|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 15:26 | |
| Εμένα κάποιο πουλί μου είπε πως οι αιγιοτες έκλεψαν γί αυτο δεν δόθηκαν τα χρήματα |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 15:41 | |
| Κρίμα να μην είμαστε εκεί να τα δούμε από κοντά .... ( αλήτες μηχανόβιοι ) |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 17:33 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 17:36 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 18:27 | |
| |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 18:36 | |
| Σωστά... Θα έχει τη συνείδησή της καθαρή!!! Αναρρωτιέμαι... πήγε χορτασμένος τουλάχιστον ο τύπος; Μάλλον ναι. Έφαγε και καλό φαΐ... Η γυναίκα του του πρόσφερε ένα καλό και σύντομο τέλος... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 18:52 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Μάης 28 2011, 19:49 | |
| Absolute B A L A N C E
https://www.youtube.com/watch_popup?v=jJrzIdDUfT4&vq=medium[/youtube] |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 01:07 | |
| Μετά απο 5 πολύ κουραστικές μέρες, το συνέδριο έλαβε τέλος......Απλά τα έχω φτύσει....Θα ξεκινήσω το διάβασμα γιατί έχω μείνει πίσω και τα λέμε και απο κοντά στον καφεεεεεεεε!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 09:10 | |
| |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 11:04 | |
| Έτσι για να ζεστενόμαστε πρωί πρωί... https://www.youtube.com/watch?v=FGx8KFPEorg&feature=feedrec_grec_index |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 11:29 | |
| Πολύ μου αρέσει το παρακάτω video, για να δουν μερικοί τι κάνουν τα DL650. Παρακολουθήστε στα 1.08 λεπτά..... https://www.youtube.com/watch?v=j-nggDsdnk0&feature=related |
|
| |
V-Tom vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 12:19 | |
| θυμάμαι ρε παιδια........ πρίν απο 18 χρόνια περίπου....... το πρώτο μηχανάκι που οδήγησα...... ήταν η ιστορική φλωρέτα του συγχωρεμένου του παππού μου.... (με τις ταχύτητες στο χέρι παρακαλώ!!) .....50 ολόκληρα κυβικά ήταν..... εεεεε, στις ανηφόρες βαρούσαμε και λίγο πηδάλι!!!!!! ..........εε, ρε αναμνήσεις........ |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 12:33 | |
| file leonady me stenaxoris pisteuw oti ta kanw kai gw auta kalo to vstromataki benei kai kala stis strofes pou sai antrea tha se akoloutho an den eixa ti paliobagaziera tha ekana kai alla |
|
| |
leonady2 gold member
| |
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 14:00 | |
| Βρε Κορακι τι θα γινει με τη γειτονια σου.....?????
Μετα το σκηνικο με το τρακαρισμα κ το κυνηγητο ελεγα πως θα ηρεμησετε αλλα σημερα την ωρα που επεστρεφα σπιτι, ενα παλικαρακι του ηρθε να κανει την Ανθειας motogp κι επεσε πανω σ'ενα παππου με το μηχανακι...!!! Προσπαθουσαμε με γαζες απο το φαρμακειο κ μωρομαντηλα μεχρι να ερθει το ασθενοφορο να σταματησουμε την αιμοραγια απο το κεφαλι του...το παλικαρακι θα το σκεφτει πολυ να ξανατρεξει ετσι, αλλα τα μαθηματα δεν πρεπει να δινονται με τετοιο τροπο !!!! |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 14:59 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Βρε Κορακι τι θα γινει με τη γειτονια σου.....?????
Μετα το σκηνικο με το τρακαρισμα κ το κυνηγητο ελεγα πως θα ηρεμησετε αλλα σημερα την ωρα που επεστρεφα σπιτι, ενα παλικαρακι του ηρθε να κανει την Ανθειας motogp κι επεσε πανω σ'ενα παππου με το μηχανακι...!!! Προσπαθουσαμε με γαζες απο το φαρμακειο κ μωρομαντηλα μεχρι να ερθει το ασθενοφορο να σταματησουμε την αιμοραγια απο το κεφαλι του...το παλικαρακι θα το σκεφτει πολυ να ξανατρεξει ετσι, αλλα τα μαθηματα δεν πρεπει να δινονται με τετοιο τροπο !!!! εγω θα ειχα λιποθυμησει αν ημουν στην θεση σου,μπραβο!! |
|
| |
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 16:11 | |
| μπραβο φιλε πανο και γω πριν τεσσερα χρονια στην ζακυνθο σε μια σροφη ενα σκουτερ ειναι μες την μεση κοιταω δεξια αριστερα και βλεπω σε κατι χαντακια 2 τουριστες ο ενας με σπασμενο ποδι και η συνεπιβατης με αυχαινα-ποδι-χερι και τσακισμενη παντου απο ολο το φαρμακειο που χαλασα μεχρι και τις πετσετες που πηγαιναμε για μπανιο χρησιμοποιησαμε για να σταματησουμε την αιμοραγια....αλλα πως επεσαν κοιτοντας η γυναικα ενος περαστικου που βοηθουσε και αυτος ειδε εναν κατω απο την στροφη στο γκρεμο με ενα hayabusa......αν δεν το εβλεπε κανεις εκει θα εμενε ευτυχος ηταν μονο λυποθυμος και ολα εγιναν απο τους τουριστες που ειχαν πιει και εγιναν μου..ι καληγραφιας με σπασμενα ποδια χερια κεφαλια.....και ετσι εγιναν πολλα και απο τοτε δεν με ξαναβλεπουν στη ζακυνθο για ενα τριημερο πηγα και μου το εφτιαξαν..το θεμα φυσικα δεν ειναι αυτο αλλα οπως λεει και ο ο πανος ειναι καποιοι που δεν ξερουν που πανε και πως πανε.........θα ηρεμισουμε |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 17:46 | |
| |
|
| |
xplast Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 20:03 | |
| - VSTROMIMHS έγραψε:
- μπραβο φιλε πανο και γω πριν τεσσερα χρονια στην ζακυνθο σε μια σροφη ενα σκουτερ ειναι μες την μεση κοιταω δεξια αριστερα και βλεπω σε κατι χαντακια 2 τουριστες ο ενας με σπασμενο ποδι και η συνεπιβατης με αυχαινα-ποδι-χερι και τσακισμενη παντου απο ολο το φαρμακειο που χαλασα μεχρι και τις πετσετες που πηγαιναμε για μπανιο χρησιμοποιησαμε για να σταματησουμε την αιμοραγια....αλλα πως επεσαν κοιτοντας η γυναικα ενος περαστικου που βοηθουσε και αυτος ειδε εναν κατω απο την στροφη στο γκρεμο με ενα hayabusa......αν δεν το εβλεπε κανεις εκει θα εμενε ευτυχος ηταν μονο λυποθυμος και ολα εγιναν απο τους τουριστες που ειχαν πιει και εγιναν μου..ι καληγραφιας με σπασμενα ποδια χερια κεφαλια.....και ετσι εγιναν πολλα και απο τοτε δεν με ξαναβλεπουν στη ζακυνθο για ενα τριημερο πηγα και μου το εφτιαξαν..το θεμα φυσικα δεν ειναι αυτο αλλα οπως λεει και ο ο πανος ειναι καποιοι που δεν ξερουν που πανε και πως πανε.........θα ηρεμισουμε
Φήμες, φήμες, δεν γίνονται τέτοια στην Ζάκυνθο...... Ευτυχώς έχουμε εκπαιδευτεί στις πρώτες βοήθειες......... |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 20:44 | |
| Την καταστροφη παλι εφερε ο Δημητρης....κ νομιζα πως τα 1000αρια δεν μασανε !!! Εδω δεν μασησαμε κεραυνους κ χαλαζια τα λαστιχακια θα μας κανουν κολπα ρε φιλε ??? |
|
| |
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 21:05 | |
| Αδερφε μου ειναι γνωστο οτι ειμαι γκαντεμης αλλα δεν το περιμενα τοσο πολυ.. να με αφησει στην μεση του πουθενα απο ενα λαστιχακι στον συμπλεκτη που το χειροτερο ειναι οτι ειχα προγραμματισει να το αλαξουμε το σαββστο και το γ@μινο δεν μπορουσε να περιμενει λιγο... και σην ολα αυτα να βρεχει κιολας..... Αυτα φιλε γινονται μονο σε μενα επρεπε να σε ειχα μαζι μου να ακουσεις τι κανεβαζα.. |
|
| |
dimitris k2 Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 21:09 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 21:18 | |
| - dimitris k2 έγραψε:
- Πανο το δινω το θες?
Οχι ρε φιλε ευχαριστω...ειναι ζηλιαρα η δικη μου κ ζορικη κι ας ειναι 650αρα !!! Μην της βαλω κ φαγωθουν.... Τι θα κανω με σας ρε παλιοχαρακτηρες...??? Χθες στεναχωρηθηκες που δεν βραχηκες οπως εγω.....σημερα που βραχηκες σε χαλασε... Αποφασισε....!!! |
|
| |
dimitris k2 Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Μάης 30 2011, 21:23 | |
| Αφου ξερεις οταν ειμαι μαζι σου δεν εχω προβλημα να βραχω και ολα.. Αλλα σημερα ημουν μονος και ξενερωσα... ολο το κονσεπτ χαλασε την δουλεια σημερα.. Και σιγα μην εδινα την κουκλα μου ρε... αμα την εδινα πως θα με ακολουθουσες στο δρομο και θα καναμε τις ιδιες καγκουριες???? |
|
| |
|