|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 00:07 | |
| |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 00:18 | |
| - KARA έγραψε:
-
Δεν το λέω για μένα φίλε....κολώνει ο Φούντας
χαχαχαχαχχαχαχαχ εισαι απιστευτος |
|
| |
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 00:59 | |
| για πια μερα μιλας θαναση |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 01:03 | |
| - panoszan έγραψε:
- για πια μερα μιλας θαναση
δεν διαβάζεις δεν διαβάζεις....... Αφού λέω ρε χαμένε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ βόλτα. Άντα να πιούμε κανά κρασάκι όλοι μαζί |
|
| |
panoszan
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 01:08 | |
| |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 01:20 | |
| Λοιπόν αδέρφια αυτό το Σ/Κ ευτυχώς όλα τα ( Κ ) είναι καλά οπότε σε συνδιασμό με τον καλό καιρό που θα έχει όλο το Σ/Κ προτείνω βόλτα Κυριακάτικη (γιατί για αύριο δεν προλαβαίνουμε). Τώρα για προορισμό αν και σήμερα με τον nigoutsi είπαμε για μια διαδρομή παρόλα αυτά εγώ θα προτείνω άλλες δύο και εξηγούμε: ΕΠΙΛΟΓΗ 1Αναχώρηση πρωί - πρωί για Παναγία Σουμελά και επιστροφή από Σαραντάπορο και Βελβενδό.Ωραία διαδρομή αλλά χιλιομετράκια και κρύο μπόλικο λόγω της πρωινής εκκίνησης. ΕΠΙΛΟΓΗ 2Αναχώρηση ΝORMAL ώρα (λόγω κοντινής απόστασης) και προορισμός Β.Εύβοια για φαγητό (από Γλύφα) και επιστροφή στο δάσος ΚΟΥΡΙ για καφεδάκι.Σχετικά κοντινή απόσταση,καραβάκι,και σίγουρα λιγότερο κρύο και λόγω υψόμετρου. Είναι μια βόλτα που και παλιότερα προγραματίστηκε αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρού στην Γλύφα...!!! ΕΠΙΛΟΓΗ 3 και πιο χαλαρήΑναχώρηση πάλι ΝORMAL ώρα και προορισμός Καραβόμυλος ( Μπιφτέκια ΓΚΛΑΤΖΟΥΝΗ) για φαγητάκι και επιστροφή πάλι στο δάσος ΚΟΥΡΙ για καφεδάκι.Η πιο χαλαρή βόλτα με τα λιγότερα χιλιόμετρα εάν δεν έχουμε όρεξη για πολλά πολλά. Ανοίγω λίστα για συμμετοχές να δούμε πόσοι και αν μαζευόμαστε: 1.KARA--> ΕΠΙΛΟΓΗ 3 (μόνο και μόνο για να έχω και την οικογένεια μαζί,αλλιώς...... ) 2.Nigoutsi --> Την Κουρτίνα 4. Zong-Zong- Zong 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Εννοείται πως οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι δεκτή.Στην επιλογή σας να συνυπολογίσετε και το ότι την Κυριακή θα αλλάξει και η ώρα οπότε θα ξημερώνει και θα νυχτώνει πιο νωρίς....... |
|
| |
panoszan
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 11:26 | |
| Λοιπόν αδέρφια αυτό το Σ/Κ ευτυχώς όλα τα ( Κ ) είναι καλά οπότε σε συνδιασμό με τον καλό καιρό που θα έχει όλο το Σ/Κ προτείνω βόλτα Κυριακάτικη (γιατί για αύριο δεν προλαβαίνουμε). Τώρα για προορισμό αν και σήμερα με τον nigoutsi είπαμε για μια διαδρομή παρόλα αυτά εγώ θα προτείνω άλλες δύο και εξηγούμε: ΕΠΙΛΟΓΗ 1Αναχώρηση πρωί - πρωί για Παναγία Σουμελά και επιστροφή από Σαραντάπορο και Βελβενδό.Ωραία διαδρομή αλλά χιλιομετράκια και κρύο μπόλικο λόγω της πρωινής εκκίνησης. ΕΠΙΛΟΓΗ 2Αναχώρηση ΝORMAL ώρα (λόγω κοντινής απόστασης) και προορισμός Β.Εύβοια για φαγητό (από Γλύφα) και επιστροφή στο δάσος ΚΟΥΡΙ για καφεδάκι.Σχετικά κοντινή απόσταση,καραβάκι,και σίγουρα λιγότερο κρύο και λόγω υψόμετρου. Είναι μια βόλτα που και παλιότερα προγραματίστηκε αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρού στην Γλύφα...!!! ΕΠΙΛΟΓΗ 3 και πιο χαλαρήΑναχώρηση πάλι ΝORMAL ώρα και προορισμός Καραβόμυλος ( Μπιφτέκια ΓΚΛΑΤΖΟΥΝΗ) για φαγητάκι και επιστροφή πάλι στο δάσος ΚΟΥΡΙ για καφεδάκι.Η πιο χαλαρή βόλτα με τα λιγότερα χιλιόμετρα εάν δεν έχουμε όρεξη για πολλά πολλά. Ανοίγω λίστα για συμμετοχές να δούμε πόσοι και αν μαζευόμαστε: 1.KARA--> ΕΠΙΛΟΓΗ 3 (μόνο και μόνο για να έχω και την οικογένεια μαζί,αλλιώς...... ) 2.Nigoutsi --> Την Κουρτίνα 4. Zong-Zong- Zong 3.panoszan--> επιλογη 3 με παιδια αν τα φερει τα δικα του ο KARA 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Εννοείται πως οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι δεκτή.Στην επιλογή σας να συνυπολογίσετε και το ότι την Κυριακή θα αλλάξει και η ώρα οπότε θα ξημερώνει και θα νυχτώνει πιο νωρίς....... |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 18:28 | |
| Λοιπόν μάγκες. Απ'ότι βλέπω οι περισσότεροι είμαστε για κάτι χαλαρό για αύριο με επικρατέστερη επιλογή την επιλογή για Καραβόμυλο και μετά καφεδάκι (Κουρί μάλλον). Με βάση την επιλογή αυτή πήρα τηλέφωνο στον ΓΚΛΑΤΖΟΥΝΗ και έκλεισα τραπέζι για αύριο παρότι ο άνθρωπας δεν κλείνει τραπέζια την Κυριακή γιατί γίνεται ολίγον τι χαμός από κόσμο. Με παρακάλεσε να είμαστε εκεί κατά τις 13:00 και όχι αργότερα και μου τόνισε πως "ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ" Αυτό για τους θεριακλήδες της παρέας Άρα αναχώρηση από Βόλο στις 12:00 από την ALPHA BANK στην διασταύρωση Αθηνών με Λαρίσης για να είμαστε εντάξει στην ώρα μας. Εώς τώρα είμαστε οι:1. KARA x4 2. Nigoutsi 3. panoszan x4 4. ARIWNAS x2 5. 6. 7. 8. 9. 10. Υ.Γ:Αλλάζει η ώρα αύριο το νού σας..... |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Σαβ Οκτ 30 2010, 21:44 | |
| Λοιπόν μάγκες. Απ'ότι βλέπω οι περισσότεροι είμαστε για κάτι χαλαρό για αύριο με επικρατέστερη επιλογή την επιλογή για Καραβόμυλο και μετά καφεδάκι (Κουρί μάλλον). Με βάση την επιλογή αυτή πήρα τηλέφωνο στον ΓΚΛΑΤΖΟΥΝΗ και έκλεισα τραπέζι για αύριο παρότι ο άνθρωπας δεν κλείνει τραπέζια την Κυριακή γιατί γίνεται ολίγον τι χαμός από κόσμο. Με παρακάλεσε να είμαστε εκεί κατά τις 13:00 και όχι αργότερα και μου τόνισε πως "ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ" Αυτό για τους θεριακλήδες της παρέας Άρα αναχώρηση από Βόλο στις 12:00 από την ALPHA BANK στην διασταύρωση Αθηνών με Λαρίσης για να είμαστε εντάξει στην ώρα μας. Εώς τώρα είμαστε οι:1. KARA x4 2. Nigoutsi 3. panoszan x4 4. ARIWNAS x2 5.STATHISx2 6. 7. 8. 9. 10. Υ.Γ:Αλλάζει η ώρα αύριο το νού σας..... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Κυρ Οκτ 31 2010, 22:26 | |
| Άλλη μια όμορφη βολτίτσα έφτασε στο τέλος της....... Μπορεί να ήταν κοντινή μιας που διοργανώθηκε και στο φτερό αλλά παρόλα αυτά εγώ και η οικογένεια μου περάσαμε SUPER !!!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την όμορφη παρεούλα και περισσότερο τον panoszan και την panoszanina για την θερμή φιλοξενία στο σπίτι τους. Υ.Γ:Αρίοναααααα τα καλύτερα χάσατε φίλε όταν μετά το καφέ πήγαμε σπίτι Λίγο τσιπουράκι χρειαζόταν μόνο και........... |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Κυρ Οκτ 31 2010, 23:40 | |
| Ευχαριστω ολη την παρεα για της ομορφες στιγμες και το ατελειωτο γελιο!Ατιμο τσιπουρο σου λινει τη γλωσα! |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Νοε 01 2010, 10:43 | |
| |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Νοε 01 2010, 11:43 | |
| Κατι χανεις κατι κερδιζεις σε αυτη τη ζωη!!και παλι πισω στα πατρια εδαφη με τα απο ενα δυημερο στην Βουλγαρια!!!Απο οτι βλεπω η παρεα των V-strom Volos Riders παντα κρατα αμειωτο το ενδιαφερον στις εξορμησεις που διοργανωνει!!!Μπραβο σε ολη την παρεα!!! |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Νοε 01 2010, 13:16 | |
| |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Δευ Νοε 01 2010, 18:29 | |
| Νικο μονο δυο λεξεις εχω να πω!!Πηγα με την γυναικα!!!!! Κατα τα αλλα πολυ καλα πηγαν ολα!!!το tour ειταν πολυ καλο!!! Γυρνοντας βεβαια ενιωσα οτι ειμαστε τυχεροι!!!Δυστηχως ειναι αρκετα τα χωρια που ζουν κατω απο συνθηκες φτωχειας και υποαναπτηκτες περιοχες!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ "ΒΟΛΤΑ"
Τι θα λεγατε να οργανωθουμε για ενα ΜΠΑΝΣΚΟ???? |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Τρι Νοε 02 2010, 00:14 | |
| BANSKO?Ωραία ιδέα...... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 05 2010, 20:57 | |
| Την Τετάρτη στον καφέ έπεσε η ιδέα για κανένα βολταρίκι την Κυριακή. Δυστυχώς για εμένα είναι δύσκολο τελικά για μονοήμερη την Κυριακή,οπότε το μόνο που μένει είναι κανένα καφεδάκι στο χαλαρό είτε αύριο είτε την Κυριακή.... Έχω μια ιδέα Ψύνεστε αύριο το μεσημεράκι να πάμε μια βολτίτσα προς Ανάβρα πλευρά. Πληροφορίες για ανάβρα ------>εδώ Έχω δει τόσα πολλά αφιερώματα για το συγκεκριμένο χωριό και δυστυχώς δεν το έχω επισκεφτεί.Ο καιρός θα είναι καλός αύριο,η διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη,πίνουμε καφεδάκι μετά το φαγητό και γυρίζουμε. Πιστεύω πως ο καθαρός αέρας θα μας βοηθήσει όλους μας να ξαλαμπικάρουμε λίγο..... Ανοίγω πρόχειρα μια λίστα να δούμε εάν και πόσοι μαζευόμαστε: 1.KARA solo 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 05 2010, 22:52 | |
| Την Τετάρτη στον καφέ έπεσε η ιδέα για κανένα βολταρίκι την Κυριακή. Δυστυχώς για εμένα είναι δύσκολο τελικά για μονοήμερη την Κυριακή,οπότε το μόνο που μένει είναι κανένα καφεδάκι στο χαλαρό είτε αύριο είτε την Κυριακή.... Έχω μια ιδέα Ψύνεστε αύριο το μεσημεράκι να πάμε μια βολτίτσα προς Ανάβρα πλευρά. Πληροφορίες για ανάβρα ------>εδώ Έχω δει τόσα πολλά αφιερώματα για το συγκεκριμένο χωριό και δυστυχώς δεν το έχω επισκεφτεί.Ο καιρός θα είναι καλός αύριο,η διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη,πίνουμε καφεδάκι μετά το φαγητό και γυρίζουμε. Πιστεύω πως ο καθαρός αέρας θα μας βοηθήσει όλους μας να ξαλαμπικάρουμε λίγο..... Ανοίγω πρόχειρα μια λίστα να δούμε εάν και πόσοι μαζευόμαστε: 1.KARA solo 2.Nigoutsi 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Υ.Γ. Τόπος συγκέντρωσης & Ώρα?????? Λογικά μια ώρα να πάμε και μια να γυρίσουμε. 1500 άμα φύγουμε είναι καλα.1900 θα είμαστε πίσω. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 05 2010, 22:59 | |
| - Nigoutsi (Nikos) έγραψε:
- Υ.Γ. Τόπος συγκέντρωσης & Ώρα?????? Λογικά μια ώρα να πάμε και μια να γυρίσουμε. 1500 άμα φύγουμε είναι καλα.1900 θα είμαστε πίσω.
Νίκο δεν έγραψα ακόμα για να δούμε εάν από τα άτομα που θα μαζευτούμε υπάρχει καμία δέσμευση. Λογικά όμως εκεί γύρω θα παίξουμε με τα ωράρια.Αύριο το πρωί βλέπουμε πόσοι μαζευόμαστε και κανονίζουμε την αναχώρηση. |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 05 2010, 23:03 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ARIWNAS στις Σαβ Νοε 06 2010, 09:31, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 05 2010, 23:09 | |
| Νίκο έχεις περιορισμό με την ώρα λόγω σεμιναρίου???
Δηλαδή αυτό που είπε ο nigoutsi αναχώρηση κατά της 15:00 από Βόλο είσαι ΟΚ? |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 05 2010, 23:15 | |
| Είναι μια χαρά για μένα αλλά το αργότερο 19:30 να είμαστε πίσω , γιατί το στεφάνι μου θέλει "έξοδο" το βράδυ. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κανείς για βόλτα ?? Παρ Νοε 05 2010, 23:22 | |
| Ο.Κ Εώς τώρα είμαστε οι: 1. KARA solo 2. Nigoutsi 3. Ariwnas (λογικά solo) 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. |
|
| |
|