|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 20 2010, 13:37 | |
| - KARA έγραψε:
Απλά αλάνια ρίξτε λίγο και το πρόγραμμα ακριβώς (εκτός της αναχώρησης ) για να φτιάξουμε και εμείς το πρόγραμμα μας και να δούμε που θα συναντηθούμε όλοι μαζί Πρόγραμμα συγκεκριμένο δεν παίζει μιας και θα ξεκινήσουμε σχετικά αργά. Υπολογίζουμε κατά τις 11 - 11:15 να είμαστε Παντελεήμονα για καφεδάκι και απο εκεί για φαγητό Ραψάνη.(μιας και νυχτώνει νωρίς) Οποιαδήποτε πρόταση για κάποια διαδρομή στο ενδιάμεσο (καφέ - φαγητού) την λέτε ή εδώ ή στο πρωινό καφεδάκι. Ευχαριστώ |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 20 2010, 18:50 | |
| - KARA έγραψε:
- Σήμερα το συζητούσα με κάποια παλικάρια ότι το Σ/Κ κάτι θέλω να κάνω.......
Εφόσον μας καλείτε λοιπόν,ότι και να είχα στο νου μου αναβάλεται και ως ευγενικός κύριος που είμαι δεν μπορώ παρά να αποδεχτώ την πρόσκληση
Ανοίγω λοιπόν και εγώ μια λίστα για όσους Βολιώτες γουστάρουν να βρεθούμε με Λαρισαίους και Βόρειους αυτή την Κυριακή:
1. KARA 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Απλά αλάνια ρίξτε λίγο και το πρόγραμμα ακριβώς (εκτός της αναχώρησης ) για να φτιάξουμε και εμείς το πρόγραμμα μας και να δούμε που θα συναντηθούμε όλοι μαζί Θανάση εγώ θα είμαι Λάρισα λόγω εκκλησίας και μετά θα παω και απο Νεάπολη μεριά (βλ. ποστάρισμα Foteinoy) αλλα κατά 90 % δεν θα ανέβω Ραψάνη λόγω ωραρίου. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 20 2010, 19:39 | |
| - KARA έγραψε:
- Ανοίγω λοιπόν και εγώ μια λίστα για όσους Βολιώτες γουστάρουν να βρεθούμε με Λαρισαίους και Βόρειους αυτή την Κυριακή:
1. KARA 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Λοιπόν έφτασε η ώρα πιστεύω αφού δηλώσαμε όλοι μας να βγάλουμε και το πρόγραμμα μας για αύριο.... Αναχώρηση από το γνωστό μέρος στην Λαρίσης στις 11:00 (μετά την έξοδο του περιφερειακού στο βενζινάδικο δεξιά). Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας.....αύριο θα περπατήσουμε ως εξής στον δρόμο: Σκούπα εγώ,Αρχηγός ο Θανάσης και γενικότερος κουμανταδόρος η γυναίκα μου Άντε καλά να περάσουμε |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 20 2010, 19:53 | |
| - KARA έγραψε:
- KARA έγραψε:
- Ανοίγω λοιπόν και εγώ μια λίστα για όσους Βολιώτες γουστάρουν να βρεθούμε με Λαρισαίους και Βόρειους αυτή την Κυριακή:
Λοιπόν έφτασε η ώρα πιστεύω αφού δηλώσαμε όλοι μας να βγάλουμε και το πρόγραμμα μας για αύριο....
Αναχώρηση από το γνωστό μέρος στην Λαρίσης στις 11:00 (μετά την έξοδο του περιφερειακού στο βενζινάδικο δεξιά).
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας.....αύριο θα περπατήσουμε ως εξής στον δρόμο:
Σκούπα εγώ,Αρχηγός ο Θανάσης και γενικότερος κουμανταδόρος η γυναίκα μου
Άντε καλά να περάσουμε Αν και δεν θέλω με τίποτα να χαλάσω αυτή την τακτοποιημένη και γεμάτη σοφία σειρά των συμμετεχόντων... ΝΑΙ κυρίες και κύριοι θα το τολμήσω να συμμετάσχω κι εγώ... 1. KARA 2. MyWaY x2 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9 |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Νοε 20 2010, 21:30 | |
| - z0rbas έγραψε:
- KARA έγραψε:
Εφόσον μας καλείτε λοιπόν,ότι και να είχα στο νου μου αναβάλεται και ως ευγενικός κύριος που είμαι δεν μπορώ παρά να αποδεχτώ την πρόσκληση
Ανοίγω λοιπόν και εγώ μια λίστα για όσους Βολιώτες γουστάρουν να βρεθούμε με Λαρισαίους και Βόρειους αυτή την Κυριακή:
Απλά αλάνια ρίξτε λίγο και το πρόγραμμα ακριβώς (εκτός της αναχώρησης ) για να φτιάξουμε και εμείς το πρόγραμμα μας και να δούμε που θα συναντηθούμε όλοι μαζί Θανάση εγώ θα είμαι Λάρισα λόγω εκκλησίας και μετά θα παω και απο Νεάπολη μεριά (βλ. ποστάρισμα Foteinoy) αλλα κατά 90 % δεν θα ανέβω Ραψάνη λόγω ωραρίου. η νεαπολη ειναι για τις 5/12/2010 |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Κυρ Νοε 21 2010, 14:32 | |
| Μόλις χθές γύρισα αγαπητοί ΚΑRA και Nigoutsi απο Λουτράκι Αριδαίας όπως ξέρετε και μάλιστα στην επιστροφή συνοδεύσαμε και ένα παλι8κάρι με vSTROM απο Γιαννιτσά που πήγαινε μόνος του Λαμία και ΄καναμε στάση που;Στον Παλαιό Παντελεήμονα. Απών λοιπόν και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Νοε 22 2010, 01:14 | |
| |
|
| |
z0rbas Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Νοε 22 2010, 09:48 | |
| - foteinos έγραψε:
- z0rbas έγραψε:
- KARA έγραψε:
Απλά αλάνια ρίξτε λίγο και το πρόγραμμα ακριβώς (εκτός της αναχώρησης ) για να φτιάξουμε και εμείς το πρόγραμμα μας και να δούμε που θα συναντηθούμε όλοι μαζί Θανάση εγώ θα είμαι Λάρισα λόγω εκκλησίας και μετά θα παω και απο Νεάπολη μεριά (βλ. ποστάρισμα Foteinoy) αλλα κατά 90 % δεν θα ανέβω Ραψάνη λόγω ωραρίου. η νεαπολη ειναι για τις 5/12/2010 Ναι ευχαριστω παιδες.Το είδα. Η σοφία των προγόνων μας αποδεικνύται ακόμα μια φορά: "γήρας ου γαρ έρχεται μόνο...." |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 15:46 | |
| Mετά από ώριμη σκέψη και τρελή φλασιά είπα να κάνω αύριο την τελευταία μου βόλτα πρίν τον ερχομό του χειμώνα ( έχω έγκυρες πηγές ότι από 12/12/2010 και μετά χαλάει πολύ ο καιρός). Την Κυριακή πιστεύω πως οι περισσότεροι είμαστε κλεισμένοι.......οπότε η μόνη κενή ημέρα είναι η αυριανή Όσο αναφορά το πού με γκ@ύλωσε να πάω.......ε ναι λοιπόν θα σας το πώ!!!! Προορισμός Αράχωβα (μέσω Παρνασσού) καφεδάκι,φαγητό και επιστροφή. Ξέρω ξέρω θα λέτε τώρα καλά αυτός δεν ήταν να πάει στην Έκθεση Ναι μεν αλλά...............έχουμε και άλλες ημέρες Οπότε όποιος έχει όρεξη αύριο για βολτίτσα ας έρθει να γίνουμε πολλές 1. KARA 2. 3. 4. 5. Αναλυτικό πρόγραμμα το βράδυ |
|
| |
tha Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 18:27 | |
| Θανάση χωρίς να θέλω να σου κόψω την όρεξη για βόλτα, τα προγνωστικά του καιρού για αύριο άλλαξαν .... Βέβαια δεν πιστεύω να σε σταματήσει μια απλή βροχούλα :079-087: |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 18:55 | |
| |
|
| |
tha Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 19:01 | |
| |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 19:01 | |
| 1. KARA 2.nikosv-strom 3. 4. 5.
|
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 19:03 | |
| Mετά από ώριμη σκέψη και τρελή φλασιά είπα να κάνω αύριο την τελευταία μου βόλτα πρίν τον ερχομό του χειμώνα ( έχω έγκυρες πηγές ότι από 12/12/2010 και μετά χαλάει πολύ ο καιρός). Την Κυριακή πιστεύω πως οι περισσότεροι είμαστε κλεισμένοι.......οπότε η μόνη κενή ημέρα είναι η αυριανή Όσο αναφορά το πού με γκ@ύλωσε να πάω.......ε ναι λοιπόν θα σας το πώ!!!! Προορισμός Αράχωβα (μέσω Παρνασσού) καφεδάκι,φαγητό και επιστροφή. Ξέρω ξέρω θα λέτε τώρα καλά αυτός δεν ήταν να πάει στην Έκθεση Ναι μεν αλλά...............έχουμε και άλλες ημέρες Οπότε όποιος έχει όρεξη αύριο για βολτίτσα ας έρθει να γίνουμε πολλές 1. KARA 2.nikosv-strom 3.STATHS 4. 5. Αναλυτικό πρόγραμμα το βράδυ |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 19:05 | |
| |
|
| |
z0rbas Member
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 19:16 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 22:05 | |
| Λοιπόν αδέρφια το πρόγραμμα έχει ως εξής: α.Συνάντηση στο γνωστό μέρος ALPHA BANK (Λαρίσης και Αθηνών) στις 10:50. β.Αναχώρηση στις 11:00 με ενδιάμεση στάση στον Αλμυρό για να παραλάβουμε τον STATHIS. γ.Άφιξη στην Αράχωβα κατά τις 13:00 με 13:15 για καφεδάκι και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε καθ' οδόν. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Όλοι φουλαρισμένοι καλά και τα αδιάβροχα μαζί σας σε περίπτωση που η βροχή δεν είναι τόσο ψηλή όσο δείχνουν τα SITES.... 1. KARA 2. nikosv-strom 3. STATHS 4. 5. Καλά να περάσουμε |
|
| |
nikosv-strom
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Δεκ 03 2010, 22:52 | |
| Λοιπόν αδέρφια το πρόγραμμα έχει ως εξής: α.Συνάντηση στο γνωστό μέρος ALPHA BANK (Λαρίσης και Αθηνών) στις 10:50. β.Αναχώρηση στις 11:00 με ενδιάμεση στάση στον Αλμυρό για να παραλάβουμε τον STATHIS. γ.Άφιξη στην Αράχωβα κατά τις 13:00 με 13:15 για καφεδάκι και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε καθ' οδόν. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Όλοι φουλαρισμένοι καλά και τα αδιάβροχα μαζί σας σε περίπτωση που η βροχή δεν είναι τόσο ψηλή όσο δείχνουν τα SITES.... 1. KARA 2. nikosv-strom 3. STATHS 4. 5. Καλά να περάσουμε εγω οπως παντα τελευταιος θα ειμαι στις 10:59:59!!!καλα να περασουμε !!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Δεκ 04 2010, 00:32 | |
| Αχ βρε Θανάση τι μας κάνεις.... Δουλεύω αύριο ρε φίλε, αλλιώς θα με έβλεπες στον αριστερό σου καθρέφτη! Κρίμα γμτ. Είμαι σίγουρος όμως πως θα περάσετε τέλεια. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν αξιόλογες συμμετοχές! Η τρέλα πάει τελικά στα βουνά. Καλή εκδρομή και καλή επιστροφή να έχετε. Μην ξεχνάς, μου ''χρωστάς'' μια μόνο άντρες εκδρομή, ελπίζω για φέτος! Ride Free λοιπόν |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Δεκ 04 2010, 00:56 | |
| - MyWaY έγραψε:
- Αχ βρε Θανάση τι μας κάνεις.... Δουλεύω αύριο ρε φίλε, αλλιώς θα με έβλεπες στον αριστερό σου καθρέφτη! Κρίμα γμτ.
Είμαι σίγουρος όμως πως θα περάσετε τέλεια. Απ' ότι βλέπω υπάρχουν αξιόλογες συμμετοχές! Η τρέλα πάει τελικά στα βουνά. Καλή εκδρομή και καλή επιστροφή να έχετε.
Μην ξεχνάς, μου ''χρωστάς'' μια μόνο άντρες εκδρομή, ελπίζω για φέτος!
Ride Free λοιπόν Αύριο θα είναι αντρική Μήπως να αρρωστήσεις ξαφνικά.........λέω εγώ τώρα |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Δεκ 04 2010, 06:40 | |
| |
|
| |
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Δεκ 04 2010, 07:19 | |
| |
|
| |
nikosv-strom
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Δεκ 06 2010, 18:33 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Δεκ 06 2010, 18:38 | |
| |
|
| |
nikosv-strom
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Δεκ 06 2010, 18:59 | |
| Μια εικονα χιλιες λεξεις λενε αλλα αυτη η εικονα ειναι ενα πολυ μικρο (1%)δειγμα της εκδρομης! KARA τωρα που σε βλεπω καλυτερα ,δεν ειναι κακο!!!πανο το νου σου!!!ξερεις εσυ!!! |
|
| |
|