|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikosfp
| Θέμα: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 03:46 | |
| Κοι καλημερα σας.Ειμαι σε φαση αλλαγης αλυσιδας.Εχω βρει την JT στα 104 ευρω.Θαθελα να σας ρωτησω τα εξης. 1ον.Ειναι αξιοπιστη η συγκεκριμενη αλυσιδα κ τα γραναζια της? 2ον.Μαζι με την αλλαγη αλυσιδας πρεπει να αλλαξω και τις γλυστρες? 3ον.Υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη απο την ως ανω μαρκα στα ιδια χρηματα? Εχω το Κ8 ΑBS.Σας ευχαριστω. |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 08:00 | |
| - nikosfp έγραψε:
- Κοι καλημερα σας.Ειμαι σε φαση αλλαγης αλυσιδας.Εχω βρει την JT στα 104 ευρω.Θαθελα να σας ρωτησω τα εξης.
1ον.Ειναι αξιοπιστη η συγκεκριμενη αλυσιδα κ τα γραναζια της? 2ον.Μαζι με την αλλαγη αλυσιδας πρεπει να αλλαξω και τις γλυστρες? 3ον.Υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη απο την ως ανω μαρκα στα ιδια χρηματα? Εχω το Κ8 ΑBS.Σας ευχαριστω. 1ον Προσωπικα την εχω βαλει και δεν μου αρεσε καθολου😠 Δεν την εμπιστευομαι καθως εν κινηση (ευτηχως με λιγα χλμ) εσπασε ενα λινκ!! 2ον Μην αλλαξεις γλυστρες εκτος εαν εχουν φαγωθει πολυ πραγμα λιγο δυσκολο!! 3ον Στα ιδια χρηματα οχι αλλα αν βαλεις κατι παραπανω παιρνει τις πολυ πιο αξιοπιστες afam και did ωστοσο τα γραναζια της jt καλα ειναι αν και καλο ειναι το μπρωστα να βαλεις μαμα τζουτζουκι!! Ελπιζω να βοηθεισα!!😎 |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 11:23 | |
| με 140 περνεις αλυσιδογραναζα afam τοποθετημενα!!! με 120 περνεις DID αλυσιδογραναζα τοποθετημενα!! JT αλυσιδα δεν εχω ξανακουσει σε vstrom συνηθως οι επιλογες στα πρωτα δυο παιζουνε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την rafel7 στις Κυρ Αυγ 16 2015, 10:33, 1 φορά |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 13:51 | |
| - rafel7 έγραψε:
- JT μαρκα δεν εχω ξανακουσει για vstrom συνηθως οι επιλογες στα πρωτα δυο παιζουνε
Τυχαίο το λινκ: http://www.motopissaris.gr/full_product.php?prod_id=AP.17NSDL650AVXG57 JT είναι ράτσα γραναζιών. Γνωστών γραναζιών, όχι ''μ' έκαψες'' Αυτά φοράω, με χρυσή DiD X-Ring όμως. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 14:31 | |
| - rafel7 έγραψε:
- JT μαρκα δεν εχω ξανακουσει για vstrom συνηθως οι επιλογες στα πρωτα δυο παιζουνε
Απο τα πιο γνωστά γρανάζια αν οχι τα πιο γνωστά γρανάζια για μηχανές Και στον Περιστερα να πας που μας εχει δώσει προσφορά βάζει και αυτά τα γρανάζια με τις τιμές που αναφέρεις |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 15:20 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- rafel7 έγραψε:
Απο τα πιο γνωστά γρανάζια αν οχι τα πιο γνωστά γρανάζια για μηχανές
Και στον Περιστερα να πας που μας εχει δώσει προσφορά βάζει και αυτά τα γρανάζια με τις τιμές που αναφέρεις τωρα που το λες ειχα ρωτησει τον χρηστο στον περιστερα περιστεριου και μου χε πει γ αυτα, οποτες ακυρο |
|
| |
nikosfp
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 16:56 | |
| Ευχαριστω πολυ ολους σας.Τελικα θα βαλω τα afam.Τα βρηκα 120 ευρω στην Πατρα.Αυτα ειναι αθορυβα η πρεπει να παρω το γραναζι της μαμας?Που το βρισκω αυτο?Ποσο στοιχιζει?Συγνωμη αλλα ειμαι ασχετος!!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 17:10 | |
| Καλό ειναι για εμπρός γρανάζι να βάλεις το μαμά
Τιμή περίπου 43 ευρώ
Θα το βρεις σε γνήσια ανταλλακτικά suzuki ή θα το παραγγειλεις να στο φέρουν
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 17:42 | |
| - nikosfp έγραψε:
- Ευχαριστω πολυ ολους σας.Τελικα θα βαλω τα afam.Τα βρηκα 120 ευρω στην Πατρα.Αυτα ειναι αθορυβα η πρεπει να παρω το γραναζι της μαμας?Που το βρισκω αυτο?Ποσο στοιχιζει?Συγνωμη αλλα ειμαι ασχετος!!!
ο ηχος δε νομιζω πως σταματαει με το οτιδηποτε. παρε ενα τηλ στον περιστερα και μιλα απευθειας με τον νικο να σου πει τη γνωμη του |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τετ Δεκ 03 2014, 18:25 | |
| ..και δεν υπαρχουν ασχετοι εδω μεσα φιλε nikosfp...Καλα κανεις να ρωτας να μαθενουν οι ελειπως ενημερωμενοι και να θυμουνται οι υπολοιποι.Σε δραστηριο fοrum ειμαστε,παντα κατι νεο προκυπτει και διαδιδεται..Εξαλου οσο ζεις μαθενεις... |
|
| |
nikosfp
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Σαβ Δεκ 06 2014, 16:52 | |
| Ευχαριστω πολυ παιδια.Δυο τελευταιες ερωτησεις. 1ον.Τι ειναι τα O-ring και τα X-ring?Πια ειναι καλυτερα να εχει μια αλυσιδα? 2ον.Καποιος φιλος μου προτεινε το μπροστα γραναζι να ειναι μαμα.Δλδ θα παρω το μαμα γραναζι και απο το εμποριο θα αγορασω μονο την αλυσιδα και το πισω γραναζι?"Σπαζονται" τα set?Και παλι συγνωμη που σας βασανιζω. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Σαβ Δεκ 06 2014, 17:10 | |
| - nikosfp έγραψε:
- Ευχαριστω πολυ παιδια.Δυο τελευταιες ερωτησεις.
1ον.Τι ειναι τα O-ring και τα X-ring?Πια ειναι καλυτερα να εχει μια αλυσιδα? 2ον.Καποιος φιλος μου προτεινε το μπροστα γραναζι να ειναι μαμα.Δλδ θα παρω το μαμα γραναζι και απο το εμποριο θα αγορασω μονο την αλυσιδα και το πισω γραναζι?"Σπαζονται" τα set?Και παλι συγνωμη που σας βασανιζω. Λέγοντας Ο και Χ εννοούμε το σχήμα που έχει η τομή του δακτύλιου στεγανοποίησης. Στη μία περίπτωση είναι στρογγυλό και μοιάζει με Ο, στην άλλη περίπτωση μοιάζει με Χ. Το Χ-ring είναι μεταγενέστερο του o-ring και θεωρείται καλύτερο. Δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι τα o-ring είναι μάπα... ότι και να πάρεις από τα δύο, θα την κάνεις τη δουλειά σου. Όσον αφορά το γρανάζι, αν θες τη γνώμη μου, είναι ψιλομύθος η ιστορία με το μαμά γρανάζι. Στα δικά μου αυτιά ακούγονται ίδια και τα δύο... η απόφαση δική σου. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Σαβ Δεκ 06 2014, 17:37 | |
| Χρόνια πολλά καταρχάς και πολύχρονος Νικόλα Για να ολοκληρώσω τα λεγόμενα του Λευτέρη με εικόνες ώστε να καταλάβεις τη δομή της αλυσίδας,σου παραθέτω τα εξής: Εννοείται πώς μπορείς να πάρεις ξεχωριστά τα κομμάτια,ρωτά και τους Πατρινούς συμφορουμίτες για τοπικές προσφορές σίγουρα κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει |
|
| |
nikosfp
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Σαβ Δεκ 06 2014, 17:57 | |
| Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις ευχες σου και για την βοηθεια σου.Νασαι παντα καλα. |
|
| |
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Δευ Δεκ 15 2014, 23:15 | |
| Εγώ πάντως που άλλαξα αλυσογράναζα χωρίς να πάρω το μαμά δεν παρατηρώ κάποιο παραπάνω ήχο. |
|
| |
nikosfp
| Θέμα: Απ: Αλυσιδογραναζα... Τρι Δεκ 16 2014, 02:04 | |
| Τελικα κατελυξα στην XS ring της Afam την χρυση.Φαινεται πολυ καλη επιλογη.Οντως δεν ακουγεται τιποτα.Η μηχανη δουλευει ρολοι σαν καινουρια.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.Ναστε ολοι καλα και να εχετε καλα Χριστουγεννα και ευτυχισμενο το νεο ετος. |
|
| |
|