Θεωρώ ότι ξεκινώντας στο χαλαρό δεν είχε καλό πάτημα με το δεξί του και τσουπ... πάρτον κάτω. Δεν φαίνεται να πάτησε απότομα μπροστινό ή κάτι άλλο.
Επίσης παίζει και μια περίπτωση να γλίστρησε το πόδι του στο χαλίκι.
αν ακούσεις με το που πάει να ξεκινήσει, του σβήνει, οπότε πρέπει να ήταν στη φάση που έχει χαζοσηκώσει και το πόδι.. νομίζω ότι είναι από τους πλέον κλασσικούς τρόπους να πέσεις
εγώ ορισμένες φορές που δεν νιώθω πολύ "confident" ξεκινάω λίγο παραπάνω συμπλεκταρισμένος προκειμένου να περιορίσω όσο γίνεται το ενδεχόμενο να μου σβήσει, και με το όποιο επακόλουθο..
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
με την αγαπη μας ....απ τον βορρά .....προσοχή αδέλφια!!!!!
Κλασικη περιπτωση....
Πατησε πιο νωρις φρενο ο μπροστινος απο οτι περιμενε....τρομαξε και πλακωθηκε στα φρενα αλλα σε ολα....το σφυρισμα ειναι απο το πισω λαστιχο απο φρενο πανικου....εεε λογικο ειναι να μην μπορει να στριψει με κοκκαλωμενο πισω τροχο
στις στροφές, έχετε και άλλοι την αίσθηση, ότι από την μία πλευρά, είστε πιο "άνετοι" στο στρίψιμο? ότι δηλαδή από τη μία πλευρά σας ταιριάζει πιο πολύ όταν στρίβετε?
ή είναι δική μου ιδέα?
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
Και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο ακόμα και με το κουτί, αν και τελικά νομίζω πως το στρίψιμο είναι το ίδιο.
μπορείς να μου πεις, αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, και σε ποια στροφή νιώθεις πιο ασφάλεια? όταν στρίβεις δεξιά, ή αριστερά? (δεν ξέρω αν συσχετίζονται, αλλά δεν κοστίζει και τίποτα να το δούμε.. )
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
Εγω ειμαι δεξιοχειρας και αισθανομαι πιο καλα στις δεξιες στροφες αν και το ελαστικο μου ειναι μεχρι το ιδιο σημειο φαγωμενο και στις δυο πλευρες που σημαινει οτι πλαγιαζω το ιδιο και αριστερα.Απλα ειναι ψυχολογικο το θεμα μαλλον.
Εγω ειμαι δεξιοχειρας και αισθανομαι πιο καλα στις δεξιες στροφες αν και το ελαστικο μου ειναι μεχρι το ιδιο σημειο φαγωμενο και στις δυο πλευρες που σημαινει οτι πλαγιαζω το ιδιο και αριστερα.Απλα ειναι ψυχολογικο το θεμα μαλλον.
εγώ είμαι αριστερόχειρας, και αισθάνομαι πιο καλά στις αριστερές στροφές..
Εγώ είμαι δεξιόχειρας και νιώθω το ίδιο και στις αριστερές και στις δεξιές στροφές. Ίσως να διάλεγα λίγο περισσότερο τις αριστερές τώρα που το καλοσκέφτομαι αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος, οπότε, είμαι αμφίστροφος
Εγώ είμαι δεξιόχειρας και νιώθω το ίδιο και στις αριστερές και στις δεξιές στροφές. Ίσως να διάλεγα λίγο περισσότερο τις αριστερές τώρα που το καλοσκέφτομαι αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος, οπότε, είμαι αμφίστροφος
ο συσχετισμός με το χέρι είναι ενδεχομένως "αυθαίρετος" απλά σήμερα στη βόλτα δεν βρήκα κάτι άλλο ώστε να το συνδέσω..
α, βρήκα και μια φωτογραφία σου..
Νίκο, δεξιόχειρας είμαι και νομίζω ότι είμαι καλύτερα στις δεξιές στροφές. Στο αυτοκίνητο όμως, (μιλάμε για παλιά που έκανα ταρζανιές) έστριβα πιο άνετα προς αριστερά.
ο συσχετισμός με το χέρι είναι ενδεχομένως "αυθαίρετος" απλά σήμερα στη βόλτα δεν βρήκα κάτι άλλο ώστε να το συνδέσω..
α, βρήκα και μια φωτογραφία σου..
Που τη βρήκες αυτή βρε τρελό αγόρι; Είμαι με την παλιά μου στολή (την Alpinestars) στο America. Με είχαν καλέσει να τους μάθω πως στρίβουν οι μηχανές
massai gold member
Νίκο, δεξιόχειρας είμαι και νομίζω ότι είμαι καλύτερα στις δεξιές στροφές. Στο αυτοκίνητο όμως, (μιλάμε για παλιά που έκανα ταρζανιές) έστριβα πιο άνετα προς αριστερά.
στο αυτοκίνητο νομίζω και εγώ προς τα αριστερά..
Στρίβουν και τ' αυτοκίνητα;;;;
2 στα 2 spam!
στο αυτοκίνητο νομίζω και εγώ προς τα αριστερά..
Στρίβουν και τ' αυτοκίνητα;;;;
2 στα 2 spam!
Εμένα με έμαθε ο μικρότερος αδερφός μου που είναι "χεράς". Δώσε του πισωκούνα να το δεις να πηγαίνει στα τέσσερα. Δεν είχε χορηγούς, αλλιώς θα το έκανε επάγγελμα.
Στρίβουν, αρκεί να έχεις ιπποδύναμη, ή να γλιστράει :p