| ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Δεκ 23 2008, 16:26 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Τελικά παρήγγειλα τα smoked κρύσταλλα από το motoraid και τα περιμένω σήμερα το απόγευμα.
Ελπίζω ότι θα φαίνονται ωραία με τη γενικότερη μαυρίλα... Αλλά είμαι σίγουρος πως θα δώσουν άλογα!!! @gmavrid Επειδη δεν τα βλεπω στο site του motoraid, και με ενδιαφερουν κι εμενα τα smoked, μπορεις να μου πεις πως εκανες την παραγγελια (τηλ?) και ποσο κοστισαν?? Ειναι μαζι με τις λαμπες?? Thanx προκαταβολικα!!! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Δεκ 23 2008, 17:09 | |
| - panoskon έγραψε:
- Επειδη δεν τα βλεπω στο site του motoraid, και με ενδιαφερουν κι εμενα τα smoked, μπορεις να μου πεις πως εκανες την παραγγελια (τηλ?) και ποσο κοστισαν?? Ειναι μαζι με τις λαμπες??
Thanx προκαταβολικα!!! Εδώ φίλε: http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2187 Τα παρήγγειλα on-line, κόστισαν 40 ευρώ η τετράδα και περιλαμβάνονται και πορτοκαλί λάμπες. Στη φωτό που έχω μαζί με την υπογραφή μου φαίνονται. Κάποιοι θα πουν ότι μου έπιασαν τον κώλο, αλλά... |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Δεκ 23 2008, 17:14 | |
| [/quote]Εδώ φίλε: http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2187
Τα παρήγγειλα on-line, κόστισαν 40 ευρώ η τετράδα και περιλαμβάνονται και πορτοκαλί λάμπες. Στη φωτό που έχω μαζί με την υπογραφή μου φαίνονται. Κάποιοι θα πουν ότι μου έπιασαν τον κώλο, αλλά...[/quote]
Οντως ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμουλα...Τελικα μηπως παραειναι σκουρα τα smoked?? Εισαι ικανοποιημενος απο την αποδοση??? Απο μουρη παντως λενε!!! |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Δεκ 23 2008, 19:01 | |
| Τι να σου πω, τα παρατηρούσα μέρα με ήλιο για να δω αν γίνονται αντιληπτά κι έβαλα και φίλο με αυτοκίνητο να με ακολουθήσει και μου είπε πως είναι OK. Δεν είναι μαύρα πάντως μην ανησυχείς για αυτό. |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Δεκ 23 2008, 23:19 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Τι να σου πω, τα παρατηρούσα μέρα με ήλιο για να δω αν γίνονται αντιληπτά κι έβαλα και φίλο με αυτοκίνητο να με ακολουθήσει και μου είπε πως είναι OK.
Δεν είναι μαύρα πάντως μην ανησυχείς για αυτό. .......και νόμιζα οτι ανησυχούσες μόνο για τη smoke....barracuda ζελατίνα!! STEALTH το έχεις κάνει το μηχανάκι!!! |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Παρ Ιαν 09 2009, 16:26 | |
| Πηγα λοιπον στον φιλο στο Μοναστηρακι για να παρω τα φθηνα λευκα κρυσταλακια με τις πορτοκαλι λαμπες(12?). Μου ειπε λοιπον πως εχουν προβλημα τα συγκεκριμενα γιατι εχουν λεει μια τρυπα για τα νερα, η οποια θα μου εβγαινε απο πανω στη μια πλευρα της μηχανης (καποιοι πελατες του μου ειπε πως του εκαναν και παραπονα γι'αυτο το λογο, ελπιζω να μην ειναι κανενας απο μας!!!). Μου αντιπροτεινε ενα αλλο σετ το οποιο ειχε 1 ζευγαρι χωρις λαμπες 18?. Τελικα πηρα τα μαμισια απο Σφακ. 20? και τα 4 + 4? οι λαμπες απο τον γειτονα ΤΖΩΝ στη Σπ.Πατση. Ισως να βγηκαν λιγο πιο ακριβα τελικα αλλα τουλαχιστων δεν θα εχω προβλημα |
|
| |
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Παρ Ιαν 09 2009, 16:50 | |
| |
|
| |
pappous
Τόπος : Πειραιάς Registration date : 10/01/2009
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Ιαν 13 2009, 23:22 | |
| Έβαλα κι εγώ τα σκούρα κρυσταλάκια, είναι εμφανέστατα και πολύ ωραία. Από το motoraid, στη σελίδα αξεσουάρ και μετά βέστρομας. 22 ? η δυάδα = πανάκριβα, αλλά είναι και τα μόνα που βρήκα για 1000 μοντ. '02. Πλήρωσα με κάρτα (ηλεκτρονικά), την επόμενη μέρα με πήρε τηλ. ο υπάλληλος για επιβεβαίωση της παραγγελίας (είχα πάρει και κάποια άλλα πραγματάκια) και τα έφερε ο κούριερ τη μέρα που είχαν πεί, με το τιμολόγιο μέσα κανονικά. Με δυό λόγια είμαι ευχαριστημένος. |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Ιαν 14 2009, 00:39 | |
| - pappous έγραψε:
- Έβαλα κι εγώ τα σκούρα κρυσταλάκια, είναι εμφανέστατα και πολύ ωραία.
Από το motoraid, στη σελίδα αξεσουάρ και μετά βέστρομας. 22 ? η δυάδα = πανάκριβα, αλλά είναι και τα μόνα που βρήκα για 1000 μοντ. '02. Πλήρωσα με κάρτα (ηλεκτρονικά), την επόμενη μέρα με πήρε τηλ. ο υπάλληλος για επιβεβαίωση της παραγγελίας (είχα πάρει και κάποια άλλα πραγματάκια) και τα έφερε ο κούριερ τη μέρα που είχαν πεί, με το τιμολόγιο μέσα κανονικά. Με δυό λόγια είμαι ευχαριστημένος. είναι καλό site και εγώ ψήνομαι να τα παραγγείλω αυτά αλλά όντως λήγω τσιμπημένα στην τιμή |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Ιαν 14 2009, 00:48 | |
| |
|
| |
Dimmy
Ηλικία : 46 Τόπος : Μελβούρνη, Αυστραλία Registration date : 23/01/2009
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Σαβ Ιαν 24 2009, 20:05 | |
| Εγω παρηγγειλα απο e-bay, απο Γερμανια, 1 ζευγος λευκα κρυσταλλα και πισω φαναρι σκουρο LED. Τα πρωτα μου κοστισαν ?24 και το δευτερο ?60. Οι τιμες με τα μεταφορικα ειναι, ολα κομπλε. Παραδοση μεσα σε 3 μερες. Αυριο θα τα τοποθετησω και θα σας μεταφερω τη γνωμη μου. Φανταζομαι πως θα ειναι καλα παντως. Επισης περιμενω απο Χονκ-Κονκ φλας LED για μπροστα, τριγωνικα και κολλητα στο φερινγκ. Αυτα με ?16 αλλα και πολλες μερες παραδοση. Ακομα τα περιμενω. Ενδεχομενως να πληρωσω και τελωνειο. Θα δειξει... |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Σαβ Ιαν 24 2009, 20:45 | |
| - Dimmy έγραψε:
- Εγω παρηγγειλα απο e-bay, απο Γερμανια, 1 ζευγος λευκα κρυσταλλα και πισω φαναρι σκουρο LED. Τα πρωτα μου κοστισαν ?24 και το δευτερο ?60. Οι τιμες με τα μεταφορικα ειναι, ολα κομπλε. Παραδοση μεσα σε 3 μερες. Αυριο θα τα τοποθετησω και θα σας μεταφερω τη γνωμη μου. Φανταζομαι πως θα ειναι καλα παντως.
Επισης περιμενω απο Χονκ-Κονκ φλας LED για μπροστα, τριγωνικα και κολλητα στο φερινγκ. Αυτα με ?16 αλλα και πολλες μερες παραδοση. Ακομα τα περιμενω. Ενδεχομενως να πληρωσω και τελωνειο. Θα δειξει... δεν παίζει τελωνείο μην ανησυχείς...το φανάρι το πήρα και εγώ..πολύ καλό! |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Ιαν 25 2009, 00:57 | |
| to piso fanari apo ebay einai kalo?thelo kai egw na to paragilo alla den iksera an einai kalo. |
|
| |
Dimmy
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Ιαν 25 2009, 18:18 | |
| Θα εβαζα κανα2 φωτο για να σας δειξω αλλα δε μπορεσα να καταλαβω πως μπορω να βαλω μια. Σπαω το κεφαλι μου αλλα τιποτα Ας μου πει καποιος παρακαλω |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Ιαν 25 2009, 20:11 | |
| - Dimmy έγραψε:
- Θα εβαζα κανα2 φωτο για να σας δειξω αλλα δε μπορεσα να καταλαβω πως μπορω να βαλω μια.
Σπαω το κεφαλι μου αλλα τιποτα Ας μου πει καποιος παρακαλω http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f16/topic-t113.htm |
|
| |
Dimmy
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Ιαν 25 2009, 21:17 | |
| Ευχαριστω, μαλλον εβγαλα ακρη...
https://2img.net/h/i730.photobucket.com/albums/ww309/Dimmy307/DSC00586.jpg
https://2img.net/h/i730.photobucket.com/albums/ww309/Dimmy307/DSC00584.jpg |
|
| |
gkstd
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Φεβ 04 2009, 13:26 | |
| Γνωρίζει κανείς αν αυτά κανου για v-strom 650 k7
http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=accessories_product.xml&id=918 |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 14:07 | |
| Παιδες εχει βαλει κανεις φλασακια after market, led, μικρα κλπ. (σαν τα barracuda τυπου)?? Το ερωτημα μου ειναι, πως βουλωνουμε την γκουμουτσοτρυπα που αφηνουν τα μαμα φλας???? Εχω παρει φλασακια τριγωνικα, led και σημερα δοκιμασα να τα βαλω αλλα η τρυπα ειναι απυθμενη!!!! Καμια ιδεα??? |
|
| |
Dimmy
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 15:10 | |
| Αν ολοκληρο το φλας που θελεις να βαλεις χωραει μεσα στην τρυπα, τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτα (τουλαχιστον που δεν θα φαινεται). Αν εννοεις οτι το σπηρωμα του ειναι μικροτερο απο το μαμα, τοτε χρησιμοποιεισαι μεγαλυτερη ροδελα για να καλυψεις το κενο και για να μπορεις να το σφιξεις (απο μεσα φυσικα για να μη φαινεται). Αν εννοεις κατι αλλο, τοτε τι εννοεις; |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 15:33 | |
| Dimmy δεν εχω προβλημα με το σπυρωμα της βιδας ουτε περνανε μεσα τα καινουρια φλας. Απλα βγαζοντας ολοκληρο το μαμα φλας, μενει επανω στη μασκα μια τετραγωνη τρυπα και πιο μεσα ειναι η τρυπα που περναει η βιδα. Το προβλημα μου ειναι πως καλυπτεται η τετραγωνη τρυπα... Ελπιζω να ημουν διαφωτιστικος και να μη σας μπερδεψα περισσοτερο!! |
|
| |
kalafan
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 15:49 | |
| Μου φαινεται οτι αυτα εδω ζητας...
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250369795970 |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 16:18 | |
| - kalafan έγραψε:
- Μου φαινεται οτι αυτα εδω ζητας...
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250369795970 Ναι κατι τετοιο, αν και τα συγκεκριμενα δεν κανουν για τα κοριτσια μας..Παντως κατι τετοιο χρειαζεται. Κανεις δεν εχει αλλαξει τα μαμα φλας?? περιεργο μου φαινεται...! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 16:54 | |
| εγώ έχω βάλει τα μπαρακούντα και δίνουν μαζί αυτούς τους αντάπτορες οι οποίοι βολεύουν μόνο για πίσω,μπροστά θέλει κάτι άλλο ή να τα βάλεις μέσα στην τρύπα που δημιουργείται με την αφαίρεση των μανίσιων όπως τελικά κατέληξα να τα έχω εγώ. |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 19:56 | |
| Σύντροφοι έχει βάλει κανείς φιμέ φλασάκια? Αν ναι είναι εφικτό να δούμε καμία φωτογραφία? Ευχαριστώ... |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 20:09 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gmavrid στις Κυρ Φεβ 15 2009, 20:11, 1 φορά |
|
| |
| ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ | |
|