Προετοιμασίες για την Τροχαία ΒΟΑΚ Σύντομα τα εγκαίνια
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εγκαινιαστεί η Υπηρεσία της Τροχαίας του Βορείου Οδικού Αξονα, η έδρα της οποίας θα είναι στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου Λαππαίων στην Επισκοπή.
Αυτό σημείωσε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Οθωνας, το Σάββατο από τα Ανώγεια, προσθέτοντας παράλληλα πως είναι σε εξέλιξη οι εργασίες ανακαίνισης του κτηρίου.
Επιπλέον, μέχρι τις 20 Αυγούστου ισχύει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους αστυνομικούς που επιθυμούν να στελεχώσουν την Υπηρεσία. Στο μεταξύ, στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει μία συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση, σχετικά με το θέμα της εταιρείας «Κρήτη Α.Ε.», ώστε να οριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες για τη στελέχωση και λειτουργία της, σύμφωνα με τον κ. Οθωνα.
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
απο την δευτέρα το απόγευμα θα είμαι εκιά για 10 μέρες και θα γυρίσω όλη την κρήτη για μια ακόμα φορά!!!!!!!!!!!!!!
κανονίστε καφέδες,συναντήσεις,μπανάκι και ότι άλλο θέλετε....να μην σας πω και καμιά παγκρήτια συνάντηση!!!!
μου λείψατε παλιόπαιδα και θα χαρώ πολύ που θα σας ξαναδώ!!!!!!
Φιλαρακι ατρομητε Δροσουλίτη απο την Νεαπολη στην κοζανη εχω να σε δω , αλλα ηταν για λιγο λογω 36ωρου , κανονισε να τα πουμε περισοτερο αυτην την φορα !!!! φιλια ρεεεεεεεεεεεεεε
Μπλακυ δωσε πληροφοριες στον λαο..
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Σε ποιο μερος?? Που θα ειναι η αρχη και που το τελος?? Θα εχει και φαγητο?? Η ημερομηνια ειναι σιγουρη?? Εχουμε παρει προσφορα απο καποιον μηπως το κανουμε και Σ/Κ. ??
Μπλακυ δωσε πληροφοριες στον λαο..
ΡΕ ΜΠΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΣΕΙΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΜΠΛΑΚΥ ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ... Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ......ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ .....
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
Να ξεκινάμε προς Ρέθυμνο το πρωι συναντιόμαστε με Ρεθυμνιώτες πάμε Γεωργιούπολη για μπάνιο ή κάπου που να έχει ένα ντουζ τουλάχιστον να ξαναφορέσουμε τα ρουχα της μηχανής και μετα Βρυσσες ή κάπου πιο ορεινά να κατουμε για φαγητό και γυρίζουμε από αλλη διαδρομή! Τις προηγούμενες εκδρομές καθόσασταν σε ταβέρνες που ειχατε συνεννοηθεί πριν??
Rory moderator
Mπλακυ αρχηγέ παρτα ολα πάνω σου φίλε μου καλέ , καλέ μου φίλε , εγω εχω να προτεινω διαδρομή εντός του νομού Χανίων που θα ξεπερνά και τα 500 χλμ και θα συνδιαζει βουνό ,θάλασσα , φαράγγια , φαγητό και διαμονή εαν χρειαστεί σε προνομιακη τιμή !!!!!!!!!! Διαλέχτεεεεεεεεεεεεεεε