Aλλος ενα συναδελφος δίνει μάχη για την ζωή ......................... Ελεος ...... το μόνο που τους ενδιαφέρει (δεη) ειναι πως θα βρουν περισότερα λεφτα να την πουλήσουν !!! Κουράγιο παλικάρι μου , περαστικά σου !!!!! http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=277184
Aλλος ενα συναδελφος δίνει μάχη για την ζωή ......................... Ελεος ...... το μόνο που τους ενδιαφέρει (δεη) ειναι πως θα βρουν περισότερα λεφτα να την πουλήσουν !!! Κουράγιο παλικάρι μου , περαστικά σου !!!!! http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=277184
Αν ισχύει η τελευταία παράγραφος του δημοσιεύματος, πρόκειται για έγκλημα.
. . . καθώς ενδέχεται να σημειώθηκε παρατυπία για το που έπρεπε να εργάζεται ο 30χρονος αφού η σχέση εργασίας του με την εταιρεία αφορούσε χρέη οδηγού και όχι να εργάζεται ως εναερίτης.
Όπως κι αν έχει όμως, είναι τραγικό !!!
Καλό κουράγιο στο παλικάρι !!!
sartzegian Member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
Στη φυλακή τον εκρατούν για δίκη τονε πάνε ειν αρχηγός του ΔουΝουΤου και θέλουν να τον φάνε. Στσι εκλογές ορέχτηκε πρόεδρος να κατέβει μα δεν λογάριασε καλά τι τον διαφεντεύει. Η καμαριέρα ήταν μικρή κι ευκολος μοιάζει στόχος όμως δε πρόσεξεν καλά τους είδε ο ξενοδόχος!
Ο ξενοδόχος πού ντανε του Σαρκοζύ και φίλος, χωροφυλάκους έκραξεν κι έγιναν όλα μύλος! Το νέον εμαθεύτητσε σ ολάκερη τη πλάση, κι οι σύντεκνοι του εθωρούν τις εκλογές θα χάσει!
Το νέον εμαθεύτητσε κι εις στα βουνά τσι Κρήτης > κι απο το θρήνο σκίρτησεν μαθές κι ο Ψηλορείτης. > Ηντα θελες Δομίνιτσε αυτη τη καμαριέρα? στεφάνι δεν σεβάστηκες; τη φορεμένη βέρα;
Αχχχχ! Ψηλορείτη μου γλυκέ, περήφανο βουνό μου! σαν ποντικός επιάστηκα, βρήκα το διάολό μου
από ημέιλ...
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
ερώτηση ...: έγινε πράμα στο ηράκλειο/ρέθυμνο/χανιά; πήγατε; καλοί οι καφέδες, μα ετσά που πάει η κατάσταση δε θα έχουμε ? ούτε για τσιγάρα στη στενή. επαέ στον άγιο ... δυστυχώς πράμα φαίνεται οτι ο ήχος του ξυπνητηριού δεν έφτασε στα μέρη μου και κοιμόμαστε τον ύπνο του ... μακακα.
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
είμαστε πολύ ψηλά και οι 3, στην 10άδα μέσα... ακριβώς θέση δεν ξέρω σίγουρα. Επίσης μια φοτο που έβαλα στο διαγωνισμό ήταν και αυτή στην 10άδα αλλά δεν κέρδισε... Περιμένω να ποστάρουνε το εξελάκι με τις αναλυτικές και σας ενημερώνω. Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ φφφφοβεροί συνοδοιπόροι!
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
Γιώργη, τέτοια βόλτα πρέπει να γίνει πμ. Έχουμε γάμους το απόγευμα, + ότι να ξεκινήσεις μεσημέρι μπορεί να πεθάνεις στη ζέστη...
εννοείται π.μ. απλώς να συνεννοηθούμε
με τον πιτσιρικά για το που θα είμαστε κάποια ώρα μ.μ , που θα ξυπνήσει, για να μας βρει
όσον αφορά τους γάμους φαντάζομαι θα πας απευθείας στο τραπέζι έτσι, γιατί για εκκλησία δεν σε βλέπω. βάλε την ώρα που θα χάσουμε περιμένοντας καθέ λιγο τον δημήτρη, βάλε το πλύσιμο, βάλε τις μπριζόλες στου μανώλη, πάει η μέρα !!!!
painter έγραψε:
εμείς θα μάθουμε τίποτα;
εγώ δεν μαρτυράω !!!!!!!
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Εντουροβολτα λέμε Μανο με νοικιαρικα, θα τηλ πιο βράδυ !!!
ok μήτσο. καλά να περάσετε μάγκες. απο τη μία μηχανάκι δεν έχω και απο την άλλη είμαι full σε μαθήματα αυτό το σουκού. φώτο να βγάλετε και να μη το πάτε μονοκούκι και μου γυρίσετε ξε μενοι ...
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008