| ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 20:11 | |
| - corleone έγραψε:
- Σύντροφοι έχει βάλει κανείς φιμέ φλασάκια?
Αν ναι είναι εφικτό να δούμε καμία φωτογραφία? Ευχαριστώ... Αν εννοείς κάτι τέτοιο, αυτά έχω βάλει εγώ απο το motoraid. http://img516.imageshack.us/my.php?image=51337069qr5.jpg |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 20:55 | |
| Μικρά φλασάκια έτοιμα για το v-strom βγάζει η touratck με 87$ την τετράδα. Ψάξτε στο επίσημο site της. |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 21:34 | |
| Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις... Aris αν δεν με ξεγελάει η φωτογραφία το δεξί σου ειναι ημι-φιμε σώστα? ή ειναι άσπρο και το ειδα λάθος? |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 21:41 | |
| - tazakos έγραψε:
- εγώ έχω βάλει τα μπαρακούντα και δίνουν μαζί αυτούς τους αντάπτορες οι οποίοι βολεύουν μόνο για πίσω,μπροστά θέλει κάτι άλλο ή να τα βάλεις μέσα στην τρύπα που δημιουργείται με την αφαίρεση των μανίσιων όπως τελικά κατέληξα να τα έχω εγώ.
Εαν μπορεσεις βαλε καμια φωτο μπρος, πισω να δω ρε φιλε πως φαινονται, ΤΗΑΝΧ!!! Εχει κανεις υποψην του για κανεναν ανταπτορα?? |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 21:44 | |
| - corleone έγραψε:
- Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις...
Aris αν δεν με ξεγελάει η φωτογραφία το δεξί σου ειναι ημι-φιμε σώστα? ή ειναι άσπρο και το ειδα λάθος? Βασικά σε ξεγελάει και τα δυο είναι ημιφιμέ και την έβαλα επίτηδες για να δεις πως φαίνεται όταν το χτυπάει ο ήλιος και όταν είναι υπο σκιά. |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Κυρ Φεβ 15 2009, 21:50 | |
| Αχα.... Δεν είναι άσχημα Τώρα φοράω τα άσπρα άλλα σκεφτόμουνα να "μαύρισω" την καλή μου ,και σε συνδυασμό με τα φλασάκια να αλλάξω και το κωλοφάναρο σε μαύρο... Thanks a lot |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 09:56 | |
| |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 11:06 | |
| Γιαννη Ταζ πολυ ωραια τα φλασακια φιλε μου, αλλα ηθελα να ρωτησω για τον διακοπτη που εχεις στα δεξια της μασκας... Τι ειναι αυτο ωρε καρνταση? Εκτοξευεις τιποτε πυραυλους Cruise? Η ειναι το κουμπι αυτοκαταστροφης? Μιλαμε ειναι σαν να βλεπω κουμπι πολεμικης ταινιας (Κοκκινος Οκτωβρης). Φοβερο!!! |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 11:29 | |
| το περίμενα να φάω δούλεμα...χεχε, έχει και λεντάκι κόκκινο πάνω όταν τον ανάβεις και το βράδυ είναι πολύ ψαρωτικός,κιτς δεν λέω αλλά μου άρεσε ο συγκεκριμένος.Μόνο πρόβλημα ότι δεν έιναι αδιάβροχος και δεν τον βλέπω να μένει πολύ γιατί το τελευταίο που θέλω είναι να μείνω χωρίς φώτα σε καμιά βρόχα να συνδέω καλώδια! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 11:34 | |
| - tazakos έγραψε:
- το περίμενα να φάω δούλεμα...χεχε, έχει και λεντάκι κόκκινο πάνω όταν τον ανάβεις και το βράδυ είναι πολύ ψαρωτικός,κιτς δεν λέω αλλά μου άρεσε ο συγκεκριμένος.Μόνο πρόβλημα ότι δεν έιναι αδιάβροχος και δεν τον βλέπω να μένει πολύ γιατί το τελευταίο που θέλω είναι να μείνω χωρίς φώτα σε καμιά βρόχα να συνδέω καλώδια!
και κατω απο το διακοπτη,τι ειναι voltmeter ή θερμομετρο? |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 11:37 | |
| θερμόμετρο να ξέρω πόσο να τον δαγκώσω...σήμερα είχε 1 βαθμό το πρωί...γμτ! |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 11:55 | |
| Thanx Taz!!! Για να αλλαξω τα πισω πρεπει να λυσω ολη την ουρα ετσι??? |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 12:40 | |
| Γνωριζει κανεις εαν υπαρχουν εδω Ελλαδα αυτα:
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250369795970 |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Δευ Φεβ 16 2009, 12:57 | |
| - panoskon έγραψε:
- Thanx Taz!!! Για να αλλαξω τα πισω πρεπει να λυσω ολη την ουρα ετσι???
αν ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα...(χαρακιες στον πήχη από το πλαστικο )με το στανιό μπορείς να τα αλλάξεις και χωρίς να την λύσεις αλλά είναι τόση η ταλαιπωρία που ναι,βγάλε την ουρά! στα barracuda μαζί ερχόταν και οι αντάπτορες νομίζω εκτός αν τους είχε παραγγείλει χώρια ο καλός φίλος που μου τα έδωσε |
|
| |
big_driver Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Φεβ 17 2009, 19:46 | |
| Παιδακια μου γλυκα και ομορφα σημερα πηρα και τα κρυσταλα τα λευκα προς 3ευρω το ενα απο stelpet αργυρουπολεως11 στην καλλιθεα..οι λαμπες με πεδεψαν λιγακι γιατι αυτες που μου εδωσε δεν κανουν για τα στρωματακια μας..τα σιδερακια στο πλαι πρεπει να ειναι στην ευθεια..τελικα βρηκα και λαμπες πορτοκαλι στο βενζιναδικο της γειτονιας μου προς 1ευρω η μια και το αποτελεσμα πολυ μου αρεσει.. συνολικο κοστος16 ευρουλακια..ειναι πολλαααα??? |
|
| |
dionysos
Ηλικία : 53 Τόπος : Περιστερι Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Φεβ 17 2009, 20:15 | |
| Για δειτε και αυτο, δεν ειναι κακο..... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160309963632&viewitem= |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Φεβ 17 2009, 20:34 | |
| πράγματι...άντε ας σύρει κάποιος τον χορό! |
|
| |
dionysos
Ηλικία : 53 Τόπος : Περιστερι Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Φεβ 17 2009, 22:51 | |
| - tazakos έγραψε:
- πράγματι...άντε ας σύρει κάποιος τον χορό!
lol eleos..... Δεν παιζεσαι...απλώς!!! |
|
| |
mpetatzis gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Πεμ Φεβ 19 2009, 15:14 | |
| - big_driver έγραψε:
- Παιδακια μου γλυκα και ομορφα σημερα πηρα και τα κρυσταλα τα λευκα προς 3ευρω το ενα απο stelpet αργυρουπολεως11 στην καλλιθεα..οι λαμπες με πεδεψαν λιγακι γιατι αυτες που μου εδωσε δεν κανουν για τα στρωματακια μας..τα σιδερακια στο πλαι πρεπει να ειναι στην ευθεια..τελικα βρηκα και λαμπες πορτοκαλι στο βενζιναδικο της γειτονιας μου προς 1ευρω η μια και το αποτελεσμα πολυ μου αρεσει..
συνολικο κοστος16 ευρουλακια..ειναι πολλαααα??? φιλε μου σε ποια περιοχη μενεις γιατι και εγω εχω προβλημα με τις λαμπες...μπορεις να μου πεις συγκεκριμενη διευθυνση να παω να τις παρω και εγω?? εντωμεταξυ στο συγκεκριμενο μαγαζι ενω τα πλαστικα τα πουλαει με 3 ευρω το ενα εχει και σετακι με δυο πλαστικα και δυο λαμπες με 18 ευρω... και ειναι το ιδιο πλαστικο,με τους ιδιους κωδικους..αν δεν του ελεγα πως θελω απο αυτα που ειχες παρει εσυ με 3 ευρω δεν θα μου ελεγε πως υπαρχουν.. |
|
| |
big_driver Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Παρ Φεβ 20 2009, 13:08 | |
| - mpetatzis έγραψε:
- big_driver έγραψε:
- Παιδακια μου γλυκα και ομορφα σημερα πηρα και τα κρυσταλα τα λευκα προς 3ευρω το ενα απο stelpet αργυρουπολεως11 στην καλλιθεα..οι λαμπες με πεδεψαν λιγακι γιατι αυτες που μου εδωσε δεν κανουν για τα στρωματακια μας..τα σιδερακια στο πλαι πρεπει να ειναι στην ευθεια..τελικα βρηκα και λαμπες πορτοκαλι στο βενζιναδικο της γειτονιας μου προς 1ευρω η μια και το αποτελεσμα πολυ μου αρεσει..
συνολικο κοστος16 ευρουλακια..ειναι πολλαααα??? φιλε μου σε ποια περιοχη μενεις γιατι και εγω εχω προβλημα με τις λαμπες...μπορεις να μου πεις συγκεκριμενη διευθυνση να παω να τις παρω και εγω??
εντωμεταξυ στο συγκεκριμενο μαγαζι ενω τα πλαστικα τα πουλαει με 3 ευρω το ενα εχει και σετακι με δυο πλαστικα και δυο λαμπες με 18 ευρω... και ειναι το ιδιο πλαστικο,με τους ιδιους κωδικους..αν δεν του ελεγα πως θελω απο αυτα που ειχες παρει εσυ με 3 ευρω δεν θα μου ελεγε πως υπαρχουν.. Φιλε μου ο εμπορος προτεινει το ακριβο σετακι γιατι εχει μεγαλυτερο κερδος...τεσπα μενω πετραλωνα και το βενζιναδικο ειναι κατεβαινωντας τη χαμοστερνας στα δεξια λιγο πριν τη διασταυρωση με την πειραιως ελπιζω να βοηθησα και θα κοιταξω και για το νουμερο να σου πω |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Παρ Φεβ 20 2009, 13:51 | |
| ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΙΣΩΦΑΝΑΡΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΦΛΑΣ(LED)ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΒΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΩ ΦΛΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑΠΟΥΛΕΣ? |
|
| |
kalafan
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Παρ Φεβ 20 2009, 14:24 | |
| Μηπως...αυτες;
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250369795970 |
|
| |
mpetatzis gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Παρ Φεβ 20 2009, 14:40 | |
| - big_driver έγραψε:
- mpetatzis έγραψε:
- big_driver έγραψε:
συνολικο κοστος16 ευρουλακια..ειναι πολλαααα??? φιλε μου σε ποια περιοχη μενεις γιατι και εγω εχω προβλημα με τις λαμπες...μπορεις να μου πεις συγκεκριμενη διευθυνση να παω να τις παρω και εγω??
εντωμεταξυ στο συγκεκριμενο μαγαζι ενω τα πλαστικα τα πουλαει με 3 ευρω το ενα εχει και σετακι με δυο πλαστικα και δυο λαμπες με 18 ευρω... και ειναι το ιδιο πλαστικο,με τους ιδιους κωδικους..αν δεν του ελεγα πως θελω απο αυτα που ειχες παρει εσυ με 3 ευρω δεν θα μου ελεγε πως υπαρχουν..
Φιλε μου ο εμπορος προτεινει το ακριβο σετακι γιατι εχει μεγαλυτερο κερδος...τεσπα μενω πετραλωνα και το βενζιναδικο ειναι κατεβαινωντας τη χαμοστερνας στα δεξια λιγο πριν τη διασταυρωση με την πειραιως ελπιζω να βοηθησα και θα κοιταξω και για το νουμερο να σου πω apla pes mou poio einai kai tha petakto.. |
|
| |
big_driver Member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Σαβ Φεβ 21 2009, 21:50 | |
| - mpetatzis έγραψε:
- big_driver έγραψε:
- mpetatzis έγραψε:
- big_driver έγραψε:
εντωμεταξυ στο συγκεκριμενο μαγαζι ενω τα πλαστικα τα πουλαει με 3 ευρω το ενα εχει και σετακι με δυο πλαστικα και δυο λαμπες με 18 ευρω... και ειναι το ιδιο πλαστικο,με τους ιδιους κωδικους..αν δεν του ελεγα πως θελω απο αυτα που ειχες παρει εσυ με 3 ευρω δεν θα μου ελεγε πως υπαρχουν..
Φιλε μου ο εμπορος προτεινει το ακριβο σετακι γιατι εχει μεγαλυτερο κερδος...τεσπα μενω πετραλωνα και το βενζιναδικο ειναι κατεβαινωντας τη χαμοστερνας στα δεξια λιγο πριν τη διασταυρωση με την πειραιως ελπιζω να βοηθησα και θα κοιταξω και για το νουμερο να σου πω
apla pes mou poio einai kai tha petakto.. Χαμοστερνας 42 κατω πετραλωνα βενζιναδικο ΕΚΟ |
|
| |
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Σαβ Φεβ 21 2009, 21:56 | |
| - big_driver έγραψε:
- mpetatzis έγραψε:
- big_driver έγραψε:
- mpetatzis έγραψε:
- big_driver έγραψε:
Φιλε μου ο εμπορος προτεινει το ακριβο σετακι γιατι εχει μεγαλυτερο κερδος...τεσπα μενω πετραλωνα και το βενζιναδικο ειναι κατεβαινωντας τη χαμοστερνας στα δεξια λιγο πριν τη διασταυρωση με την πειραιως ελπιζω να βοηθησα και θα κοιταξω και για το νουμερο να σου πω
apla pes mou poio einai kai tha petakto.. Χαμοστερνας 42 κατω πετραλωνα βενζιναδικο ΕΚΟ μεγαλε με εσωσες....πηγα και πηρα κι εγω 4 λευκα φλασακια απο stepelt αλλα εφαγα τα βενζιναδικα να βρω πορτοκαλι λαμπακια που να ταιριαζουν στο vstrom αλλα τζιφος. να σαι καλα.... |
|
| |
| ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ | |
|