το πάλευα μέχρι τελευταία στιγμή , είχα μιλήσει και με paito απο βραδύς και μέ περίμενε το πρωί , αλλά μανολιό δεν μπόρεσα να έρθω γιατι ημουν " διπλωμένος " στην μέση Ελπίζω να επανορθώσω κάποια αλλη στιγμή !!!!!!!
το πάλευα μέχρι τελευταία στιγμή , είχα μιλήσει και με paito απο βραδύς και μέ περίμενε το πρωί , αλλά μανολιό δεν μπόρεσα να έρθω γιατι ημουν " διπλωμένος " στην μέση Ελπίζω να επανορθώσω κάποια αλλη στιγμή !!!!!!!
παππού δεν μιλάω για σένα ....οι άρρωστοι εξαιρούνται ..... για άλλους χτυπάνε οι καμπάνες ...
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
παππού δεν μιλάω για σένα ....οι άρρωστοι εξαιρούνται ..... για άλλους χτυπάνε οι καμπάνες ...
ασθενεις και οδοιποροι εξαιρουνται νικολα!!!!!!
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
οπως σου εστειλα και σε π.μ το μυνημα το εστειλα στον .............moustakias ενω εσυ εισαι ο moystakias :albino: μαμω τα μουστακια μας μεσα εχασα το μπουσουλα λεμε :rendeer: και θα περιμενα .................................και θα περιμενα
moystakias Member
μερικοι θα πουν οτι ειμαι γυφτος , καπιοι αλλοι θα πουν πολυ πραμα για το τιποτα αλλοι παλι θα κανουν οτι δεν το διαβασαν η απλα δεν θα τους απασχολησει!!!!!!!!!!μεχρι στιγμης δεν εγραψα τιποτα για την πιτα ουτε εστειλα ενα ποστ εστω για τον ΜΑΝΩΛΙΟ(ΜΠΛΑΚ) ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!αλλα δεν μπορουσα γιατι πιστευω στην φιλια στην συναδελφικοτητα και στην μεταξυ μας συνενοηση!αρχικα οταν ποσταρω οτι θα ερθω(γενικως) το κανω μονος μου και δεν ποσταρει κανενας αλλος για εμενα! οταν θα γινεται κατι οπως πιτα οπως χορος η οτιδηποτε χρειαζεται χρηματα πιστευω οτι θα πρεπει να προπληρωνεται στον τελευταιο καφε απο εμας η απο καποιον φιλο κοντινο! επισης οτι τα ακουσε ο ΜΑΝΩΛΗΣ δεν κανει ξεφτιλα μονο αυτον κανει και ολους εμας που ειμαστε αυτο το συνολο(ΚΑΙ για να μην πεταχτει κανεις και πει για λεσχη εγω το λεω ΣΥΝΟΛΟ)! το δωρο θα δινεται μαζεμενο σαν δωρο και οχι σαν ζητιανια του ληπτη(και αν δεν το εχουμε αποφασισει το παιρνει την επομενη μερα η ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ(ΜΙΚΡΟΠΟΣΟ) ΕΚΑΣΤΟΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΖΗΜΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ Μ@Λ@ΚΙ@Σ!!!!!! ειπα 10 φορες πρωτα τα λεφτα και μετα κλεινουμε και οποιος κανει την μ@κ@κι@ την πληρωνει!εκτος και αν ειναι οντως αρωστος η του ετυχε κατι,που στην προκειμενη φαση θα βγαλουμε ολοι τοτε απο 2 ευρω να πληρωσουμε την πατατα του αλλου (οπως με εμενα και τα καρτ στα χανια που εχασα την μπαλα και ολα τα παιδια μου το πληρωσανε) το τελευταιο το ειπα για να ξερετε οτι κανεις αλανθαστος και κανεις αναμαρτητος!
προς το παρον αυτα τα ολιγα απο εμενα!
Rory moderator
Δεν ξερω αλλα εχω μια ταση μια θεληση κατι ρε παιδι μου που μου λεει "Θελω να λασπωθω" Σαν την φωτο που εβαλε τις προαλλες ο Σακης.. Ισως αναλαμπη αλλα το θελω..
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Δεν ξερω αλλα εχω μια ταση μια θεληση κατι ρε παιδι μου που μου λεει "Θελω να λασπωθω" Σαν την φωτο που εβαλε τις προαλλες ο Σακης.. Ισως αναλαμπη αλλα το θελω..
λάστιχο κ νερό να βρεις μετά φίλε!!!!
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Πες το νωρις γιατι με ρωτουσε η κοπελια του ΚΤΜ ηντα γινεται .....
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Πες το νωρις γιατι με ρωτουσε η κοπελια του ΚΤΜ ηντα γινεται .....
εγώ το έγραψα και ποιό παλιά αλλά το λέω ξανά ... εγώ δε θα πάω στο σχολείο της ΚΤΜ, οπότε όποιος θέλει πάει στη θέση μου ... θα είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία.. οπότε γιάννη αμα θές κανόνισε με το μήτσο, μακάρι να πάς.
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Και γω προσθετω μου τηλεφωνησε σημερα η κοπελια απο ΚΤΜ για να μου το υπενθυμισει και μου ειπε με το κο Ζωγραφακη τι γινεται εφτιαξε το προβλημα με το μηχανακι του? Εγω της ειπα οτι ετσι και αλλιως δεν τον αφηνει η γυναικα να ερθει και αν γινεται να ερθει κανενας αλλος απο την Κρητικια παρεα. Μου ειπε κανενα προβλημα, αντε ξυπναμε λεμε!!!!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
αρκει να πάς απο ιταλία, ελβετία, γερμανία και βέλγιο, γιατί αν διασχίσεις όλη τη γαλλία είναι ... σκότωμα. αυτό το ανώτερο αυστηρό όριο των 130 χιλ/ώρα με έχει στοιχιώσει. 1000+ χιλιόμετρα με 130 χιλ/ώρα μάξιμουμ είναι αυτοκτονία σε τέτοιες ευθείες. η επόμενη το έχει ...