|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
v-run
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 01:08 | |
| Ευχαριστώ! Και η γνώμη μου πολυ νερό στην σελα του παραπάνω gs . Καληνυχτες!!!!!!!! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Φεβ 11 2013, 01:11 | |
| - pkatsou έγραψε:
- Ευχαριστώ! Και η γνώμη μου πολυ νερό στην σελα του παραπάνω gs . Καληνυχτες!!!!!!!!
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Ιαν 18 2016, 10:40 | |
| κυριοι για βαλτε γνωμες οσοι κανατε σελες.μετα από καιρο πως είναι??αλλαξε καθολου το τζελ?? |
|
| |
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Απρ 27 2016, 08:03 | |
| Κάνοντας χθες έρευνα αγοράς , για σέλα είδα και μίλησα με
Μοτο Κ http://www.motok-seats.com/store/?___store=gr και moto & car dressing http://moto-dressing.car.gr/parts/view/3459689/
Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποια προσφορά για το forum και οι τιμές είναι 110 και 75 ευρώ αντίστοιχα .
Περιλαμβάνει νέο αφρώδες και την εργασία . Εξτρα είναι μόνο το ραφτό logo αν και εφόσον το θέλει κάποιος .
Για το μοτο κ έχω εικόνα ο ίδιος από παλιότερο μηχανάκι και είμαι πολύ ικανοποιημένος . Εχει κανείς πάρει από το moto dressing να μας πει εμπειρία . Η διαφορά τιμής είναι σημαντική . |
|
| |
power Member
Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Registration date : 15/02/2014
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Απρ 27 2016, 09:34 | |
| - kojo έγραψε:
- Κάνοντας χθες έρευνα αγοράς , για σέλα είδα και μίλησα με
Μοτο Κ http://www.motok-seats.com/store/?___store=gr και moto & car dressing http://moto-dressing.car.gr/parts/view/3459689/
Από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποια προσφορά για το forum και οι τιμές είναι 110 και 75 ευρώ αντίστοιχα .
Περιλαμβάνει νέο αφρώδες και την εργασία . Εξτρα είναι μόνο το ραφτό logo αν και εφόσον το θέλει κάποιος .
Για το μοτο κ έχω εικόνα ο ίδιος από παλιότερο μηχανάκι και είμαι πολύ ικανοποιημένος . Εχει κανείς πάρει από το moto dressing να μας πει εμπειρία . Η διαφορά τιμής είναι σημαντική . εεεεε βεβαια σε πιανει χωρο στην ντουλαπα κ σε τρωνε τα διαολια στο να καθεται κ να την βλεπεις....χααχαχαχ λοιπον κωστη διαβασε εδω.... https://www.vstromhellasforum.com/t29708-topic?highlight=%F3%E5%EB%E1ειχα μιλησει με το παιδι που την εκανε σκεπτομενος να την κανω κ εγω πριν την δωσω κ μου ειχε πει τα καλυτερα..... κ για τις ραφες κ για αδιαβροχοποιηση κ για το υλικο κ για την αντοχη στο χρονο.... κ η ατιμη ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει εγω.... επισης μου ειχε πει οτι το εξωτερικο καλυμμα το διαλεγεις εσυ(με το γουστο σου)λιγοτερο καρμπον κομματι η περισσοτερο η σε ποια σημεια το θες εσυ κτλ. οσο για την τιμη η διαφορα ειναι αρκετη κ δεν ξερω σε ποιο σημειο κ αν δικαιολογηται αυτη η διαφορα χρηματων |
|
| |
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Απρ 27 2016, 11:21 | |
| |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Μαρ 10 2017, 09:35 | |
| Οσοι εχετε φιαξει σελα με αντιολισθιτικο και καρμπον Υπαρχει φθορα στο σημειο της ραφης & γενικοτερα στο καρμπον? Σκεφτομαι να την κανω ολη με αντιολισθιτικο υφασμα!!!
|
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Μαρ 10 2017, 19:53 | |
| έχει να κάνει καθαρά με τη ποιότητα ραφής και τι χρήση κάνεις. Στη Φώτο είναι η δικιά μου πριν πουληθεί είναι μετά από 3 χρόνια και 20,000 χλμ. η συγκεκριμένη είναι από τον μπατζιο θεσ/νικη και ήμουν Απόλυτα ικανοποιημένος . |
|
| |
tantsio
Ηλικία : 58 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 14/03/2017
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τρι Μαρ 14 2017, 14:24 | |
| - kojo έγραψε:
- Κάνοντας χθες έρευνα αγοράς , για σέλα είδα και μίλησα με
Μοτο Κ κ moto-dressing
Για το μοτο κ έχω εικόνα ο ίδιος από παλιότερο μηχανάκι και είμαι πολύ ικανοποιημένος . Εχει κανείς πάρει από το moto dressing να μας πει εμπειρία . Η διαφορά τιμής είναι σημαντική . Εγω και ενας φιλος εχουμε φτιαξει σελα στο moto-dressing και το αποτελεσμα ειναι αριστο.και την νεα μου σελα εκει θα την φτιαξω. η συνεπιβατης ελεγε οτι καθεται σε θρονο και μετα απο 2 χρονια χρησης ηταν ολοκαινουρια |
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τρι Μαρ 14 2017, 17:51 | |
| προσωπικα την εφτιαξα στο ΜΟΤΟ Κ αντεξε σε πολι βαρια χρηση και οταν ηρθε η ωρα για επισκευη τις ξαναφτιαχτηκε με εκπτοση λογο του οτι ηταν ειδη φτιαχμενη εκι δεν χρειαστηκε να το πω ειδε το παιδι το σηματακι τους και κατευθειαν μου ειπε οτι υπαρχει εκπτωση λογο του οτι ειναι δικια τους! σαν αποτελεσμα και η πρωτη και η επισκευει μονο τα καλλητερα μπορω να πω και για αντοχη κ για ανεση |
|
| |
parisstc
Registration date : 14/09/2015
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Νοε 03 2017, 12:54 | |
| ηρθε και εμενα η σειρα μου για σελα σκιστηκε το καλυμμα της μαμα και σκεφτομαι ειτε ανατομικη ειτε αν μου πουν τρελη τιμη νεο καλυμμα
εσεις με ανατομικες απο μοτοΚ απο αντοχη ειστε ευχαριστημενοι; Ειναι κανενας που να την εχει πολλα χρονια; |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Νοε 03 2017, 14:39 | |
| εγώ την έχω σχεδόν 5 χρόνια από motok. Δεν εχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα . |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Νοε 03 2017, 17:38 | |
| - parisstc έγραψε:
- ηρθε και εμενα η σειρα μου για σελα
σκιστηκε το καλυμμα της μαμα και σκεφτομαι ειτε ανατομικη ειτε αν μου πουν τρελη τιμη νεο καλυμμα
εσεις με ανατομικες απο μοτοΚ απο αντοχη ειστε ευχαριστημενοι; Ειναι κανενας που να την εχει πολλα χρονια; Πριν 3 χρόνια (Οκτώβριος 14) από motok έβαλα το παρακάτω κάλυμμα στο dl650 επειδή σχίστηκε το μαμά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν έχει πάθει τίποτα. Επειδή δεν έπαιζαν φράγκα για ανατομική και το σφουγγάρι ήταν μια χαρά πήγα σε εκείνη τη λύση. Ωραία υλικά, δε γλιστράς και στεγνώνει με τη μια. Μου το έστειλαν και το πέρασα μόνος μου. Απλά χρειάζεσαι ένα καρφωτικό. Εκείνη την εποχή με προσφορά κόστισε 34? + 3? μεταφορικά. |
|
| |
parisstc
Registration date : 14/09/2015
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τρι Νοε 07 2017, 17:07 | |
| τελικά λόγω οικονομικής συγκυριας, τσίμπησα ένα κάλυμμα απο το http://moto-dressing.car.gr 35 ευρώ με τοποθέτηση
σαν πρώτη εντύπωση φαίνεται πολύ καλό, ελπίζω να βγάλει αρκετό καιρό (το δεύτερο βράδυ άρχισαν να ξαπλάρουν πάλι γάτες πάνω στη σέλα) |
|
| |
|