ασχετο με το θεμα αλλα πολλα ....συγχαρητηρια στο φιλο Γιωργο και ... την ...παρεα του!!!!!!!! φιλε Πανο .......θα παθαινες ....πλακα...!!!!!!ολα τα λεφτα...!!!!!μονο και μονο τα ματια.....σαν τα δικα μου και καλυτερα!!!!!!!
Θα τιμωρηθεις κι εσυ γιατι προσπαθω να το ξεχασω κ μου το ξαναχτυπας !!!!
Παρτε μια απογευματινη στο Ριο....
aristrom gold member
Καλησπερα παιδες.Να πω στο φιλο Πανο ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΝΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!Παρελαβα και γω το δικο μ σημερα.....πηγα σκαστος απο το μαγαζι χιχιχιιχ!SHOEI XR1100 ΑΠΛΑ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
leonady2 gold member
Πόσοι από εμάς νομίζουμε οτι έχουμε αγοράσει ένα καλό κράνος δίνοντας αρκετά χρήματα? Νομίζω οι περισσότεροι..... Αυτό όμως που δεν ξέρουμε είναι πως έχουμε μείνει μάλλον πολύ πίσω, Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο!!!!!
Πάρτε μια γεύση και πείτε μου τη γνώμη σας......! http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=312926&cid=25
την προσλαμβάνω εγω στο γραφείο μου σήμερα κιόλας....!!!!!!
Εσυ μη χασεις Καλα πως και δεν την καπαρωσε ο Jumaru
Δουλευω εκτος γραφειου εγω !!!!
1)ο jumaru κανει τα επαγγελματικα του ραντεβου εκτος εδρας και 2) εγω εχω λογιστικο γραφείο. για αυτο και θελησα να την προσλαβω επειδη τα παλιοπαιδα τα αφεντικα της της δημιουργουν προβλημα της κοπέλας μωρε.. οι αλητες... σα δεν ντρεπονται λιγο... ψυχικο θα κανω... με καταλαβαινετε....!!!!
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011