|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 00:50 | |
| Ο.Κ
Εώς τώρα είμαστε οι:
1. KARA solo 2. Nigoutsi 3. Ariwnas (λογικά solo) 4. Nikosv-strom(solo kariera!!) 5. 6. 7. 8. 9. 10.
|
|
| |
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 09:00 | |
| Ο.Κ
Εώς τώρα είμαστε οι:
1. KARA solo 2. Nigoutsi 3. Ariwnas (λογικά solo) 4. Nikosv-strom(solo kariera!!) 5. panoszan (αλλα εχω 1 προβληματακι πρεπει να ειμαι 6.00-6.30 πισω,αν οχι δεν πειραζει μια αλλη φορα) 6. 7. 8. 9. 10. |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 10:06 | |
| |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 10:15 | |
| Δεν θέλω να σας χαλάσω την εκδρομή αλλά για την Ανάβρα μπορούμε να πάμε αλλή μέρα από νωρίς, να δούμε το χωρίο, και να φάμε τα ωραία τους ψητά, και γενικά να έχουμε χρόνο μποστά μας και μέρα να απολαύσουμε την διαδρομή. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αποφασίζει. Εαν δεν βρεθούμε, από μένα καλά να περάσετε. Εγώ θα κάνω κάτι σε παραλία....Αφησσο-Καλά Νερά-Γατζέα για να μαζεψω και ήλιο....για τον Χειμώνα. Θανάση μιλάμε στο τηλέφωνο για αυτό που σου έστειλα pm.
Καλημέρα σε όλους.
Υ.Γ. εάν αλλάξει κάτι στείλτε ενα sms σε μένα γιατί έχω σεμιναριο. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 11:05 | |
| - ARIWNAS έγραψε:
- Δεν θέλω να σας χαλάσω την εκδρομή αλλά για την Ανάβρα μπορούμε να πάμε αλλή μέρα από νωρίς, να δούμε το χωρίο,
και να φάμε τα ωραία τους ψητά, και γενικά να έχουμε χρόνο μποστά μας και μέρα να απολαύσουμε την διαδρομή. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας αποφασίζει. Εαν δεν βρεθούμε, από μένα καλά να περάσετε. Εγώ θα κάνω κάτι σε παραλία....Αφησσο-Καλά Νερά-Γατζέα για να μαζεψω και ήλιο....για τον Χειμώνα. Θανάση μιλάμε στο τηλέφωνο για αυτό που σου έστειλα pm.
Καλημέρα σε όλους.
Υ.Γ. εάν αλλάξει κάτι στείλτε ενα sms σε μένα γιατί έχω σεμιναριο. Νίκο όλα αυτά που λες είναι σωστά.......και εγώ για φαί ήθελα να ανέβω ΑΛΛΑ!!! επειδή γνωρίζω και από τον Στράτο (που εργάζετε εκεί) πως εάν κλείσει ο καιρός δεν προσεγγίζετε ή προσεγγίζετε δύσκολα γι αυτό είπα να πάμε τώρα που ο καιρός είναι πολύ καλός να το δούμε (γιατί έχω χρόνια να πάω) και αν κρατήσει ο καιρός πάμε και για φαγητό όλοι μαζί Όπως και να έχει ότι πει ο λαός Μίλησα με τον nikosv-strom και μου είπε πως θέλει να πάμε.Το ίδιο επιθυμώ και εγώ.Θα μιλήσω και με τον nigoutsi και θα δούμε Εάν και ο nigoutsi επιθυμεί Ανάβρα τότε:Στις 14:30 με 14:45 το αργότερο (για να έχουμε μέρα μπροστά μας) ραντεβού στο γνωστό μέρος στην ALPHA BANK.Αλλιώς Αρίονα μιλάμε μέσω κινητού τελευταία στιγμή για να κάνουμε κάτι πιο κοντινό Συμμετοχές:1. KARA solo 2. Nigoutsi 3. Nikosv-strom(solo kariera!!) 4. panoszan 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 11:31 | |
| Προορισμός: Ανάβρα Στις 14:30 με 14:45 το αργότερο (για να έχουμε μέρα μπροστά μας) ραντεβού στο γνωστό μέρος στην ALPHA BANK.
Συμμετοχές:
1. KARA solo 2. Nigoutsi 3. Nikosv-strom(solo kariera!!) 4. panoszan 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 14:01 | |
| Προορισμός: Ανάβρα Στις 14:30 με 14:45 το αργότερο (για να έχουμε μέρα μπροστά μας) ραντεβού στο γνωστό μέρος στην ALPHA BANK.
Συμμετοχές:
1. KARA solo 2. Nigoutsi 3. Nikosv-strom(solo kariera!!) 4. panoszan 5. arionas 6. mY Way 7. 8. 9. 10. |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 19:30 | |
Συμμετοχές:
1. KARA solo 2. Nigoutsi 3. Nikosv-strom(solo kariera!!) 4. panoszan 5. arionas 6. mY Way 7.z0rbas 8. 9. 10.
Μπραβο ρε παιδια.Με την ώρα αναχώρησης λουκουμακι με εκατσε και μένα. |
|
| |
nikosv-strom
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 19:49 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 20:05 | |
| Προσωπικά κι εγώ για αύριο Κυριακή νόμιζα ότι θα παιχτεί κάτι... Δεν κατάλαβα ότι κανονίσθηκε για σήμερα..!!!! Τεσπα..Είχα καλές άκρες για Ανάβρα και μέρη περίεργα να πάμε.. Θα μπορούσαμε να ανέβουμε και στο Αιολικό Πάρκο να σας ξεναγήσω Στις πηγές λογικά πήγατε και στο περιβαλλοντικό πάρκο..Σωστά ?? Και για φαγητό ή στον Τσαντούρη ή στο Μπαλκόνι.. Next Time Αντε ρίχτε τώρα καμμιά λεπτομέρεια ορεεεε..Πού πήγατε ?? Φάγατε σκατό στο δρόμο από τα γελάδια ?? ΠΑτήσατε κανά γουρούνι ? Τα σκυλιά σας κυνήγησαν ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 20:26 | |
| Στράτο εγώ είμαι εκτός για την Κυριακή γιατί προέκυψε υποχρέωση... Αυτός ήταν και ο λόγος που χθές το βράδυ από τι στιγμή που δεν έβλεπα κίνηση,πόσταρα για βόλτα Σαββατιάτικη και όχι Κυριακάτικη. Δυστυχώς δεν μαζευτήκαμε όλοι,αλλά αυτά έχουν οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής...Εάν κανονίσετε να κάνετε κάτι και αύριο καλά να περάσετε και να προσέχετε.Ο καιρός και αύριο θα είναι SUPER οπότε πιστεύω πως αξίζει Α!!!Να μην το ξεχάσω. Όσον αναφορά αυτό που είπες για την γιορτή της αεροπορίας,εγώ αύριο το πρωί θα πάω Αλμυρό για ψήφο οπότε εάν θές βρισκόμαστε στο γυρισμό μου προς Βόλο μέσα στην μονάδα και σε ή σας ξεναγώ. Δυστυχώς από την στιγμή που θα γυρίσω Βόλο μετά τον ψήφο,είμαι κλεισμένος για όλο το υπόλοιπο της ημέρας.Είναι η μόνη ώρα που μπορώ....Δές το και πες μου εάν είναι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την KARA στις Σαβ Νοε 06 2010, 21:26, 1 φορά |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 06 2010, 20:33 | |
| |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 12 2010, 04:40 | |
| Ετσι οπως καθομαι λεω δεν γραφω για καμοια βολτα την ΚΥΡΙΑΚΗ?Και συνεχιζω λοιπον και προτεινω ποιος ψηνεται για βολτα στο πηλιο η καπου αλλου σχετικα κοντα?Καλη μερα φαινεται να εχει.Ας παμε να ψηφισουμε και μετα παμε πουθενα. Συμμετοχες παρακαλω και προτασεις.(αν δεν προτεινεται κατι αλλο εγω λεω πηλιο,το που θα κανονιστει απο ποσες ωρες θα εχουμε μπροστα μας!)
1)STATHIS 2) 3) 4) 5) |
|
| |
nikosv-strom
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 12 2010, 08:10 | |
| 1)STATHIS 2)nikosv-strom x2 3) 4) 5)
Πολυ καλη ιδεα για πηλιο!!αλλα οχι μεχρι την πορταρια!!!!να παμε προς τα πισω!!αμα εχει και καλο καιρο εννοειται!!! |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 12 2010, 09:25 | |
| - nikosv-strom έγραψε:
- 1)STATHIS
2)nikosv-strom x2 3) Χωρίς εμένα που πάτε?????? ARIWNAS X1 X2 X3 X3 ....;OTI ΤΎΧΕΙ (α και χωρίς ψήφο εγώ γιατί δεν γουστάρω κανέναν) 4) 5)
Πολυ καλη ιδεα για πηλιο!!αλλα οχι μεχρι την πορταρια!!!!να παμε προς τα πισω!!αμα εχει και καλο καιρο εννοειται!!! |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 12 2010, 09:26 | |
| 1)STATHIS 2)nikosv-strom x2 3) Χωρίς εμένα που πάτε?????? ARIWNAS X1 X2 X3 X3 ....;OTI ΤΎΧΕΙ (α και χωρίς ψήφο εγώ γιατί δεν γουστάρω κανέναν) 4) 5)
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 12 2010, 21:15 | |
| 1)STATHIS 2)nikosv-strom x2 3) Χωρίς εμένα που πάτε?????? ARIWNAS X1 X2 X3 X3 ....;OTI ΤΎΧΕΙ (α και χωρίς ψήφο εγώ γιατί δεν γουστάρω κανέναν) 4) KARA 5) Δεν γνωρίζω πόσοι θα είμαστε (εάν δηλ. θα έχω η όχι τα παιδιά) αλλά πιστεύω πως θα ακολουθήσω Περιμένω πρόγραμμα και τελικό προορισμό. |
|
| |
STATHIS Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 13 2010, 00:00 | |
| - KARA έγραψε:
- Περιμένω πρόγραμμα και τελικό προορισμό.
Το προγραμα θα το δουμε αυριο βραδυ.Ευχαριστω...............Thomas! |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 13 2010, 00:39 | |
| |
|
| |
STATHIS Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Κυρ Νοε 14 2010, 11:00 | |
| Καλημερα.Επειδη εμεις οι Ελληνες ειμαστε της τελευταιας στιγμης και μπορει να ακολουθησει και κανενας αλλος σημερα,το προγραμα εχει αναχωριση απο Βολο στις 12:15-30 απο το σπιτι του KARA για πισω Πηλιο προς Αι γιαννη και μετα βλεπουμε! |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 19 2010, 20:01 | |
| Μάλλον εδώ θα χρειαστεί να στείλουμε ειδική πρόσκληση ε??? Εκδρομούλα βορείων Όπως φαίνεται θα υπάρχουν και συμμετοχές απο Λάρισα Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε απο κοντά. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 19 2010, 20:09 | |
| για μαζωχτητε Βολίωτες .....
ελατε ..περιμενουμε ....ποσταρισματα!!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Σαβ Νοε 20 2010, 22:37, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 19 2010, 21:00 | |
| Σήμερα το συζητούσα με κάποια παλικάρια ότι το Σ/Κ κάτι θέλω να κάνω....... Εφόσον μας καλείτε λοιπόν,ότι και να είχα στο νου μου αναβάλεται και ως ευγενικός κύριος που είμαι δεν μπορώ παρά να αποδεχτώ την πρόσκληση Ανοίγω λοιπόν και εγώ μια λίστα για όσους Βολιώτες γουστάρουν να βρεθούμε με Λαρισαίους και Βόρειους αυτή την Κυριακή: 1. KARA 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Απλά αλάνια ρίξτε λίγο και το πρόγραμμα ακριβώς (εκτός της αναχώρησης ) για να φτιάξουμε και εμείς το πρόγραμμα μας και να δούμε που θα συναντηθούμε όλοι μαζί |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 20 2010, 02:25 | |
| |
|
| |
STATHIS Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 20 2010, 08:32 | |
| Απων λογο υποχρεωσεων.Ευχαριστω!! |