|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Shark
Ηλικία : 46 Τόπος : Αγία Παρασκευή-Λαμία-Σαντορίνη Registration date : 10/06/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Κυρ Ιουν 21 2009, 23:59 | |
| μιλάω με λευτετη θα δούμε |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:00 | |
| |
|
| |
wolf
Ηλικία : 52 Τόπος : Ηλιουπολη Registration date : 04/09/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:04 | |
| για γυμνο ακουσα και μπηκα...αμα δεν βγαλεις ακρη δωσε στιγμα να ερθει ο γιατρος ο wolf. |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:06 | |
| ώπα φίλε; γυναικολόγος-μηχανολόγος κι εσύ;;;; |
|
| |
wolf
Ηλικία : 52 Τόπος : Ηλιουπολη Registration date : 04/09/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:09 | |
| - man_OS έγραψε:
- ώπα φίλε; γυναικολόγος-μηχανολόγος κι εσύ;;;;
γυναικολογος οχι αλλα εχω ενα κοινο με τους γυναικολογους....δουλευω και εγω εκει που οι αλλοι διασκεδαζουν. |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:10 | |
| σε στριπτιτζάδικο; Πού δουλεύεις μαν; (πω πω τσατ το κάναμε) |
|
| |
Shark
Ηλικία : 46 Τόπος : Αγία Παρασκευή-Λαμία-Σαντορίνη Registration date : 10/06/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:17 | |
| Στέλνω photo me xenon που βάζω. Αν δεν βγάλω άκρη με Λευτέρη έιναι και Λέρο το παιδί, Θα σας πω παιδες. Ευχαριστώ[url][/url][url][/url] |
|
| |
Shark
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:28 | |
| |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:32 | |
| ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ |
|
| |
mageiras Member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 00:43 | |
| [img] [/img] το ιδιο κανεις και με την αλλη λαμπα και τα συνδεεις |
|
| |
Shark
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 10:41 | |
| Παιδιά το πρόβλημα ήταν ένα τσακισμένο καλώδιο που δεν φαινόταν. Αυτό το καλώδιο μου πήρε 10 ώρες μαζι με λύσιμο μηχανής και στήσιμο. Φανταστείτε να έχετε βίδες τη μηχανή, να έχεις βάλει τα xenon , να ακούς τα φώτα να δουλέυουν στην αλλαγή σκάλας(χωρίς φως όμως) .Εφιάλτης. Τελικά βεθηκε το καλώδιο μετά από πολύ ψαξιμο. Τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά από το φόρουμ που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν χθες τόσο αργά και ιδίος το Λευτερη (everg)που βοήθησε να βρω το πρόβλημα. |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Ιουν 22 2009, 10:56 | |
| άντε μαν, καλοφώτιστα |
|
| |
trod
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 04:49 | |
| Καλησπερα παιδες. Μετα απο αναγνωση 20+ σελιδων κατεληξα στο γεγονος αν ειναι να βαλω xenon να παω να τα βαλω στον Αργυριου. Η τιμη ειναι 150 ευρω για τα ατομα του forum ή μηπως εχει πεσει; Αυτα που βαζει ο Αργυριου εχουν διακοπτη γιατι εγω δεν θελω να βαλω. Και τελος κανει καλη δουλεια γιατι γενικα δεν μου αρεσει να μου λυνουν, δενουν το μηχανακι γιατι μετα αμα ακουσω το παραμικρο τριξιμο θα τρελλαθω. Thanks. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 09:42 | |
| - trod έγραψε:
- Καλησπερα παιδες. Μετα απο αναγνωση 20+ σελιδων κατεληξα στο γεγονος αν ειναι να βαλω xenon να παω να τα βαλω στον Αργυριου. Η τιμη ειναι 150 ευρω για τα ατομα του forum ή μηπως εχει πεσει; Αυτα που βαζει ο Αργυριου εχουν διακοπτη γιατι εγω δεν θελω να βαλω. Και τελος κανει καλη δουλεια γιατι γενικα δεν μου αρεσει να μου λυνουν, δενουν το μηχανακι γιατι μετα αμα ακουσω το παραμικρο τριξιμο θα τρελλαθω.
Thanks. Η τιμή εξακολουθεί και είναι η ίδια. Όχι, δε βάζει διακόπτη. Καλή δουλειά, έχω δει τοποθέτησή του στη μχν του jim1900dz |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 09:52 | |
| - trod έγραψε:
- Αυτα που βαζει ο Αργυριου εχουν διακοπτη γιατι εγω δεν θελω να βαλω.
απλά να σου πω ην γνώμη μου φίλε, τα ξένον μπορεί να έχουν κατανάλωση 2 χ 35w αντί για 2 x 55w που έχουν τα κανονικά φώτα ωστόσο στην εκκίνησή τους όταν "γεμίζει" το τόξο τραβάν περίπου 2 χ 70w και αν δεν βάλεις διακόπτη αυτό θα συμβαίνει όταν γυρνάς το κλειδί, η μηχανή παράγει ρεύμα εν κινήση και με κάποιες ελάχιστες στροφές και πάνω και αν βάλεις διακόπτη μπορείς να ανάβεις τα φώτα στα 20 μέτρα που θα έχεις θετικό ισοζύγιο ενέργειας και να μην ξελιγώσεις την μπαταρία σου ζητώντας της πριν καν ξεκινήσει τον κινητήρα να στείλει ταυτόχρονα σε αντλία βενζίνης,xenon (140w),ελέγχους,κωλοφάναρα,μίζα κτλ |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 13:18 | |
| Στο αμάξι έτσι είναι και 5 χρόνια τώρα δεν έχω αλλάξει μπαταρία πάντως.. Αυτό που θα τραβήξει σαν ρεύμα, στα πρώτα 100-200μ το έχει κάνει απόσβεση _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 14:13 | |
| καμιά σχέση οι χωρητικότητες ρε Στράτο, εμένα πάντως στον πρώτο μήνα με τα ξένον ξελιγώθηκε μια φορά (την είχα ξεχάσει και λίγο στο τσεκ) και έβαλα διακόπτη να τα ανάβω σε λίγα μέτρα,στην τελική βάλτε και έχετέ τον ανοιχτό μόνιμα, αχρείαστος να είναι αν ξελιγωθεί να μην τραβάς ντουί να σβήνεις τον διακόπτη. |
|
| |
voyagersoul
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 18:25 | |
| Αγαπητοί φίλοι μετά την παρακολούθηση του link για τα xenon και τον προβληματισμό για την προσθήκη η όχι ξεχωριστού διακόπτη φώτων σας μεταφέρω και εγώ την δικία μου εμπειρία. Προμηθεύτηκα το κιτ Be –xenon από την xenonHellas το οποίο μου κόστισε 250€. Υψηλή η τιμή του αλλά μετά από τηλεφωνική έρευνα αγοράς που έκανα και διαπίστωσα -όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα- το καθεστώς λαϊκής αγοράς που επικρατεί στα φώτα xenon,το εκτίμησα ως την πιο σοβαρή πρόταση. Με e-bay δεν ασχολήθηκα ούτε με e-mail γιατί είμαι υπέρ της άποψης ότι από την χροιά της φωνής του άλλου μπορείς να καταλάβεις πόσο αυτό που θέλεις να σου πουλήσει είναι άνθρακας ή θησαυρός. Ήταν πολύ ειλικρινείς-γνώμη μου-στης απορίες τεχνικής φύσεως που είχα. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως και με αποθάρρυνε να αγοράσω κάποια συγκεκριμένα κιτ,ήταν το θέμα εγγυησης.<<Κάθε βδομάδα μπορώ να σου στέλνω καινούριες λάμπες ή μπαλαστ αν σου καίγονται για δύο χρόνια που είναι η εγγύηση>> μου έλεγαν κάποιοι πωλητές και εγώ λυνόμουν στα γέλια. Κύριοι τη να το κάνω εγώ να αλλάζω μέσα στην εγγύηση συνέχεια λάμπες και μπάλαστ: Τα φώτα μου είναι πρώτον και κυριότερων θέμα ασφαλείας, και εάν μου καούν εμένα ξαφνικά κάπου στη μέση του πουθενά και δεν βλέπω ούτε με βλέπουν το τελευταίο που θα με νοιάζει εκείνη την ώρα είναι εάν θα πληρώσω για καινούριες λάμπες! Αυτό που ενδιαφέρει τον κάθε ένα από εμάς είναι πιστεύω η διάρκεια ζωής του προϊόντος και αξιοπιστία του Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω: Τύπος ΧΤR H.I.D Λάμπα LowUV BH4-ND Βi-xenon χ 2 λάμπες (μεσαία & μεγάλη σκάλα) Λειτουργία λάμπας Με μετακινιση ηλεκτρομαγνητικά Θερμ. λειτ.λάμπας 4300 - 6000 Κ** Θέσεως 2χ smd leds Τροφοδοσία Αυτόνομη σε κάθε φανάρι από την Original φισα. Κατανάλωση 36W +-2W Προδιαγραφές.. ISO9001 - E4 - ΤUV Εγγύηση.. Γραπτή 1 χρόνου μηχανισμός & λάμπες Η τοποθέτηση του πήρε περίπου 2 ώρες. Μονταρίσματα δεν υπάρχουν, όλα κουμπώνουν στις φύσες τους, και στις τσιμούχες που μπαίνουν οι λάμπες βάζετε λίγο σπρέι σιλικόνης η βαζελίνη και κουμπώνουμε λίγη προσπάθεια χωρίς να χρειάζεται να τις κόψετε. Τα μπάλαστ είναι χοντρά και τα στήριξα με τις γνώστες δέστρες στο φανοστάτη. Σας παραθέτω μερικές φωτό από το αποτέλεσμα. Αυτά είναι τα led θέσεως: Η οικόνα που έχω από την θέση του αναβάτη: Ξεχωριστό διακόπτη δεν έχω τοποθετήσει αλλά ακολουθώ τη παρακάτω διαδικασία για να μην επιβαρύνω το ηλεκτρικό μου σύστημα: Έχοντας με το δεξί μου χέρι συνεχώς πατημένο το μπουτόν τις μίζας γυρίζω τον γενικό διακόπτη στην θέση ON. Πατώντας τη μανέτα του συμλέκτη η v-strom παίρνει μπροστα και ανάβουν μόνο τα φώτα θέσεως το δεξί μας χέρι εξακολουθεί να είναι στη μίζα) Με το που αφήνουμε το μπουτόν τις μίζας ανάβουν και τα φώτα πορείας μας: Και για το τέλος σας παραθέτω και της οδηγίες τοποθέτησης που υπήρχαν στο κιτ: Υ.Γ Εννοείται ότι ουδεμία σχέση έχω με την εν λόγω εταιρεία, απλώς μοιράζομαι μαζί σας την προσωπική μου επιλογή. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 18:59 | |
| Καλορίζικα φίλε μου και απροβλημάτιστα. Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις αν θέλεις το λόγο που σε έπεισε να πληρώσεις 100+ ? (συν 1 χρόνο εγγύηση κι όχι2) και να τα επιλέξεις από τα διάφορα κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά,και το τι σου εγγυάται πως αυτά δεν θα σου καούν στην μέση του πουθενά όπως αναφέρεις, και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό μαζί σου;Και κάτι άλλο αν γνωρίζεις,που κατασκευάζονται; Φιλικά,Αντώνης. |
|
| |
GIANNHS1967 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΣΕΡΡΕΣ Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 19:04 | |
| Βαγγέλη καλοφόρετα!
Εγω έχω βάλει τα siemens που προτείνονται εδω μέσα με 130 ευρώ και ως τώρα όλα καλά. Επίσης άλλαξα και τις ψείρες που είχαν κίτρινο φώς με λεντάκια που έχουν το ψυχρό λευκό των ξένον (τα πήρα απο ebay όπως προτείνεται πάλι από εδώ).
Νομίζω οτι είναι μια από τις αναβαθμίσεις που ενισχύουν την ασφάλειά μας σημαντικά. Και μας βλέπουν καλύτερα και βλέπουμε καλύτερα.
Υ.Γ.: Πολύ έξυπνος ο τρόπος που προτείνεις για να βάζουμε μπροστά χωρίς να ανάβουν πρώτα τα φώτα. Θα τον υιοθετήσω και εγώ. θένκς |
|
| |
v a i t s o t
Ηλικία : 43 Τόπος : zagora ,volos Registration date : 08/07/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 19:23 | |
| [quote="voyagersoul"]Αγαπητοί φίλοι μετά την παρακολούθηση του link για τα xenon και τον προβληματισμό για την προσθήκη η όχι ξεχωριστού διακόπτη φώτων σας μεταφέρω και εγώ την δικία μου εμπειρία.
φιλε και γω τα ιδια εβαλα για τους ιδιους λογους. Τωρα ο καιρος θα δειξει! το κολπακι για τα φωτα πολυ εξυπνο! αα..δεξια χρησιμοποιησες το ρελε ή οχι? |
|
| |
voyagersoul
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 19:23 | |
| - cantona έγραψε:
- Καλορίζικα φίλε μου και απροβλημάτιστα.
Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις αν θέλεις το λόγο που σε έπεισε να πληρώσεις 100+ ? (συν 1 χρόνο εγγύηση κι όχι2) και να τα επιλέξεις από τα διάφορα κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά,και το τι σου εγγυάται πως αυτά δεν θα σου καούν στην μέση του πουθενά όπως αναφέρεις, και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό μαζί σου;Και κάτι άλλο αν γνωρίζεις,που κατασκευάζονται; Φιλικά,Αντώνης. Φίλε Αντώνη καλησπέρα.Κατασκευάζονται Κορρέα, όπως είναι αναμενόμενο και φυσικά το ξέρουν όλοι πως made in germany ή japan α΄πλώς δεν υπάρχουν.Η επιλογή μου βασίστηκε στο ότι 2 φίλοι έχουν το συγκεκριμένο κιτ 6 και 8 μήνες αντίστοιχα πάνω στης μηχανές τους και εως τώρα όλα καλώς.Απλώς μου έδωσε την εντύπωση του πιο αξιόπιστου αντιπροσώπου του συγκεκριμένου προιοντος και πρωχόρησα στην αγορά.Δεν μου είπε κάποια τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά που να εγγυούνται την απροβλημάτιστη λειτουργία τους. |
|
| |
voyagersoul
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 19:28 | |
| [quote="v a i t s o t"] - voyagersoul έγραψε:
- Αγαπητοί φίλοι μετά την παρακολούθηση του link για τα xenon και τον προβληματισμό για την προσθήκη η όχι ξεχωριστού διακόπτη φώτων σας μεταφέρω και εγώ την δικία μου εμπειρία.
φιλε και γω τα ιδια εβαλα για τους ιδιους λογους. Τωρα ο καιρος θα δειξει! το κολπακι για τα φωτα πολυ εξυπνο! αα..δεξια χρησιμοποιησες το ρελε ή οχι? Το ρελεδάκι το έβαλα.Τα έχεις καιρό? εντυπώσεις εως τώρα? |
|
| |
trod
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 19:47 | |
| Αλλη μια μικρη ερωτηση μιας και τωρα το προσεξα. Οταν βαλω στον Αργυριου τα xenon το σετακι εχει και led για τα λαμπακια θεσεως η οχι; Αν δεν εχει το σετ εχει ο Αργυριου η πρεπει να αγορασω απο αλλου και να του τα παω εγω να τα βαλει. Απλα θελω να τελειωνω μιας και εξω χωρις να χρειαζεται να ξανανειξω κατι για αυτο ρωταω. Thanks
(μαλλον αυριο τον παιρνω τηλεφωνο για να παω να βαλω τα xenon η για να κλεισω ραντεβου) |
|
| |
mageiras Member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Ιουν 24 2009, 19:53 | |
| το σετ δεν εχει εχει αυτος ομως και εχει και διαφορες ποιοτητες led αναλογα πληρωνεις και βαζεις......εγω φοραω απο Αργυριου 2.5 χρονια τωρα κια δεν εχουν παρουσιαση το παραμικρο ...εχω βαλει και σε 10 φιλους απο τα ιδια κια ουτε αυτοι εχουν να πουν το παραμικρο...εινια πολυ καλος και σε πολυ καλη τιμη |
|
| |
|