|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Κυρ Ιαν 31 2010, 19:32 | |
| με τη σειρά μου να πω κ εγώ μια καλησπέρα κ ένα τεράστιο ευχαριστώ τα παληκάρια που το τρέξανε! ήταν θαυμάσια εμπειρία (να τα ξύνουμε όλη μέρα) κ μακάρι να βελτιωνώμαστε συνέχεια! |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Κυρ Ιαν 31 2010, 21:49 | |
| ΠΟΛΥΥΥ.......... ΞΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!! Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η
Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Α
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΔΑΣΚΑΛΟ'' ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ!!! υ.γ. τώρα που καλόμαθε η γριά στο μέλι.......... |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 14:28 | |
| Πόση ώρα κράτησε το νταβαντούρι ?? Πόση ώρα θεωρία,πόση πράξη κτλ ?? Μπράβο σας πάντως.. Για ακόμα μία φορά δείχνει τη δυναμικότητά του το Κρητικό κλιμάκιο !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 15:26 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 15:30 | |
| Θελω κι αλλοοοοοοοο Αυτη τη φορα θα εχω καινουργια λαστιχα, βελτιωμενο μπροστινο θα εχω κλεισει το τηλεφωνο την προηγουμενη μερα και θα κλειδωσω την πορτα να μη μπουν οι αλκοολικοι μεσα και θα κοιμηθω και 5-6 ζευγαρια ωρες Που θα παει δεν θα με φτανει να τραβαει βιδεο |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 15:35 | |
| |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 16:54 | |
| |
|
| |
sartzegian Member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 17:36 | |
| Οταν μεγαλωσω και με αφησει η μαμα μου να παρω μηχανη,θα παρω v strom και θελω να μιασω του paito!!!!!!!!!!!! |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 19:31 | |
| - sartzegian έγραψε:
- Οταν μεγαλωσω και με αφησει η μαμα μου να παρω μηχανη,θα παρω v strom και θελω να μιασω του paito!!!!!!!!!!!!
στην οινοποσία φρόντισε να ΜΗ του μοιάσεις και στα υπόλοιπα no problem!!! |
|
| |
sartzegian Member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 20:45 | |
| - GOEF έγραψε:
- sartzegian έγραψε:
- Οταν μεγαλωσω και με αφησει η μαμα μου να παρω μηχανη,θα παρω v strom και θελω να μιασω του paito!!!!!!!!!!!!
στην οινοποσία φρόντισε να ΜΗ του μοιάσεις και στα υπόλοιπα no problem!!! Το εχω υποψη μου.... |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Δευ Φεβ 01 2010, 21:16 | |
| - sartzegian έγραψε:
θα γίνω Παϊτος στη θέση του Παϊτου... |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Πεμ Φεβ 04 2010, 19:14 | |
| τι μάς λέτε....κανει τετοια πράματα το Vstrom!!! Κοπέλια ...Μπράβο σας ..μονο εσεις "το χετε" τελικά το "πράμα"... αντε για ελάτε πάνω ...Χαλκιδική που ναι πίτα στο στροφιλίκι να μάς διδάξετε την εμπειρία σας!!!! υ.γ. Ενα Ιδιαίτερο "μπραβο" στο γεροντάκι !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
lioulios
Ηλικία : 45 Τόπος : Αγ.Νικολαος.Κρητη Registration date : 07/11/2009
| Θέμα: Απ: Σεμιναρια οδηγησης Τρι Μαρ 02 2010, 11:40 | |
| Αν ξαναγινει και δεν εχω ξεκινησει διπλοβαρδειες στη δουλεια οταν θα ανοιξει η τουριστικη σεζον...ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ...Λιγες μερες μετα την πιστο -ποιηση σας ,ειχα παει βολτα στα Χανια με την κοπελια και κατα λαθος γνωρισα τον τυπο που εχει την πιστα σε ενα ταβερνακι.Μου ειπε οτι εχουν κανει τα στομ σεμιναρια οδηγησης και κ.τ.λ και ζηλεψα.Μου εδωσε το κινητο τηλεφωνο του , να τον παρω αν θα κατεβουμε μερικοι ουτοσωστε να μην εχει τιποτα αγωνες εκεινη την ωρα, ΑΛΛΑ θα ηθελα αν ειναι να μπω σε πιστα να το κανω για να μαθω πραμα απο κανενα σεμιναριο και οχι να παμε 5-6 ατομα να γλακουμε ο ενας πισω απο το αλλο....If u know what i mean ... ΜΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. |
|
| |
|