Εγω εχω 2(medium) Ενα τσι Κρητης και ενα τσι Πατρας Μαυρομανωλη μπορεις να τα παρεις και οταν ερθεις απ εδω να μου τα δωκεις??
μανώλης τα έχει τα μπλουζάκια σου ΑΛΛΑ δεν έχει χρώμα μαύρο
πάντως το χθεσινό service ήταν φοβερό (θενκς γιώργο) ζοριστικα να φτάσω άγιο, μιας και το service με φούσκωσε μια ολιά αλλά ρε παιδί μου τι ντελιβεράδες ύπαρχουν στο ηράκλειο; όλα στην ώρα τους ... μπορεί και σε μιαμιση ώρα φοβερά ... γρήγοροι
edit: που είναι οι φώτο, οεο;
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
"Τα χρειάστηκαν" οι 187 επιβάτες αεροπλάνου, το οποίο χθες, λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα έφθασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Το αεροπλάνο, με αφετηρία τη Βουδαπέστη, κατά την προσγείωση χτύπησε στο διάδρομο και έγδαρε μεγάλο κομμάτι στο πίσω και κάτω μέρος (Tail section). Η υπόλοιπη φάση της προσγείωσης ως και τη στάθμευση του αεροσκάφους έγινε, ευτυχώς, ομαλά. Το αεροσκάφος παραμένει στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης για επισκευή. Πηγή: cretalive τι έγινε δημητράκι, στην έκανε ο πιλοτάρας;;; πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς πράμα.
st4
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 24/07/2010
Ολα καλα εχτες τα σερβις εγιναν...(και για να πω την αληθεια αν δεν ηταν ο mikios χτες δεν θα τελειωναμε)!!!
Η παρεα ηταν παρα πολυ καλη!!! Almeros πρεπει να εχεις κανει κατι στους ντιλιβεραδες και αργουσαν ολοι δεν εξηγητε(απο ιντερνετ καλα τα πας καλα)!!!
Στεφανε ποσα ΚΤΕΛ εχουν σε 4 νομους???
Παιτο ο Γιαννης ο ροδελας παρελαβε!!! Τον ευχαριστουμε που εστειλε χτες τα μπλουζακια και τις ροδελες η Θωμαδελες
Γενικα χτες περασαμε πολυ καλα φαγαμε ηπιαμε καναμε βολτα και το 1000 το στρωματακι(γρηγορο πιστολι αλλα Perrakis το μηχανακι δεν κανει εντο με τιποτα)... πιασαμε και κανενα εργαλειο για να δειχνουμε οτι κανουμε σερβις...
Αντε και αυτην την εβδομαδα ετοιμαζεται νεο Service Day πληροφοριες σε λιγες μερες εντος του φορουμ.. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και οποιος ερθει να κρατα και απο 3-4 κιλα πανσετα ετσι για το καλο
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Αντε και αυτην την εβδομαδα ετοιμαζεται νεο Service Day πληροφοριες σε λιγες μερες εντος του φορουμ..
καλά, κάνε όνειρα... εγώ από αύριο λύνω το μηχανάκι για να βγάλω πηνία... πριν λίγο έφυγε ο geo και διαγνώσαμε καμμένα πηνία στο μηχανάκι μου... Φχαριστώ πολύ τζόρτζη! ξέρει κανα καλό μάστορα για περιέλιξη κανείς;
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Αντε και αυτην την εβδομαδα ετοιμαζεται νεο Service Day πληροφοριες σε λιγες μερες εντος του φορουμ..
καλά, κάνε όνειρα... εγώ από αύριο λύνω το μηχανάκι για να βγάλω πηνία... πριν λίγο έφυγε ο geo και διαγνώσαμε καμμένα πηνία στο μηχανάκι μου... Φχαριστώ πολύ τζόρτζη! ξέρει κανα καλό μάστορα για περιέλιξη κανείς;
κρίμα φίλιππα. το λοιπόν, περιέλιξη θα σου κοστίσει γύρω στο 150+? (τιμές αθήνας το δεκέμβριο του 10). τιμή μεταχειρισμένου πηνίου 100~120?. θές να πάρω τηλέφωνο ή θα συνεννοηθείς με μίλτο;
Rory moderator
Φίλιππα εαν σου εχει κάψει την μία φαση πολύ δύσκολα γίνετε καινούργια περιέληξη τού πηνίου !!!!! Τήν πάτησα και εγώ στην Αθήνα που ημουν και με εβαλε σε σκέψεις το βολτομετράκι ... εδειχνε σε ρελαντι 11 βολτ !!!!!! Τέσπα το άλλαξα στην εγγύηση , τιμή καινουργιου για τον Τίγρη 350 ευρώ
σήμερα που γύριζα απο το ηράκλειο το απογευματάκι (κατα τις 4 μμ) μετά το ΚΤΕΟ και πριν τη δεξιά στροφή βλέπω απο μακριά ένα ζευγάρι να κοιτάζει ένα μηχανάκι το οποίο ήταν κανα μέτρο μέσα στη δεξιά λουρίδα. σταματάω και ρωτάω τον οδηγό (ρώσος) αν είναι καλά και τι έχουν πάθει και μου δείχνει ...
και μένω
μου δείχνει και το "φρενάρισμα" ... καμιά 15 μέτρα και του λέω ... είστε τυχεροί
... και αν δε το πήρατε πρέφα, είναι το συγκεκριμένο μηχανάκι που παραλίγο να στείλει τον αδελφό μου, κόντεψε να στείλει και τους ρώσους. άρε βούρδουλα που θέλουν ορισμένοι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την painter στις Παρ Ιουλ 01 2011, 01:13, 1 φορά
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010