Ευτυχως ειχα ηδη σωστες γραμμες και δεν δυσκολευτηκα καθολου απλα πρεπει να αλλαξω οπωσδηποτε πισω ελατηριο γιατι με κοβει στις στροφες, δεν μπορω να μπω οπως θελω μου βρισκει συνεχεια, Βλεπεις το moto εβαζε καποια τεχνικα θεματα για τα στροφιλικια και τα ειχα εφαρμοσει πολλες φορες σε ορεινα στροφιλικια με κατι δρομους γυαλοχαρτο, Τωρα παμε για το επομενο session.........
κοπέλια εγώ κολλάω στο εξής: κάνωντας το γυροσκοπικό το σώμα μου τοποθετείται όχι μέσα στη στροφή αλλά αντίθετα ή στη καλύτερη των περιπτώσεων να σταθεί όρθιο, τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση? ο Rasta man μου είπε ότι η στάση του σώματος είναι κομμάτι του level 2 !!
sartzegian Member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
κοπέλια εγώ κολλάω στο εξής: κάνωντας το γυροσκοπικό το σώμα μου τοποθετείται όχι μέσα στη στροφή αλλά αντίθετα ή στη καλύτερη των περιπτώσεων να σταθεί όρθιο, τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση? ο Rasta man μου είπε ότι η στάση του σώματος είναι κομμάτι του level 2 !!
Ναι μεν ειναι μερος του level 2... ΑΛΛΑ... πολυ πιθανον να μην κανεις το "παπακι" . Να κρατας δηλαδη πολυ σφιχτα το τιμονι...
Ναι μεν ειναι μερος του level 2... ΑΛΛΑ... πολυ πιθανον να μην κανεις το "παπακι" . Να κρατας δηλαδη πολυ σφιχτα το τιμονι...
λες μωρε? αλλά και πάλι το σώμα τοποθετείτε από "μόνο" του σε φορά αντίθετη της στροφής
Rory moderator
Γιωργη το σωμα ακολουθει την κινηση του χεριου , καρπος - αγκωνας - ωμος - μεση !!!!!!!!! Ωραια τα λεμε απο εδω και στην θεωρια ............ αλλα στην πραξη θελει εξασκηση Τα υπολοιπα στο level 2
Γιωργη κανω το ιδιο συχνα και μου το ειπε και ο δασκλος "που το κονομησες το supermotard στυλ".. Aντε θα μαθουμε στο δευτερο level!!!!
geo vstromhellasforum Enthusiast
δε κάνει τίποτα ... πρέπει να πηγαίνει καλά το πορτοκάλι τώρα,ε; το πρώί ούτε που πρόλαβα να σε δώ πάντως αν το διαβάσεις και κάνεις ... σωστές ρυθμίσεις (οχι τις ρυθμίσεις που κάνει ο ... ελβετός ) θα πάει ακόμα καλύτερα
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009