12:30 με 12:45 εγώ και ο ARIWNAS θα ξεκινήσουμε από το σπίτι μου για καφεδάκι στο ΑΕΡΙΚΟ και εκεί θα περιμένουμε τους άλλους δύο Κωστάδες για να κανονίσουμε τα υπόλοιπα...... και
Οπότε όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει ραντεβού στο σπίτι μου ή στο ΑΕΡΙΚΟ
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
12:30 με 12:45 εγώ και ο ARIWNAS θα ξεκινήσουμε από το σπίτι μου για καφεδάκι στο ΑΕΡΙΚΟ και εκεί θα περιμένουμε τους άλλους δύο Κωστάδες για να κανονίσουμε τα υπόλοιπα...... και
Οπότε όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει ραντεβού στο σπίτι μου ή στο ΑΕΡΙΚΟ
Περιμένετε και μένααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
V.Stratos moderator
Σήμερα αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως το μόνο που παίζει ρόλο τελικά στο να περάσεις καλά σε μια βόλτα είναι η καλή διάθεση και μόνο αυτό.Μακριά η κοντά δεν έχει καμία σημασία τελικά
Τώρα αναφορικά με την βόλτα τα γνωστά........η παρέα χάλια χωρίς καθόλου γέλια , το φαγητό απαίσιο , το χαβιάρι μαύρο.....χάλια χάλια
Κώστα (kosconcours) καλώς όρισες στην παρέα μας.Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά στην παρεούλα μας και αν δεν είμαστε πολλοί αργοί για εσένα να σε έχουμε μαζί μας και σε πιο μακρινές εκδρομές.
Καλό Σαββατόβραδο σε όλους
kosconcours
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλλήσαντα KARA και τον δευτερολαλλήσαντα ( ) kosconcours. Ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ για την παρέα και το ευχάριστο κλίμα. Άντε και σύντομα στην επόμενη συνάντηση. Καλά να είμαστε.
kosconcours
Μετα και απο κουβεντα που καναμε και με το Στρατο και επειδη και ο καιρος παρ'ελπιδα ειναι καλός τι θα λεγατε για καμια εξορμισούλα καπου προς δυτικη θεσσαλια πχ λιμνη πλαστηρα? Κοινως ειναι " κανεις για βόλτα?? "
V.Stratos moderator
Γιάνναρε εγώ είμαι μέσα..Θέλω ξεσκούριασμα και μετά από 2-3 ρυθμίσεις σε ανάρτηση και φρένα θέλω να τα δώ και σε ταξιδάκι/βόλτα πώς συμπεριφέρονται..
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα..
Αναχώρηση κλασικά από Λαρίσης jetoil περιφερειακό κτλ κτλ..κατά τις 10.30-11 περίπου Για καφέ Λίμνη ή όπου αλλού (συζητιέται Λάρισα) και επιστροφή κατά τις 5-6 περίπου..Δλδ ΧΑΛΑΡΑ !!!
Οποιος θέλει μας κάνει παρέα κτλ είτε λέγοντάς το εδώ είτε παίρνοντάς με τηλέφωνο ή sms για επιβεβαίωση
Μόλις έφτασα από τα Βουνά της Βουλγαρίας από το , που χθες έπεσε ένας ΤΙΤΑΝΟΜ@Κ@Κ@Σ ρώσος πάνω μου και έχω και πρόβλημα στα γόνατα μου , και τώρα με χαζοπονάει. Τέσπα ΘΕΛΩ , αλλά δεν μπορώ, πρέπει να δω και τα παιδιά μου, και να ξεκουράσω το "κολοπόδαρο". Τα έχω τα χρονάκια μου , γαμώ την που@@@@@@ μου.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
Σημερα 15-1-11 θα κατεβουν καποια παιδια απο Λαρισα για βολτα στο πηλιο οποιος θελει να ακολουθησει με παιρνει τηλεφωνο..Οποιος θελει και δεν το εχει (το τηλ.)ενοχλει τον Στρατο η τον KARA για να το μαθει!Ευχαριστω!!
Εγω αυριο δουλευω και πιστευω θα σχολασω κατα τις 12 να χτυπησω τηλεφωνακι να δω που ειστε??θα βρεθειτε πιο νωρις με τους λαρισαιους????εαν εχετε καποια ωρα στανταρ επειδη θα ειμαι στην δουλεια οποιο καλο παιδι θελει ας με παρει ενα τηλεφωνω να δω εαν μπορω να την κοπανισω!!Εαν παλι ανεβειτε νωρις και σε σημειο στο πηλιο που ειναι μακρια ισως να ειναι πιο δυσκολο να ανεβω αργοτερα!οπως και να εχει θα μιλησουμε αυριο!
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
Εγω αυριο δουλευω και πιστευω θα σχολασω κατα τις 12 να χτυπησω τηλεφωνακι να δω που ειστε??θα βρεθειτε πιο νωρις με τους λαρισαιους????εαν εχετε καποια ωρα στανταρ επειδη θα ειμαι στην δουλεια οποιο καλο παιδι θελει ας με παρει ενα τηλεφωνω να δω εαν μπορω να την κοπανισω!!Εαν παλι ανεβειτε νωρις και σε σημειο στο πηλιο που ειναι μακρια ισως να ειναι πιο δυσκολο να ανεβω αργοτερα!οπως και να εχει θα μιλησουμε αυριο!
θα μιλησουμε!
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010