|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mohican
Ηλικία : 50 Τόπος : Παλαιό Φάληρο Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Σεπ 25 2009, 18:45 | |
| - MILT έγραψε:
- Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχει πηγη που εχει σετ με τις καλυτερης ποιοτητας λαμπες απο οσες ξερω, εχει σε 4300Κ που ειναι οι φωτεινοτερες, και η τιμη που διαπραγματευτηκα ειναι 110? για το Forum και τη λεσχη.
Ολα αυτα με δυο χρονια εγγυηση. Αν κατάλαβα καλά, μιλάς για πλήρες σετ ΧΕΝΟΝ με 110 ευρά??? Πολύ ενδιαφέρον ακουγεται...... Αν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες μπας και δουμε και εμεις μια ΑΣΠΡΗ μέρα!!!!!! |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Σεπ 25 2009, 19:13 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Σεπ 25 2009, 20:04 | |
| Ο Αργυρίου 130€ δεν τα δίνει ?? Αντε βρε ΜΙΛΤ πες μας πού να τον βρούμε τον 110..!!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Σεπ 25 2009, 22:57 | |
| Υπαρχει ενα μαγαζι ηλεκτρονικων στο Ιλιο που εισαγει σετακια xenon. Επειδη το εχω ψαξει αρκετα το θεμα υπαρχουν διαφορετικες ποιτητες στις Η4 bixenon, αυτος τυχαινει και φερνει την καλυτερη. Τα εχει κανονικα 120?, συζητησα μαζι του την πιθανοτητα να παρουν κι αλλοι απο το forum και εριξε την τιμη αλλα 10?. Πηρα λοιπον το πρωτο σετ και το δοκιμασα στο δικο μου. Ευτυχως εχει και λαμπες στα 4300Κ που ειναι οι πιο φωτεινες που υπαρχουν. Το φως απλα δεν παλευεται, οσοι το εχουν δει γνωριζουν. Η θερμοκρασια αυτη ειναι πολυ ξεκουραστη τη νυχτα, φυσικα το μαγαζι εχει και πιο ψυχρες λαμπες στα 6000Κ και 8000Κ για τους εφετζηδες.
Προχθες πηγα και πηρα το δευτερο σετ για καποιον και θα το τοποθετησω αυριο. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να με 'χωσει' η μπορει να εισκεφτει το μαγαζι μοναχος του.
http://www.manimani.gr/component/option,com_bookmarks/Itemid,1/task,detail/catid,104/navstart,0/mode,0/id,22/search,*/ |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Σεπ 26 2009, 12:39 | |
| Ο μόνος μου ενδοιασμός με τον Αργυρίου ήταν ότι πουλάει 6000Κ.. Εψαχνα ΜΟΝΟ για 4300Κ επειδή σε 2 αυτοκίνητα πραγματικά βρήκα το φώς μου.. Τώρα αν λες πως είσαι ικανοποιημένος και έχεις λίγο χρόνο από τη ζωή σου να αφιερώσεις κάνε ένα Group Buy στο κατάλληλο θέμα να δηλώσουμε συμμετοχή Μαζευόμαστε 10πχ , σε πληρώνουμε,τα παίρνεις και τα κάνεις αποστολή με ΚΤΕΛ (5€ για επαρχία) Και θα έχεις την αγαπη μας τουλάχιστον από εμάς τους επαρχιώτες !!! Εεε καταπληκτικέ και όμορφε MILT ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Σεπ 26 2009, 12:55 | |
| Ναι ρε παιδακια ο,τι να ΄ναι. Μαζωχτειτε εσεις κι εδω ειμαι εγω. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Σεπ 26 2009, 13:10 | |
| - MILT έγραψε:
- Ναι ρε παιδακια ο,τι να ΄ναι. Μαζωχτειτε εσεις κι εδω ειμαι εγω.
Ανοιξε ένα θέμα ΕΣΥ στο Group Buy κι εγώ θα είμαι ο πρώτος.. Αντε,σε περιμένω λέμεεεε καταπληκτικέ οδηγέ Μίλτο !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
shadowhunter
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Σεπ 26 2009, 13:26 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- MILT έγραψε:
Ανοιξε ένα θέμα ΕΣΥ στο Group Buy κι εγώ θα είμαι ο πρώτος.. Αντε,σε περιμένω λέμεεεε καταπληκτικέ οδηγέ Μίλτο !!! Και εγώ ο δεύτερος! |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Σεπ 26 2009, 13:35 | |
| - shadowhunter έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
- MILT έγραψε:
Ανοιξε ένα θέμα ΕΣΥ στο Group Buy κι εγώ θα είμαι ο πρώτος.. Αντε,σε περιμένω λέμεεεε καταπληκτικέ οδηγέ Μίλτο !!! Και εγώ ο δεύτερος! Και εγώ ο τρίτος αλλά τοποθέτηση σε ποιόν θα κάνουμε; |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Σεπ 26 2009, 15:37 | |
| εχω μια ερωτηση η οποια αν απαντηθει θα προχωρισω και εγω σε αγορα xenon. μπορει να μου πει καποιος, πως θα μπορεσουμε να τοποθετησουμε τις λαμπες και τη λαστιχιενια καποτα των φωτων; μια λυση που εδωσε συμφουμηστας, ηταν να "βαφτησουμε" τις καποτες σε βραστο νερο (οχι να καιει), ωστε να διασταλουν και να χωρεσει το πισω μερος τις λαμπας. τη λυση αυτη την εκανε με το φιλο του (σε africa) και ηταν τελεια, δυστυχως οι δικες μας καποτες ειναι πολυ σκληρες και δεν διαστελονταν με τιποτα, αλλη ιδεα εχουμε; ειμαι λιγο "περιεργος" στο θεμα αυτο, γιατι δε μου αρεσει η ιδεα να βαλω τις λαμπες και μετα το καλυμα αλλα να ειναι σαν εξογκωμα και να εχει την τρυπα φατσα φορα, ωστε με το νερο που φαγαμε π.χ. στο πηλιο να εχουμε προβλημα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Σεπ 26 2009, 15:39 | |
| Οι λαμπες ειναι διαιρουμενες και ξεκουμπωνουν απο τη βαση. - V.Stratos έγραψε:
Ανοιξε ένα θέμα ΕΣΥ στο Group Buy κι εγώ θα είμαι ο πρώτος..
http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f29/topic-t5098.htm |
|
| |
xronia4
Registration date : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Νοε 07 2009, 12:10 | |
| καλημερα. θελω μια βοηθεια.θα ηθελα να αγορασς και εγς φωτα xenon. Alla πηρα τηλ. την xenon hellas και μου ειπε οτι η τιμη ειανι 300- 320 μαζι με τοποθετηση. η τιμη ειναι αρκετα διαφορετικη απο τα 100 -120 που λεεει ο φιλος Μιλτ. Και υα ηθελα να μου πειτε γιατι? δεν ειναι γνησια ? δεν κανοθν την δουλεια σωστα αυτα τα πιπο φτηνα? |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Νοε 07 2009, 12:55 | |
| - xronia4 έγραψε:
- καλημερα. θελω μια βοηθεια.θα ηθελα να αγορασς και εγς φωτα xenon. Alla πηρα τηλ. την xenon hellas και μου ειπε οτι η τιμη ειανι 300- 320 μαζι με τοποθετηση. η τιμη ειναι αρκετα διαφορετικη απο τα 100 -120 που λεεει ο φιλος Μιλτ. Και υα ηθελα να μου πειτε γιατι? δεν ειναι γνησια ?
δεν κανοθν την δουλεια σωστα αυτα τα πιπο φτηνα? http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f2/ |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Νοε 07 2009, 18:30 | |
| - painterakis έγραψε:
- εχω μια ερωτηση η οποια αν απαντηθει θα προχωρισω και εγω σε αγορα xenon.
μπορει να μου πει καποιος, πως θα μπορεσουμε να τοποθετησουμε τις λαμπες και τη λαστιχιενια καποτα των φωτων; μια λυση που εδωσε συμφουμηστας, ηταν να "βαφτησουμε" τις καποτες σε βραστο νερο (οχι να καιει), ωστε να διασταλουν και να χωρεσει το πισω μερος τις λαμπας. τη λυση αυτη την εκανε με το φιλο του (σε africa) και ηταν τελεια, δυστυχως οι δικες μας καποτες ειναι πολυ σκληρες και δεν διαστελονταν με τιποτα, αλλη ιδεα εχουμε; ειμαι λιγο "περιεργος" στο θεμα αυτο, γιατι δε μου αρεσει η ιδεα να βαλω τις λαμπες και μετα το καλυμα αλλα να ειναι σαν εξογκωμα και να εχει την τρυπα φατσα φορα, ωστε με το νερο που φαγαμε π.χ. στο πηλιο να εχουμε προβλημα. μανωλη οπως ειπε ο Μιλτος οι περισσοτερες ειναι διερουμενες υπαρχουν και καποιες αλλες (μερικοι τυποι προελευσης taiwan)που ειναι μονοκοματες λογικα αυτες θα ειδες,εδω παιζουν 2 λυσεις με ζεστο νερακι οπως ειπες και η αλλη ειναι να ξεβιδωσεις τα 3βιδακια στον καθρεπτη της λαμπας και με ενα αναποδο μυτοτσιμπιδο κα περασεις την καποτα απλα θελει λιγο προσοχη μην χασεις καποιο βιδακι. |
|
| |
v.s.r.i
Τόπος : perissos Registration date : 13/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Νοε 23 2009, 22:51 | |
| παιδιά έχω πρόβλημα με τα φώτα xenon μέσα σε ένα χρόνο μου έχουν καεί από μια φορά οι λάμπες.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει ή μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα. |
|
| |
THUNDER STORM-1 Member
Τόπος : Δέλτα Φαλήρου Athens Registration date : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Νοε 23 2009, 23:28 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Πεμ Φεβ 18 2010, 01:44 | |
| αααααα φάντασμα...αα όχι λάθος μου |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Πεμ Φεβ 18 2010, 09:38 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Πεμ Φεβ 18 2010, 09:52 | |
| - tazakos έγραψε:
- αααααα φάντασμα...αα όχι λάθος μου
Κι εσυ με το που γυρισες σπιτι πανω σε αυτον βρηκες να πεσεις; |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Πεμ Φεβ 18 2010, 14:54 | |
| - tazakos έγραψε:
- αααααα φάντασμα...αα όχι λάθος μου
αιντε να χαθεις κολοκαβαλιωτη μ ελιωσες μεσημεριατικα |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Φεβ 23 2010, 09:10 | |
| Ξαφνικά και εκεί που οδηγούσα παρατηρώ μια λάμψη μέσα απο τους 2 καθρέπτες. Για κλάσματα δευτερολέπτου έβλεπα αστεράκια και το ατύχημα το γλίτωσα στο τσάκ, μιας και δε έβλεπα απο πού πάει ο τύπος (κάγκουρας) να περάσει. Τί ήταν? Ενα TDM με xenon! Κάποιοι βάζουν Xenon απο μόδα, άλλοι για να τους βλέπουν καλύτερα. Ε λοιπόν ναί... τον είδα καλύτερα και παραλίγο να γινότανε το κακό. Αν έκανα δεξιά ή αριστερά θα έπεφτα πάνω του (γιατί για λίγο δε καταλάβαινα απο πού θα περάσει)! Θα μου πείτε είναι δεν είναι ρυθμισμένα, ξέρω. Αλλά αν ήταν ρυθμισμένα σωστά δε θα κάνανε τη δουλειά που ήθελε ο τύπος! Οσο για το αν βλέπεις καλύτερα το βράδυ? Αν το φανάρι δεν είναι για xenon απο τη μάνα του, βλέπεις χειρότερα! Αποδεδειγμένο και μάλιστα σε ΚΤΕΟ, ΙΧ με xenon στη μέτρηση για τα φώτα είχανε κάτω απο το όριο ακόμα και απο τις απλές λάμτες. Οπότε καλύτερα να βάζει κανείς λάμπες τύπου xenon αν θέλει να έχει φώς τύπου xenon εκτός και αν υπάρχει φανάρι ειδικό με projector. Δεν είναι χαζές οι αντιπροσωπείες που δε βάζουν xenon ή που τα βάζουν με είδικά φανάρια. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Φεβ 23 2010, 10:54 | |
| Το θεμα το εχουμε χιλιοσυζητησει και το εχουμε αναλυσει. Κι εσυ οδηγουσες νυχτα χωρις γυαλια ηλιου; |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Φεβ 23 2010, 11:34 | |
| - ermis έγραψε:
- Ξαφνικά και εκεί που οδηγούσα παρατηρώ μια λάμψη μέσα απο τους 2 καθρέπτες. Για κλάσματα δευτερολέπτου έβλεπα αστεράκια και το ατύχημα το γλίτωσα στο τσάκ, μιας και δε έβλεπα απο πού πάει ο τύπος (κάγκουρας) να περάσει.
Τί ήταν? Ενα TDM με xenon! Κάποιοι βάζουν Xenon απο μόδα, άλλοι για να τους βλέπουν καλύτερα. Ε λοιπόν ναί... τον είδα καλύτερα και παραλίγο να γινότανε το κακό. Αν έκανα δεξιά ή αριστερά θα έπεφτα πάνω του (γιατί για λίγο δε καταλάβαινα απο πού θα περάσει)! Θα μου πείτε είναι δεν είναι ρυθμισμένα, ξέρω. Αλλά αν ήταν ρυθμισμένα σωστά δε θα κάνανε τη δουλειά που ήθελε ο τύπος! Οσο για το αν βλέπεις καλύτερα το βράδυ? Αν το φανάρι δεν είναι για xenon απο τη μάνα του, βλέπεις χειρότερα! Αποδεδειγμένο και μάλιστα σε ΚΤΕΟ, ΙΧ με xenon στη μέτρηση για τα φώτα είχανε κάτω απο το όριο ακόμα και απο τις απλές λάμτες. Οπότε καλύτερα να βάζει κανείς λάμπες τύπου xenon αν θέλει να έχει φώς τύπου xenon εκτός και αν υπάρχει φανάρι ειδικό με projector. Δεν είναι χαζές οι αντιπροσωπείες που δε βάζουν xenon ή που τα βάζουν με είδικά φανάρια. δε λες παλι καλα που δεν ερχοτανε απο πισω αυτος!!!!!!!! https://2img.net/r/ihimizer/img109/6760/part006.jpg |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Φεβ 23 2010, 11:50 | |
| Μέρα μεσημέρι ήταν! Το αναφέρω απλά γιατί σε αυτή τη περίπτωση ήταν πραγματικά επικίνδυνο το φως τους. Και άλλοι τυφλώνουν και με ΙΧ πιο πολύ αλλά τόσο έντονα όχι. |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Φεβ 23 2010, 11:53 | |
| |
|
| |
|