ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ! σημερα κατα τις 12.30,στο σπιτι ημουν μονος και διαβαζα μεσα στο φορουμ(απολυτη ησυχια) χτυπησε το κουδουνι της πορτας και επειδη δεν περιμενα κανεναν τσεκαρα απο το ματακι και ειδα τρεις γυφτισες(συγνωμη ρομα) δεν εδωσα σημασια και γυρισα στο γραφειο μου ησυχα σκεπτομενος οτι θα φυγουν αφου δεν θα ακουσουν κατι! αφου χτηπησαν το κουδουνι μερικες φορες(ρε λες να τσεκαρουν να δουν αν ειμαστε μεσα για να μπουκαρουν?σκεφτηκα χωρις να το πολυπιστευω)μεχρι να τελειωσω το σκεπτικο μου ακουω ηχο στην κλειδαρια σαν να παιζουν με κατι πλαστικο και πριν σηκωθω ΤΣΑ!!! η πορτουλα ανοιξε με μια κινηση πεταγομαι ριχνω μια κλωτσια στην πορτα και εκλεισε(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ αλλα επρεπε να τους πεσει στα μουτρα)το βαλανε στα ποδια και αφου πηρα το κινητο και κλειδωσα (μη με πιασουν και μ@λακα) ετρεχα σαν το τρελο χωρις μπλουζα στην ελληνος στρατιωτη να πιασω οποια μπορεσω,προλαβα και ακινητοποιησα μια στο περιπτερο στην κυπρου και ελληνος καλεσα την αμεση δραση και σε δυο λεπτα ειχαν ερθει οι ΔΙΑΣ.... Αφου εδωσα καταθεση στην ασφαλεια αυριο θα παω στα δικαστηρια
ημουν τυχερος γιατι τον τελευταιο καιρο περναω πολυ χρονο με τον σκυλο των γονιων μου που ειναι σε φαση εκπαιδευσης και στο σπιτι γυριζουμε συνηθως με την κοπελα μου το βραδυ, με βλεπω να παιρνω και εγω κουταβακι!!!
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
ΠΡΟΣΟΧΗ!ΠΡΟΣΟΧΗ! σημερα κατα τις 12.30,στο σπιτι ημουν μονος και διαβαζα μεσα στο φορουμ(απολυτη ησυχια) χτυπησε το κουδουνι της πορτας και επειδη δεν περιμενα κανεναν τσεκαρα απο το ματακι και ειδα τρεις γυφτισες(συγνωμη ρομα) δεν εδωσα σημασια και γυρισα στο γραφειο μου ησυχα σκεπτομενος οτι θα φυγουν αφου δεν θα ακουσουν κατι! αφου χτηπησαν το κουδουνι μερικες φορες(ρε λες να τσεκαρουν να δουν αν ειμαστε μεσα για να μπουκαρουν?σκεφτηκα χωρις να το πολυπιστευω)μεχρι να τελειωσω το σκεπτικο μου ακουω ηχο στην κλειδαρια σαν να παιζουν με κατι πλαστικο και πριν σηκωθω ΤΣΑ!!! η πορτουλα ανοιξε με μια κινηση πεταγομαι ριχνω μια κλωτσια στην πορτα και εκλεισε(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ αλλα επρεπε να τους πεσει στα μουτρα)το βαλανε στα ποδια και αφου πηρα το κινητο και κλειδωσα (μη με πιασουν και μ@λακα) ετρεχα σαν το τρελο χωρις μπλουζα στην ελληνος στρατιωτη να πιασω οποια μπορεσω,προλαβα και ακινητοποιησα μια στο περιπτερο στην κυπρου και ελληνος καλεσα την αμεση δραση και σε δυο λεπτα ειχαν ερθει οι ΔΙΑΣ.... Αφου εδωσα καταθεση στην ασφαλεια αυριο θα παω στα δικαστηρια ημουν τυχερος γιατι τον τελευταιο καιρο περναω πολυ χρονο με τον σκυλο των γονιων μου που ειναι σε φαση εκπαιδευσης και στο σπιτι γυριζουμε συνηθως με την κοπελα μου το βραδυ, με βλεπω να παιρνω και εγω κουταβακι!!!
Ρε Σακη κομαντο....!!!!
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
Σάκη τι να πούμε για αυτό το συμβάν ρε φίλε δηλαδή ήσουν πράγματι τυχερός που βρισκόσουν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή αλλιώς .... δηλαδή το σκέφτομαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι .... θέλουν πολύ .... μα πολύ ξύλο
να 'ναι καλά το πουν σε απασχόλησε
sakk Member
Σάκη μου έτυχε το ίδιο σκηνικό πρίν 20 μέρες ρε φίλε αλλά χωρίς να μπούν μέσα γιατι σηκώθηκα και άρχισα Π@ν@γίες.Ηταν πρώι κατα τις 9:00 και ακούω το κουδούνι να χτυπάει σαν τρελό, πετάγομαι επάνω και βλέπω απο το ματάκι τρείς γ΄@μογύφτισες και φωνάζω τι θέλετε @χ#$%!! και έτρεξαν κάτω, βγήκα στο μπαλκόνι και έτρεχαν κι εγώ έβριζα.Εν τω μεταξύ λέω πως ανέβηκαν πάνω ρε πο@στη μου??? Και διαβάζω τι έγινε σε σένα κι έχω μείνει κάγκελο!!!Δηλαδή θα μπορούσαν να είχαν μπεί και μέσα.... Για τους υπόλοιπους έχετε το νού σας..
Σάκη μου έτυχε το ίδιο σκηνικό πρίν 20 μέρες ρε φίλε αλλά χωρίς να μπούν μέσα γιατι σηκώθηκα και άρχισα Π@ν@γίες.Ηταν πρώι κατα τις 9:00 και ακούω το κουδούνι να χτυπάει σαν τρελό, πετάγομαι επάνω και βλέπω απο το ματάκι τρείς γ΄@μογύφτισες και φωνάζω τι θέλετε @χ#$%!! και έτρεξαν κάτω, βγήκα στο μπαλκόνι και έτρεχαν κι εγώ έβριζα.Εν τω μεταξύ λέω πως ανέβηκαν πάνω ρε πο@στη μου??? Και διαβάζω τι έγινε σε σένα κι έχω μείνει κάγκελο!!!Δηλαδή θα μπορούσαν να είχαν μπεί και μέσα.... Για τους υπόλοιπους έχετε το νού σας..
ναι κωστη απ'οτι καταλαβα αυτη ειναι η τακτικη τους,σου λεει χτυπωντας ετσι το κουδουνι οποιος και να ειναι μεσα θα με βρισει αλλιως απλα δεν υπαρχει κανεις και ανενοχλητες κανουν την δουλεια τους, αυριο το πρωι η μ@λακια ειναι οτι εχω δικαστηριο
sakk Member
πολυ ωραια βιντεακια αγγελη,μπραβο!εμενα στην σχολη με ειχαν βοηθησει αρκετα,και οι κινητηρες wankel μας γοητευαν αρκετα,χαρακτηριστικο τους ειναι λιγα κυβικα αλλα μεγαλη δυναμη!
Jumaru gold member
Δεν σου είπε πάρα πολλά, εγω νόμιζα πως θα ξεπερνούσε τα 200 ευρώ. Θα σου πρότεινα όμως πας στην αντιπροσωπεία μιας και η μηχανή είναι μέσα στην εγγύηση.......!!!!!
Jumaru gold member
Δεν σου είπε πάρα πολλά, εγω νόμιζα πως θα ξεπερνούσε τα 200 ευρώ. Θα σου πρότεινα όμως πας στην αντιπροσωπεία μιας και η μηχανή είναι μέσα στην εγγύηση.......!!!!!
Εχεις πολλα δικια να γελας κ δεν μπορω να σου πω κ τιποτα .... Για τα λαδια τα MOTUL χρησιμοποιει που λεγαμε το πρωϊ.
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
Εχεις πολλα δικια να γελας κ δεν μπορω να σου πω κ τιποτα .... Για τα λαδια τα MOTUL χρησιμοποιει που λεγαμε το πρωϊ.
Άποψή μου αν θέλεις δοκίμασε αυτά που έβαλα εγω και μέχρι τώρα εχω μείνει ικανοποιημένος. Νωρίς είναι βέβαια αλλά πολύ σύντομα θα μπορώ να σου απαντήσω μιας και σκοπέυω να κάνω ένα μεγάλο ταξιδι....!
v_kostas Administrator