Θέμα: 0- 300 RIDING SCHOOL Δευ Οκτ 19 2009, 19:20
Κοπελια επαναφερω το θεμα με το σεμιναριο ασφαλους οδηγησης καλα ειναι οι καμερες καλες οι αγορες για να φτιαξουμε τα μηχανακια μας , μα πρεπει κατα την γνωμη μου ολοι να περασουμε απο ενα σχολειο ασφαλους οδηγησης 0-300 RIDING SCHOOL
To 0-300 Riding School είναι μαθήματα οδήγησης σε πίστα ή σε κλειστό ελεγχόμενο χώρο. Είναι η σχολή, η οποία εισάγει τους αναβάτες στον κόσμο της ασφαλούς οδήγησης. Μετά το πέρας του μαθήματος ο αναβάτης έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κατά την οδήγηση, η οποία γεννιέται μέσω της γνώσης τεχνικών αντιμετώπισης καθημερινών καταστάσεων στους δρόμους. Σκοπός του η γενικότερη βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων.
Τι διδάσκεται Περιλαμβάνει πέντε ενότητες θεωρίας με άμεση πρακτική εξάσκηση υπό το βλέμμα των εκπαιδευτών. Συγκεκριμένα:
* Γυροσκοπικό φαινόμενο Πως στέκεται όρθια σε δύο τροχούς η μοτοσυκλέτα. Πως στρίβει Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι για να στρίψει σωστά * Έλεγχος γκαζιού Η επίδραση που έχει η σωστή χρήση του γκαζιού στη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Τι είναι μύθος και τι αλήθεια. Πως ανοίγουμε σωστά το γκάζι κατά τη διάρκεια της στροφής * Φρενάρισμα Πως φρενάρουμε σωστά. Σωστή χρήση και των δύο φρένων Που βρίσκεται το κατάλληλο σημείο για ένα σωστό φρενάρισμα. * Θέση οδήγησης Ποια είναι η σωστή στάση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Τι επίδραση έχει Πως στηριζόμαστε καλύτερα. Πώς να μείνετε ξεκούραστοι οδηγώντας γρήγορα. * Αλληλουχία κινήσεων κατά την οδήγηση πότε πρέπει να κάνουμε μία ενέργεια και πότε όχι. Ποια είναι η σωστή σειρά ενεργειών πριν και κατά τη διάρκεια της στροφής. Τι επίδραση έχει το λάθος
Τι κερδίζουμε με τα Μαθήματα Οδήγησης; Η εμπειρία έχει δείξει ότι οι συμμετέχοντες εντυπωσιάζονται από την σημαντική βελτίωση των οδηγικών τους ικανοτήτων, όσο και από το αίσθημα ασφάλειας που πλέον διαθέτουν. Στο τέλος της ημέρας αισθάνονται ότι μόλις τώρα άρχισαν να οδηγούν πραγματικά", ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα τους πέντε, δέκα ή ακόμη και 20 χρόνια...
Το κόστος για τα μαθήματα που πραγματοποιούνται στην πίστα των Μεγάρων με το 0-300 Riding School είναι 180?. Λοιπον δεν ειναι ΡΒ ανοιγω μια λιστα με οσους ενδιαφερονται για το σχολειο 1. Rory 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Το κόστος για τα μαθήματα που πραγματοποιούνται στην πίστα των Μεγάρων με το 0-300 Riding School είναι 180?.
πολυ ωραία και πιστευω οτι θα ειναι καλη ευκαιρια να μαθουμε πολλα αλλά έχω 2-3 ερωτήματα: 1. το σχολείο γινεται στα μέγαρα; δηλαδη πρεπει να ανέβουμε αθήνα; 2. ειναι μονο 180; απο οσο ξερω απο το tdmclub ειναι καπου 280? 3. πρεπει να έχουμε και στολή;
Rory moderator
Μανολη το σχολειο μπορει να γινει και στην πιστα στα Χανια στην ιδια τιμη αλλα με τουλαχιστον 10 συμετοχες , το ξαναλεω μιλησα με την σχολη στην Αθηνα και μου το επιβεβαιωσαν στην ιδια τιμη στα 180 , οσο για την στολη δερματινα πανω κατω η κορντουρα πανω κατω φυσικα κρανος και γαντια και λιγο σπαμ σχετικα με το τριτο ερωτημα σου ........ Τι αρχιζει απο Ψ ..... Τελειωνει σε ...ολη και δεν ειναι αυτο που φανταστηκες !!!!!!!!!!
Rory,μήπως κάνεις λάθος με τις τιμές που γράφεις???????????(για Μέγαρα μιλάμε πάντα) Γιατί εγώ ξέρω 240+30 ευρώ η ενοικίαση φόρμας =270 η τιμή που γράφεις(180),μήπως είναι για το Riding school στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ,και ΟΧΙ ΜΕΓΑΡΑ????????????????????????????????????????????????????????? kai κάτι ακόμα...........στα Μέγαρα δεν μπαίνεις με κορντούρα με τπτ(μόνο δέρμα)
Rory moderator
Mε τον υπευθυνο της πιστας στα Χανια που μιλησα πριν απο λιγο μου επιβεβαιωσε οτι << το μαθημα ειναι 11ωρες μονοημερο και η τιμη ειναι στα 180 τεσπα +30 οποιος θελει εξοπλισμο !!!
πολυ ωραια ...
al_tzamp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Σέρρες - Αθήνα Registration date : 29/01/2009
για τιμές δεν ξέρω αλλά για ένδυση που είχα ρωτήσει τον Χούντρα θέλει απαραίττα δέρματα στα μέγαρα ενώ για autofestival (φαντάζομαι και για άλλες αυτοχέδιες πίστες σε πάρκιν κτλ..) συμβιβάζονται και με κορντούρες. αν δεν υπάρχει τίποτε απο αυτά έχουν κάποιες δερμάτινες στολές για ενοικίαση άλλα πρέπει να το αναφέρεις την ώρα που δηλώνεις για να κάνεις κάτι σάν ¨κράτηση".
frankxgr Member
Ηλικία : 56 Τόπος : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 14/01/2008
Κοπέλια αν καταφέρετε να μαζευτείτε και να κάνετε το Riding School στην Κρήτη κι΄όλας σας εγγυώμαι ότι θα είναι το καλύτερο PB που έχετε κάνει και τα χρήματα που δεν θα λυπηθείτε ποτέ που ξοδέψατε. Απλά για να μην μπερδευόμαστε σωστά ο Rory έβαλε τον τίτλο στο topic 0- 300 RIDING SCHOOL. Το κείμενο που έβαλε πιθανότατα είναι από πιο παλιά δημοσίευση που το Riding School γινόταν στα Μέγαρα. Τώρα γίνεται στο Auto Festival που βρίσκεται μετά τα διόδια των Αφιδνών. Τώρα για το κόστος, είναι στα 160 Ευρώ και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε Superbike School και 0-300 Τώρα τα 180 που σας είπαν για να γίνει στην κρήτη μια χαρά μου ακούγεται μιας και το κόστος για να ανεβείτε εσείς στην Αθήνα σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο.
Ελπίζω να μαζευτείτε τα 10 άτομα που χρειάζονται για να γίνει το σχολείο στην Κρήτη, να το κάνετε και να το ευχαριστηθείτε.
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Θα είναι μεγάλη μας τιμή να λάβει χώρα το ''event'' στην Κρήτη & χωρίς αμφιβολία, θα πρέπει όλοι μας να το παρακολουθήσουμε ακόμα και ''με το στανιό'' που λέει ο λόγος!
rory, μίλα και με τον paito και για το άλλο ''σεμινάριο'' που συζητούσαμε στην πίστα των Χανίων και να το προχωρήσουμε!
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
κοπέλια και εγώ μέσα είμαι!! το σχολειό αυτό είναι επένδυση για μας, ήδη έχω δυο ονόματα στα υπ' όψη μου που θα ήθελαν να συμμετάσχουν!!! Rory οργανωθείτε εσείς εκεί και εμείς εδώ είμαστε!!!
paitos gold member
Ωρε Νικολη??? Πηγες και μιλησες για την πιστα? Και ειπες Vstrom και δεν σου ειπαν οτι μιλησαμε ηδη?
Περιεργα πραματα Εχει ξεκινησει ηδη μια διαδικασια δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να ξεκινησουμε και δευτερη πριν ολοκληρωθει η πρωτη (καλα ή κακα) Θα μπερδεψουμε τα μπουτια μας ωρεεεε και θα μας παρου στο ψιλο
ρε παιδια στο σχολειο αυτο μπορουν να συμμετασχουν και σχετικά άπειροι οδηγοι σαν και μενα? το ρωτάω απλά για να μη γίνω ρεντικολο στην vstromiκη κοινωνια και μου βγει το σχολειο ενα σκασμο λεφτά.
sakismip vstromhellasforum Fanatic
ρε παιδια στο σχολειο αυτο μπορουν να συμμετασχουν και σχετικά άπειροι οδηγοι σαν και μενα? το ρωτάω απλά για να μη γίνω ρεντικολο στην vstromiκη κοινωνια και μου βγει το σχολειο ενα σκασμο λεφτά.
Σε συζήτηση που είχα μαζί τους όταν είχαμε κάνει εμείς το Riding School είχε ειπωθεί ότι αν ήταν δυνατόν θα ήθελαν να πηγαίνει κόσμος να κάνει το σχολείο ακόμη και πρωτού πάρει το διπλωμά του. Οπότε μην ανησυχείς καθόλου. Για όλο τον κόσμο είναι το Riding School και ειδικότερα για τους πιο άπειρους.
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Ο Ελληναρας δεν χρειαζεται τετοιες μαλακιες. Γεννηθηκε ξεροντας και οτι του λειπει το μαθαινει απο ραδια αρβυλα στην καφετερια. Οτι πιο σοβαρο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ειναι αυτο και εγω μεσα με τα μπουνια,πιθανον και ο Νικσαλονικ. Το μονο μου κολημα οταν διαλεξετε ημερομηνια αν ειναι δυνατον να γινει πριν το Πασχα.