Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 12 2011, 12:05

Ρε τι έχετε πάθει όλοι σας και βάλατε αγγελίες τα μηχανάκια σας? Σας κόλλησε ο Μίμης κανένα μικρόβιο αγοραπωλησιών; Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 12 2011, 13:31

aris_n έγραψε:
Ρε τι έχετε πάθει όλοι σας και βάλατε αγγελίες τα μηχανάκια σας? Σας κόλλησε ο Μίμης κανένα μικρόβιο αγοραπωλησιών; Laughing Laughing Laughing
Τα παιδία παιζει... arrostos
narcissus
moderator
moderator
narcissus

Τόπος : Θες άλλο Νίκη
Registration date : 12/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΠεμ Οκτ 13 2011, 16:01

Επίκαιρο όσο ποτέ!

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 451272 Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 451272
http://vstromhellas.forumgreek.com/t16145-topic

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 49587_1005865360_1289758227_q

Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!

Ο έρωτας....Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 25iycf7.....με έρωτα περνάει...Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Xf7wjb..!    
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΔευ Οκτ 17 2011, 15:54

black_hawk
vstromhellasforum Enthusiast
black_hawk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 00:05

Jumaru έγραψε:

χαχαχαχαχα......
χαχαχαχα

οχι ρε φιλε..... τι εκανε το παλικαρι....???!!!!!!!! lol! lol! lol!
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 00:57

Αύριο κατά τις 5-6 μόλις τελειώσω απο τη δουλειά λέω να πεταχτώ για ένα γρήγορο απογευματινό καφεδάκι Ναύπακτο, όποιος γουστάρει πάμε παρέα...
gandalf
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 02:34

Άρη αν είναι γύρω στις 6 παρά να έχω γυρίσει από τη δουλειά μέσα εγώ
black_hawk
black_hawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 10:50

aris_n έγραψε:
Αύριο κατά τις 5-6 μόλις τελειώσω απο τη δουλειά λέω να πεταχτώ για ένα γρήγορο απογευματινό καφεδάκι Ναύπακτο, όποιος γουστάρει πάμε παρέα...

1)μπορω να ερθω με το σκουτερακι η' θα ειναι πολυ γρηγορα για σας...??? bliax tsou

2) δεν θα κανουμε μαθημα αυριο...??? η' θα πας για πολυ γρηγορα και μετα για μαθημα...???
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 11:03

Ρε Γιώργαρε, το χθεσινό αύριο είναι το σήμερα....(Τι είπα ο πστς...). Σήμερα λοιπόν λέω να πάω για καφεδάκι Ναύπακτο, Τρίτη! Οπότε εγώ κατά τις 5:45 θα είμαι στην στάση του Νοσοκομείου στο Ρίο με προορισμό το λιμανάκι της Ναυπάκτου. Όσοι πιστοί προσέλθετε...Θα περιμένω μέχρι τις 6:00. Μετά, λος πούλος για Ναύπακτο Laughing Laughing Laughing
Εσύ Γιώργο πρότεινε σε ποιά καφετέρια θα κάτσουμε....επειδή ξέρεις τα μέρη, διάλεξε μια με συντριπτικό γυναικείο πληθυσμό έναντι του αντρικού. Laughing Laughing Laughing
black_hawk
black_hawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 11:51

ειδα το σημερα στοπ ποστ αλλα δεν ειδα οτι ηταν τη νυχτα 12,45... για αυτο σκαλωσα... τετοια εποχη δυσκολα να εχει πολλα κορμια... αν δεν ερθω να κατσετε στο πανω μερος, διπλα στον δρομο... για να βλεπετε ο,τι περναει...

υπαρχει καποιος αλλος που σκεφτεται να παει...???
black_hawk
black_hawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 15:15

αρη, αν δεν εχεις θεμα στο να φτασουμε 10 λεπτα αργοτερα (γιατι θα ερθω με το σκουτερ) εγω ειμαι μεσα.
στειλε μου με pm το κινητο σου να κανονισουμε...!!!
jk_prince
jk_prince

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 06/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 15:35

aris_n έγραψε:
Ρε Γιώργαρε, το χθεσινό αύριο είναι το σήμερα....(Τι είπα ο πστς...). Σήμερα λοιπόν λέω να πάω για καφεδάκι Ναύπακτο, Τρίτη! Οπότε εγώ κατά τις 5:45 θα είμαι στην στάση του Νοσοκομείου στο Ρίο με προορισμό το λιμανάκι της Ναυπάκτου. Όσοι πιστοί προσέλθετε...Θα περιμένω μέχρι τις 6:00. Μετά, λος πούλος για Ναύπακτο Laughing Laughing Laughing
Εσύ Γιώργο πρότεινε σε ποιά καφετέρια θα κάτσουμε....επειδή ξέρεις τα μέρη, διάλεξε μια με συντριπτικό γυναικείο πληθυσμό έναντι του αντρικού. Laughing Laughing Laughing
εκει που ειναι και το περιπτερο super -market??
http://patra2.meteoclub.gr
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 16:07

Ναι εκεί που φεύγουν τα αστικά ΚΤΕΛ για Πάτρα, που έχει χώρο και για ασφαλή στάθμευση.

5:45 - 6:00 Όσοι είναι να πάμε Ναύπακτο να περιμένουν εκεί. Ο καιρός σήμερα είναι σούπερ για βόλτα!
NICK414
gold member
gold member
NICK414

Τόπος : C:Program Files
Registration date : 10/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 16:11

μεσαααααααααααααααααααααααα!!!!!!! bounce bounce bounce bounce bounce
black_hawk
black_hawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 16:42

NICK414 έγραψε:
μεσαααααααααααααααααααααααα!!!!!!! bounce bounce bounce bounce bounce

λεω και εγω...!!! αργησε να δηλωσει συμμετοχη..!!! σε περιμενουμε...!!!

χαχαχαχα.... bliax bliax bliax
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 16:51

Μόνο κοίταξε να μην μας στήσεις Νικόλα...αυτό σου λέω μόνο... Laughing Laughing Laughing
NICK414
gold member
gold member
NICK414

Τόπος : C:Program Files
Registration date : 10/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 18:06

EROS EROS
dimitris k2
Member
Member
dimitris k2

Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Registration date : 06/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤρι Οκτ 18 2011, 21:07

Παλικάρια μου Αυριο κατα τις 3:00μμ λέω να πάω μια Γρηγόρη βολτουλα στο γαλαξιδι για ένα εσπρεσακι και να γυρίσω για την συνάντηση μας στην οποία έχω καιρό να παρευρεθω λόγο υποχρέωσεων!!!'
Οποίος γουστάρει να ακολουθήσει μου στέλνει πμ για να κανονισουμε!!!
broum broum
dimitris k2
Member
Member
dimitris k2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19 2011, 10:35

Για οποιον θελει να ακολουθησει Στις 3:00μμ θα περιμενω στη διασταυρωση για την περιφερειακη τις Ναυπακτου...
geia
leonady2
gold member
gold member
leonady2

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 24/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19 2011, 10:41

Και νωρίτερα 2:30 αν μπορείς θα ήταν καλύτερα . OK
http://www.militsopoulos.com
dimitris k2
Member
Member
dimitris k2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19 2011, 10:48

leonady2 έγραψε:
Και νωρίτερα 2:30 αν μπορείς θα ήταν καλύτερα . OK
Ανιπομονο αγορι εσυ.....αδερφε μου θα το παλεψω μεχρι τις 12:30μμ θα ποσταρο αν μπορω για να αλαξουμε την ωρα γιατι ειμαι Αγρινιο και εχω κατι δουλιτσες....
OK
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19 2011, 10:52

Να τελειωσεις τις δουλειές σου σύντομα γιατί μπορει να Παμε και Αράχωβα για καφεδάκι YOU!
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19 2011, 10:54

Αυτά είναι...και εμείς δουλειά....Κλαίω ήδη...
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19 2011, 11:02

Ποιος είχε παει χτες για καφέ στην Ναύπακτο ε; Ποιος;

Εγω να δεις κλάμα που έριξα χτες kolaraki
aris_n
gold member
gold member
aris_n

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!   Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 30 Icon_minitimeΤετ Οκτ 19 2011, 11:09

Κοίτα χωρίς να θέλω να θίξω την όμορφη Ναύπακτο, ο προορισμός Γαλαξίδι και καπάκι Αράχωβα είναι όνειρο....Και είχα και κάτι σφραγίσματα να ξύσω ρε γμτ....πάλι ο οδοντίατρος θα μου τα φάει...
Καλά να περάσετε και να προσέχετε ρε ρεμάλια!

Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 30 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: