 22/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 18:06

μπράβο μας για μια φορα ακόμα που καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας σαν κοινότητα μια συνεισφορά στα παιδιά αυτά και που τους χαρίσαμε έστω για λίγο το χαμόγελο στα χειλάκια τους.
και πάλι μπράβο μας σε όλους και ας μην ήμουν εκεί λόγο επαγγελματικών υποχρέσεων
groi1000
groi1000

Τόπος : ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 18:21

Πολλά πολλά μπράβο σε όλους σας cheers
MAESTRO

MAESTRO

Τόπος : Θεσσαλονίκη (;)
Registration date : 29/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 18:32

Όσα μπράβο και να πούμε θα 'ναι λίγα !
Τέτοιες κινήσεις δίνουν το παράδειγμα και το πρότυπο λειτουργίας όλων των κοινωνικών ομάδων,
οποιοδήποτε κι αν είναι το στοιχείο που τις ενώνει !
Πρότυπο !

Πάντα τέτοια !
OK OK OK
msp
msp

Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China
Registration date : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS   Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Ιαν 29 2012, 19:04

Να ρωτήσω τελικά τί ποσό μαζεύτηκε από όλους μας;

Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 6 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Συναντήσεις μελών Φόρουμ Αττικής-
Μετάβαση σε: