| Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V.Stratos moderator
| Θέμα: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 13:57 | |
| Πλην του τηλεφώνου και του καφέ που πίνουμε καλό θα ήταν να συζητάμε κι εμείς λίγο πιο πριβέ τις διάφορες ομαδικές αγορές που γίνονται..
Κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουν μια διαφορετική πρόταση
Επίσης από εδώ θα ανακοινώνετε και γραπτώς ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ του Βόλου θα παραλαμβάνει τα διάφορα καλούδια που θα αγοράζουμε από τις ομαδικές αγορές ώστε να μην έχουμε αυτά τα ΠΜ μεταξύ μας.. (συνήθως είναι ο spigi - KARA - V.Stratos) αλλά ποτέ δε ξέρεις !!!
Λοιπόν σαν αρχή του θέματος αυτού να σας πώ..
1) Τα μπλουζάκια που παραγγείλαμε στην 1η φάση τα έχει παραλάβει ο ΚΑΡΑ ή Θανάσης για εμάς..(νομίζω εκτός εμού τα έχετε πάρει όλοι έτσι ??)
2) Τα θερμαινόμενα Grips Saito II και τους καθρέφτες LED θα τα παραλάβω εγώ από την Κατερίνη μαζί με όποιο καλόπαιδο από εσάς θέλει να με συντροφεύσει στο ταξιδάκι παραλαβής..
Οσο αφορά τα προβολάκια που πάμε να παραγγείλουμε στις Βελτιώσεις/Αξεσουάρ..Ψήνεται κάποιος άλλος από εδώ ??
Εχουμε μια τιμη στα 80? για το φούλ ΚΙΤ και αν μαζευτούμε μερικοί ακόμα ίσως να πέσει λίγο ακόμα..
Από Βόλο μέχρι στιγμής είμαι μόνο εγώ.. Εγκατάσταση θα γίνει στον ηλεκτρολόγο που πάμε στην Αγριά ή αν έχει κάποιος κάποιον άλλον δικό του τα πάει εκεί..
Επίσης και κλείνω..
Με τον Γιάννη (spigi) είπαμε στον ηλεκτρολόγο αυτόν να μας φέρει λάμπες τύπου LED ως προς αντικατάσταση των μανίσιων του πίσω φαναριού.. Η κίνηση αυτή γίνεται με κόστος 4?/2 λάμπες μόνο και μόνο για εξοικονόμηση ρεύματος.. Από 21W x 2 πάμε στα 6W x 2 οπότε γλιτώνουμε περίπου 30W..!!!
Οποιος θέλει να συμμετέχει σε αυτό ας δηλώσει εδώ πέρα το όνομά του ώστε να ξέρουμε κι εμείς αν χρειαστούμε άλλες λάμπες (έχουμε παραγγείλει 10 σετ)
Ακόμα στον ίδιο ηλεκτρολόγο αναθέσαμε να ψάξει να βρεί ένα βολτόμετρο ψηφιακό και ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ με κόκκινο φωτισμό και αριθμούς ώστε να ξέρουμε με τόσα καλούδια ΤΙ μας γίνεται..Κόστος περίπου στα 5? αυτό..
Για να φτιάξω και την 1η λίστα να προσθέσω και τα ονόματα της λίστας για λάμπες και για το βολτόμετρο..
Λάμπες για πίσω φανάρι
1. Spigi 2. KARA 3. V.Stratos 4. Nasos 5. 6. 7.
Βολτόμετρο
1. Spigi 2. V.Stratos 3. 4. 5. 6. 7. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 14:44 | |
| [quote="V.Stratos"]Πλην του τηλεφώνου και του καφέ που πίνουμε καλό θα ήταν να συζητάμε κι εμείς λίγο πιο πριβέ τις διάφορες ομαδικές αγορές που γίνονται.. Κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουν μια διαφορετική πρόταση Επίσης από εδώ θα ανακοινώνετε και γραπτώς ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ του Βόλου θα παραλαμβάνει τα διάφορα καλούδια που θα αγοράζουμε από τις ομαδικές αγορές ώστε να μην έχουμε αυτά τα ΠΜ μεταξύ μας.. (συνήθως είναι ο spigi - KARA - V.Stratos) αλλά ποτέ δε ξέρεις !!! Λοιπόν σαν αρχή του θέματος αυτού να σας πώ.. 1) Τα μπλουζάκια που παραγγείλαμε στην 1η φάση τα έχει παραλάβει ο ΚΑΡΑ ή Θανάσης για εμάς..(νομίζω εκτός εμού τα έχετε πάρει όλοι έτσι ??) 2) Τα θερμαινόμενα Grips Saito II και τους καθρέφτες LED θα τα παραλάβω εγώ από την Κατερίνη μαζί με όποιο καλόπαιδο από εσάς θέλει να με συντροφεύσει στο ταξιδάκι παραλαβής.. Οσο αφορά τα προβολάκια που πάμε να παραγγείλουμε στις Βελτιώσεις/Αξεσουάρ..Ψήνεται κάποιος άλλος από εδώ ?? Εχουμε μια τιμη στα 80? για το φούλ ΚΙΤ και αν μαζευτούμε μερικοί ακόμα ίσως να πέσει λίγο ακόμα.. Από Βόλο μέχρι στιγμής είμαι μόνο εγώ.. Εγκατάσταση θα γίνει στον ηλεκτρολόγο που πάμε στην Αγριά ή αν έχει κάποιος κάποιον άλλον δικό του τα πάει εκεί.. Επίσης και κλείνω.. Με τον Γιάννη (spigi) είπαμε στον ηλεκτρολόγο αυτόν να μας φέρει λάμπες τύπου LED ως προς αντικατάσταση των μανίσιων του πίσω φαναριού.. Η κίνηση αυτή γίνεται με κόστος 4?/2 λάμπες μόνο και μόνο για εξοικονόμηση ρεύματος.. Από 21W x 2 πάμε στα 6W x 2 οπότε γλιτώνουμε περίπου 30W..!!! Οποιος θέλει να συμμετέχει σε αυτό ας δηλώσει εδώ πέρα το όνομά του ώστε να ξέρουμε κι εμείς αν χρειαστούμε άλλες λάμπες (έχουμε παραγγείλει 10 σετ) Ακόμα στον ίδιο ηλεκτρολόγο αναθέσαμε να ψάξει να βρεί ένα βολτόμετρο ψηφιακό και ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ με κόκκινο φωτισμό και αριθμούς ώστε να ξέρουμε με τόσα καλούδια ΤΙ μας γίνεται..Κόστος περίπου στα 5? αυτό.. Για να φτιάξω και την 1η λίστα να προσθέσω και τα ονόματα της λίστας για λάμπες και για το βολτόμετρο.. Λάμπες για πίσω φανάρι1. Spigi 2. KARA 3. V.Stratos 4. Nasos 5. 6. 7. Βολτόμετρο1. Spigi 2. V.Stratos 3. KARA 4. 5. 6. 7. Στράτο θέλω και εγώ βολτόμετρο αλλά κάτι καλαίσθητο έτσι??????? Α!!!Να μην ξεχάσω.Η γυναίκα έχει τα μπλουζάκια μαζί της και περιμένει τηλέφωνο |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 14:50 | |
| - V.Stratos έγραψε:
2) Τα θερμαινόμενα Grips Saito II και τους καθρέφτες LED θα τα παραλάβω εγώ από την Κατερίνη μαζί με όποιο καλόπαιδο από εσάς θέλει να με συντροφεύσει στο ταξιδάκι παραλαβής.. Το καλόπαιδο το ξέρεις μην τα ξαναλέμε πάλι από εδώ μέσα |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 14:53 | |
| Λάμπες για πίσω φανάρι
1. Spigi 2. KARA 3. V.Stratos 4. Nasos 5. 6. 7.
Βολτόμετρο
1. Spigi 2. V.Stratos 3. KARA 4. 5. 6. 7.
Προβολάκια
1. v.stratos 2. spigi 3. 4. 5. 6. 7. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 15:26 | |
| Θανάση επειδή στη δουλειά δεν έχω καθόλου σήμα δεν μπορώ να την πάρω στο ωράριο το πρωινό.. Αν μπορείς και μιλήσεις,θα περάσω 100% το απόγευμα από εκεί Αν μπορεί ας τα έχει μαζί της.. Δεν θα πάρω τηέφωνο στο μαγαζί,απλά θα περάσω από εκεί και θα την ζητήσω Οκ ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 19:50 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Πλην του τηλεφώνου και του καφέ που πίνουμε καλό θα ήταν
να συζητάμε κι εμείς λίγο πιο πριβέ τις διάφορες ομαδικές αγορές που γίνονται..
Κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουν μια διαφορετική πρόταση
Επίσης από εδώ θα ανακοινώνετε και γραπτώς ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ του Βόλου θα παραλαμβάνει τα διάφορα καλούδια που θα αγοράζουμε από τις ομαδικές αγορές ώστε να μην έχουμε αυτά τα ΠΜ μεταξύ μας.. (συνήθως είναι ο spigi - KARA - V.Stratos) αλλά ποτέ δε ξέρεις !!!
Λοιπόν σαν αρχή του θέματος αυτού να σας πώ..
1) Τα μπλουζάκια που παραγγείλαμε στην 1η φάση τα έχει παραλάβει ο ΚΑΡΑ ή Θανάσης για εμάς..(νομίζω εκτός εμού τα έχετε πάρει όλοι έτσι ??)
2) Τα θερμαινόμενα Grips Saito II και τους καθρέφτες LED θα τα παραλάβω εγώ από την Κατερίνη μαζί με όποιο καλόπαιδο από εσάς θέλει να με συντροφεύσει στο ταξιδάκι παραλαβής..
Οσο αφορά τα προβολάκια που πάμε να παραγγείλουμε στις Βελτιώσεις/Αξεσουάρ..Ψήνεται κάποιος άλλος από εδώ ??
Εχουμε μια τιμη στα 80? για το φούλ ΚΙΤ και αν μαζευτούμε μερικοί ακόμα ίσως να πέσει λίγο ακόμα..
Από Βόλο μέχρι στιγμής είμαι μόνο εγώ.. Εγκατάσταση θα γίνει στον ηλεκτρολόγο που πάμε στην Αγριά ή αν έχει κάποιος κάποιον άλλον δικό του τα πάει εκεί..
Επίσης και κλείνω..
Με τον Γιάννη (spigi) είπαμε στον ηλεκτρολόγο αυτόν να μας φέρει λάμπες τύπου LED ως προς αντικατάσταση των μανίσιων του πίσω φαναριού.. Η κίνηση αυτή γίνεται με κόστος 4?/2 λάμπες μόνο και μόνο για εξοικονόμηση ρεύματος.. Από 21W x 2 πάμε στα 6W x 2 οπότε γλιτώνουμε περίπου 30W..!!!
Οποιος θέλει να συμμετέχει σε αυτό ας δηλώσει εδώ πέρα το όνομά του ώστε να ξέρουμε κι εμείς αν χρειαστούμε άλλες λάμπες (έχουμε παραγγείλει 10 σετ)
Ακόμα στον ίδιο ηλεκτρολόγο αναθέσαμε να ψάξει να βρεί ένα βολτόμετρο ψηφιακό και ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ με κόκκινο φωτισμό και αριθμούς ώστε να ξέρουμε με τόσα καλούδια ΤΙ μας γίνεται..Κόστος περίπου στα 5? αυτό..
Για να φτιάξω και την 1η λίστα να προσθέσω και τα ονόματα της λίστας για λάμπες και για το βολτόμετρο..
Λάμπες για πίσω φανάρι
1. Spigi 2. KARA 3. V.Stratos 4. Nasos 5. voliotis 6. 7.
Βολτόμετρο
1. Spigi 2. V.Stratos 3. 4. 5. 6. 7. |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 19:54 | |
| - spigi έγραψε:
- Λάμπες για πίσω φανάρι
1. Spigi 2. KARA 3. V.Stratos 4. Nasos 5. NAXOS 6. 7.
Βολτόμετρο
1. Spigi 2. V.Stratos 3. KARA 4. NAXOS 5. 6. 7.
Προβολάκια
1. v.stratos 2. spigi 3. 4. 5. 6. 7. |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 03 2009, 19:58 | |
| Λάμπες για πίσω φανάρι
1. Spigi 2. KARA 3. V.Stratos 4. NAXOS 5. 6. 7.
Βολτόμετρο
1. Spigi 2. V.Stratos 3. KARA 4. NAXOS 5. 6. 7.
Προβολάκια
1. v.stratos 2. spigi 3. 4. 5. 6. 7.
Ο Νασούλης πρόλαβε και τα πέρασε |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 04 2009, 00:18 | |
| Ποιες,τις λάμπες και τα προβόλια ?? Με τις λάμπες τί θα κάνουμε ?? Λέει ο Μιλτ ότι θέλει να είναι LED λάμπες αλλά ακτινικές δλδ τα LED να είναι γύρω γύρω και όχι μπροστά ώστε να κάνει αντικατοπτρισμό στον καθρέφτη του φαναριού μέσα..
Βγήκε ένα παλικάρι και έδειξε κάτι τέτοιες λάμπες κι έχουν 49$ ρε σεις.. Συμφέρει να αλλάξουμε ολόκληρο το φανάρι με φανάρι LED που έχει 40€ από τον Αργυρίου _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tha Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 04 2009, 07:16 | |
| Δοκιμάζουμε τις λάμπες με τα led των 2 ευρώ και εάν δεν κάνουν ξανά βάζουμε τις παλιές, όχι και 49$........ Λάμπες για πίσω φανάρι 1. Spigi 2. KARA 3. V.Stratos 4. NAXOS 5. tha 6. 7. Βολτόμετρο 1. Spigi 2. V.Stratos 3. KARA 4. NAXOS 5. 6. 7. Προβολάκια 1. v.stratos 2. spigi 3. 4. 5. 6. 7. |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 04 2009, 09:37 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 04 2009, 12:29 | |
| Θα πάμε με τον Γιάννη να τις βάλουμε πάνω σε ένα από τα 2 και βλέπουμε.. Αν όντως δεν φέγγουμε,δεν θα τις χρεωθούμε και καθόλου Δεν θα πάμε για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι..Ετσι ?? Οσο αφορά το κ@λοφάναρο LED το φιμέ ΟΧΙ το λευκό,τί λέτε ?? Υπάρχουν νομίζω 3 φανάρια.. Το ολόλευκο κρύσταλλο,το λευκό με μαύρη πλακέτα και το φιμέ.. Το 1ο είναι άσχημο,αλλά τα άλλα 2 είναι αρκετά όμορφα Αν τα χτυπήσουμε με κανά 40αρι ?,είναι και με ενσωματομένα LED πιστεύω να είναι Σούπερ.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 04 2009, 13:08 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- ...................
Οσο αφορά το κ@λοφάναρο LED το φιμέ ...................Αν τα χτυπήσουμε με κανά 40αρι ?,είναι και με ενσωματομένα LED πιστεύω να είναι Σούπερ.. Mεσα και εγω για αυτο το καλουδι!!!!!! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Πεμ Νοε 05 2009, 16:58 | |
| Λοιπόν μάγκες μπείτε εδώ και πείτε αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.. Είναι σούπερ τιμή,τα ρουλεμάν από τα καλύτερα http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f3/topic-t5616.htm#89702 _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Παρ Νοε 06 2009, 11:22 | |
| ρε γιατι με γαλατε αππο την λιστα για τις λαμπες?????????????????/ αν δεν κατσι με τις λαμπες ειμαι μεσα και εγω για το κολοφαναρο σε φιμε..... οταν και αν κανετε την λιστα βαλτε με μεσα |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Κυρ Νοε 08 2009, 21:52 | |
| Παιδιά θυμηθείτε να πώ στον Νάσο ότι ΕΓΩ έχω την τάπα λαδιού του.. Και αύριο ο Γιάννης θα πάει να βάλει τις λάμπες led πίσω στο φανάρι Αν δεν τον δούμε πιο νωρίς την Τετάρτη να είστε όσο πιο πολλοί παρόντες για να δούμε από κοντά αν μας κάνουν τελικά ή όχι Σήμερα γνώρισα και ένα καινούριο μέλος τον brother και κατά βαφτιστικό Αποστόλη ώστε να μου παραδώσει τις τάπες λαδιού _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Κυρ Νοε 08 2009, 22:57 | |
| |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Δευ Νοε 09 2009, 13:15 | |
| περασε ο γιαννης απο το μαγαζι για καφεδακι και μου εδικσε και τις λαμπες που εβαλε.......... φαινωντε για πιο δυνατες οπος τις ειδα τωρα το πρωι.......το βραδυ λογικα πρεπει να φαινωντεπιο πολυ |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Δευ Νοε 09 2009, 13:18 | |
| Σήμερα πήγα στον γνωστό Ηλεκτρολόγο και πέρασα τις λάμπες με τα ledakia..... Το αποτέλεσμα μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ...Περιμένω το βράδυ να τις δω καλύτερα...Το κόστος 8 Ευρώ έκαστη!!! Περισσότερο οφθαλμόλουτρο την Τετάρτη στον καφέ...
https://2img.net/r/ihimizer/img22/2262/09112009190.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img22/1640/09112009191.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img682/8868/09112009193.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img44/8868/09112009193.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img22/7671/09112009195.jpg |
|
| |
nasos
Registration date : 24/01/2008
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 10 2009, 19:31 | |
| kalispera pedes!!!!! molis girisa sta patria edafi..... prin figw prolava kai evala ta provolakia kai ta pisw led !!!!!! emena,san sinolo moy arese,tha moy peite kai eseis ayrio ston kafe!!!! strato min ksexastoume kiolas.. tin tapoyla!!!!!! |
|
| |
nasos
Registration date : 24/01/2008
| |
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τρι Νοε 10 2009, 23:19 | |
| Σήμερα με τον Στράτο πήγαμε Κατερίνη και πήραμε τα καθρεφτόνια και τα γκριπόνια, οπότε όσοι έχουνε παραγγείλει από τον Δημήτρη να έρθουνε αύριο στον Καφέ να τα παραλάβουνε!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 11 2009, 00:24 | |
| - spigi έγραψε:
- Σήμερα με τον Στράτο πήγαμε Κατερίνη και πήραμε τα καθρεφτόνια και τα γκριπόνια, οπότε όσοι έχουνε παραγγείλει από τον Δημήτρη να έρθουνε αύριο στον Καφέ να τα παραλάβουνε!!!!
Εύγε στον συντονιστή και τον spigi που κάνανε ολόκληρο ταξιδάκι για τα καλούδια μας!!!!!!!!!!! Καλορίζικα παιδιά και καλοφορεμένα.Κανονίστε να κρατήσετε και ένα saitoni για εμάς τους μακρινούς. ΕΤΣΙ???????????????? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 11 2009, 17:45 | |
| To Saito σου μας το ζητάνε με 50€.. Να το σκοτώσουμε ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση Τετ Νοε 11 2009, 19:49 | |
| |
|
| |
| Ομαδικές Αγορές Forum/Συζήτηση | |
|