Κλασσική παραβίαση κόκκινου. Οι χρόνος αντίδρασης είναι μικρός και ειδικά αν έχει πιει κάποιος (βλέποντας και το προχωρημένο της ώρας).
Πάντως μου ξύπνησε δυσάρεστες αναμνήσεις από μια τράκα σε φανάρι που είχα πριν πολλά χρόνια, μηχανή με μηχανή. Σε ένα από τα κλειστα σταυροδρόμια μονόδρομων που δεν υπάρχει ορατότητα (90 μοίρες πεζοδρόμιο του μισού μέτρου όχι όπως στο βίντεο που ήταν μεγάλη διασταύρωση) μου πετάχτηκε από το πουθενά μηχανή που πέρασε με κόκκινο κλείνοντας μου τον δρόμο κάθετα στην πορεία μου (περασμένη ώρα ξημερώματα Σαββάτου). Το μόνο που προλαβα να κάνω είναι να γύρω την μηχανή δεξιά και αντί να βρω την μηχανή μπροστά μου στο κέντρο την βρήκα στην πίσω ρόδα. Την επόμενη στιγμή βρεθήκαμε να σερνόμαστε και οι ...τρεις μας... στο οδόστρωμα.
Εγώ γύρναγα solo από μικρό ταξίδι και είχα ανάλογο εξοπλισμό. Η αλλή μηχανή ήταν μην πω... Οδηγούσε κοπελια χωρίς δίπλωμα και πίσω είχε το αγόρι της που την "μάθαινε" (έλεος!!!). Ένας οδηγός μάρτυρας του συμβαντος που ακολουθούσε από πίσω τους μου είπε ότι στο προηγούμενο φανάρι της είχε σβήσει η μηχανή και μάλλον δεν ήθελε να το ξαναπάθει στο επόμενο
Αυτή η ενστικτώδης κίνηση μου να γύρω την μηχανή δεξιά μας έσωσε από πολύ χειρότερα αφού θα τους έβρισκα ακριβώς στην μέση. Μιλάμε για απειροελάχιστο χρόνο αντίδρασης που το φρένο από μόνο του δεν θα έκανε διαφορά.
Από τότε... 1. Δεν εμπιστεύομαι τα φανάρια. 2. Έκτίμησα τον εξοπλισμό
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
έχω την εντύπωση ότι δεν φταίνε τα υγρά άλλο ο οδηγός γιατί ο μπροστινός φρενάρει ενώ ο πίσω συνεχίζει να μπαίνει απλά φοβήθηκε να την πλαγιάσει και μετά πλακώθηκε στα φρένα τα οποία λειτούργησαν καλά από ότι βλέπω
[/quote]
EKEINOS gold member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 17/01/2008
με την αγαπη μας ....απ τον βορρά .....προσοχή αδέλφια!!!!!
Δεν νομίζω οτι τιθετε θέμα φρένων.. Ολα ξεκιναν στο 1.11 (λεπτο) που μπηκε σε θεση να παρει την εξωτερικη απο τον προπορευόμενο.Μόλις ειδε ομως οτι ο μπροστά του άρχισε να κλείνει προς την στροφή..Τσακ το λαθος!!.. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι καθαρά σφάλμα οδηγού και κακης εκτίμησης..Βέβαια η αντίδραση του ηταν σωστή μετα το λαθος γιατί ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ=ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ
για παρα τρίχα το "κοβεις " εσύ ??? αυτος ρε ειχε μαζι του Χριστο -Παναγία- και τους 40 απόστολους ....ημαρτον θεε μου !!!!εδω δεν μιλάμε για οδηγικό σφάλμα ...εδώ μιλάμε για .....
"που πάς ωρέ Κλεφτόπουλο " !!!!!! .....μη δω κανενα σας στο δρομο έτσι ..."του πήρα τα κλειδιά " ΤΕΛΟΣ
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
Παιδιά μεγάλη προσοχή η μηχανη μας δίνει την απολυτη ελευθεριά αλλά ολα πρέπει να γίνονται με μέτρο.... Δεν είμαστε οδηγοι αγώνων, ουτε πρέπει να αποδειξουμε σε κάποιον κάτι τέτοιο!!! Αλλωστε η οδήγησει είναι ευχαρίστηση και όχι αγχος και πίεση
Σας συνιστω να πατε να κανετε τα μαθηματα του riding shcool οχι οτι μετα θα ειστε rossi και δεν θα πεφτετε αλλα τα μισα βιντεο για να μην πω παραπανω απο τα μισα δεν εχουν σεβαστει απλους κανονες!!!!
....ουτε καν την υπογραφη μου
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011