Γράφτε και μένα κοπέλια,με τέτοιο.......................εκπαιδευτή
κατεβαίνω ............ΚΡΗΤΗ
ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ θωμακο (σε φτιαξα ετσι?) γιατι αν το παρει χαμπαρι το εταιρο ημιση οτι θα κατεβεις στην κρητη για τετοια εκπαιδευση βλεπω να σου κανει κλισμα με................................ αμμοχαλικο............... και μετα και υστερα
TomK8ww vstromhellasforum Enthusiast
Γράφτε και μένα κοπέλια,με τέτοιο.......................εκπαιδευτή
κατεβαίνω ............ΚΡΗΤΗ
ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ θωμακο (σε φτιαξα ετσι?) γιατι αν το παρει χαμπαρι το εταιρο ημιση οτι θα κατεβεις στην κρητη για τετοια εκπαιδευση βλεπω να σου κανει κλισμα με................................ αμμοχαλικο............... και μετα και υστερα
ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ....................ζηλιαρόγατε...........παντρεμένε...........
πάει το γ@μήσαμε το τόπικ πάλι
paitos gold member
Aπο 16 Ιανουαριου εως 30 γεναρη θα βρισκομαι στην Ιεραπετρα με την δουλεια μου και την θεση μου θα παρει ο πρωτος επιλαχων που οπως βλεπω στην λιστα ειναι ο Γιωργος ο μαγειρας
πριν πας προς Ιεράπετρα, πέρνα να σου δώσω 1 παλιό-UPS 600ρι που έχω να το βάλεις εκείνη τη μέρα στον υποσταθμό στη μπρίζα και να φύγεις σφαίρα για το σεμινάριο!
Κι έχω και κάτι led-ακια να τα μοιράσεις στους κοντινούς βοσκούς εκιά.....μα δεν καταναλώνουνε πράμα σου λέω!!
paitos gold member
Λοιπον ειναι ολα ετοιμα, αν μας αφησει ο καιρος ειμαστε good to go Ο Σακης (sakismip) δεν μπορει να ερθει λογο υποχρεωσεων οποτε παμε στον επομενο.... Νο36 .dimitrisv Παρακαλω και οι υπολοιποι να επιβεβαιωσετε τηλεφωνικα ή απο εδω
Rory moderator