Εχουμε καιρο για αυτα .... αντε με το καλο να φυγει ο γυψος να ανεβουμε Ρακιτα κανα Σ/Κ γιατι εχω κατι αλλα ετοιμα για σχαρα κ τις μπυρες ηδη ψυγειο .....
Επαθα πλακα αλλα...
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Αυτόκλητα Foroum: 1. Gandalf 4 x ασημί 2. nasos_patra 4 x ασημί 3. Aristrom 2 x ασημί / 2 χ λευκά 4. Jumaru 2 x ασημί / 2 χ λευκά 5. Sakk 4 x ασημί / 2 χ μαύρα / 4 χ λευκά 6. Apk 4 x ασημί 7.
Θανασάκη sorry αλλά η λίστα αναφέρεται μονάχα σε άτομα τα οποία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο power buy για τα αυτοκόλλητα, η παραπάνω λίστα αναφέρεται σε όσους εξ' αυτών παραλαμβάνουν Πάτρα οπότε και θα τα παραλάβω εγώ γι' αυτούς
1. Gandalf 4 x ασημί 2. nasos_patra 4 x ασημί 3. Aristrom 2 x ασημί / 2 χ λευκά 4. Jumaru 2 x ασημί / 2 χ λευκά 5. Sakk 4 x ασημί / 4 χ μαύρα / 4 χ λευκά 6. Apk 4 x ασημί 7. tezas 2 ασημί / 2 μαύρα 8. v_kostas 2 ασημί / 2 μαύρα
Σωστά παιδιά ανανέωσα τη λίστα με βάση το εξελάκι που είχε φτιαχτεί το 'χα ξεχάσει αυτό και κοιτούσα το quote στο φορουμ......κωστάκη πήγα να σε ξεχάσω ορε μίλα ..... αλλά γι' αυτό έκανα και τη λίστα για να αποφευχθούν κάτι τέτοια Αν ξεχνάω κάποιον άλλο ας συμπληρώσει
Aris_n πέτα τα vstrom club και βάλε foroum αυτοκόλλητα foroum είμαστε ορέεεεεεεε
aris_n gold member
Κώστα ..... για ετοίμασε και κανα μείνει "power buy" για τα προβολάκια - τοποθέτηση που μας έλεγες χθες να δούμε πόσοι ενδιαφερόμαστε και έπειτα πάμε και παίρνουμε προσφορά
v_kostas Administrator
Κώστα ..... για ετοίμασε και κανα μίνι "power buy" για τα προβολάκια - τοποθέτηση που μας έλεγες χθες να δούμε πόσοι ενδιαφερόμαστε και έπειτα πάμε και παίρνουμε προσφορά
Νίκο το έχω υποψιν μου, απλά πρέπει να πάω απο εκεί να συνενοηθώ με το μαγαζί για να πω σε όλους περί τινος πρόκειται.. Ομως μια και το ανέφερες να ξέρουν όλοι οτι μιλάμε για τα προβολάκια Hella που έχουν βάλει ο VSTROMIMIS. Η τιμή που τα έβαλε ο Δημήτρης είναι 80 ευρώ με τοποθέτηση,δηλάδη προβολάκια-καλώδια-διακόπτης.
Καλό θα είναι όποιος το διαβάζει να δηλώνει και επιθυμία να ξέρουμε πάνω κάτω πόσοι θα βάλουμε.
Μιας κι ο NICK414 ερχεται στις 2 Απριλη εγω λεω 1η να φυγω για Cuba
Ενα εθιμο που θελω να μοιραστω μαζι σας ειναι πως εκει οταν οι κοπελες ενηλικιωθουν 16-18 οι δικοι της αγοραζουν ενα φορεμα-παπουτσια-χρυσαφικα κλπ κλπ (σε πολλες περιπτωσεις εργαζονται μια ζωη για αυτα και ελλειψη χρηματων τα δανειζονται κιολας)
Μαζι με αυτα προσλαμβανουν κι ενα φωτογραφο και πηγαινουν σε ενα πολυτελες ξενοδοχειο-μαγαζι-παρκο και φωτογραφιζεται. Τις φωτογραφιες λοιπον της παιρνει η οικογενεια και τις στελνει σε συγγενεις σε γυρω χωρια για να βρεθει γαμπρος.
Ειμαι 1,85 (μαζι με τα μαλλια) οποτε καταλαβαινεται ....... !!!!
v_kostas Administrator
Ενα εθιμο που θελω να μοιραστω μαζι σας ειναι πως εκει οταν οι κοπελες ενηλικιωθουν 16-18 οι δικοι της αγοραζουν ενα φορεμα-παπουτσια-χρυσαφικα κλπ κλπ (σε πολλες περιπτωσεις εργαζονται μια ζωη για αυτα και ελλειψη χρηματων τα δανειζονται κιολας)
Μαζι με αυτα προσλαμβανουν κι ενα φωτογραφο και πηγαινουν σε ενα πολυτελες ξενοδοχειο-μαγαζι-παρκο και φωτογραφιζεται. Τις φωτογραφιες λοιπον της παιρνει η οικογενεια και τις στελνει σε συγγενεις σε γυρω χωρια για να βρεθει γαμπρος.
Σκιάχτηκα!!!!
Γιατί της τα βούλωσες τα ματια? Μπαινει ο πατέρας της στο φόρουμ???
FEBU Member
Σκιάχτηκα!!!!
Γιατί της τα βούλωσες τα ματια? Μπαινει ο πατέρας της στο φόρουμ???
Ο Jumaru είναι καλός γαμπρός και μακάρι να μπαίνει ο πατέρας της στο φόρουμ... Θα του πάει με το V Strom και πεσκέσι ένα από τα καινούρια κατσικάκια, και θα το πάρει το κορίτσι...
Υ.Γ. : Γιατί μου φαίνεται συγκαλυμμένη..."έκδοση" αυτό το στόρυ με τις φωτογραφίες ενηλικίωσης; Έτσι ο τουρίστας που δε θα "πάρει" όπως ο Πάνος, (...ή όχι??? Ψώνισες από το μαγαζί ρε μούτρο???) θα πει όταν γυρίσει την ιστορία όπως μας μεταφέρθηκε, ο δε τουρίστας που θα "ψωνίσει" θα μείνει ικανοποιημένος από το προϊόν και θα το πει μόνο σε "μυημένους". Οι γυναίκες της Κούβας θα παραμείνουν ηθικές, οι τουρίστες αμφότεροι ικανοποιημένοι και το Κράτος θα συνεχίσει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει για να μη φρικάρει ο λαός εντελώς...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την apk στις Πεμ Μαρ 17 2011, 23:41, 1 φορά
FEBU Member
Είναι της Hella, πολύ καλή κατασκευή, μεταλλικό περίβλημα και βραχίονας στήριξης. Ο διακόπτης τους δε μου αρέσει, οπότε θα καταλήξω μάλλον σε ξεχωριστή αγορά (Αρίστο, λέω να πάρω από τον Louis, μαζί με άλλα κοκοψόψαρα, θέλεις τίποτα ). Για βάσεις σκέφτομαι αυτές της sw-motech:
Τί λέτε;
aristrom gold member
Αγγελη προχωρα σε παραγγελια γιατι εγω ειμαι σε φαση που .........δεν ξερω τι θελω! Εχει πεσει και πολυ δουλεια αυτο το καιρο και δεν ειμαι σε θεση να μελετησω τον καταλογο με ηρεμια :&^%*&%*&%^:
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!