1. θαρρώ πως θέλεις ξύρισμα, 2. δεν είμαι ειδικός, αλλά από άλλα βιντεάκια που έχω δει εδώ μέσα έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί κραδασμοί (ειδικά για τη συγκεκριμένη κάμερα που τραβάει καλά) & 3. πόσο εύκολος είναι ο χειρισμός της στο συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα εν κινήσει (πρέπει να περάσει το χέρι μπροστά από την ζελατίνα) ???
Ως σημείο στήριξης βέβαια πιστεύω ότι είναι όντως η ιδανικότερη θέση για λήψεις.
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
1. θαρρώ πως θέλεις ξύρισμα, το κατέχω, θα σας έρθω ξυρισμένος πάντως 2. δεν είμαι ειδικός, αλλά από άλλα βιντεάκια που έχω δει εδώ μέσα έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλοί κραδασμοί (ειδικά για τη συγκεκριμένη κάμερα που τραβάει καλά) & για αυτό το λόγο αναζητούμε λύση. ο βραχιονας ειναι τεράστιος και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τρέμει ... συν του ότι φοράω τρακτεροτά λάστιχα που όπως και να το κάνεις έχουν το κραδασμό τους. 3. πόσο εύκολος είναι ο χειρισμός της στο συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα εν κινήσει (πρέπει να περάσει το χέρι μπροστά από την ζελατίνα) ??? ΚΑΘΟΛΟΥ, το βάζεις και γράφει. για αυτό αν δείς κοιτάζω δυο φορές για το αν εχει ξεκινήσει να γράφει. το βιντεο δε σταματάει εκεί αλλά ανέβασα μόνο τα 4 πρώτα λεπτά. το λέω για να μη νομίσει κανείς οτι σηκώθηκα εν κινήση και πέρασα το χέρι μου μπροστά για να πατήσω το κουμπάκι.
Ως σημείο στήριξης βέβαια πιστεύω ότι είναι όντως η ιδανικότερη θέση για λήψεις. το ξέρω, πιστεύω οτι με τη βάση που μπαίνει και κολλαει στο κράνος, αν τη κολλήσω στη ζελατίνα, η απόσταση μειώνεται δραματικά, ουσιαστικά γίνεται απειροελάχιστη
Το service day ηταν μικρο σε αριθμο ατομων, αλλα πιστευω οτι ηταν ακρως αποδοτικο με την απαραιτητη παρουσια mikiou, geo αλλα και στα ρακοποτηρα ο blackis. Εγω κρατουσα επιτυχως τις ισοροπιες. Ευχαριστω παρα πολυ τα παιδια που μεσα σε τρεισήμισι ωρες ελεγξαν βαλβιδες, αλλαξαν μπουζι, υγρα ψυγειου, ρυθμισαν σκουληκι-συμπλεκτη, αλλαξαν φιλτρολαδια, αλλαξαν φιλτρακι βενζινας και γενικοτερα μου αναζωογόνησαν το μηχανακι!
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
καλά, σήμερα ήταν ιδιαίτερα λάιτ το πρωινό... δεν βγαίνουν αλλιώς τόσες δουλειές σε τόσο λίγο χρόνο... Η αλήθεια είναι ότι μόνο ένας καφές άργησε, όλα τα άλλα ήταν στην ώρα τους
Μήτσε, νο προμπ, καλές βόλτες!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Κοπέλια αύριο πάω το πρωί στα Χανιά!!! Υπάρχει κάτι που θέλετε να κρατάω εκεί?? (Μπλουζάκια πχ.) Πιτσιρικά συνεννοήσου με τον Scott, αν σε ενδιαφέρουν τα καθρεπτάκια να σου τα φέρω...
paitos gold member
Παίτο θα κάτσω και το απόγευμα!!!!! Το πρωί θα είμαι κάπου προς Πλατανιά και το βραδάκι πιθανόν κάπου στο παλιό λιμάνι!!!! Κανονίζουμε αύριο αν δεις τον Σκοτ πάρε τους καθρέπτες του πιτσιρικά και τα λέμε το βραδάκι!!!
Πιτσιρικά έχω τα καθρεπτόνια και το κινητο μου πάει να κλείσει από μπαταρία.... Θα σου τηλεφωνήσω το απόγευμα για να σου τα φέρω και όποτε τα βάλεις έχω πάρει και εγώ κάποια να τα περάσουμε μαζι!!!
DimitrisV, πηρα τις ίδιες πλαινές βαλίτσες με εσένα αλλά δεν μου κουμπώνουν έκανες τπτ για να κουμπωσουν στις βάσεις σου ή έμπαιναν αμέσως χωρίς κόπο???
Μάγκες, εγώ παίρνω τη μικιά και πάμε Καλύβες Χανίων... αύριο κλείνουμε χρόνο παντρεμένοι (τρομάρα μας)... θα'ναι και οι αδερφές της, αλλά όποιος θέλει βολταράκι, το μπανάκι-καφεδάκι θα παίζει αύριο ανελέητα!
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009