|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Ιουν 21 2011, 16:27 | |
| - mikios έγραψε:
- Perrakis έγραψε:
- Γνωρίζει κανείς τι πατέντα να κάνω με τις μανέτες??
Έβαλα ένα ζευγάρι απο e-bay και δεν έχει το δοντάκι η μανέτα του συμπλέκτη που πατάει το διακοπτάκι για να πάρει μπροστά!!!! Όποιος γνωρίζει please help!!!!!
εσύ μπορείς (προσωρινά) να βάλεις και ένα σιδεράκι να βραχυκυκλώσεις τις 2 επαφές να είναι μόνιμα "πατημένο" - αν υποσχεθείς να προσέχεις όταν βάζεις μπρος...
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: αυτή η μέθοδος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για μοντέλα με ΑΜΠουΣου αυτή τη μέθοδο την εφαρμόζω απο τότε που έβγαλα το μηχανάκι απο το συνεργείο (κανά 5 μηνό) αρκεί να έχεις ΝΕΚΡΟ όταν βάλεις εμπρός αλλιώς την έκανες τη ... μέχρι στιγμής με βολεύει τα μάλα. |
|
| |
moystakias Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Ιουν 21 2011, 17:03 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Ιουν 21 2011, 17:32 | |
| |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Ιουν 21 2011, 18:24 | |
| - sartzegian έγραψε:
- τσεκαρεις σε πιο σημειο θα πρεπε να υπαρχει το δοντακι,κανεις μια ψιλη τρυπανια στη μανετα και βιδωνεις μια βιδουλα η οποια θα κανονισεις να εχει τετοιο μηκος ωστε κατα το συμπλεκταρισμα να πιεζει το μπουτον.
δεν ξερω αν σε βοηθαω με την ιδεα μου,ελπιζω να βρεις τροπο να το πατενταρεις. Αυτή η πατέντα έγινε και δουλεύει άψογα!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Προτίμησα αυτο ώστε και αν τις ξαναβγάλω ξεβιδώνω τη βίδα και όλα όπως πριν!! |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Ιουν 21 2011, 18:35 | |
| - Perrakis έγραψε:
- sartzegian έγραψε:
- τσεκαρεις σε πιο σημειο θα πρεπε να υπαρχει το δοντακι,κανεις μια ψιλη τρυπανια στη μανετα και βιδωνεις μια βιδουλα η οποια θα κανονισεις να εχει τετοιο μηκος ωστε κατα το συμπλεκταρισμα να πιεζει το μπουτον.
δεν ξερω αν σε βοηθαω με την ιδεα μου,ελπιζω να βρεις τροπο να το πατενταρεις. Αυτή η πατέντα έγινε και δουλεύει άψογα!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Προτίμησα αυτο ώστε και αν τις ξαναβγάλω ξεβιδώνω τη βίδα και όλα όπως πριν!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τρι Ιουν 21 2011, 18:55 | |
| Άσχετο τα μπλουζάκια έχουν φτάσει στην Κρήτη???? |
|
| |
sartzegian Member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Τετ Ιουν 22 2011, 11:24 | |
| - Perrakis έγραψε:
- sartzegian έγραψε:
δεν ξερω αν σε βοηθαω με την ιδεα μου,ελπιζω να βρεις τροπο να το πατενταρεις. Αυτή η πατέντα έγινε και δουλεύει άψογα!!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!! Προτίμησα αυτο ώστε και αν τις ξαναβγάλω ξεβιδώνω τη βίδα και όλα όπως πριν!! καλες βολτες φιλε μου και παντα ορθιος!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 15:28 | |
| Πάμε καμιά βόλτα την Κυριακή από Χανιά???? Πρέπει να έχουν φτάσει τα μπλουζάκια!!!!!!!!!! |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 15:57 | |
| |
|
| |
sartzegian Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 18:06 | |
| |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 18:07 | |
| |
|
| |
sartzegian Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 18:45 | |
| |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 19:49 | |
| γειά σου λεβεντιά μου! Έτσι είναι φίλε... Και το χειρότερο με σας τους πλούσιους είναι ότι πρέπει να διατηρείτε τα πλούτη σας Όλα καλά να ναι φίλε μου... |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 21:22 | |
| αύριο Σάββατο θα παίξει service day στο μαγαζι μου με mikio, pitsirika, st4 και όποιον άλλο έρθει. όποιος γουστάρει λοιπόν η πόρτα είναι ανοικτή και τα δεμένα ραντεβού κατά τις 9 see you |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Παρ Ιουν 24 2011, 23:20 | |
| - almeros έγραψε:
- αύριο Σάββατο θα παίξει service day στο μαγαζι μου με mikio, pitsirika, st4 και όποιον άλλο έρθει.
όποιος γουστάρει λοιπόν η πόρτα είναι ανοικτή και τα δεμένα
ραντεβού κατά τις 9
see you
Aν προλαβω, παιζει να εχετε και τα μπλουζακια στο σερβις, θα τα βαλω το πρωι στο Κτελ να τα παραλαβετε. Θα χρειαστει κανενα χταποδι οποιος παει γιατι ειναι μεγαλουτσικη η κουτα |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 03:04 | |
| - paitos έγραψε:
- almeros έγραψε:
- αύριο Σάββατο θα παίξει service day στο μαγαζι μου με mikio, pitsirika, st4 και όποιον άλλο έρθει.
ραντεβού κατά τις 9
see you
Aν προλαβω, παιζει να εχετε και τα μπλουζακια στο σερβις, θα τα βαλω το πρωι στο Κτελ να τα παραλαβετε. Θα χρειαστει κανενα χταποδι οποιος παει γιατι ειναι μεγαλουτσικη η κουτα επειδη εγω δουλευω αυρο και θα εχω το εταιρικο αυτοκινητο .... θα παω εγω να την παρω χωρις χταποδι και χωρις ουζακι .... παϊτι παρε με τηλεφωνο να μου πεις τι ωρα θα τα στειλεις ....... |
|
| |
sartzegian Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 10:29 | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 12:55 | |
| Ένας παιτος δεν κοιμάται ποτέ ρε |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 13:35 | |
| |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 17:37 | |
| Στο μαγαζι εχω ολα τα μπλουζακια οποιος θελει περνα και τα παιρνει... Αλλα ολα τα μπλουζακια... (ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ) Παιτοοοοοοοοο εχεις επιστροφες!!!! |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 17:44 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 19:12 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 20:37 | |
| Ρεμάλια επέστρεψα .............θέλω μπλουζάκι και ......... μπανάκι μ@νάκι ...γιά καμ τού δωθε πρός Holystone !!!!!!! _________________ |
|
| |
almeros Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 23:30 | |
| - almeros έγραψε:
ραντεβού κατά τις 9
see you
το service day ολοκληρωθηκε. πιάσαμε 10ωρο αλλά είχε απ' όλα. βέβαια ένα ξαφνικό μεσημεριανό μπριτζολοβρόχι μας έβγαλε λίγο εκτός προγράμματο αλλά τι να κανεις, "ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος". ειδικά κάποιους τους ξάφνιασε και τους δημιούργησε κάποια προβληματάκια, ελπίζω προσωρινά μιας και είχαν και δρόμο !!!!!! ευχαριστώ πάρα πολύ τον μικιό για την υπομονή και την επιμονή του. δεν ευχαριστώ καθόλου τους pitsirika, perraki, st4, dimitrisv, blackv, painter που ειναι συμφοροι γενικά ( ούτε να τους ταΊζεις ούτε να τους ποτίζεις ) όσο δε για τους nickname , geo ο πρώτος ήρθε σαν τουρίστας, ο δεύερος πρέπει να τιμωρηθεί χαρακτηριστικά γιατί με την αργοπορία του, προξένησε καθυστέρηση στην τοποθέτηση της stebel. Το ότι μας ξεστράβωσε αλλιώς θα είμασταν ακόμη εκεί, μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο και δεν υπολογίζεται σαν ελαφρυντικό το παρεάκι πάντως ήταν άπαιχτο άντε καλό βράδυ και στο επόμενο με το καλό |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 3 Σαβ Ιουν 25 2011, 23:53 | |
| Τι ταλαιπωρία είναι αυτή που περνάτε βρε παιδιά, τι κακοπέραση. Τι δεκάωρα εργασίας συμπληρώνετε Σαββατιάτικα. Ούτε αργίες, ούτε τίποτα, χαράς το κουράγιο σας. Μαζεύεστε και ουκ ολίγοι, ζωή να 'χετε !!! Ήθελα και να 'ξερα πως αντέχετε. Υπομονή παιδιά, υπομονή και κουράγιο !!! |
|
| |
|