Αν ξέρω λέει??? Ο Λεό που γνώρισες είναι στο τελευταίο μάθημα.Ειμαι και καλεσμένος στον γάμο αλλά δυστηχώς δεν θα πάω Ο Λεό έχει ενα κολλημα με τους αριθμούς γενικά..
Αργύρη ευχομαι να μην ειναι κάτι σοβαρό.Θα μιλήσουμε αύριο με τα παιδιά στο μάθημα και θα σε ενημερώσω.Οποιος βλέπει το μυνημα και μπορεί άμεσα να δώσει ας επικοινωνήσει.
Την προηγουμενη Κυριακη ειχε φορβερο καιρο!!! Καθως ειχα στραβωσει που δεν ειχα κανονισει να παω καμια τσαρκα με την καλη μου τρωω ενα φλας και ειπα να παω σε μια Πιστα Καρτ εδω στην περιοχη!!! Οχι τιποτα σπουδαιο ειχε αρκετες λακουβες (γενικοτερα δεν ειναι καλα συντηρημενη) και ηταν αρκετα στενη αλλα οπως και να το κανουμε δεν πτοηθηκα απο ολα τα παραπανω και περασα ζαχαρη....
Μια γευση:
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ Πραγματοποιεί την 3η Πανελλήνια Έκθεση - Διαγωνισμό Μοντελισμού, από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2011 έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, με μοναδικά εκθέματα όπως μοτοσυκλέτες, αεροπλάνα, καράβια, σπίτια κλπ. που έχουν δημιουργήσει έμπειροι και νέοι Μοντελιστές
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00,
Η έκθεση θα λειτουργεί 10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00 στην αίθουσα «Χάνσεν» στο παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πατρών
και η απονομή των βραβείων στους διακριθέντες μοντελιστές την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 13:00.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την X-MEN στις Τετ Δεκ 07 2011, 12:00, 1 φορά
apostolis vstromhellasforum Enthusiast