Αφου ξερεις οταν ειμαι μαζι σου δεν εχω προβλημα να βραχω και ολα.. Αλλα σημερα ημουν μονος και ξενερωσα... ολο το κονσεπτ χαλασε την δουλεια σημερα..
Και σιγα μην εδινα την κουκλα μου ρε... αμα την εδινα πως θα με ακολουθουσες στο δρομο και θα καναμε τις ιδιες καγκουριες????
Σιγά τα μέλια ρε.... σοβαρευτείτε 2 μέτρα παλικάρια. dimitri k2 την μηχανή δεν μπορείς να την δώσεις ακόμα γιατί ο Jumaru μας χρωστάει ένα τράβηγμα με την κάμερα. Τουλάχιστον έτσι είχε πει ο ίδιος.......... Ρε συ Δημήτρη το δικό σου το 1000ρι εκτός από συμπλέκτη δεν έχει και συριακό κιβώτιο ? γιατί το δικό μου έχει...! Πότε ξέμεινες ρε φίλε και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα. Είδες τι παθαίνει κανείς όταν δεν ακολουθεί την παρέα. Προς γνώση και συμμόρφωση....... Είδες πόσο δυνατά είναι τα 1000αρια…. Μέχρι και συμπλέκτη διαλύουν
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Αφου ξερεις οταν ειμαι μαζι σου δεν εχω προβλημα να βραχω και ολα.. Αλλα σημερα ημουν μονος και ξενερωσα... ολο το κονσεπτ χαλασε την δουλεια σημερα.. Και σιγα μην εδινα την κουκλα μου ρε... αμα την εδινα πως θα με ακολουθουσες στο δρομο και θα καναμε τις ιδιες καγκουριες????
Σιγά τα μέλια ρε.... σοβαρευτείτε 2 μέτρα παλικάρια. dimitri k2 την μηχανή δεν μπορείς να την δώσεις ακόμα γιατί ο Jumaru μας χρωστάει ένα τράβηγμα με την κάμερα. Τουλάχιστον έτσι είχε πει ο ίδιος.......... Ρε συ Δημήτρη το δικό σου το 1000ρι εκτός από συμπλέκτη δεν έχει και συριακό κιβώτιο ? γιατί το δικό μου έχει...! Πότε ξέμεινες ρε φίλε και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα. Είδες τι παθαίνει κανείς όταν δεν ακολουθεί την παρέα. Προς γνώση και συμμόρφωση....... Είδες πόσο δυνατά είναι τα 1000αρια…. Μέχρι και συμπλέκτη διαλύουν
Ζηλεψε η δικια του που δεν την εβγαλε βολτα την Κυριακη ....
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
Φίλε Ανδρεα 1) έχεις δίκαιο δεν μπορω να την δώσω γιατί ο Jumaru μας χρωστάει ένα βίντεο....το οποίο θα το βάλει σε παρουσίαση για να εξηγήσει το γυροσκοπικο φενομενο
2) δεν ήξερα Ότι είχε συριακο κιβώτιο αλλα το έμαθα χθες !!!!
Φιλε πάνω Πιστευω Ότι τελικά φταίει για όλα Ότι ζήλεψε που δεν την πήγα βόλτα και μου έχωσε παντοφλα !!!!
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
χαμος εχω τρελαθει δεν μπορω αλλο.ειστε φοβεροι γι'αυτο και παταω την κορνα μου
Και που να παμε βολτα να δεις... Με ποναγαν οι κοιλιακοι μου απο το γελιο για δυο μερες μετα απο την τελευτεα βολτα... Καλως ηρθες και απο μενα φιλε μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitris k2 στις Πεμ Ιουν 02 2011, 23:21, 1 φορά
Jumaru gold member
Αλλα μας βλεπω να μας κρατανε εκει σε κανενα αστυνομικο τμημα και να ερχετε ο Κωστας και ο Ανδρεας και να προσπαθουν να πεισουν τους αστυνομικους ποσο καλα παιδια ειμαστε για να μας αφησουν....
Jumaru gold member
Και επειδη μου την λες οτι ειμαι ξενερωτος..παρατηρησε το βιντεακι να δεις το φιλαρακι σου που τα σπαει... Και ετοιμασου φετος 14 Αυγουστου ειμαστε για εκει...
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010