_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Ρε Γιώργαρε, το χθεσινό αύριο είναι το σήμερα....(Τι είπα ο πστς...). Σήμερα λοιπόν λέω να πάω για καφεδάκι Ναύπακτο, Τρίτη! Οπότε εγώ κατά τις 5:45 θα είμαι στην στάση του Νοσοκομείου στο Ρίο με προορισμό το λιμανάκι της Ναυπάκτου. Όσοι πιστοί προσέλθετε...Θα περιμένω μέχρι τις 6:00. Μετά, λος πούλος για Ναύπακτο Εσύ Γιώργο πρότεινε σε ποιά καφετέρια θα κάτσουμε....επειδή ξέρεις τα μέρη, διάλεξε μια με συντριπτικό γυναικείο πληθυσμό έναντι του αντρικού.
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
ειδα το σημερα στοπ ποστ αλλα δεν ειδα οτι ηταν τη νυχτα 12,45... για αυτο σκαλωσα... τετοια εποχη δυσκολα να εχει πολλα κορμια... αν δεν ερθω να κατσετε στο πανω μερος, διπλα στον δρομο... για να βλεπετε ο,τι περναει...
υπαρχει καποιος αλλος που σκεφτεται να παει...???
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
αρη, αν δεν εχεις θεμα στο να φτασουμε 10 λεπτα αργοτερα (γιατι θα ερθω με το σκουτερ) εγω ειμαι μεσα. στειλε μου με pm το κινητο σου να κανονισουμε...!!!
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
Ρε Γιώργαρε, το χθεσινό αύριο είναι το σήμερα....(Τι είπα ο πστς...). Σήμερα λοιπόν λέω να πάω για καφεδάκι Ναύπακτο, Τρίτη! Οπότε εγώ κατά τις 5:45 θα είμαι στην στάση του Νοσοκομείου στο Ρίο με προορισμό το λιμανάκι της Ναυπάκτου. Όσοι πιστοί προσέλθετε...Θα περιμένω μέχρι τις 6:00. Μετά, λος πούλος για Ναύπακτο Εσύ Γιώργο πρότεινε σε ποιά καφετέρια θα κάτσουμε....επειδή ξέρεις τα μέρη, διάλεξε μια με συντριπτικό γυναικείο πληθυσμό έναντι του αντρικού.
εκει που ειναι και το περιπτερο super -market??
aris_n gold member
Παλικάρια μου Αυριο κατα τις 3:00μμ λέω να πάω μια Γρηγόρη βολτουλα στο γαλαξιδι για ένα εσπρεσακι και να γυρίσω για την συνάντηση μας στην οποία έχω καιρό να παρευρεθω λόγο υποχρέωσεων!!!' Οποίος γουστάρει να ακολουθήσει μου στέλνει πμ για να κανονισουμε!!!
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
Ανιπομονο αγορι εσυ.....αδερφε μου θα το παλεψω μεχρι τις 12:30μμ θα ποσταρο αν μπορω για να αλαξουμε την ωρα γιατι ειμαι Αγρινιο και εχω κατι δουλιτσες....
leonady2 gold member
Κοίτα χωρίς να θέλω να θίξω την όμορφη Ναύπακτο, ο προορισμός Γαλαξίδι και καπάκι Αράχωβα είναι όνειρο....Και είχα και κάτι σφραγίσματα να ξύσω ρε γμτ....πάλι ο οδοντίατρος θα μου τα φάει... Καλά να περάσετε και να προσέχετε ρε ρεμάλια!