Την Τετάρτη πρέπει μαζί με τα κωλοφάναρα που τα έχει αναλάβει ο Στράτος,να μαζέψουμε και τα λεφτά για τα φώτα γιατί τα φώτα έχουν έρθει και ο Μίλτος περιμένει την κατάθεση για να μπεί μπροστά η παραγγελία.
Υπενθυμίζω λοιπόν πως είναι: 110? το άτομο για τα φώτα 45? το άτομο για τα κωλοφάναρα
STRO MAN Member
Αν θέλει κάποιος να μοιραστούμε τα έξοδα (όχι ότι με απασχολεί) ας βάλει το όνομά του στη λίστα.. Αλλιώς το παίρνω εγώ και όποιος το χρειαστεί τον βοηθάω Εγώ είμαι 100% ψημένος γιατί μίλησα και με τον τεχνικό της HealTech,που μου έδωσε κάποιες πληροφορίες για αυτό..
Οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας προστεθεί στην λίστα και βλέπουμε.. Βγαίνει στα 149? και από ότι φαίνεται θα αγοραστούν 3-4-5 οπότε μπορεί να το πάρουμε και λίγο πιο φτηνά πχ. 110-120? !! Αναλόγως με το πόσοι πέφτει και η τιμή.. Υποθετικά ότι είμαστε 8 ενεργοί / 149? αρχική τιμή = 19?/άτομο
Οσο αφορά λειτουργίες κτλ. μπείτε στην πιο πάνω σελίδα και διαβάστε ή δείτε στις φωτό του λογισμικού το ΤΙ μπορεί να κάνει..
Να αναφέρω μερικά.. 1) Βλέπουμε σφάλματα και τα σβήνουμε 2) Μπορούμε να ρυθμίσουμε πεταλούδες - ρελαντί κτλ. 3) Μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες από τους σένσορες όπως λ (λάμδα) κτλ για τη σωστή λειτουργία 4) Ελεγχος μονάδας ABS 5) Τσεκάρισμα μπαταρίας κτλ..
Αποφασίστε όποιοι ενδιαφέρεστε,μαχαίρι σε λαιμό δεν μπαίνει Είπαμε,αν δεν θέλετε το παίρνω μόνος μου γιατί σε λίγους μήνες 9ος 2010 λήγει η εγγύηση και αν αλλάζουμε
Τακάκια Λάδια Φίλτρα κτλ ΜΟΝΟΙ μας και έχουμε και αυτό για όλα τα άλλα τσεκ το κάνουμε απόσβεση μέσα σε 1-2 το πολύ σέρβις.. Με 19? ο καθένας !!! Εκτός κι αν μαζευτούμε λιγότεροι οπότε θα ανέβει και λίγο παραπάνω το κόστος 25-40? για 3-4 άτομα..
Οποιος ψήνεται πολύ μπορεί να μπεί στη λίστα να το πάρει και για την πάρτυ του !!
Υ.Γ. Μπείτε στη λίστα όποιοι ενδιαφέρεστε και το συζητάμε και από κοντά την Τετάρτη στο καφεδάκι
και είναι όπως είδατε για τα προβολάκια Η3..ΜΟΝΟ με 20-21? περίπου !!! Τί λέτε την Τετάρτη στον καφέ να συγκεντρώσουμε χρήματα να τσιμπήσουμε μερικά σετάκια ?? Εγώ είμαι μέσα με τα 1000..
Ο κ.Spigi τα αγόρασε χωρίς να μας πεί κουβεντα η παλιοκαβάτζα..!!!
την καλησπερα μου σε ολους.ψαχνωντας σημερα στο νετ επεσα επανω σε ενα ενδιαφερον gadgetaki μιας και ολοι θελουμε να εχουμε εργαλεια μαζι στη μηχανη.λοιπον το εργαλειακι ειναι αυτο
http://www.kelvintools.co.uk/check_it_out_p1.html
λεγεται kelvin .23 και συνδιαζει 23 διαφορετικα εργαλεια.απο φακο led μεχρι και σφυρακι.το καλυτερο απολα ειναι η τιμη του.εγω παντως ψηνομαι να το παρω.ακολουθει και βιντεο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jamescook στις Τρι Ιαν 05 2010, 19:59, 1 φορά
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
την καλησπερα μου σε ολους.ψαχνωντας σημερα στο νετ επεσα επανω σε ενα ενδιαφερον gadgetaki μιας και ολοι θελουμε να εχουμε εργαλεια μαζι στη μηχανη.λοιπον το εργαλειακι ειναι αυτο
λεγεται kelvin .23 και συνδιαζει 23 διαφορετικα εργαλεια.απο φακο led μεχρι και σφυρακι.το καλυτερο απολα ειναι η τιμη του.εγω παντως ψηνομαι να το παρω.ακολουθει και βιντεο
Καλή χρονιά! Πού πας και τα ξετρυπώνεις φανταστικέ μάγειρα!!!!!!! Εγώ είμαι μέσα.Για τα μεταφορικά δεν βλέπω τιμούλα αλλά....οκ. Από Δευτέρα που κατεβαίνω Βόλο τα λέμε από κοντά στο καφέ.
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
Καλή χρονιά! Πού πας και τα ξετρυπώνεις φανταστικέ μάγειρα!!!!!!! Εγώ είμαι μέσα.Για τα μεταφορικά δεν βλέπω τιμούλα αλλά....οκ. Από Δευτέρα που κατεβαίνω Βόλο τα λέμε από κοντά στο καφέ.
EEEE, http://cgi.ebay.com/Kelvin-23-The-Essential-Tool-for-the-Urban-Home-unused_W0QQitemZ360219119390QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53debb8f1e δύο κομάτια έμειναν να τα τσιμπίσουμε...22 dollars = 15.5 euros μαζί με μεταφορικά από Αμέρικα (μόνο για πάρτη μας)
και για τους υπόλοιπους εδώ http://cgi.ebay.co.uk/Kelvin-23-Modern-Everyday-Multi-Tool-23-In-1-Gift_W0QQitemZ310191586689QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item4838dbfd81 στα 34 euros από Αγγλία
O Spigi είναι στην Αθήνα ναί..Απλά δεν ξέρουμε αν θα ανέβει αυτό το Σ/Κ λόγω αγροτών.. Οπως και να χει ας επικοινωνήσει ο Μίλτος με τον Γιάννη ή θα πώ τον Γιάννη να πάρει τον Μίλτο ώστε να βρούνε μια άκρη μεταξύ τους μιας και είναι Αθήνα και οι 2..
O Spigi είναι στην Αθήνα ναί..Απλά δεν ξέρουμε αν θα ανέβει αυτό το Σ/Κ λόγω αγροτών.. Οπως και να χει ας επικοινωνήσει ο Μίλτος με τον Γιάννη ή θα πώ τον Γιάννη να πάρει τον Μίλτο ώστε να βρούνε μια άκρη μεταξύ τους μιας και είναι Αθήνα και οι 2..
ΘΕΛΩ ΦΑΝΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
V.Stratos moderator