| Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 15:50 | |
| ερωτηση: αν καποιος δεν μπορεσει να ερθει εκεινη την μερα για το α , β, γ, λογω τα λεφτα που θα τα δωσει? |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 15:51 | |
| Στο λογαριασμό που θα δώσει ο Μάνος όταν οριστικοποιηθεί το ραντεβού . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 15:53 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Στο λογαριασμό που θα δώσει ο Μάνος όταν οριστικοποιηθεί το ραντεβού .
αρα χρειαζεται πρωινο...μερικοι απο εμας δεν το εχουμε το πρωινο και δεν μπορουμε να παμε σε τραπεζα....ειπαμε για πλεριο παιζει? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 15:54 | |
| Ναι , όταν ξεκινήσει το μάζεμα των χρημάτων . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 15:57 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 16:00 | |
| - man_OS έγραψε:
- Θα έχουμε άμεσα απάντηση οριστική, μάλλον κατά τις 15 ιανουαρίου μας βλέπω.
Έχουμε χρόνο μην ανυσηχείς , και καλή διάθεση , οπότε όλα θα πάνε καλά !!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 16:01 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- man_OS έγραψε:
Έχουμε χρόνο μην ανυσηχείς , και καλή διάθεση , οπότε όλα θα πάνε καλά !!!!!!!!! καλα το μελλον θα δειξει |
|
| |
Jaderfow
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 18:42 | |
| - to nou sou έγραψε:
- vassilis79 έγραψε:
- man_OS έγραψε:
Έχουμε χρόνο μην ανυσηχείς , και καλή διάθεση , οπότε όλα θα πάνε καλά !!!!!!!!! καλα το μελλον θα δειξει Μην αγώνεσαι μωρέ! Τόσος κόσμος υπάρχει, κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει! |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 19:47 | |
| Μη σκιζετε ρε παιδια το τοπικ με μ@λακιες και ποπ κορν!
Θεωρω τον Μανο πολυ υπευθυνο ατομο για την συλλογη των χρηματων και για την συνεννοηση με τους υπευθυνους!
νομιζω οτι για το σκοπο που εχει δημιουργηθει το τοπικ, αυτος που το εχει αναλαβει θα κανει το καλυτερο δυνατο
...οποτε ολα τ'αλλα ειναι περιττα εκτος και αν καποιος αλλος μπορει να το αναλαβει και να το φερει εις περας με καλυτερο τροπο!
*Δεν θα κατσουμε να τσακωθουμε σε αυτο το θρεντ γιατι εξ'αλλου δεν εχω αυτο το σκοπο ουτε ο τονος μου που το λεω μπορει να βγει στο γραπτο λογο (ειναι 100% φιλικος)
υ.γ πιστευω οτι το τοπικ πρεπει να καθαριστει μαζι και τα δικα μου γραφομενα και να μεινει καθαρο!
(ας εχει μονο ενημερωσεις του Μανου και δηλωσεις συμμετοχης)
|
|
| |
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 22:15 | |
| - Jaderfow έγραψε:
- Μην αγώνεσαι μωρέ! Τόσος κόσμος υπάρχει, κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει!
ΠΑΑΑΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!! Μην αγχωνεσε ρε....εγω δεν θα παω πουθενα για διακοπες, οποτε........!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 22:29 | |
| - 4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
- Μη σκιζετε ρε παιδια το τοπικ με μ@λακιες και ποπ κορν!
Θεωρω τον Μανο πολυ υπευθυνο ατομο για την συλλογη των χρηματων και για την συνεννοηση με τους υπευθυνους!
νομιζω οτι για το σκοπο που εχει δημιουργηθει το τοπικ, αυτος που το εχει αναλαβει θα κανει το καλυτερο δυνατο
...οποτε ολα τ'αλλα ειναι περιττα εκτος και αν καποιος αλλος μπορει να το αναλαβει και να το φερει εις περας με καλυτερο τροπο!
*Δεν θα κατσουμε να τσακωθουμε σε αυτο το θρεντ γιατι εξ'αλλου δεν εχω αυτο το σκοπο ουτε ο τονος μου που το λεω μπορει να βγει στο γραπτο λογο (ειναι 100% φιλικος)
υ.γ πιστευω οτι το τοπικ πρεπει να καθαριστει μαζι και τα δικα μου γραφομενα και να μεινει καθαρο!
(ας εχει μονο ενημερωσεις του Μανου και δηλωσεις συμμετοχης)
και το δικο μου ποστ ειναι φιλικο 100% και το ξερεις απεναντι σου. τα ποπ κορν που λες παραπανω τα εχω βαλει μονο εγω...αρα λες οτι ειναι μαλακιες κατι που εβαλα εγω.....ολη η απαντηση σου ειναι εκτος περιεχομενου...κανεις δεν αμφισβητησε τον μανο ισα ισα γιατι κατι τετοιο αφησες να φανει...κανοντας μια απλη ερωτηση εχοντας το ενδιαφερον πως θα καταληξει το θεμα γιατι εκτιμησα οτι ζοριζει ο χρονος αν το θεωρεις εσυ μαλακια δεν ξερω τι να πω...δλδ δεν καταλαβα δεν μπορουμε να ρωτησουμε κατι σχετικα με το θεμα?ρωτησα μου απαντησε το παληκαρι και ολα καλα...λεμε κατι ασχετο για το θεμα ?δεν εξεφρασα ενα προβληματισμο?τι ειπα?δεν εχω αυτο το δικαιωμα? η μπιχτη να το αναλαβει αλλος αν μπορει καλυτερα τον επιασα και αυτο ...εισαι τελειος λαθος.. τελος δεν ειδα καμια διαθεση για τσακωμω και δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα...διαλογο καναμε... αυτα μπορω να εκφρασω σε γραπτο λογω εγω.αυτα που νιωθω οταν ειδα το ποστ σου... φιλικα γιωργος. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 22:42 | |
| Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης . Απλή συζήτηση έγινε διδικαστικού χαρακτήρα μάλιστα .
|
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 01 2011, 23:15 | |
| ζοριζουμε καταστασεις πως ποτε που χωρις λογο! δεν κανουμε power buy σε ψιψιψινι να βιαζομαστε! Δεν νομιζω να κανονιστει ετσι ωστε να μην εχουμε περιθωριο να κανουμε καταθεση ή να βρεθουμε καπου με τον Μανο ή με καποιο φιλο μας ή με καποιο φιλο φιλου μας που μπορει να βρεθει με το Μανο να του δωσει τα λεφτα! θεωρω λοιπον οτι 50 ατομα αν αρχισουν να ποσταρουν μικροπραγματα που μπορουν να βρουν μονοι τους λυση θα καταντησουν το τοπικ μπαχαλο!! οπως ειπα και στην αρχη σκοπος ειναι να μεινει καθαρο ....οποτε παρακαλω να καθαριστει! .οσο για τα ποπ κορν επειδη χρησιμοποιουνται σε αλλες περιστασεις, μου φανηκαν λιγο περιεργα που τα ειδα εδω!(..εισαι νεος ακομα ) |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Παρ Δεκ 02 2011, 00:14 | |
| αν θελετε αδελφοι χριστιανοι ...αφηστε το συγκεκριμενο νημα χωρις σχολια και αντιπαραθεσεις ....και σεις θα καταλαβατε οτι ετσι χανει τον χαρακτηρα του την αιγλη του ...αλλα και τον ιερο σκοπό του !!!
προς θεου ο καθενας απο μας εχει την αποψη του και ενδεχομενως πολλά περιθωρια εκφρασης ομως οχι σ αυτο το νημα ...
Η Διαχειριστικη ομαδα του φορουμ εχει αναλάβει ενα πολύ σημαντικο εργο και ειμαι σιγουρος πως θα το διεκπεραιώσει με απόλυτη επιτυχια ....ας την βοηθήσουμε ολοι μαζι ....θα ειναι μια μεγαλη επιτυχια για ολη την κοινοτητα μας !!!
Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικά μιας και ειμαι σιγουρος οτι κανεις μας δεν ζητά το αντιθετο αποτελεσμα !!!!
ειναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε τα pm ....για οτιδήποτε !!!!
Το τοπικ συντομα θα καθαριστεί απο περιττά σχολια συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου !!!
Σας ευχαριστώ !!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
RobertDeNiro
Registration date : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Παρ Δεκ 02 2011, 18:27 | |
| Ζελατινα givi 45 ευρω. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/841/imag2014.jpg/ κράνος vemar Μ αφόρετο του 2007 40 ευρω. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/685/imag2021.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/4/imag2017.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/827/imag2026.jpg/ .. |
|
| |
Jaderfow
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Παρ Δεκ 02 2011, 19:35 | |
| - RobertDeNiro έγραψε:
- Ζελατινα givi 45 ευρω.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/841/imag2014.jpg/
κράνος vemar Μ αφόρετο του 2007 40 ευρω. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/685/imag2021.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/4/imag2017.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/827/imag2026.jpg/
.. Φίλε μου μάλλον έχεις κάνει λάθος! Μάλλον ήθελες να το βάλεις στη δημοπρασία για τα παιδικά χωριά SOS που είναι εδώ!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Παρ Δεκ 02 2011, 19:37 | |
| Ναι ναι! Ένας mod (που ξέρει) να το μεταφέρει |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Παρ Δεκ 02 2011, 19:37 | |
| - RobertDeNiro έγραψε:
- Ζελατινα givi 45 ευρω.
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/841/imag2014.jpg/
κράνος vemar Μ αφόρετο του 2007 40 ευρω. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/685/imag2021.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/4/imag2017.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/827/imag2026.jpg/
.. Σ ευχαριστουμε Χαρη (De niro ) για την απλόχερη προσφορά σου .... το ποστ σου θα μεταφερθει στις δημοπρασιες γιατι εκει ειναι η θεση του ... φετα να το παρουν στα χερια τους οι ειδικοι !!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
RobertDeNiro
Registration date : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Σαβ Δεκ 03 2011, 03:54 | |
| |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Κυρ Δεκ 04 2011, 12:10 | |
| 01. Man_OS - Λογαριασμός 02. kalampokas - Πλέριο 03. Panos - Πλέριο 04. VSTROMAKIAS (Οπως σας Βολευει) 05. σαλιγκάρι - τετ α τετ 06. massai - ΜΕΣΑ εννοείται...τον τρόπο θα τον βρούμε. 07. miltos29 - (Προτιμω λογαριασμο) 08. Jaderfow - Λογαριασμός 09. terino - Ραντεβού στο Πλέριο 10. stam - Πλέριο, logistics, τυχαία στο δρόμο... Wink πάντως κάπου θα βρεθούμε! What a Face 11. NikSalonik ....oπου και αν Διαταχθώ 12. hristos13gr - Πλέριο & τρέχοντας κοντά στα παιδιά... cheers cheers 13. 4kings - πλεριο ( απλα να προσθεσω οτι ενα μεγαλο εναυσμα της ηδη υπαρχουσας ιδεας της ομαδας διαχειρισης ηταν αυτο εδω: https://www.vstromhellasforum.com/t16796-topic ) 14. Georgaras - Πλέριο ή όπως βολεύει. 15. k0k0$ - Πλεριο και βολτα στη μαριδα!!! 16. Fyz-Πλέριο 17. vassilis79 - Πλέριο 18. jOnnYs - i also agree - Πλέριο 19. Toumpanos - Πλέριο. 20. Vamael - Όπως βολεύει 21. vaggeliStrom - Πλέριο 22. Μορφέας Πλέριο 23. Linkin Park - Πλεριο 24. vgorgio(Oπως σας Βολεύει) 25. LORDOS at your services 26. Vezouvios 27. trikalinos - Λογαριασμός 28. Guskafetzo - Λογαριασμός 29. matsos13 λογαριασμο, φακελακι κ οτι αλλο χρειαζεστε 30. V-Tom - Λογαριασμός 31. confilis-Λογαριασμός 32. to nou sou-Πλέριο 33. MITΣ - Λογαριασμό 34. Lordjohn 35. SAKK-ΠΛΕΡΙΟ 36. Minas1970 τα πάντα όλα 37. GiannisM78 - Πλέριο 38. V@GGOS - Λογαριασμός 39. gagarin 40. Rory Η Κρήτη παρών 41. jimix patentix μεσα και εγω με τα ολα 42. akisdom - λογαριασμος 43. xplast - λογαριασμός 44. badouras - λογαριασμός 45. jk_prince λιγαριασμος 46. frankxgr Πλέριο 47. plumberfx - λογαριασμος 48. TSIROGIANNOS - Πλεριο 49. steve tsouk-λογαριασμοs 50. vstromrider -πλεριο 51.mavras-λογαριασμός 52.Δανεικός - παρών! 53.geoman87-μεσα και γω... (θα παρω δανεικα απο τον Δανεικο Razz Razz ) 54.MAKIS66 (θα προτιμούσα να γινόταν και μία ενέργεια στη Βόρειο Ελλάδα για να παρευρεθούμε και εμείς) 55.ammoulianiotis 56. 57. 58. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 08 2011, 17:06 | |
| Τελευταία ενημέρωση: Η συνάντηση θα γίνει ΜΕΤΑ την πρωτοχρονιά, καθότι τότε χρειάζονται περισσότερους ανθρώπους κοντά στα παιδάκια. Όπως είχα αναφέρει, ο κόσμος πάει συχνά τώρα τα Χριστούγεννα και μετά τα Χριστούγεννα, πάλι πέφτουμε στο 0. Οπότε εμείς θα πάμε μετά την Πρωτοχρονιά να κάνουμε σαματά |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Πεμ Δεκ 15 2011, 16:23 | |
| 01. Man_OS - Λογαριασμός 02. kalampokas - Πλέριο 03. Panos - Πλέριο 04. VSTROMAKIAS (Οπως σας Βολευει) 05. σαλιγκάρι - τετ α τετ 06. massai - ΜΕΣΑ εννοείται...τον τρόπο θα τον βρούμε. 07. miltos29 - (Προτιμω λογαριασμο) 08. Jaderfow - Λογαριασμός 09. terino - Ραντεβού στο Πλέριο 10. stam - Πλέριο, logistics, τυχαία στο δρόμο... Wink πάντως κάπου θα βρεθούμε! What a Face 11. NikSalonik ....oπου και αν Διαταχθώ 12. hristos13gr - Πλέριο & τρέχοντας κοντά στα παιδιά... cheers cheers 13. 4kings - πλεριο ( απλα να προσθεσω οτι ενα μεγαλο εναυσμα της ηδη υπαρχουσας ιδεας της ομαδας διαχειρισης ηταν αυτο εδω: https://www.vstromhellasforum.com/t16796-topic ) 14. Georgaras - Πλέριο ή όπως βολεύει. 15. k0k0$ - Πλεριο και βολτα στη μαριδα!!! 16. Fyz-Πλέριο 17. vassilis79 - Πλέριο 18. jOnnYs - i also agree - Πλέριο 19. Toumpanos - Πλέριο. 20. Vamael - Όπως βολεύει 21. vaggeliStrom - Πλέριο 22. Μορφέας Πλέριο 23. Linkin Park - Πλεριο 24. vgorgio(Oπως σας Βολεύει) 25. LORDOS at your services 26. Vezouvios 27. trikalinos - Λογαριασμός 28. Guskafetzo - Λογαριασμός 29. matsos13 λογαριασμο, φακελακι κ οτι αλλο χρειαζεστε 30. V-Tom - Λογαριασμός 31. confilis-Λογαριασμός 32. to nou sou-Πλέριο 33. MITΣ - Λογαριασμό 34. Lordjohn 35. SAKK-ΠΛΕΡΙΟ 36. Minas1970 τα πάντα όλα 37. GiannisM78 - Πλέριο 38. V@GGOS - Λογαριασμός 39. gagarin 40. Rory Η Κρήτη παρών 41. jimix patentix μεσα και εγω με τα ολα 42. akisdom - λογαριασμος 43. xplast - λογαριασμός 44. badouras - λογαριασμός 45. jk_prince λιγαριασμος 46. frankxgr Πλέριο 47. plumberfx - λογαριασμος 48. TSIROGIANNOS - Πλεριο 49. steve tsouk-λογαριασμοs 50. vstromrider -πλεριο 51.mavras-λογαριασμός 52.Δανεικός - παρών! 53.geoman87-μεσα και γω... (θα παρω δανεικα απο τον Δανεικο Razz Razz ) 54.MAKIS66 (θα προτιμούσα να γινόταν και μία ενέργεια στη Βόρειο Ελλάδα για να παρευρεθούμε και εμείς) 55.ammoulianiotis 56.kafetzo - whenever,wherever αρκεί να περάσω χρόνο με τα παιδιά 57. 58. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Τρι Ιαν 03 2012, 21:10 | |
| Συντρόφια επιτέλους ήρθαμε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους εκεί. Κλείστηκε ραντεβού την Κυριακή 22.1 στις 11 να μαστε φουλ κομπλέ εκεί! Διοργανώνονται και διάφορα εκεί, ώστε να έρθουμε σε επαφή με τα παιδιά και να περάσουμε όλοι μια όμορφη μέρα. Λεπτομέρειες για το πώς, πού, πότε κλπ, σύντομα. Απλά σας ενημερώνω για να μαστε όλοι κλεισμένοι |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Τρι Ιαν 03 2012, 21:34 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS Τρι Ιαν 03 2012, 22:18 | |
| - stam έγραψε:
- γουστάρω!!
εγώ να δεις που μαλλον θα μαι Αθηνα ....(τωρα ειμαι μαγουλα-Ασπροπυργου) κι ισως παμε δικάβαλοι με καποιον ...χαχαχαχαχαχαχαχ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Χρήματα για τα παιδικά χωριά SOS | |
|