|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 03 2011, 17:34 | |
| Ρεμάλια σας έχω νέα Από αύριο και για 15 μέρες θά βρίσκομαι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , οποιο ρεμάλι γουστάρει περνάει να πιούμε καμία μπυρίτσα !!!!!! Νick 828/2= 414 ............και στελιο καπ ετοιμαστείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε _________________ |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 03 2011, 18:21 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Πεμ Αυγ 04 2011, 19:12 | |
| Πορτοκαλί τριβάλιτσο , τον συνάντησα εξω απο τα μαλια , ηρθαμε μαζι μεχρι την ιεράπετρα , στριψαμε καλά στο δρόμο , πρεπει να ηταν απο πανω , ειχε αθηναικες πινακιδες , χαιρετιθηκαμε στο κεντρι και αυτος συνεχισε για την πόλη της ιεραπετρας _________________ |
|
| |
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Αυγ 05 2011, 15:41 | |
| Τον θελω για Δημαρχο στο Ηρακλειο!!!!!!!!! https://youtu.be/V-fWN0FmcIU |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Αυγ 09 2011, 14:09 | |
| γνωρίζει κανεις κάποιο μαγαζί με φασματογράφο χρώματος αυτοκινήτου, στο ηράκλειο; |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Αυγ 09 2011, 14:20 | |
| |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Αυγ 09 2011, 15:09 | |
| έτσι σου είπε.... είσαι σίγουρος ή εγώ κτλ λάθος μουυυυ |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Αυγ 09 2011, 15:25 | |
| - painter έγραψε:
- γνωρίζει κανεις κάποιο μαγαζί με φασματογράφο χρώματος αυτοκινήτου, στο ηράκλειο;
Μανόλη 400 μέτρα πριν το μαγαζί μου είναι κάποιος που έχω ακούσει ότι έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω , ξέρω ότι ειδικεύετε σε χρώματα auto . |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Αυγ 09 2011, 18:40 | |
| - geo έγραψε:
- painter έγραψε:
- γνωρίζει κανεις κάποιο μαγαζί με φασματογράφο χρώματος αυτοκινήτου, στο ηράκλειο;
Μανόλη 400 μέτρα πριν το μαγαζί μου είναι κάποιος που έχω ακούσει ότι έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω , ξέρω ότι ειδικεύετε σε χρώματα auto . περιμένω νέα σου γιώργο |
|
| |
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Αυγ 09 2011, 20:47 | |
| - mikios έγραψε:
- έτσι σου είπε.... είσαι σίγουρος ή εγώ κτλ λάθος μουυυυ
ναι μου ειπε οτι του ειχαν στειλει κατι λαθος αλλα τα δικα μου ηταν εδω... το pipercross περιμενε μονο και ειμαι κομπλε... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Αυγ 09 2011, 21:44 | |
| - kyriakos2 έγραψε:
- mikios έγραψε:
- έτσι σου είπε.... είσαι σίγουρος ή εγώ κτλ λάθος μουυυυ
ναι μου ειπε οτι του ειχαν στειλει κατι λαθος αλλα τα δικα μου ηταν εδω... το pipercross περιμενε μονο και ειμαι κομπλε... Μην τον ακούς έτσι λέει σε όλους ,,,, το θέμα είναι ότι θα μπει μέσα με τα μεταφορικά το μαγαζί και πρέπει να συνδράμουμε το johny . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 10 2011, 09:51 | |
| - painter έγραψε:
- geo έγραψε:
- painter έγραψε:
Μανόλη 400 μέτρα πριν το μαγαζί μου είναι κάποιος που έχω ακούσει ότι έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω , ξέρω ότι ειδικεύετε σε χρώματα auto . περιμένω νέα σου γιώργο Μανώλη έχει λέγετε Μπαλούρδος . |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 10 2011, 09:53 | |
| Βρηκα τυχαια αυτουνο http://www.dealextreme.com/p/motorcycle-body-protection-riding-armor-suit-l-180cm-46088
Δεν ξερω μεταφορικα, ουτε εχω παραγγειλει ποτε απο εκει. Αλλα εινα καλη η τιμη του |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 10 2011, 13:11 | |
| - geo έγραψε:
- painter έγραψε:
- geo έγραψε:
- painter έγραψε:
Μανόλη 400 μέτρα πριν το μαγαζί μου είναι κάποιος που έχω ακούσει ότι έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω , ξέρω ότι ειδικεύετε σε χρώματα auto . περιμένω νέα σου γιώργο Μανώλη έχει λέγετε Μπαλούρδος . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 10 2011, 14:47 | |
| - painter έγραψε:
- geo έγραψε:
- painter έγραψε:
- geo έγραψε:
- painter έγραψε:
Μανόλη 400 μέτρα πριν το μαγαζί μου είναι κάποιος που έχω ακούσει ότι έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος θα τον ρωτήσω αύριο και θα σου πω , ξέρω ότι ειδικεύετε σε χρώματα auto . περιμένω νέα σου γιώργο Μανώλη έχει λέγετε Μπαλούρδος . -Ξέρεις κανα μάστορα; -Ναι. -Έχεις τηλέφωνο; -Ναι. -Ευχαριστώ. -Πράμα! |
|
| |
nickname Member
| |
| |
pitsirikas Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 10 2011, 16:47 | |
| Ολα τα ξυδια μυδια κλπ θα τα αφησω στον mikios σημερα και θα λαβεται απο εκει μου λειπουν καποια πραγματα απο καποιουςεπαγγελματιες μαγαζατορες.. Θα προσπαθησω να τα παραλαβεται λογικα αυτες τις μερες και ηθελα να ζητησω και συγνωμη και για την καθυστερηση αλλα εχουμε προβλημα συννενοησης με τα μαγαζια.. Τωρα που θα ειμαι επανω θα περασω να συζητησω και μαζι τους για την συμπεριφορα τους...
Φευγω φιλια..
|
|
| |
| |
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 10 2011, 17:11 | |
| - pitsirikas έγραψε:
- Ολα τα ξυδια μυδια κλπ θα τα αφησω στον mikios σημερα και θα λαβεται απο εκει μου λειπουν καποια πραγματα απο καποιουςεπαγγελματιες μαγαζατορες..
Θα προσπαθησω να τα παραλαβεται λογικα αυτες τις μερες και ηθελα να ζητησω και συγνωμη και για την καθυστερηση αλλα εχουμε προβλημα συννενοησης με τα μαγαζια.. Τωρα που θα ειμαι επανω θα περασω να συζητησω και μαζι τους για την συμπεριφορα τους...
Φευγω φιλια..
Καλές διακοπούλες και καλά ξετελέματα αν και πιστευω πως πιθανότερο είναι να τους συναντήσεις σε καμιά παραλία!!!!! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Αυγ 10 2011, 17:33 | |
| |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Αυγ 12 2011, 17:01 | |
| Λοιπόν mikie. Θα κάτσω μάλλον μέχρι και το άλλο ΣΚ. Σίγουρα μέσα στην άλλη βδομάδα θα πάω Σητεία για να δω και έναν φίλο μου. Οπότε θα περάσω σίγουρα και από τα μέρη σας. Τώρα αν κανονίσετε κάτι περαιτέρω είμαι μαζί σας. Όπως και αν κάποιος επιθυμεί να με συνοδεύσει προς Σητεία δεν υπάρχει περίπτωση να του αρνηθώ!!! |
|
| |
pitsirikas Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Αυγ 12 2011, 21:43 | |
| Τωρα εδω εις στα εξοχας που βρηκα και λιγη τεχνολογια ηθελα να γραψω για ενα συμβαν προχτες τεταρτη οπου πηγαινα προς το σπιτι του μικιου... και εκει που ανεβαινω τον δρομο απο Αγιο Μηνα (δεν εχω μαθει ακομα την οδο μην φωναζεται) μπαμ βγαινει απο την 1821 ενα αυτοκινητο με ενα γκομενακι μαλιοκουβαρα Πλακωνο φρενα και στεμπελ ταυτοχρονα και πλησιαζω.. Φωναζω "δεν με ειδες" Παιρνω απαντηση "αντε γαμισου" και επιταχυνει να φυγει σταματαει λιγα μετρα πιο κατω στο φαναρι..ανοιγει παραθυρο και η δευτερη ατακα ηταν πιο απιθανη... "Δεν εισαι και αεροπλανο μηχανη εισαι δεν σε ειδα" Μενω μ@λ@κ@ς απο την απαντηση και στο καπακι το γκομενακι επιταχυνει και φευγει..
Ευχομαι στο καθε γκομενακι και αγορακι σαν αυτην την κοπελα να μην ξαπλωσουν ποτε ανθρωπο με μηχανη και γινει σωματικη ζημια.. Οπως μου ειπε καποτε ενας ζητας που με στριμωξε μια φορα στην Αθηνα "φιλε αν χτυπησει κανεις καποιον με μηχανη καλλια να τον σκοτωσει παρα να του αφησει κουσουρι ειναι μεγαλο το μπλεξιμο μετα και για ολη του την ζωη"
Και κλεινω το ολο συμβαν με την ευχη για ολους μας παντα ορθιοι και μακρυα απο μαλακισμενα με τα κουτακια τους!!! |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Αυγ 12 2011, 21:57 | |
| Τελικά το γκομενάκι ήταν για πολλά ........ κιλά ξύλο! Πάντως είμαι ήδη δύο μέρες εδώ και διαπίστωσα πως και οι δρόμοι δεν είναι τόσο καλοί και κυρίως οι οδηγοί "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν". Γι'αυτό δεν θέλει ταχύτητα και τα μάτια σαν τις τρύπες στις πινακίδες--> 1014!!!! |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Δευ Αυγ 15 2011, 12:20 | |
| Αmberory!!!!!!!!!Που σε ωρε παλικαρ!!Ακομα στο νησι Που ειναι ωρε το κρανος :drunken: :drunken: |
|
| |
|