|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιουν 08 2011, 17:06 | |
| Αύριο το πρωί θα στείλω τα χρήματα Αγγελή ..... εν συνεχεία δεν ξέρω αν τα έχουν έτοιμα τα παιδιά από Αθήνα να μας τα στείλουν |
|
| |
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιουν 09 2011, 14:40 | |
| |
|
| |
Ilias-Patra
Registration date : 08/02/2010
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιουν 17 2011, 15:26 | |
| Πορεία δικυκλιστών στην Πάτρα
"Σήμερα ραντεβού στις 7 το απογευμα στην πλατεια Γεωργιου με δίκυκλα για να κανουμε πορεία στις συνοικίες της Πατρας με ντουντουκες και κρουστα μήπως και αφυπνισουμε τους Πατρινους!!!!" αναφέρει η σχετική πρόσκληση μέσω facebook, ενώ συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις στην πλατεία Γεωργίου. Επίσης, γίνεται συντονιαμός μέσω της σελίδας Patras Greek Revolution για όλους όσοι επιθυμούν και μπορούν να βρεθούν στην Αθήνα, την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος. |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Ιουν 19 2011, 17:37 | |
| ποιος συναδελφος με χαιρετισε σημερα το μεσημερακι ενω εκανα βολτουλα προς καστριτσι μερια???? |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Κυρ Ιουν 19 2011, 18:41 | |
| Την Παρασκευη το απογευμα εντοπιστηκε γνωστο μπλε vstrom στη Ζακυνθο να εκτελει χρεη αγροτικου καθως μετεφερε ενα χορτοκοπτικο. Του κορναρα αλλα δεν με καταλαβε, αφου ειχε και το νου του να συγκρατει το μηχανημα... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 20 2011, 10:21 | |
| Χαχαχαχα καλά το ότι ήματσαν μαχήμια το ήξερα .... αλλά σε κάποιον αξίζουν πολλά μπράβο - tezas έγραψε:
- Την Παρασκευη το απογευμα εντοπιστηκε γνωστο μπλε vstrom στη Ζακυνθο να εκτελει χρεη αγροτικου καθως μετεφερε ενα χορτοκοπτικο.
Μαγκάιβερ Πέντε μήνες προσπαθούσε ένας να πείσει τη γκόμενά του να κάνουν σεξ και δεν τα κατάφερνε. Επιτέλους μια νύχτα, εκείνη δέχτηκε, με τον όρο όμως να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Βάζει λοιπόν ένα προφυλακτικό και πάει να της τον χώσει. Εκείνη όμως τον σταματά: - Στάσου! Κι αν τρυπήσει το προφυλακτικό και μείνω έγκυος, τι θα κάνουμε; Βάλε κι άλλο! Τι να κάνει, βάζει και δεύτερο προφυλακτικό, πάει να τη γα***ει, αλλά τον σταματά ξανά: - Στάσου! Κι αν τρυπήσει και το δεύτερο και μείνω έγκυος, τι θα γίνει; Βάλε κι άλλο! Βάζει όλο το κουτ� � (!) και πάει να της τον βάλει, αλλά πάλι ΣΤΟΠ! - Κι αν τρυπήσουν όλα τα προφυλακτικά και κάνω παιδί, τι θα γίνει; - Καλά, της λέει, πάρε και αντισυλληπτικά! Παίρνει 5-6 χάπια, οπότε πάνε να αρχίσουν... Και πάλι όμως σταματούν: - Στάσου! Κι αν δεν ενεργήσουν τα χάπια και μείνω έγκυος και γεννηθεί το παιδί, πες μου πώς θα το ονομάσουμε; Κι εκείνος της απαντά: - ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ! |
|
| |
xplast Member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 20 2011, 18:36 | |
| - tezas έγραψε:
- Την Παρασκευη το απογευμα εντοπιστηκε γνωστο μπλε vstrom στη Ζακυνθο να εκτελει χρεη αγροτικου καθως μετεφερε ενα χορτοκοπτικο. Του κορναρα αλλα δεν με καταλαβε, αφου ειχε και το νου του να συγκρατει το μηχανημα...
Ωχ, μας την έπεσαν οι πρωτευουσιάνοι; Ακούω προσφορές για να τον δώσω στεγνά! Υ.Γ.: Το δικό μου είναι κόκκινο!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Δευ Ιουν 20 2011, 18:42 | |
| |
|
| |
Ilias-Patra
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 21 2011, 10:32 | |
| Τα μπλουζακια και τα αυτοκολητα ουρας του forum θα τα παραλαβουμε το 2011 η το 2012. |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 21 2011, 12:06 | |
| - Ilias-Patra έγραψε:
- Τα μπλουζακια και τα αυτοκολητα ουρας του forum θα τα παραλαβουμε το 2011 η το 2012.
Ηλια ριξε μια ματια εδω http://vstromhellas.forumgreek.com/t14208p30-topic καλοφορετα |
|
| |
Ilias-Patra
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 21 2011, 19:49 | |
| Ωραιος ο Σακης λεμε παντα ενημερωμενος |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τρι Ιουν 21 2011, 21:57 | |
| - Ilias-Patra έγραψε:
- Τα μπλουζακια και τα αυτοκολητα ουρας του forum θα τα παραλαβουμε το 2011 η το 2012.
Ηλία τετοια ανυπομονησία ,ουτε για λεφτά να ήτανε!!! Και φαντάσου οτι εμείς στην επαρχία παραλαμβάνουμε πρώτοι... |
|
| |
Ilias-Patra
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιουν 22 2011, 00:17 | |
| Κωστακη τι κανεις εχουμε καιρο να τα πουμε.Ρωταω για τα μπλουζακια γιατι μου αρεσουν πολυ. Οσο για τα λεφτα ποιος τα γ@μ@ει.Καλη ζωη σκατα διαθηκη |
|
| |
mitsaras v strom
Ηλικία : 38 Τόπος : πατρα-Ζακυνθος Registration date : 02/02/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιουν 23 2011, 02:11 | |
| - Gandalf έγραψε:
- Χαχαχαχα καλά το ότι ήματσαν μαχήμια το ήξερα .... αλλά σε κάποιον αξίζουν πολλά μπράβο
- tezas έγραψε:
- Την Παρασκευη το απογευμα εντοπιστηκε γνωστο μπλε vstrom στη Ζακυνθο να εκτελει χρεη αγροτικου καθως μετεφερε ενα χορτοκοπτικο.
Μαγκάιβερ Πέντε μήνες προσπαθούσε ένας να πείσει τη γκόμενά του να κάνουν σεξ και δεν τα κατάφερνε. Επιτέλους μια νύχτα, εκείνη δέχτηκε, με τον όρο όμως να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Βάζει λοιπόν ένα προφυλακτικό και πάει να της τον χώσει. Εκείνη όμως τον σταματά: - Στάσου! Κι αν τρυπήσει το προφυλακτικό και μείνω έγκυος, τι θα κάνουμε; Βάλε κι άλλο! Τι να κάνει, βάζει και δεύτερο προφυλακτικό, πάει να τη γα***ει, αλλά τον σταματά ξανά: - Στάσου! Κι αν τρυπήσει και το δεύτερο και μείνω έγκυος, τι θα γίνει; Βάλε κι άλλο! Βάζει όλο το κουτ� � (!) και πάει να της τον βάλει, αλλά πάλι ΣΤΟΠ! - Κι αν τρυπήσουν όλα τα προφυλακτικά και κάνω παιδί, τι θα γίνει; - Καλά, της λέει, πάρε και αντισυλληπτικά! Παίρνει 5-6 χάπια, οπότε πάνε να αρχίσουν... Και πάλι όμως σταματούν: - Στάσου! Κι αν δεν ενεργήσουν τα χάπια και μείνω έγκυος και γεννηθεί το παιδί, πες μου πώς θα το ονομάσουμε; Κι εκείνος της απαντά: - ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ!
ευχαριστω δεν ηταν αναγκη..... |
|
| |
mitsaras v strom
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιουν 23 2011, 02:13 | |
| |
|
| |
mitsaras v strom
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιουν 23 2011, 02:19 | |
| - xplast έγραψε:
- tezas έγραψε:
- Την Παρασκευη το απογευμα εντοπιστηκε γνωστο μπλε vstrom στη Ζακυνθο να εκτελει χρεη αγροτικου καθως μετεφερε ενα χορτοκοπτικο. Του κορναρα αλλα δεν με καταλαβε, αφου ειχε και το νου του να συγκρατει το μηχανημα...
Ωχ, μας την έπεσαν οι πρωτευουσιάνοι;
Ακούω προσφορές για να τον δώσω στεγνά!
Υ.Γ.: Το δικό μου είναι κόκκινο!! κοιτα να εμφανιστεισ σε κανα καφε εσυ και αστο το να με δωσεις στεγνα......να εδω ειμαι............. |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 15:04 | |
| Καλησπερα μαγκες μου.....
Προσφατα απο την εταιρεια που εργαζομαι αναβαθμιστηκαν τα εταιρικα laptop. Το παλιο HP 6910 θα μπορεσω Νοεμβριο να το αγορασω για 40ε κι αν τελικα δεν ενδιαφερθει φιλος θα σας πω....
Εχω κι ενα HP Mini που το ειχα παρει δωρο με μια συνδεση κ δεν το χρησιμοποιω μιας κι απο προγραμματα δεν εχει τπτ.... Κι απο το να το βλεπω να καθεται προτιμω να το χαρισω σε καποιον που δεν εχει. Για το μεγεθος του μπορει ανετα να σας βολεψει στις διακοπες. Αν υπαρχει καποιος που πραγματικα το χρειαζεται για τον "ιδιο" ας επικοινωνησει μαζι μου, διαφορετικα το βλεπω να κληρωνεται στην πανελληνια !!!!
|
|
| |
NICK414 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Τετ Ιουλ 13 2011, 15:40 | |
| |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιουλ 15 2011, 15:11 | |
| Το HP Mini καβαντζωθηκε απο φιλο κ θα παραδωθει να'μαστε καλα στον επομενο καφε με το κουτι κ τα συναφη..... (θα προτιμουσα ανταλλαγη με την εξατμιση του αλλα......τεσπα) Καλο Σ/Κ σε ολους....καλα να περασετε.
Σε 1 ωρα αναχωρω κ το κορμι μου θα μου...λιαζεται στην αμμο της Κουρουτας μεχρι την Κυριακη...!!!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιουλ 15 2011, 15:44 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Σε 1 ωρα αναχωρω κ το κορμι μου θα μου...λιαζεται στην αμμο της Κουρουτας μεχρι την Κυριακη...!!!!! [/color]
Όποιος δεν έχει πάει Κουρούτα δεν ξέρει τι θα πει θάλασσα παραλία γκόμενες κτλ |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιουλ 15 2011, 15:56 | |
| - massai έγραψε:
- Όποιος δεν έχει πάει Κουρούτα δεν ξέρει τι θα πει θάλασσα παραλία γκόμενες κτλ
Πρίτς! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιουλ 15 2011, 15:57 | |
| Καλά ρε, λέμε και καμιά μλκ να περάσει η ώρα |
|
| |
NICK414 gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Παρ Ιουλ 15 2011, 16:15 | |
| |
|
| |
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιουλ 16 2011, 23:30 | |
| Γεια χαρα παιδια.Πυργος εδω αλλα ερχομαι συχνα Πατρα.Καποια στιγμη ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα. |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Ότι...να'ναι!!!!!!!!!!!! Σαβ Ιουλ 16 2011, 23:52 | |
| - leonady2 έγραψε:
- Βιντεοσκοπουσε να λες , παρελθόν.... Γιατί τώρα πλέον χωρίς βάση δεν νομίζω να τα καταφέρει.....! Το μεσημέρι μου έμεινε στα χέρια και ίσως χρειαστεί να παραγειλουμε άπο ebay καμία δεκαριά Κρίμα γιατί ήθελα να τραβηξω μια διαδρομουλα
σήμερα ....! Σε λίγο με τα λάδια που έβαλα θα φτάσω σε σημείο να βάζω πιο συχνά λάδια άπο ότι βενζινη Καλές βουτιές σε όλους, λιωνω στην παραλία.....! . Τι αλήτες μηχανοβιοι που είστε!!!!!! Εσείς βολταρετε και εγώ....λιωνω !!!!!! (στα bar της κουρουτας!) |
|
| |
|