|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
yiannideejay
Ηλικία : 39 Τόπος : Ρεθυμνο,Κρητη Registration date : 23/07/2012
| Θέμα: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 13:31 | |
| Καλή χρονια και χρονια πολλά σε όλους σας!πριν 2 μέρες μου κάηκαν τα xenon και θέλω να τα αλλάξω.δεν ξέρω αν έχουν καεί μόνο οι λάμπες η και οι μετασχηματιστές,αλλά όπως και να έχει δεν έχω φώτα στη μηχανή.πηγα σε κανα δυο εδώ στη γειτονιά και μου είπαν "ένα κατοσταρικο φίλε "αλλα μου φαίνονται πολλά.εχετε τίποτα υπόψιν να μου προτείνετε;ευχαριστώ! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 13:45 | |
| Από ebay με κόστος κάτω από 30? στην πόρτα σου. Τα έχω 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πάτα εδώ |
|
| |
yiannideejay
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 13:50 | |
| Ευχαριστώ πολύ απλά σκεφτόμουν κάτι εγχώριο και εντός Αθηνών γιατί με επείγει.αν τα πάρω από το eBay θα πρέπει να περιμένω 2-3 βδομάδες.ασε που με τα capital control δεν μπορώ πλέον να κάνω αγορά από έξω!! |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 13:52 | |
| Για Ελλάδα κάποιος μου είπε από εδώ μέσα με 50? αλλά δεν θυμάμαι . Λογικά θα το δει και θα σου πει. |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 13:59 | |
| Με 35 στην πορτα σου απο αθηνα. Λινκ μολις παω σπιτι |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 14:02 | |
| - rafel έγραψε:
- Με 35 στην πορτα σου απο αθηνα. Λινκ μολις παω σπιτι
Από Ελλάδα Γιάννη? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 15:10 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- rafel έγραψε:
Από Ελλάδα Γιάννη?
ρε μπουμπουκο το απο Αθηνα δεν το δες??? σορρυ 30 ευρω τελικα http://www.geta.gr/eshop/products/peripoiisi-autokinitou/fota-xenon-h7-i4-autokinitou-plires-kit-xenon-hid-6000k/385-16076 και κατι πιο φραγκατο εδω http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=906583 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 15:56 | |
| - yiannideejay έγραψε:
- με τα capital control δεν μπορώ πλέον να κάνω αγορά από έξω!!
μπορεις να κανεις αγορα απ εξω. μπες στο paypal και αφαιρεσε τον λογαριασμο τραπεζας (αν εχεις) και προσθεσε χρεωστικη ετσι ωστε να τραβαει απο χρεωστικη καρτα και οχι απο τραπεζικο λογαριασμο |
|
| |
yiannideejay
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 18:47 | |
| Αψογοι όλοι σας!!!!!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!αυριο πρωί πρωί θα πάω να τις πάρω!!! |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 19:36 | |
| - rafel έγραψε:
- loverdos11 έγραψε:
- rafel έγραψε:
Από Ελλάδα Γιάννη?
ρε μπουμπουκο το απο Αθηνα δεν το δες???
σορρυ 30 ευρω τελικα http://www.geta.gr/eshop/products/peripoiisi-autokinitou/fota-xenon-h7-i4-autokinitou-plires-kit-xenon-hid-6000k/385-16076
και κατι πιο φραγκατο εδω http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=906583 Γιάννη αυτά τα πρώτα τα έχεις δοκιμάσει, μ αρέσουν που έχουν λάμπα με διαφορετική λυχνία και διαφορετικό χρώμα για μικρή και μεγάλη σκάλα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 19:48 | |
| οχι δεν εχω ξενον με αυτη την τιμη ομως το εχω στα σχεδια και αποθηκευμενο στ αγαπημενα γ αυτο το ειχα προχειρο να το δειξω στο φιλο μας. ξερω οτι το καταστημα οτι χαλασει στο αντικαθιστα αμεσως. τα συγκεκριμενα ειναι απο ιμπει απλως γλυτωνεις τον 1 μηνα να σου ρθουν και εχεις αμεση υποστηριξη αν παθουν κατι. αυτο που αναφερεις ειναι οντως μεγαλο συν και λογω φωτισμου αλλα και για ασφαλεια. ποσες φορες εχεις βρισει τον απεναντι με ξενον στη μεγαλη σκαλα. εγω πολλες (σορυ λοβερδο ) |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Δευ Ιαν 04 2016, 20:08 | |
| Χαχαχαχα..... Όντως έχεις δίκιο, βρισίδι και άγιος ο θεός και εγώ όταν διασταυρωνομαι με κάποιον που έχει ξένον. Θα τα πάρω γιατί μου αρέσουν πολύ και βλέπουμε..... |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας παρακαλώ! Παρ Ιαν 08 2016, 14:27 | |
| Τελικά τα παρέλαβα σήμερα τα ξένον αλλά δεν...... εχω πάρει πολύ καλύτερα πράγματα από Κίνα από αυτά που παρέλαβα σήμερα. Κατ αρχήν ήρθαν με ένα φοβερό κουτί σκληρό χαρτόνι γυαλιστερό απ έξω, λέω πολύ καλή αγορά έκανα. Ανοίγω το κουτί μέσα και τι να δω, όλα χύμα στο κύμα λάμπες μπαλαστ καλώδια, νομίζεις ότι έφτασαν Μυτιλήνη με κλοτσιές, από την μία λάμπα κιόλας είχαν ξεκολλήσει και τα καλώδια της μεγάλης σκάλας. Παίρνω τηλέφωνο, τρώω καμιά ώρα αναμονή και τελικά με τα χίλια ζόρια συνεννοουμε με μια κυρία εκεί πέρα ότι θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα την Δευτέρα πια για να τους πω το πρόβλημα μου. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!! |
|
| |
|