|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Ιουλ 28 2011, 00:48 | |
| |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Ιουλ 29 2011, 17:12 | |
| εδω και κανα διμηνο εχω φτιαξει μια σελα απο 1000αρι!!!!εγινε συνδυασμος υφασματων,αντιολισθητικου και look carbon!!!βασικα ηταν ιδεα του v.stratou να γινει αυτος ο συνδυασμος!!!! επισης ειχα σαν ιδεα να βαλω και ενα φουσκωματακι για υποστηριξη της πλατης!!!!παραθετω φωτο: ξερω το βυζακι λιγο ξενιζει αλλα κανει την δουλεια του!!!! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Ιουλ 30 2011, 13:42 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Ιουλ 30 2011, 16:20 | |
| |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Ιουλ 30 2011, 16:52 | |
| |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Ιουλ 30 2011, 17:26 | |
| - cantona έγραψε:
- Μόλις χθες παρέλαβα το σελόνι μου!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!! αυτη ειναι η δικια μου!!!! Λευτερη και απο εμενα ενα τεραστιο ευχαριστω και τσιμπα και ενα +1 |
|
| |
geoman87 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : Αιγαλεω,Αττικη Registration date : 10/02/2011
| Θέμα: Σελα για την καλη μου.. Παρ Φεβ 10 2012, 14:14 | |
| Παιδες τελευταια μου μπηκε το μικροβιο να αλλαξω την σελιτσα μου...Να την κανω ανατομικη με τζελ κτλ κτλ....
Μια λυση ειναι το μοτο-κ...
Καπου διαβασα και για καποιον Σακη στο μεταξουργειο του οποιου η ιστοσελιδα ειναι αυτη: http://starsel.weebly.com/
Λενε οτι οι τιμε του ειναι αρκετα πιο κατω απο το μοτο-κ....
Ισχυει??Ξερουμε κατι για αυτον τον Σακη???Υπαρχει καποιος που να εχει φτιαξει εκει την σελα του??? |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 14:21 | |
| Δεν το έχω δει αυτό που λες, έχουμε όμως ως φόρουμ προσφορά και στο ΜοτοΚ και στον Τζιμι μοτοδέρμα |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 14:29 | |
| - Κώδικας:
-
Search First! Αλλιώς καραδοκώ για Destroy!
Το γνωστό Search 'n' Destroy! |
|
| |
geoman87 Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 14:33 | |
| - gmavrid έγραψε:
-
- Κώδικας:
-
Search First! Αλλιώς καραδοκώ για Destroy!
Το γνωστό Search 'n' Destroy! Sorry boss... |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 14:40 | |
| Ναι είναι γνωστός metal head Seek n Destroy |
|
| |
geoman87 Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 14:48 | |
| Λοιπον πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που λεω πραπανω αλλα δεν κανει ανατομικες σελες και τετοια κολπα....
Απλα γεμιζει το αφρωδες και αλλαζει το υφασμα....Δηλαδη η σελα θα γινει σαν τη μαμα αντε λιγο καλυτερη...Κατι μου ειπε για ψηλοτερη ή χαμηλοτερη...
Τιμη 50 ευρω... Μαλλον δεν πολυ αξιζει τελικα...
Για μοτο-κ στελνω στον τερινο μυνημα για την εκπτωση???
Για το τζελ που εχουμε καταλειξει γτ απο τα προηγουμενα που διαβασα οι γνωμες διηστανται...Εχει καποιο παιδι εμπερηστατομενη αποψη???
Και τελος η ανατομικη σελα ειναι οντως τοσο πιο ανετη απο την μαμα???Αξιζει τα λεφτα της δηλαδη??? |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 15:49 | |
| - geoman87 έγραψε:
- Παιδες τελευταια μου μπηκε το μικροβιο να αλλαξω την σελιτσα μου...Να την κανω ανατομικη με τζελ κτλ κτλ....
Καπου διαβασα και για καποιον Σακη στο μεταξουργειο του οποιου η ιστοσελιδα ειναι αυτη: http://starsel.weebly.com/
Ισχυει??Ξερουμε κατι για αυτον τον Σακη???Υπαρχει καποιος που να εχει φτιαξει εκει την σελα του??? Στον Σακη (Αιγυπτιος ηταν αν θυμαμαι καλά οποτε το Σακης δεν ξερω απο που βγαινει...) ειχα φτιαξει την σελα του nexus που ειχα παλιοτερα...ο ανθρωπος ειναι μεγαλος τεχνιτης και παρα πολυ φθηνος! Βεβαια και εγω στην moto-k εφτιαξα σελα στο v-strom... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 20:51 | |
| - geoman87 έγραψε:
- Λοιπον πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που λεω πραπανω αλλα δεν κανει ανατομικες σελες και τετοια κολπα....
Απλα γεμιζει το αφρωδες και αλλαζει το υφασμα....Δηλαδη η σελα θα γινει σαν τη μαμα αντε λιγο καλυτερη...Κατι μου ειπε για ψηλοτερη ή χαμηλοτερη...
Τιμη 50 ευρω... Μαλλον δεν πολυ αξιζει τελικα...
Για μοτο-κ στελνω στον τερινο μυνημα για την εκπτωση???
Για το τζελ που εχουμε καταλειξει γτ απο τα προηγουμενα που διαβασα οι γνωμες διηστανται...Εχει καποιο παιδι εμπερηστατομενη αποψη???
Και τελος η ανατομικη σελα ειναι οντως τοσο πιο ανετη απο την μαμα???Αξιζει τα λεφτα της δηλαδη??? Αν αποφασίσεις για Μοτο-Κ πήγαινε μόνος σου και αν σου κάνει ναζάκια (που δεν νομίζω τις μέρες που διανύουμε) πάρε με τηλ και καθαρίζω επιτόπου. |
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Φεβ 10 2012, 21:07 | |
| Μια ερωτηση ρε παιδες.
Στη Θεσσαλονικη πολυ γνωστος πανω στις σελες ειναι ο Τονυ Μπατζιο (σχεδον ολα τα μηχανακια που βλεπω στο δρομο με αλλαγμενη σελα
ειναι απο αυτον). Η τιμη που μου δωσε λοιπον για εμας ειναι 100Ε με οτι ραφη η δερμα θελω.
Ρωτώντας τον λοιπον και για τζελ, μου ειπε +40 το κομματι.
Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ηταν κάθετος στο οτι δεν χρειαζομαι το τζελ και οτι μονο με το αφρωδες ειμαι καλυμενος.
Εν ολιγοις μου ειπε οτι το τζελ δεν αξιζει για τα λ7 του.
Εσεις τι λετε αξιζουν τα +80?
Για την ιστορια, η δουλεια του μου αρεσε παρα πολυ στο δειγμα που ειδα και ο ιδιος ηταν εξυπηρετικοτατος.
|
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Φεβ 11 2012, 01:19 | |
| - paulsin έγραψε:
- Μια ερωτηση ρε παιδες.
Στη Θεσσαλονικη πολυ γνωστος πανω στις σελες ειναι ο Τονυ Μπατζιο (σχεδον ολα τα μηχανακια που βλεπω στο δρομο με αλλαγμενη σελα
ειναι απο αυτον). Η τιμη που μου δωσε λοιπον για εμας ειναι 100Ε με οτι ραφη η δερμα θελω.
Ρωτώντας τον λοιπον και για τζελ, μου ειπε +40 το κομματι.
Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ηταν κάθετος στο οτι δεν χρειαζομαι το τζελ και οτι μονο με το αφρωδες ειμαι καλυμενος.
Εν ολιγοις μου ειπε οτι το τζελ δεν αξιζει για τα λ7 του.
Εσεις τι λετε αξιζουν τα +80?
Για την ιστορια, η δουλεια του μου αρεσε παρα πολυ στο δειγμα που ειδα και ο ιδιος ηταν εξυπηρετικοτατος.
έχει δίκιο για το tzel δεν χρειάζεται εγώ εκεί την έφτιαξα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τιμή και ποιότητα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Ιαν 25 2013, 22:16 | |
| Εδω και λίγο καιρό ένιωθα μερικές ενοχλήσεις στον καβάλο όταν οδηγούσα πολύ ώρα την μηχανή...την ενόχληση αυτή την γνωρίζω από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με το ποδήλατο παλιότερα και προκαλείται από την επιβάρυνση του προστάτη! Η νεα σέλα που φοράω εδώ και πολύ καιρό είναι αρκετά φουσκωμένη σε εκείνο το σημείο θεωρητικά για άνεση ενώ η μαμα σέλα είναι λιγάκι πιό "σκαφτή" εκεί... Επειδή στα ποδήλατα το θέμα με την επιβάρυνση του προστάτη έχει λυθεί με νέου είδους σέλες ήθελα να ρωτήσω στην motoK που έφτιαξα την σέλα εαν είναι δυνατόν να φτιαχτεί και για εμας μια τέτοια είδους σέλα...παρακάτω είναι μια σέλα που βρήκα στο νετ, η οποία είναι φτιαγμένη για v-strom για αυτόν ακριβώς τον λόγο... ή άλλη μία για R 1200 GS |
|
| |
manostaz
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Φεβ 10 2013, 23:54 | |
| - nikos147 έγραψε:
- geoman87 έγραψε:
- Παιδες τελευταια μου μπηκε το μικροβιο να αλλαξω την σελιτσα μου...Να την κανω ανατομικη με τζελ κτλ κτλ....
Ισχυει??Ξερουμε κατι για αυτον τον Σακη???Υπαρχει καποιος που να εχει φτιαξει εκει την σελα του??? Στον Σακη (Αιγυπτιος ηταν αν θυμαμαι καλά οποτε το Σακης δεν ξερω απο που βγαινει...) ειχα φτιαξει την σελα του nexus που ειχα παλιοτερα...ο ανθρωπος ειναι μεγαλος τεχνιτης και παρα πολυ φθηνος! Βεβαια και εγω στην moto-k εφτιαξα σελα στο v-strom... ειχα ακουσει και απο αλλον καλα λογια..δεν εχω δει δουλεια του...αλλα μου ειχαν πει αν πας την βαλιτσα μπορει να σου φιαξει μαξιλαρακι....ισχυει?το εχει κανει κανεις? |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 00:01 | |
| |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 00:12 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Εδω και λίγο καιρό ένιωθα μερικές ενοχλήσεις στον καβάλο όταν οδηγούσα πολύ ώρα την μηχανή...την ενόχληση αυτή την γνωρίζω από την πολύχρονη ενασχόλησή μου με το ποδήλατο παλιότερα και προκαλείται από την επιβάρυνση του προστάτη! Η νεα σέλα που φοράω εδώ και πολύ καιρό είναι αρκετά φουσκωμένη σε εκείνο το σημείο θεωρητικά για άνεση ενώ η μαμα σέλα είναι λιγάκι πιό "σκαφτή" εκεί...
Επειδή στα ποδήλατα το θέμα με την επιβάρυνση του προστάτη έχει λυθεί με νέου είδους σέλες ήθελα να ρωτήσω στην motoK που έφτιαξα την σέλα εαν είναι δυνατόν να φτιαχτεί και για εμας μια τέτοια είδους σέλα...παρακάτω είναι μια σέλα που βρήκα στο νετ, η οποία είναι φτιαγμένη για v-strom για αυτόν ακριβώς τον λόγο...
ή άλλη μία για R 1200 GS
Μιας και ειμαι για σέλα, πόσο κοστίζει αυτή? Στέλνεις την δικια σου για ανακατασκευή ή την αγοράζει ως σέλα? |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 00:28 | |
| ε ρε νερα που θα μαζευει εκει οταν θα βρεχει...λιμνουλα κανονικη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 00:29 | |
| - loverdos11 έγραψε:
Μιας και ειμαι για σέλα, πόσο κοστίζει αυτή? Στέλνεις την δικια σου για ανακατασκευή ή την αγοράζει ως σέλα? Aν θυμαμαι καλα, ειναι στα 280ευρω περιπου μαζι με τα μεταφορικα...και εμενα μου γυάλισε αλλά είναι ακριβη! |
|
| |
v-run
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 00:58 | |
| Ρε παιδια τελικα έχουμε έκπτωση στον moto k και αν ναι πρεπει να επικοινωνήσουμε με κάποιον απο το φορούμ αν όχι ενδιαφέρεται κανεις για p.b ???? |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 01:04 | |
| - nikos147 έγραψε:
Aν θυμαμαι καλα, ειναι στα 280ευρω περιπου μαζι με τα μεταφορικα...και εμενα μου γυάλισε αλλά είναι ακριβη! 280? χωρις να στειλω την δικια μου σέλα? |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 01:05 | |
| - pkatsou έγραψε:
- Ρε παιδια τελικα έχουμε έκπτωση στον moto k και αν ναι πρεπει να επικοινωνήσουμε με κάποιον απο το φορούμ αν όχι ενδιαφέρεται κανεις για p.b ????
Ισχύει φίλε μου. όταν πας του λες ότι εισαι από εδω. |
|
| |
|