|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Πεμ Νοε 18 2010, 16:43 | |
| χάλια δε θα 'ναι Μανωλιώ γιατί 'μαστε θηρία και στο τιμόνι έχουμε χιλιάδες πια πτυχία μπροστά θα τρέχει ο Παναής θα κάνει και μια σούζα που είναι λεβέντης οδηγός και άσσος στη παρ...ζα πίσω του ο περτικαλής Δημήτρης να κοντράρει μα όσο και να τρέξει πια τ' αρχίδια του θα πάρει κι όλοι εμείς οι αργόσχολοι πίσω τους θα κλουθούμε μήπως και τους προφτάσουμε λίγη χαρά να δούμε μα τι λέω πάλι το άτομο..... |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Σαβ Νοε 20 2010, 19:52 | |
| Γιωργη αμα εεις ορεξη κεντας.... |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 07:39 | |
| Σ' αρεσε, ε κουφαλιτσα? |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 12:28 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 13:48 | |
| Το λοιπόν ... την επόμενη κυριακή (και για πολλές άλλες) ΔΕ θα μπορέσω να συμμετάσχω στο σεμινάριο μιας και σήμερα γύρω στις 11 το μοτέρ της "λεμονιάς" παρέδωσε πνεύμα, οπότε άνοιξε μια θέση για όποιον θέλει. καλά να περνάτε ... |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 13:59 | |
| - painter έγραψε:
- Το λοιπόν ... την επόμενη κυριακή (και για πολλές άλλες) ΔΕ θα μπορέσω να συμμετάσχω στο σεμινάριο μιας και σήμερα γύρω στις 11 το μοτέρ της "λεμονιάς" παρέδωσε πνεύμα, οπότε άνοιξε μια θέση για όποιον θέλει.
καλά να περνάτε ... Κυρ Λοχία ( παϊτος ) ... θαρρώ πως θα ακυρώσω κι εγώ την δική μου συμμετοχή για το επόμενο σάββατο λόγω του ότι έπιασα δουλειά και δουλεύω και σάββατο ... οπότε διέγραψέ με κι εμένα και προώθησε την θέση μου σε κάποιον που την θέλει . Συγνώμη ζητώ αλλά πρέπει να κοιτάξω πάνω απ΄ολα την εργασία και μετά τα υπόλοιπα ... Υπάρχει κρίση και δεν το διακινδυνεύω . Ισως κάποια άλλη φορά να σταθώ πιο τυχερός .... Καλά να περάσετε κι απο εμένα !!! |
|
| |
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 16:07 | |
| |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 16:50 | |
| δεν έχω δει καπου να αναφερθει το κοστος της συμμετοχής.
μπορούμε να το ξερουμε;
έχουν προκυψει εκτακτα εξοδα και δουλευει κομπιουτερατσι
επίσης τι θα περιλμβανειτο μαθημα; θεωρια και οδηγηση ;
ευχαριστω |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 17:55 | |
| - almeros έγραψε:
- δεν έχω δει καπου να αναφερθει το κοστος της συμμετοχής.
μπορούμε να το ξερουμε;
έχουν προκυψει εκτακτα εξοδα και δουλευει κομπιουτερατσι
επίσης τι θα περιλμβανειτο μαθημα; θεωρια και οδηγηση ;
ευχαριστω 60 ευρωπαικα ειναι το συνολικο κοστος |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 17:58 | |
| ]Θυμηθηκα τα παλια τα χρονια που εβγαζα υπηρεσιες στην 1η ΜΑΛ Αλλα επειδη δεν ειμαστε εκει ο επιλοχιας δεν σηκωνει ουτε βυσματα ουτε γλυψιμο Λοιπον 27-28 Νοεμβριου 2010 Ειναι κλεισμενη η πιστα για μας. Εβγαλα τα παρκατω συμφωνα με οσους γραψανε οτι δεν μπορουν καποιες ωρες (θεωρησα οτι οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα) ΕΓΩ αλλαγες ΔΕΝ κανω, οσοι εχουν προβλημα με την ωρα και θελουν να μπουν σε αλλο γκρουπ θα πρεπει να συνενοηθειτε μεταξυ σας ( εδω ισως? ). Το θεωρω μλκια να μου πει καποιος οτι δεν μπορει και να πρεπει εγω να μιλησω με τους υπολοιπους, μια παρεα ειμαστε (και ας θελουν να μας διχασουν ) και δεν υπαρχουν ντροπες μεταξυ μας. Οι ομαδες ειναι ενδεικτικες οταν μαζευτουμε εκει μπορει να κανουμε οτι θελουμε Οι ωρες ειναι 8,30 το πρωι και 13,00 για το απογευμα Σαββατο Πρωι mageiras-Κουτσαυτακης γεωργιος Rory - Βλαχος Νικος scarab - Δημητριαδης Στελιος blackfalcon - Παπαδακης Βασιλειος sartzegian - Σαρτζετακης Γιαννης Σαββατο απογευμαΑ ομαδαESCOBAR - ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Robs - Βοριζανακης Μαριος nickname - Σπέγκας Κωνσταντίνος Β ομαδαtoni-g - Γρηγορίου Αντωνης almeros - Χατζηδάκης Γιώργος pitsirikas - Γιαννης Ανυφαντακης johnnio - Ταταράκης Γιάννης Kυριακη ΠρωιΑ ομαδαpaitos - Παϊτακης Παναγιωτης GOEF - Φιλιππακης Γιωργος Jeffakhs - Ματσουκας Χρηστος Big_tzo- τζωρμπατζακης γιωργος demis@nt- Πουλινακης Αντωνης Β ομαδαMikios - Φιλιππος Λαμπρου Tanouki Αλεξάκης Γιάννης dimitrisv2 - ??? - dimitrisv - Βιδακης Δημητρης Giatros - Γιατρομανωλακης Γιαννης Κυριακη απογευμαΖαχαρης - Καλαιτζακης Ζαχαρης Mike - Χαραλαμπάκης Μιχάλης windboy - Φανιουδάκης Νίκος Geo - Τζαγκαρακης Γιωργος Μητσε το ονομα του φιλου σου χρειαζομαστε! |
|
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 19:20 | |
| - nickname έγραψε:
- έχει κανείς μπότες παλιές να μου δώσει για εκείνη τη μέρα γιατί δεν έχω και το χειρότερο είναι ότι δεν έχω λεφτα(κι από αυτά όποιος θέλει να μου δώσει )
43-44 up |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 20:36 | |
| |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 21:18 | |
| Φιλε σορι για τη μη ενημερωση αλλα τελικα δεν θα ερθει. Οποιος θελει ας μπει στη θεση του!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 21:33 | |
| Υπάρχει χώρος για ακόμα 1 συμμετοχή την Κυριακή μήπως? |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 23:23 | |
| ]Θυμηθηκα τα παλια τα χρονια που εβγαζα υπηρεσιες στην 1η ΜΑΛ Αλλα επειδη δεν ειμαστε εκει ο επιλοχιας δεν σηκωνει ουτε βυσματα ουτε γλυψιμο Λοιπον 27-28 Νοεμβριου 2010 Ειναι κλεισμενη η πιστα για μας. Εβγαλα τα παρκατω συμφωνα με οσους γραψανε οτι δεν μπορουν καποιες ωρες (θεωρησα οτι οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα) ΕΓΩ αλλαγες ΔΕΝ κανω, οσοι εχουν προβλημα με την ωρα και θελουν να μπουν σε αλλο γκρουπ θα πρεπει να συνενοηθειτε μεταξυ σας ( εδω ισως? ). Το θεωρω μλκια να μου πει καποιος οτι δεν μπορει και να πρεπει εγω να μιλησω με τους υπολοιπους, μια παρεα ειμαστε (και ας θελουν να μας διχασουν ) και δεν υπαρχουν ντροπες μεταξυ μας. Οι ομαδες ειναι ενδεικτικες οταν μαζευτουμε εκει μπορει να κανουμε οτι θελουμε Οι ωρες ειναι 8,30 το πρωι και 13,00 για το απογευμα Σαββατο Πρωι mageiras-Κουτσαυτακης γεωργιος Rory - Βλαχος Νικος scarab - Δημητριαδης Στελιος blackfalcon - Παπαδακης Βασιλειος sartzegian - Σαρτζετακης Γιαννης Σαββατο απογευμαΑ ομαδαESCOBAR - ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Robs - Βοριζανακης Μαριος nickname - Σπέγκας Κωνσταντίνος Β ομαδαtoni-g - Γρηγορίου Αντωνης almeros - Χατζηδάκης Γιώργος pitsirikas - Γιαννης Ανυφαντακης johnnio - Ταταράκης Γιάννης Kυριακη ΠρωιΑ ομαδαpaitos - Παϊτακης Παναγιωτης GOEF - Φιλιππακης Γιωργος Jeffakhs - Ματσουκας Χρηστος Big_tzo- τζωρμπατζακης γιωργος demis@nt- Πουλινακης Αντωνης Β ομαδαMikios - Φιλιππος Λαμπρου Tanouki Αλεξάκης Γιάννης JEFFakhs2 - Ψαρουλακης Αντωνης dimitrisv - Βιδακης Δημητρης Giatros - Γιατρομανωλακης Γιαννης Κυριακη απογευμαΖαχαρης - Καλαιτζακης Ζαχαρης Mike - Χαραλαμπάκης Μιχάλης windboy - Φανιουδάκης Νίκος Geo - Τζαγκαρακης Γιωργος Xρηστο το ονομα του φιλου σου χρειαζομαστε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την paitos στις Δευ Νοε 22 2010, 19:07, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Κυρ Νοε 21 2010, 23:48 | |
| - paitos έγραψε:
- ]
.......Xρηστο το ονομα του φιλου σου χρειαζομαστε!
.........αφου υπάρχει κενή θέση, θα σου πω αυριο το ονομα αφου επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον του! |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Δευ Νοε 22 2010, 00:11 | |
| Άλλη μια θέση αν περισσεύει ενημέρωσέ με Παναγιώτη (για Κυριακή)!! |
|
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τρι Νοε 23 2010, 14:06 | |
| Ευχαριστώ ρε Χρηστάρα , είμαι Ηράκλειο μέχρι Τετάρτη |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τρι Νοε 23 2010, 22:13 | |
| Άντε πάλι σε βόλεψε ο jeff κάνουμε και δόσεις |
|
| |
ESCOBAR Member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τετ Νοε 24 2010, 00:44 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τετ Νοε 24 2010, 01:00 | |
| - nickname έγραψε:
- Ευχαριστώ ρε Χρηστάρα , είμαι Ηράκλειο μέχρι Τετάρτη
........στις έχω πακετάρει ήδη και τις παιρνω μαζι μου, αυριο ξεκινάω απο Ηρακλειο με την αυγή, πετάγομαι μεχρι Ρέθυμνο (όπως κάθε Τετάρτη λόγω δουλειάς) και επιστρέφω Ηράκλειο αργά το δειλινό (λογικά θα βρίσκομαι και στον καφέ)! .......θα σε πάρω τηλ κάπου να βρεθούμε να παραλάβεις τα γοβάκια!!! |
|
| |
Robs
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τετ Νοε 24 2010, 01:02 | |
| Ότι ώρα θέλεις! εγώ είμαι Ρέθυμνο οπότε πείτε μου τι ώρα να σας συναντήσω και που! |
|
| |
ESCOBAR Member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τετ Νοε 24 2010, 01:08 | |
| - Robs έγραψε:
- Ότι ώρα θέλεις! εγώ είμαι Ρέθυμνο οπότε πείτε μου τι ώρα να σας συναντήσω και που!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ! |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τετ Νοε 24 2010, 08:40 | |
| - ESCOBAR έγραψε:
- Robs έγραψε:
- Ότι ώρα θέλεις! εγώ είμαι Ρέθυμνο οπότε πείτε μου τι ώρα να σας συναντήσω και που!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ! αντωνη για σαββατο πρωι μιλας? |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια Οδηγησης Vol.2 Τετ Νοε 24 2010, 14:47 | |
| - ESCOBAR έγραψε:
- Robs έγραψε:
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Η ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ! αντώνη μέσα κι εγώ με τον Γιάννη ( johnnio). καλό είναι να ξεκινήσουμε κατά τις 8:30 - 9:00 όπως λες. να κάνουμε και ένα βολταράκι από ducati για testdrive στο multistrada !!!! περιμένω ενημέρωση Γιώργος |
|
| |
|