|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουν 12 2011, 11:06 | |
| terino η τιμη ειναι και για το φορουμ,επειδη μου σκιστηκε το καλυμα και θελει φτιαξιμο πως θα γινει επειδη ειμαι απο Αλμυρο. |
|
| |
dr00
Registration date : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουν 12 2011, 12:45 | |
| - bandit έγραψε:
- εγώ που ρώτησα για gel ο μάστορας με ήρε ότι είναι π@π@ριές
μετά από λίγο καιρό χαλάει τζάμπα λεφτά θα δόσης με πρότεινε μαλακό σφουγγάρι και είσαι μια χαρά και αυτό έκανα
και εγω αυτο φοβάμαι και δεν είναι λίγα τα λεφτα 80 + για το τζελ. επίσης από ότι διαβάζω σε πολλά φορουμ λένε ότι το τζελ δεν αποβάλει γρήγορα τη θερμοκρασία εαν το δει ο ήλιος και τι να την κάνει την λίγη έξτρα άνεση αν είναι να γίνει ψητός ο κωλ...ακος σου? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουν 12 2011, 22:05 | |
| - panoszan έγραψε:
- terino η τιμη ειναι και για το φορουμ,επειδη μου σκιστηκε το καλυμα και θελει φτιαξιμο πως θα γινει επειδη ειμαι απο Αλμυρο.
Η τιμή είναι πρωταρχικά για το φόρουμ |
|
| |
anagnostogeo
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Registration date : 02/02/2011
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Ιουν 30 2011, 23:47 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕΛΑ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ,ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ (ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΙΛΟΦΡΕΝΑΡΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ Κ ΧΩΡΙΣ GEL ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ Σ. Κ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΖΑΡΟΥΧΛΑ(2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑΞΙΔΙ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΤΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Παρ Ιουλ 01 2011, 13:26 | |
| - anagnostogeo έγραψε:
- ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕΛΑ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ,ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ (ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΙΛΟΦΡΕΝΑΡΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ Κ ΧΩΡΙΣ GEL ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ Σ. Κ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΖΑΡΟΥΧΛΑ(2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑΞΙΔΙ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΤΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! Άντε, καλορίζικη και καλοτάξιδη, μακάρι να τη χαρείς στο έπακρο! Γράφε όμως με μικρά ρε πουλάκι μου, μου βγήκαν τα μάτια!!!!!! |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Δευ Ιουλ 04 2011, 15:07 | |
| Σήμερα αξιωθηκα και εγω να παω απο motoK για να φτιαξω την σελα...μολις την εχω στα χερια μου θα γραψω εντυπώσεις!!
υ.γ. Με την ευκαιρια της σελας άφησα και το μαξιλαρακι της μπαγκαζιερας μου για να το φτιαξει και αυτο πιο μαλακο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Ιουλ 09 2011, 12:42 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Σήμερα αξιωθηκα και εγω να παω απο motoK για να φτιαξω την σελα...μολις την εχω στα χερια μου θα γραψω εντυπώσεις!!
υ.γ. Με την ευκαιρια της σελας άφησα και το μαξιλαρακι της μπαγκαζιερας μου για να το φτιαξει και αυτο πιο μαλακο!! Τελικά η σελα ειναι απο τις βελτιωσεις που πραγματικά αξιζει να κανει καποιος!! Ειναι όντως φτιαγμενη έτσι ώστε να αγκαλιάζει τον ποπό και την νοιωθεις αρκετα ξεκουραστη!! Ταξιδακι δεν έκανα αλλά ακομη και στις καθημερινες μετακινησεις μπορεις να νοιώσεις την διαφορα!! Η συνοδηγός επίσης ειναι αρχοντας μιας και η θεση της τωρα ειναι αρκετα πιο φαρδυα και μαλακή ενώ και το custom μαξιλαρακι ειναι αρκετα μαλακο!!! Οριστε και μερικες φωτο απο το αποτελεσμα...εγω προτιμησα αντιολισθητικό κάλυμα με γκρι ραφες, έτσι ώστε να ταιριαζει με το χρωμα της μηχανης, καθώς και το λογοτυπο v-strom τυπωμενο... |
|
| |
Jaderfow
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Ιουλ 09 2011, 14:54 | |
| Ωραία! Και οι ραφές ταιριάζουν πολύ στο χρωματάκι της μηχανής! Να τη χαρείς όσο δεν πάει! Το σκέφτομαι κι εγώ για αλλαγή αλλά σε λίγο καιρό! Ακόμα δεν έχουμε καμία γκρίνια από το έτερον ήμισυ για τη σέλα! Οπότε... βλέπουμε!!! |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Σαβ Ιουλ 09 2011, 23:58 | |
| Αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ τι μου κανετε ??? τι μου κανετε??? Θελετε να με κανετε να με τρωει η τσεπη μου να παω να την φτιαξω κ εγω??!!! Χωρις πλακα !!! Ειναι πανεμορφη !!! κ να πω την αληθεια ειναι μεσα στα σχεδια μου να παω να την φτιαξω κ εγω αυτον τον καιρο ή στην χειροτερη τελος του μηνα !! ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ TERINOΠρεπει να ερθω σε επικοινωνια μαζι σου για να επικοινωνησεις με το καταστημα για να μου κανει την εκπτωση δηλ απο 130 ευρω στα 110 ευρω? κ να του πεις οτι ειμαι μελος στο φορουμ?? ή παω κατευθειαν? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 00:05 | |
| Στειλε ενα pm στον terino με τα στοιχεια σου και θα κανονισει αυτος για την εκπτωση!! |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 00:34 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Στειλε ενα pm στον terino με τα στοιχεια σου και θα κανονισει αυτος για την εκπτωση!!
Σ'ευχαριστω Νικολα !!!! Η τιμη ειναι αυτη σωστα??? για να ξερω να υπολογιζω !!! κ 40 ευρω το τζελ? |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 01:07 | |
| |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 08:36 | |
| την εφτιαξα με 80 euro..............................sorry για τη μεγαλη εικονα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την adder στις Κυρ Ιουλ 10 2011, 12:14, 1 φορά |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 11:40 | |
| |
|
| |
Guskafetzo Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 11:47 | |
| Υπολογιζω ή τέλη Ιουλίου ή τέλη Αυγούστου μαζί με το σέρβις. Αλλα θα μιλήσω με αφεντικό πρώτα για να δω τι θα γίνει με άδεια κ ποτέ κ θα σε ενημερωσω μέσα στην εβδομάδα. Σ΄ ευχαριστώ πολυ !!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 11:54 | |
| - Guskafetzo έγραψε:
- Υπολογιζω ή τέλη Ιουλίου ή τέλη Αυγούστου μαζί με το σέρβις. Αλλα θα μιλήσω με αφεντικό
πρώτα για να δω τι θα γίνει με άδεια κ ποτέ κ θα σε ενημερωσω μέσα στην εβδομάδα. Σ΄ ευχαριστώ πολυ !!!! Τίποτα μάναμ... όποτε θες... |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 13:06 | |
| - adder έγραψε:
την εφτιαξα με 80 euro..............................sorry για τη μεγαλη εικονα όταν λες την έφτιαξες με 80 euro τι ενοείς? 110 δεν είναι η προσφορά? |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 13:18 | |
| την εφτιαξα αλλου...λοιπν επειδη με ρωτουν πολλοι και θα με ρωτησουν ακομα περοσσοτεροι.εδωσα τοσα για να την φτιαξω.απο εβδομαδα θα συνενοηθω με το μαγαζι που ειναι στον πειραια και αν δωσει οκ για το φορουμ θα δωσω στοιχει του για τα παιρακατω...... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Κυρ Ιουλ 10 2011, 13:25 | |
| - adder έγραψε:
- την εφτιαξα αλλου...λοιπν επειδη με ρωτουν πολλοι και θα με ρωτησουν ακομα περοσσοτεροι.εδωσα τοσα για να την φτιαξω.απο εβδομαδα θα συνενοηθω με το μαγαζι που ειναι στον πειραια
και αν δωσει οκ για το φορουμ θα δωσω στοιχει του για τα παιρακατω...... Είσαι ωραίος! Ερώτηση, η τιμή είναι με καινούριο αφρώδες? |
|
| |
Guskafetzo Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Ιουλ 27 2011, 18:55 | |
| Ευχαριστω πολυ το φορουμ κ τα παιδια που εχουν μεσολαβησει για να εχουμε την εκπτωση απο το moto-k το παιδι ειναι ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στην δουλεια του !!! κ ΠΟΛΥ συνεργασιμος !!!!! Η καινουργια μου σελα με τζελ στην θεση του οδηγου !!! Τιμη 110 + 40 = 150 ευρω |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Ιουλ 27 2011, 22:02 | |
| Το gel or not to gel? ειδού η απορία! |
|
| |
Guskafetzo Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Ιουλ 27 2011, 22:24 | |
| - msp έγραψε:
- Το gel or not to gel? ειδού η απορία!
Αμα εχεις θεμα με την μεση (κοιλη-δισκοπαθεια) που εχω εγω μην λυπηθεις τα 40 ευρω . Γνωμη μου !!!! |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Τετ Ιουλ 27 2011, 23:35 | |
| - Guskafetzo έγραψε:
- Αμα εχεις θεμα με την μεση (κοιλη-δισκοπαθεια) που εχω εγω μην λυπηθεις τα
40 ευρω . Γνωμη μου !!!! Eγώ έχω θέμα με μέση (σπονδυλολίσθηση) αλλά το ότι το gel αρχίζει και λειτουργεί (ζεσταίνεται) μετά το μισάωρο αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα και όχι τα έξτρα χρήματα.Οι αποστάσεις που κάνω είναι μικρές και μόνο σε κάποια εκδρομή ίσως να βοηθούσε Δε ξέρω,όταν έχεις γνώμη πές μου για να ξέρω και γώ |
|
| |
Guskafetzo Member
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Ιουλ 28 2011, 00:33 | |
| - groi1000 έγραψε:
- Guskafetzo έγραψε:
- Αμα εχεις θεμα με την μεση (κοιλη-δισκοπαθεια) που εχω εγω μην λυπηθεις τα
40 ευρω . Γνωμη μου !!!! Eγώ έχω θέμα με μέση (σπονδυλολίσθηση) αλλά το ότι το gel αρχίζει και λειτουργεί (ζεσταίνεται) μετά το μισάωρο αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα και όχι τα έξτρα χρήματα.Οι αποστάσεις που κάνω είναι μικρές και μόνο σε κάποια εκδρομή ίσως να βοηθούσε Δε ξέρω,όταν έχεις γνώμη πές μου για να ξέρω και γώ Ok groi1000 θα γίνω το πειραματόζωο σου !!! Την πρώτη μέρα τσιγκλισε η μέση κ βαρεσε πόδι σήμερα δεύτερη μέρα την νιώθω κάπως καλύτερα κ ήμουνα γύρω στης 4 ώρες επάνω (όχι συνέχεια) αλλα τις περισσότερες. Αλλα ακόμα το gel είναι ακόμα σκληρό στην αρχή (είναι σαν να έχω την μαμά σελα αλλα με καλύτερη στάση σώματος ) αλλα μετα το μισάωρο τους κραδασμούς κ τις ανωμαλίες από τον δρόμο "δεν" τα ένιωθα τόσο !! Βέβαια περιμένω να προσαρμοστεί κ το σώμα μου στην νέα θέση - οδήγησης !!! |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Aftermarket σέλα..... Πεμ Ιουλ 28 2011, 00:42 | |
| |
|
| |
|