Θυμηθηκα τα παλια τα χρονια που εβγαζα υπηρεσιες στην 1η ΜΑΛ
Αλλα επειδη δεν ειμαστε εκει ο επιλοχιας δεν σηκωνει ουτε βυσματα ουτε γλυψιμο
Λοιπον 27-28 Νοεμβριου 2010 Ειναι κλεισμενη η πιστα για μας. Εβγαλα τα παρκατω συμφωνα με οσους γραψανε οτι δεν μπορουν καποιες ωρες (θεωρησα οτι οι υπολοιποι δεν εχουν προβλημα)
ΕΓΩ αλλαγες ΔΕΝ κανω, οσοι εχουν προβλημα με την ωρα και θελουν να μπουν σε αλλο γκρουπ θα πρεπει να συνενοηθειτε μεταξυ σας ( εδω ισως? ). Το θεωρω μλκια να μου πει καποιος οτι δεν μπορει και να πρεπει εγω να μιλησω με τους υπολοιπους, μια παρεα ειμαστε (και ας θελουν να μας διχασουν ) και δεν υπαρχουν ντροπες μεταξυ μας.
Οι ομαδες ειναι ενδεικτικες οταν μαζευτουμε εκει μπορει να κανουμε οτι θελουμε
Οι ωρες ειναι 8,30 το πρωι και 13,00 για το απογευμα
Γιωργη ελα στο καφε να σου εξηγησω .......... βρηκες και εσυ εκει που σπαμαρουμε να κανεις σοβαρη ερωτηση τωρα ??? το πρωι θα παμε και θα φυγουμε το βραδυ !!!!!!!
Αν καποιος δεν θα καταφερει να ερθει παρακαλω να ενημερωσει αμεσα με ενα ποστ εδω. Ειναι αρκετα ατομα οι οποιοι δεν προλαβαν να δηλωσουν και ενδιαφέρονται.
Αντε να μπαίνουμε στο κλιμα σιγα σιγα.....
Rory moderator
10 μερες εμειναν και νομιζω οτι ολοι πλεον ξερουμε αν μπορουμε να μαζευτουμε ή οχι.
Αν καποιος δεν θα καταφερει να ερθει παρακαλω να ενημερωσει αμεσα με ενα ποστ εδω. Ειναι αρκετα ατομα οι οποιοι δεν προλαβαν να δηλωσουν και ενδιαφέρονται.
Αντε να μπαίνουμε στο κλιμα σιγα σιγα.....
Ωραίος ο Λοχίας Παϊτος ....
10 Ημέρες έμειναν ακούσατε ρεμάλια η πίστα ανημένει μας να δεί τα μαύρα χάλια ....