mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογράναζα Δευ Οκτ 10 2011, 13:18 | |
| - paitos έγραψε:
- Γιατι τοσο αγχος με τα γραναζια?
Μπορει καποιος (με 650) να μας πει αν του εχουν τελειωσει τα γραναζια πριν την αλυσιδα?
Εγω με οσους και αν εχουμε μιλησει παντα η αλυσιδα "τελειωνει".... Μια χαρα ειναι τα JT και οικονομικα, δεν ειναι εποχες για πεταμενα λεφτα μια απ΄τα ίδια... είμαι στο 3ο ζευγάρι και έτσι ήταν και τα 2 που άλλαξα. |
|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογράναζα Δευ Οκτ 10 2011, 17:55 | |
| Δυο αλυσίδες έχω αλλάξει, και στις δυο τα γρανάζια που έβγαλα ήταν σαν καινούρια... αφού τα λυπόμουν να τα πετάξω! |
|
massai gold member
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογράναζα Δευ Οκτ 10 2011, 18:22 | |
| Πόσο, μα ΠΟΣΟ κακό είναι να χρησιμοποιήσει κανείς τα ίδια γρανάζια, αφού φαινομενικά τουλάχιστον είναι "καινούργια" ακόμα; |
|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογράναζα Δευ Οκτ 10 2011, 18:33 | |
| - massai έγραψε:
- Πόσο, μα ΠΟΣΟ κακό είναι να χρησιμοποιήσει κανείς τα ίδια γρανάζια, αφού φαινομενικά τουλάχιστον είναι "καινούργια" ακόμα;
Δεν ξέρω, υποψιάζομαι όχι τόσο. Το χειρότερο σενάριο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να σου φθείρουν λίγο γρηγορότερα τη καινούρια αλυσίδα... αλλά σαν αντοχή και κράμα δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα προβλήματος. |
|
nikosdll Member
| Θέμα: Kαλησπέρα αδερφέ Δευ Οκτ 10 2011, 19:19 | |
| Αν θές καλή τιμή και καλή δουλειά παρε στείλε ένα pm να σε στείλω στον Κώστα στο μεταξουργείο ή να πάρεις ένα τηλ να εξυπηρετηθείς |
|