| ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
leandros
Ηλικία : 46 Τόπος : Χανιά Κρήτη Registration date : 19/08/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τρι Αυγ 19 2008, 23:18 | |
| έβαλα κι εγώ λευκά φλας, είναι πανέμορφα. Από αντιπροσωπεία Χανίων, 25ευρω τα 4 κρύσταλλα + 4 ευρώ οι 4 πορτοκαλί λάμπες |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Αυγ 20 2008, 09:00 | |
| - leandros έγραψε:
- έβαλα κι εγώ λευκά φλας, είναι πανέμορφα.
Από αντιπροσωπεία Χανίων, 25ευρω τα 4 κρύσταλλα + 4 ευρώ οι 4 πορτοκαλί λάμπες φιλε μου απο Χανια εισαι? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Αυγ 20 2008, 12:42 | |
| Oταν λέτε λευκά φλας εννοείτε ΜΟΝΟ το κρύσταλλο ή τα μικρά μου είναι ενσωματομένα πάνω στο φέρινγκ ?? Αυτά με ενδιαφέρουν..Τα 2α..Είναι πιο μουράτα από τα μακρυνάρια που έχει από το εργοστάσιο |
|
| |
leandros
Ηλικία : 46 Τόπος : Χανιά Κρήτη Registration date : 19/08/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Αυγ 20 2008, 14:58 | |
| μένω Χανιά μόνιμα αλλά δεν είμαι Χανιώτης. Τα κρύσταλλα άλλαξα μόνο, όχι όλο το φλας με τη βάση του |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Αυγ 20 2008, 15:45 | |
| - leandros έγραψε:
- μένω Χανιά μόνιμα αλλά δεν είμαι Χανιώτης.
Τα κρύσταλλα άλλαξα μόνο, όχι όλο το φλας με τη βάση του Να βρεθειτε με τον mageira και αυτος μια απο τα ιδια ειναι ασε που το παιζει Ρεθυμνιωτης κανονιστε να πιουμε καφεδακι sorry για το offtopic |
|
| |
wolf
Ηλικία : 52 Τόπος : Ηλιουπολη Registration date : 04/09/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 08 2008, 14:28 | |
| ψαχνω για το στρομι μου κρυσταλα για φλας smoked οχι λευκα,οπου εχω βρει εχουν ολοκληρο το φλας 13~15 ευρω το ενα.Εχει βρει κανεις σε κανα μαγαζι στην Αθηνα? |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 08 2008, 14:54 | |
| http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdotto.aspx?IDP=586&CAT=39
ολα τα λευτα!!!!!! |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 08 2008, 15:22 | |
| - kalamaria έγραψε:
- http://www.barracudamoto.it/DettaglioProdotto.aspx?IDP=586&CAT=39
ολα τα λευτα!!!!!! ΚΑΛΟΟΟΟ!!! |
|
| |
wolf
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 08 2008, 15:24 | |
| - kalamaria έγραψε:
ολα τα λευτα!!!!!! πραγματι πολυ ωραια φλας και γενικα το σαιτ εχει ομορφα πραγματα και οικονομικα σχετικα...(ψηνομαι για το χρυσαφι τιμoνακι ) |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 08 2008, 15:31 | |
| εγω θελω καθρεπτες και φλας επειγοντος |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 08 2008, 17:43 | |
| - kalamaria έγραψε:
ολα τα λευτα!!!!!! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!!! Να μου στείλεις ΤΩΡΑ τη διεύθυνσή σου για να σου στείλω το λογαριασμό που θα κάνω!!! |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 08 2008, 21:48 | |
| |
|
| |
wolf
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Πεμ Οκτ 09 2008, 16:40 | |
| - wolfgr έγραψε:
- ψαχνω για το στρομι μου κρυσταλα για φλας smoked οχι λευκα,οπου εχω βρει εχουν ολοκληρο το φλας 13~15 ευρω το ενα.Εχει βρει κανεις σε κανα μαγαζι στην Αθηνα?
πηγα και stelpet αλλα δεν εχει σκετα κρυσταλα ουτε καν λευκα,ξερει καποιος που θα βρω εστω λευκα κρυσταλακια στην αθηνα? |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Πεμ Οκτ 09 2008, 18:09 | |
| - wolfgr έγραψε:
- wolfgr έγραψε:
- ψαχνω για το στρομι μου κρυσταλα για φλας smoked οχι λευκα,οπου εχω βρει εχουν ολοκληρο το φλας 13~15 ευρω το ενα.Εχει βρει κανεις σε κανα μαγαζι στην Αθηνα?
πηγα και stelpet αλλα δεν εχει σκετα κρυσταλα ουτε καν λευκα,ξερει καποιος που θα βρω εστω λευκα κρυσταλακια στην αθηνα? Μια που είσαι Ηλιούπολη,πήγαινε στη Συγγρού στην σουζούκι,εκεί τα πήρα 20 ευρώ και τα 4! |
|
| |
dimsalo
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 15 2008, 16:20 | |
| Τα λευκα φλας τα πουλαει η ιδια η αντιπροσωπεια.Πορτοκαλι λαμπακι εχει παμφθηνα στο μοναστηρακι σε ενα στενο με ολο ποδηλαταδικα.... |
|
| |
xxxGFxxx
Τόπος : περιστερι οεο Registration date : 15/08/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 15 2008, 18:37 | |
| [quote="wolfgr"] - wolfgr έγραψε:
για smoked ψηνομαι και εγω αλλα δεν νομιζω να εχουν,,,,βρηκεσ τιποτα εσυ??και να σε ρωτησω...επειδη θελω ενα φλασακι ολοκληρο οχι μονο το κρυσταλλο και στην suzuki μου ειπαν κατι για 30+ γιουρια...που τα βρηκες με 13-15??/ |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Οκτ 15 2008, 19:53 | |
| [quote="xxxGFxxx"] - wolfgr έγραψε:
- wolfgr έγραψε:
για smoked ψηνομαι και εγω αλλα δεν νομιζω να εχουν,,,,βρηκεσ τιποτα εσυ??και να σε ρωτησω...επειδη θελω ενα φλασακι ολοκληρο οχι μονο το κρυσταλλο και στην suzuki μου ειπαν κατι για 30+ γιουρια...που τα βρηκες με 13-15??/ Ερμου και Αγ.Φιλιππου 3 Μοναστηρακι το καταστημα Τουρτουγλου εχει ολοκληρα φλας 12 η 13 ευρω α!! εχει και λευκα με πορτοκαλι λαμπες 12 ευρω τα 4 |
|
| |
xxxGFxxx
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Πεμ Οκτ 16 2008, 00:04 | |
| [quote="inpulsar"] - xxxGFxxx έγραψε:
- wolfgr έγραψε:
- wolfgr έγραψε:
για smoked ψηνομαι και εγω αλλα δεν νομιζω να εχουν,,,,βρηκεσ τιποτα εσυ??και να σε ρωτησω...επειδη θελω ενα φλασακι ολοκληρο οχι μονο το κρυσταλλο και στην suzuki μου ειπαν κατι για 30+ γιουρια...που τα βρηκες με 13-15??/ Ερμου και Αγ.Φιλιππου 3 Μοναστηρακι το καταστημα Τουρτουγλου εχει ολοκληρα φλας 12 η 13 ευρω α!! εχει και λευκα με πορτοκαλι λαμπες 12 ευρω τα 4 ..... se ευχαριστω πολυ φιλε μου.....θα κανω μια επισκεψουλα αυριο |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Παρ Οκτ 17 2008, 21:31 | |
| [quote="xxxGFxxx"] - wolfgr έγραψε:
- για smoked ψηνομαι και εγω αλλα δεν νομιζω να εχουν,,,,βρηκεσ τιποτα εσυ??
Το www.motoraid.eu άρχισε να βγάζει smoked φλασάκια για versys, tdm, varadero... Νομίζω πως θα φέρει και για vstrom, αλλά μπορείς να κάνεις ένα τηλ και να σου πουν. |
|
| |
xxxGFxxx
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Σαβ Οκτ 25 2008, 11:46 | |
| ρε παιδια δεν ειναι πολλα 40ευρο για 4 κρυσταλλα και ας εχει και τις λαμπες......απο την στιγμη που ο αλλος δινει 13 με 15 που ειπατε ολο το φλας??????
να ρωτησω κατι γιατι δεν καταλαβα και δεν εχω παει ακομα μοναστηρακι.....δινει ολοκληρο φλας με φιμε κρυσταλλο???? |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Νοε 05 2008, 16:02 | |
| Τελικά παρήγγειλα τα smoked κρύσταλλα από το motoraid και τα περιμένω σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι θα φαίνονται ωραία με τη γενικότερη μαυρίλα... Αλλά είμαι σίγουρος πως θα δώσουν άλογα!!! |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Νοε 05 2008, 16:10 | |
| - gmavrid έγραψε:
Αλλά είμαι σίγουρος πως θα δώσουν άλογα!!! Με πρόχειρους υπολογισμούς, τουλάχιστον 4 άλογα τα έχεις στο νερό.... Επίσης αν η μοτό σου ήταν ασημί θα είχες άλλα 4 extra άλογα...Αλλά ήθελες μαύρο μάτ.....Δεν ήξερες δεν ρώταγες? |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Νοε 05 2008, 16:11 | |
| - aris_n έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
Αλλά είμαι σίγουρος πως θα δώσουν άλογα!!!
Με πρόχειρους υπολογισμούς, τουλάχιστον 4 άλογα τα έχεις στο νερό.... Επίσης αν η μοτό σου ήταν ασημί θα είχες άλλα 4 extra άλογα...Αλλά ήθελες μαύρο μάτ.....Δεν ήξερες δεν ρώταγες? Μη βάλεις smoked φλασάκια τότε να σε κοντράρω στα ίσια!!! |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Νοε 05 2008, 16:22 | |
| - gmavrid έγραψε:
Μη βάλεις smoked φλασάκια τότε να σε κοντράρω στα ίσια!!! Νομίζω οτι πρέπει να σηκώσω το γάντι και να κανονίσουμε μια μονομαχία στο αυτο/μιο Σερρών..... |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ Τετ Νοε 05 2008, 19:52 | |
| - aris_n έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
Αλλά είμαι σίγουρος πως θα δώσουν άλογα!!!
Με πρόχειρους υπολογισμούς, τουλάχιστον 4 άλογα τα έχεις στο νερό.... Επίσης αν η μοτό σου ήταν ασημί θα είχες άλλα 4 extra άλογα...Αλλά ήθελες μαύρο μάτ.....Δεν ήξερες δεν ρώταγες? συγνώμη αλλά εγώ ξέρω ότι το μαύρο είναι πάντα δέκα άλογα δυνατότερο και για αυτό πήρα αμάξι και μηχανή μαύρα και όντως βλέπω διαφορά από τα άλλα χρώματα στο δρόμο..πλένω συνέχεια αλλά αξίζει. Επίσης όταν πήρα το μαύρο led κωλοφάναρο και έβαψα μαύρο το καπάκι της εξάτμισης παρατήρησα ότι άρχισαν να γεμίζουν καλύτερα-γρηγορότερα όλες οι ταχύτητες και φρενάρω πιο καλά σε βρεγμένο. τι να πουν τα ασημί...μέχρι και μαύρο πρόεδρο οφ γιου-ες-έι έχει πλέον! |
|
| |
| ΦΛΑΣ-ΛΕΥΚΑ ΦΛΑΣ-ΜΙΚΡΑ ΦΛΑΣ-ΜΕΓΑΛΑ ΦΛΑΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ | |
|