δεν ξέρω τι σας είχε δώσει την άλλη φορά , πάντως αυτό που πήρα είναι και πολύ γέρικο. Το δοκιμάζω και δεν έπαιζε η κόρνα, φλας τίποτα, κοντέρ νεκρό. Μου λέει πήγαινε με τον υπάλληλο στο γκαράζ να πάρεις άλλο. Πήγα και την μόνη βελτίωση που κατάφερα να πετύχω ήταν η κόρνα !!!!!!!!
αυτά δίνει λέει στα group.
του λέω , αφού πληρώνω κανονικά την ίδια τιμή που θα πληρώσει και ο ξένος που θα πάρει ένα μηχανάκι για να κάνει το γύρο της Κρήτης, γιατί να μην πάρω κι εγώ ένα καλό ;
α ρε Ελλαδιστάν !!!!!
τεσπα, πείτε ώρα και τόπο για να δω τι ώρα θα παω να θέσω.
λέω να βάλω πάνω την καμερα, καθότι προβλέπονται στιγμές ηρωικές
Rory moderator
δεν ξέρω τι σας είχε δώσει την άλλη φορά , πάντως αυτό που πήρα είναι και πολύ γέρικο. Το δοκιμάζω και δεν έπαιζε η κόρνα, φλας τίποτα, κοντέρ νεκρό. Μου λέει πήγαινε με τον υπάλληλο στο γκαράζ να πάρεις άλλο. Πήγα και την μόνη βελτίωση που κατάφερα να πετύχω ήταν η κόρνα !!!!!!!!
του λέω , αφού πληρώνω κανονικά την ίδια τιμή που θα πληρώσει και ο ξένος που θα πάρει ένα μηχανάκι για να κάνει το γύρο της Κρήτης, γιατί να μην πάρω κι εγώ ένα καλό ;
α ρε Ελλαδιστάν !!!!!
τεσπα, πείτε ώρα και τόπο για να δω τι ώρα θα παω να θέσω.
λέω να βάλω πάνω την καμερα, καθότι προβλέπονται στιγμές ηρωικές
Ρε συ δεν πας αυριο το πρωι να παρεις το KLX με ενα ταληρο παραπανω!!
Οπως και να ναι καλα να περασετε παιδες, σορι για το χαλασμα !!!!
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
έναι κομματάκι χάρχαλο κι εμένα, χωρίς καθρεύτες, φλας, κοντέρ... αλλά τουλάχιστον είναι πιο ζωντανό στα χαμηλά από τα άλλα τα κουλουχου που πήρατε... θα δείξει... εγώ λεω να το ρισκάρω...
Οι πιο άντρες τα λέμε το πρωί στο Κιρ-Κορ στσι 7.00
nickname Member