Μάγκες, εγώ παίρνω τη μικιά και πάμε Καλύβες Χανίων... αύριο κλείνουμε χρόνο παντρεμένοι (τρομάρα μας)... θα'ναι και οι αδερφές της, αλλά όποιος θέλει βολταράκι, το μπανάκι-καφεδάκι θα παίζει αύριο ανελέητα!
τοσα χιλιομετρα για ενα καφεδακι ??? αν δεν παιξει τσιτσι δεν το κουνω απ επαε ......
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
Μάγκες, εγώ παίρνω τη μικιά και πάμε Καλύβες Χανίων... αύριο κλείνουμε χρόνο παντρεμένοι (τρομάρα μας)... θα'ναι και οι αδερφές της, αλλά όποιος θέλει βολταράκι, το μπανάκι-καφεδάκι θα παίζει αύριο ανελέητα!
τοσα χιλιομετρα για ενα καφεδακι ??? αν δεν παιξει τσιτσι δεν το κουνω απ επαε ......
Μαυρεεεε ελα απο εδω!!!Θα εχουμε οεο!!Pisin aaa ui!!!
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Παιδιά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που θα γίνει σήμερα στα Χανιά
και συγκεκριμένα στην παραλία στο Κουμ Καπί (στο γνωστό μέρος).
Εδώ και μερικές ημέρες έχει έρθει στην πόλη μας ένας αναβάτης λίγο ξεχωριστός για διακοπές με την οικογένεια του. . . . Από προσωπική εμπειρία που είχα μιλώντας μαζί του αυτές τις μέρες αξίζει κανείς να τον γνωρίσει από κοντά.
Πολύ καλή ιδέα Edward. Μακάρι να τα καταφέρετε να πάτε αρκετοί. Θα είναι και για τον ίδιο μια ηθική ικανοποίηση αν δει πολλά άτομα.
Όσο για τα χθεσινά σου γενέθλια που ατυχώς μου διέφυγαν πλήρως . . .
Θερμές ευχές για υγεία & τύχη στη ζωή σου !!!
nickname Member
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φιλε μου Εντυ ....είμαι κι εγω απο αυτούς που σε ξέχασαν εχθές , οπότε στα λέω σήμερα ( πιστεύω να μην με βάλεις στην black list ) :drunken:
Rory moderator
Paito , maggeira για σηκώστε τα ρεμάλια γιατι θα περάσω να σας παρω με το τίγρη ... θα τον αφησω ελεύθερο αγριο ετσι οπως ειναι και ...... κανονιστε να ερθετε στου εντυ σημερα
Άλο ένα service day πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία κάτω από την καθοδήγηση του μικιου αρχιμηχανικού και τον υπολοίπων υπομηχανικών όπου μετά από 6 ώρες περίθαλψης στην Ε.Μ.Θ. κατάφεραν να σώσουν την τελευταία στιγμή και μετά από 2 μεταμοσχεύσεις την καλή μου από έμφραγμα αορτής τρόμπας βενζίνας , ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του νοσοκομείου και όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία .
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Άλο ένα service day πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία κάτω από την καθοδήγηση του μικιου αρχιμηχανικού και τον υπολοίπων υπομηχανικών όπου μετά από 6 ώρες περίθαλψης στην Ε.Μ.Θ. κατάφεραν να σώσουν την τελευταία στιγμή και μετά από 2 μεταμοσχεύσεις την καλή μου από έμφραγμα αορτής τρόμπας βενζίνας , ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του νοσοκομείου και όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία .
δεν έρχονται οι γιατροί και οι νοσηλευτές προς τα εδώ λέω εγώ????
φακελάκι δεν θα δώσω αλλά θα μπορούν να φάνε όσο θέλουν,να πιούν κ να κοιμηθούν σαν το σπίτι τους!!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Άλο ένα service day - night έφτασε εις πέρας .... ευχαριστώ πολύ τον διευθυντή του νοσοκομείου και όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία .
Στο δικό μου το κατάμαυρο μωρό ......μετά απο ενέργεια του πιτσιρικά και χερούκλωμα άνευ προηγουμένου ...... ( αυτός τα χαλάει ....ο mikios τα φτιάχνει ) θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο - αδερφό - και ιατρομηχανικό mikio για την άμεση και χωρίς σκέψη επέμβαση του να πάρει όλο το ρίσκο για ένα αναπάντεχο ηλεκτροσόκ της black-v...ίτσας και να την επαναφέρει ολοκληρωτικά στην ζωή .....μετά το αιφνίδιο εγκεφαλικό που έπαθε εις τα καλά των καθουμένων και απο το χερούκλωμα του pitsirika .... !!!!
Για αυτή την έκτακτη ενέργεια θα συγκαλεστεί η ομάδα των χειρούργων - μηχανικών σε μασαμπούκα εις την οικία των μαύρων .... θα ενημερωθείτε όταν έρθει η ώρα ........τα σέβη μου !!!!!!
geo vstromhellasforum Enthusiast