|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 14:48 | |
| - akaliptos έγραψε:
- ...Παιρνουμε και σελα μεχρι να μας την ετοιμασει;;;
Βασικότατη ερώτηση που χρήζει απάντησης λέμεεεε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 14:49 | |
| |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 14:56 | |
| Για σέλα στα 110ευρώ :
1.tazakos 2.akaliptos 3.nikos147 4. 5. |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 15:15 | |
| Στο θέμα του λογότυπου, το συγκεκριμένο είναι τυπωμένο (εγώ δεν έβαλα) και είναι μέσα στη τιμή προσφοράς! Δεν ξέρω τιμή, αλλά αν κάποιος ζητήσει συνεργάζεται με μαγαζί που του κάνει και κεντημένο! Σαφώς αυτό σημαίνει και παραπάνω χρόνο προετοιμασίας! Όλα αυτά τα λέω γιατί μιας και το πατρόν μου το είχε έτοιμο από χθές, σήμερα κάθησα εκεί την ώρα που μου έφτιαχνε τη σέλα και τα λέγαμε. Συνολικά χρειάστηκε 40 λεπτάκια να μου ξηλώσει το παλιό αφρώδες και να μου ετοιμάσει την σέλα! Το παιδί μπορώ να πω πως μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας! Όπως είπε και ο Λευτέρης εκείνος είναι υπεύθυνος, εγώ απλώς σας μετέφερα κάποιες πληροφορίες και δεν έχω σχέση με τη λίστα και τις συνεννοήσεις! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 15:25 | |
| Παιδιά κάτι βασικό...Η τιμή που αναφέρει ο Λευτέρης είναι για συγκεκριμένη εργασία επί της σέλας ή ισχύει για ότι ζητήσει ο καθένας μεμονωμένα?Εγώ για παράδειγμα θέλω να ψηλώσω λίγο τη θέση του οδηγού και και και (όχι τρελά πράγματα πάντως,ελαφρές αποκλίσεις)...Ισχύει για μένα η τιμή ή πάμε γι'άλλα? Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί κάτι τέτοιο αλλά δεν έχω διαβάσει όλο το topic |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 15:44 | |
| Η τιμή που κάνει περιλαμβάνει ότι θες συν το τυπωμένο λογότυπο. Δλδ σου παρουσιάζει την ανατομική να δεις πως είναι και μετά διαλέγεις υλικό, χρώμα και αλλαγές που θες κτλ και επιλέγεις και το λογότυπο. Τιμή για κεντημένο λογότυπο δεν ξέρω, αλλά γίνεται! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 15:49 | |
| - msp έγραψε:
- Η τιμή που κάνει περιλαμβάνει ότι θες συν το τυπωμένο λογότυπο. Δλδ σου παρουσιάζει την ανατομική να δεις πως είναι και μετά διαλέγεις υλικό, χρώμα και αλλαγές που θες κτλ και επιλέγεις και το λογότυπο. Τιμή για κεντημένο λογότυπο δεν ξέρω, αλλά γίνεται!
Αυτό ήθελα ν'ακούσω Μόλις κατέβω Πειραιά θα έρθω σε επικοινωνία με τον Λευτέρη αν είναι.Μιχάλη |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 16:50 | |
| - msp έγραψε:
- Η τιμή που κάνει περιλαμβάνει ότι θες συν το τυπωμένο λογότυπο. Δλδ σου παρουσιάζει την ανατομική να δεις πως είναι και μετά διαλέγεις υλικό, χρώμα και αλλαγές που θες κτλ και επιλέγεις και το λογότυπο. Τιμή για κεντημένο λογότυπο δεν ξέρω, αλλά γίνεται!
+1 Ότι αλλαγή ζητήσεις σου την κάνει και περιλαμβάνεται στην τιμή, εκτός από προσθήκη gel και θερμαινόμενης επένδυσης. Για την αντικατάσταση σας είπα, έχει ΜΙΑ για να δώσει. Οπότε ο πρώτος που θα είναι εκεί θα την πάρει, την επόμενη μέρα που θα παραλάβει τη δική του θα την πάρει ο επόμενος κτλ... αν πάτε πάνω από 2-3 ταυτόχρονα τότε, όχι, δεν θα έχει να σας δώσει σέλα προσωρινά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 16:52 | |
| - terino έγραψε:
- msp έγραψε:
+1
Ότι αλλαγή ζητήσεις σου την κάνει και περιλαμβάνεται στην τιμή, εκτός από προσθήκη gel και θερμαινόμενης επένδυσης.
Για την αντικατάσταση σας είπα, έχει ΜΙΑ για να δώσει. Οπότε ο πρώτος που θα είναι εκεί θα την πάρει, την επόμενη μέρα που θα παραλάβει τη δική του θα την πάρει ο επόμενος κτλ... αν πάτε πάνω από 2-3 ταυτόχρονα τότε, όχι, δεν θα έχει να σας δώσει σέλα προσωρινά. Πολύ βασική διευκρίνιση μιάς και στάνταρ θα ''παίξει'' κάτι τέτοιο,οπότε...Υπομονή |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 18:52 | |
| ωραια ας κανουμε το πρωτο γκρουπακι με 10 ατομα ας πουμε και παμε ενας ενας με ραντεβου!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 18:56 | |
| - akaliptos έγραψε:
- ωραια ας κανουμε το πρωτο γκρουπακι με 10 ατομα ας πουμε και παμε ενας ενας με ραντεβου!!!
Χάρη σε βλέπω ''καυτό'' για σελόνι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 18:58 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 18:59 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 19:03 | |
| |
|
| |
anagnostogeo
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Registration date : 02/02/2011
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 20:46 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,Η΄ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ,ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 20:53 | |
| |
|
| |
anagnostogeo
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Registration date : 02/02/2011
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 21:02 | |
| ΟΚ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΥΤΕΡΗ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΩΤΑ MAIL! |
|
| |
xristos Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Μαρ 02 2011, 22:23 | |
| Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση κ όποιος ξέρει ας απαντήσει. Εγώ π.χ που δεν είμαι απο Αθήνα αλλά ενδαφέρομαι (όπως φαντάζομαι μπορεί να βρεθούν κ άλλοι) πώς μπορεί να γίνει αυτό το πάρε-δώσε με τις σέλα. Υπάρχει κάποια δυνατότηα να γίνει? Να την στείλω δηλ κ να μου την ξαναστείλει |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Μαρ 03 2011, 08:19 | |
| - xristos έγραψε:
- Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση κ όποιος ξέρει ας απαντήσει.
Εγώ π.χ που δεν είμαι απο Αθήνα αλλά ενδαφέρομαι (όπως φαντάζομαι μπορεί να βρεθούν κ άλλοι) πώς μπορεί να γίνει αυτό το πάρε-δώσε με τις σέλα. Υπάρχει κάποια δυνατότηα να γίνει? Να την στείλω δηλ κ να μου την ξαναστείλει Καλή η ερώτηση σου... θα πρέπει να βρεθεί κάποιος με χρόνο για να κάνει το πήγαινε-έλα... θα κοιτάξω μήπως μπορέσω εγώ αν και είναι αρκετά στενά τα πράγματα λόγω δουλειάς αυτόν τον καιρό. Για πότε λες? |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Μαρ 03 2011, 08:46 | |
| Τελικά η εγγύηση είναι για 3 μήνες μόνο προφορικά, όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα και τι ακριβώς περιλαμβάνει; |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Μαρ 03 2011, 09:51 | |
| - cantona έγραψε:
- Τελικά η εγγύηση είναι για 3 μήνες μόνο προφορικά, όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα και τι ακριβώς περιλαμβάνει;
Δεν το έχω διευκρινήσει αυτό! Αν δεις την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί και το τελικό φινίρισμα θα το ξεχάσεις το θέμα εγγύησης. Παρόλα αυτά μου είπε πως ότι και αν συμβεί να πάω από εκεί και θα τα βρούμε όλα. Τώρα τι εννοεί ο ποιητής με αυτό θα σε γελάσω, θα το θέσω όμως σαν ερώτημα και θα επανέλθω με την απάντηση. |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Μαρ 03 2011, 09:52 | |
| Mπορει καποιος να ξαναποσταρει την διευθυνση και το τηλέφωνο?? Λέω να πάω μια βολτα απο εκει... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Μαρ 03 2011, 09:55 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Mπορει καποιος να ξαναποσταρει την διευθυνση και το τηλέφωνο?? Λέω να πάω μια βολτα απο εκει...
Σε παραπέμπω εδώΑν πας για να τη φτιάξεις σου υπενθυμίζω πως για την έκπτωση πρέπει να μεσολαβήσω πρώτα. |
|
| |
xristos Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Μαρ 03 2011, 21:37 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Μαρ 03 2011, 22:49 | |
| |
|
| |