|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Απρ 14 2009, 10:25 | |
| - pepes1gr@yahoo.gr έγραψε:
- ...Θα μου πείτε σκασίλα σας .....
Καλοφορετα περιμενουμε εντυπωσεις και λεπτομερειες!!!!!!! |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Μάης 01 2009, 20:56 | |
| Κανενα νεο για τα διακοπτακια εχουμε ? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Μάης 02 2009, 00:42 | |
| - dimitrisinside έγραψε:
- Κανενα νεο για τα διακοπτακια εχουμε ?
κάτι ερευνάται, ίσως οδηγήσει σε ομαδική.... |
|
| |
pepes1gr@yahoo.gr
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Μάης 02 2009, 07:55 | |
| Εχουμε και λέμε. Μετά από λίγο καιρό που έβαλα τα ΧΕΝΟΝ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Στην μεσσαία σκάλα έχει πολύ άσπρο (6000κ) και το σκορπίζει τέλεια στον δρόμο.Μάλλον γιαυτό παίζουν ρόλο και τα φανάρια του vstrom.Στην μεγάλη σκάλα πολύ καλά αλλά μάλλον δεν μπορεί να το μαζέψει "καρφί" στον κέντρο και μακριά με αποτέλεσμα να χάνει λίγο μακριά.Φυσικά αυτό μπορεί να είναι και δική μου γνώμη. Μετά από μερικές μέρες πήρα βόλτα άλλο ένα vstrom με συμβατικά φώτα (όπως είχα και εγώ πριν λίγο) και έπαθα την πλάκα μου.Τι οδηγούσα τόσα χρόνια...σκέφτηκα. Στην αρχή δεν είχα αλλάξει και τα μικρά (σταθμεύσεως) και φαινόταν κιτρινιάρικα αλλά τελικά άλλαξαν και αυτά με led. Από το ποιο σοβαρό τώρα θέμα ....της "μούρης" δεν παίζονται.Κάνει μπαμ από μακριά |
|
| |
GIANNHS1967 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΣΕΡΡΕΣ Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Μάης 02 2009, 09:27 | |
| Εχω πάρει και εγώ τα χένον siemens που εχουν παρει και άλλοι από to site που προτείνεται από το φόρουμ (global imports κος Σάββας) και έμεινα ευχαριστημένος από την τιμή (130 ευρώ) και το σέρβις (ήρθαν Αθήνα την επόμενη μέρα).
Ανυπομονώ να τα βάλω!
Περιμένω τις ψείρες που παρήγγηλα από ebay καθώς και τα λεντάκια από το powerbuy του φίλου massai για να τα πάω όλα μαζί στο μάστορα
Για να δούμε, για να δούμε...... Θα δούμε το φώς το αληθινό;
Υ.Γ.: Το διακοπτάκι ενδιαφέρει και εμένα! |
|
| |
bdout2R1
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Μάης 27 2009, 00:46 | |
| Ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με τα xenon. Ένα χρόνο έχω τη δεξιά λάμπα και τρεις μήνες την αριστερή, αφού την άλλαξα λόγω προβλήματος που έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Άλλαξα μόνο λάμπα χωρίς ballast ή κάτι άλλο. To θέμα είναι τώρα, πως βγάζουν διαφορετικό φως. Αυτό από τι μπορεί να συμβαίνει; Έπεσε η απόδοση της λάμπας που έχω ένα χρόνο τώρα; Φταίει το ballast που είναι παλιό με νέα λάμπα; Κάτι άλλο μήπως;
Καμία άποψη;;;;;
Thx |
|
| |
Fanis Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Μαρουσι-Βονιτσα Registration date : 20/10/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Μάης 27 2009, 13:47 | |
| εγω κι ενα φιλαρακι τελικα σημερα παραγγειλαμε τα νεα μας xenon φωτα.οταν ερθουν και τα τοποθετησουμε θα σας γραψω εντυπωσεις.παντως σε συζητηση που ειχα με τον πωλητη μου ειπε να βαλω τα 35w και οχι τα 50w ειναι υπερβολη.ελπιζω να εχει δικιο. |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τετ Μάης 27 2009, 17:34 | |
| - bdout2R1 έγραψε:
- Ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με τα xenon. Ένα χρόνο έχω τη δεξιά λάμπα και τρεις μήνες την αριστερή, αφού την άλλαξα λόγω προβλήματος που έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες. Άλλαξα μόνο λάμπα χωρίς ballast ή κάτι άλλο. To θέμα είναι τώρα, πως βγάζουν διαφορετικό φως. Αυτό από τι μπορεί να συμβαίνει; Έπεσε η απόδοση της λάμπας που έχω ένα χρόνο τώρα; Φταίει το ballast που είναι παλιό με νέα λάμπα; Κάτι άλλο μήπως;
Καμία άποψη;;;;;
Thx ναι φιλε μου με την παροδο του χρονου πεφτει η αποδοση της λαμπας και αν δεν τις αλλαξεις και τις δυο εχεις μια διαφορα. |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Ιουν 02 2009, 11:09 | |
| Στο αμαξι εχω βαλει Xenon και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σκεφτομαι ομως αν βαλω στο στρωμα να βαλω τα κιτ με τα Slim Ballasts. Εχει βαλει κανενας τετοια; Ειναι καλα; Αντεχουν στον χρονο οπως τα χοντρα μπαλαστς; |
|
| |
v.s.r.i
Τόπος : perissos Registration date : 13/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Ιουν 02 2009, 11:16 | |
| μια χαρά είναι φίλε hargoul τα slim ballast τα έχω βάλει εγώ εδώ και ένα χρόνο και δεν έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την YOUNGROUP7 στις Τρι Ιουν 02 2009, 13:25, 1 φορά |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Ιουν 02 2009, 11:27 | |
| - hargoul έγραψε:
- Στο αμαξι εχω βαλει Xenon και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σκεφτομαι ομως αν βαλω στο στρωμα να βαλω τα κιτ με τα Slim Ballasts. Εχει βαλει κανενας τετοια; Ειναι καλα; Αντεχουν στον χρονο οπως τα χοντρα μπαλαστς;
εγώ έχω τα σλιμ και στον Σεραφείμ και Λεωνίδα650 βάλαμε τα χοντρά, προσωπικά αν έπερνα σήμερα θα έπερνα τα χοντρά, εφόσων χωράν άνετα και μπαίνουν πίσω από το κοντέρ γιατί να πληρώσεις εξτρά τα σλιμ? επίσης έχε υπόψην σου ότι τα σλιμ στην ουσία για να είναι σλιμ ενσωματώνουν στο καλώδιο τους ένα εξτρά εξάρτημα που στα χοντρά δεν υπάρχει: |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 00:17 | |
| Εχετε καποιο site να μου προτεινετε μιας και θελω να βαλω κι εγω στην καλη μου?καποιος φιλος που εχει αγορασει απο ebay και ειναι ευχαριστημενος ας μου πει για να παρω κι εγω. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 09:17 | |
| - dimitrisinside έγραψε:
- Εχετε καποιο site να μου προτεινετε μιας και θελω να βαλω κι εγω στην καλη μου?καποιος φιλος που εχει αγορασει απο ebay και ειναι ευχαριστημενος ας μου πει για να παρω κι εγω.
στείλε πμ του massai να σου δώσει λινκ του δικού του ήταν φτηνά και μου φάνηκαν ποιοτικά. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 11:50 | |
| Μιά και μου το θυμήσατε ("χρωστάω" ακόμα το link και στον JEFFakh ), τα ψώνισα από εδώ: http://www.chinese-factory.com/autovision-slim-ballastphilips-telescopic-bulbbracket-p-335.html . Πήρα τα 6000Κ. Το site έχει και φθηνότερα κιτ, επέλεξα όμως αυτά επειδή λέει πως είναι Philips patent licenced. Όποιος ψωνίσει είτε από εδώ είτε από αλλού, να έχει κατά νου οτι ψάνει για Η4/3 (Hi-Low). Θα χωρέσουν και τα χοντρά μπάλαστ, αλλά όσο και να το κάνεις τα slim βολεύονται καλύτερα. Από το συγκεκριμένο κιτ έχω μείνει ευχαριστημένος, είναι αρκετά προσεγμένη και ποιοτική κατασκευή (ιδιαίτερα στα φισάκια του). Έχουν όμως κάποια υστέρηση στη μεγάλη σκάλα (σα να υπάρχει μεγάλη διάχυση του φωτός), αλλά από τότε που τα έβαλα δεν αξιώθηκα να ρυθμίσω και τα φανάρια, οπότε μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Έχω παραγγείλει από αυτόν 3 φορές (δικά μου για τη μηχανή, του πατέρα μου και του γαμπρού μου για το αυτοκίνητο). Πολύ σωστός ο κινέζος στη συναλλαγή, σε max 7 ημέρες παρέλαβα και τις 3 φορές. Σου δίνει tracking number και βλέπεις την πορεία του δέματός σου. Το προϊόν έρχεται κατευθείαν στο σπίτι σου από ελληνική εταιρεία courier. Τα 3 ευρώ του τελωνείου τα πληρώνεις απ' ευθείας στο courier και καθάρισες. The choice is yours |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 12:33 | |
| Κάτσε κάτσε βρε παλιόσκυλο.. Το site που έβαλες με βγάζει σε κάτι ξένον απευθείας Αυτά είναι ?? Εκεί που λέει ποσότητα,βάζω 1 και αυτά έρχονται όπως στην φωτό σαν ΣΕΤ με 2 λάμπες + μπάλλαστ..Σωστά ?? Απλά σκέφτομαι μην βάλω Quantity : 1 και μου στείλει 1 λάμπα κτλ και κυκλοφορώ το 1ο Στρομ ΚΥΚΛΩΠΑ !!!! Υ.Γ. Μήπως ισχύει όμως και το ότι πληρώνεις παίρνεις ?? Στο αμάξι Κινέζικα φοράω 3 χρόνια τώρα και δεν έχουν κάνει ΚΙΧ πάντως και όλα αυτά με 130?.. Τώρα 70$ = 60? περίπου ?? Με 60? παίρνεις καλά Ξένον ? Αυτό ρωτάω.. ΕDIT : Τα φώτα σου στα 6Κ μπλεδίζουν καθόλου ?? Ρωτάω γιατί έχω τα 5Κ εγώ στο αμάξι και είναι λευκά.. Αν είναι και μπλεδίζουν να πώ του Μπρους Λη να μου στείλει τα 4300Κ.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 12:50 | |
| να σου απαντήσω σε όλα,
quantity 1 = ενα κιτ 2 λάμπες κτλ 70 δολάρια = 50 ευρώ αλλά είναι + μεταφορικά (υπολόγισε ενα 70ρι όλη τη φάση) 6000κ = κατάλευκο πιο λευκό από το 5000κ που λες ότι έχεις, μήπως έχεις 4300κ?? 5000 πρώτη φορά ακούω, εκτός αν ήταν 6000κ και κάνεις εκπτώσεις λόγο κρίσης, πάντως το ψυχρό λευκό είναι το 6000 το 4300 λίγο κιτρινίζει αλλά είναι και το πιο δυνατό σε ένταση. ο Μπρους λη πέθανε. Τώρα έχουν Τζετ λι! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 12:53 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Κάτσε κάτσε βρε παλιόσκυλο..
- V.Stratos έγραψε:
- Το site που έβαλες με βγάζει σε κάτι ξένον απευθείας. Αυτά είναι ??
Ναι - V.Stratos έγραψε:
- Εκεί που λέει ποσότητα,βάζω 1 και αυτά έρχονται όπως στην φωτό σαν ΣΕΤ με 2 λάμπες + μπάλλαστ..Σωστά ??
Ναι - V.Stratos έγραψε:
- Υ.Γ. Μήπως ισχύει όμως και το ότι πληρώνεις παίρνεις ??
Παντού και πάντα ισχύει αυτό - V.Stratos έγραψε:
- Τώρα 70$ = 60? περίπου ?? Με 60? παίρνεις καλά Ξένον ? Αυτό ρωτάω..
77$ είναι, για διάβασε λίγο καλύτερα + 30κάτι $ αν θυμάμαι καλά τα μεταφορικά Μου είχαν βγει μαζί με τα 3 ευρώ του τελωνείου 92 ευρώ συνολικά στην πόρτα μου. Ξαναλέω, αν θέτε πάρτε χοντρά μπάλαστ, είναι και φθηνότερα. - V.Stratos έγραψε:
- Τα φώτα σου στα 6Κ μπλεδίζουν καθόλου ??
Ελαφρώς, ναι. Πάρε 4300Κ ή 5000Κ, φωτίζουν και περισσότερο. THE CHOICE IS YOURS |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 13:19 | |
| Εχει κάτι άλλα ΚΙΤ και καλά της Phillips ο Jet Lee.. Με 125$..Αν δεν λέει Η3/4 Η/L και λέει ΗΒ4 το ίδιο δεν είναι ?? @Tazakos 5000Κ είναι σου λέω.. Αν το ακούς 1η φορά,πες μου τώρα εγώ φταίω Υπάρχουν 3Κ-4.3Κ-5Κ-6Κ-8Κ-10Κ-12Κ (μέχρι εκεί έχω ακούσει...) ΠαλιόΝεο !!! Τα βάζω για παραγγελία αν είναι το απόγευμα !!! Αυτά τα ίδια με τον Δεν-massai θα πάρω ωσότου αν γίνει στραβή να ξέρω ΠΟΙΟΝ σκύλο θα στείλω στο μπογια !! Υ.Γ. @Ταζάκο Ο Bruce Lee θα ζεί πάντα στην καρδιά μας.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 13:50 | |
| μασσητόσκυλο το 6000κ είναι κάτασπρο: +1 για χοντρά μπάλαστ, το ίδιο είναι για μένα! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 13:54 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Εχει κάτι άλλα ΚΙΤ και καλά της Phillips ο Jet Lee..
Με 125$..Αν δεν λέει Η3/4 Η/L και λέει ΗΒ4 το ίδιο δεν είναι ?? Όχι. Άλλος τύπος λάμπας είναι ο ΗΒ4. Εμείς θέλουμε Η3/4 Η/L, το οποίο είναι κατά το κοινώς λεγόμενον, το Bi-Xenon. Τα original Philips τα ζαχάρωνα κι εγώ, αλλά...έμεινα στις ζάχαρες.. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 14:08 | |
| Λοιπόν.. Στο αμάξι έχω δοκιμάσει 3 τύπους Τα 6Κ,τα 5Κ (φοράω τώρα) και 4.300Κ
Καταρχάς να τονίσω ότι από λάμπα σε λάμπα ο φωτισμός είναι άλλος ακόμα κι αν είναι και τα 2 Ξένον πχ. 6Κ..
Τα 6Κ μου φάνηκαν ότι μπλεδίζουν Τα 4.3Κ ήταν λευκο-κίτρινα περίπου και Τα 5Κ ήρθαν κι έδεσαν..Ούτε μπλέ αλλά ούτε κίτρινο Ενα ωραίο άσπρο φως
Κι εξηγώ για να μη παρεξηγώ
Σε κάποιο άρθρο Γερμανικού περιοδικού είχα διαβάσει πώς..
''Ο σωστός φωτισμός για το ξένον είναι ο λευκός..Πώς τον καταλαβαίνεις ?? Είναι το μοναδικό χρώμα στα ξένον που στις άκρες του φωτός που εκπέμπει υπάρχει ένα χρώμα μωβ-πράσινο περίπου..''
Δλδ βάζεις τα <<λευκά>> σου ξένον σε έναν τοίχο άσπρο να φέξουν Εκεί που φέγγει στις άκρες σχηματίζεται ένας περίεργος χρωματισμός Δεξιά-αριστερά από τη δέσμη..
Αυτό το είδα με τα Ξένον που έβαλα τα 5.000Κ και κατέληξα
Υ.Γ. Θα βρώ κάπου το άρθρο και θα το βάλω.. Αυτός νομίζω ήταν της Γερμανικής TuV _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 15:12 | |
| παντως οι τιμές είναι όντως σκοτωμένες. Εντυπωσιάστικά. Σιγά σιγά βλέπω ότι πεφτουν γενικά οι τιμές για xeon. Οταν σε 2-3 χρόνια θα έχουν γίνει σούπα, ποιος ξέρει τι άλλο θα βρεθεί για να μας αδειάσουν την τσέπη.... Χμ...κανένας x-ray φωρισμός δεν θα ήταν άσχημος.... |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Παρ Ιουν 12 2009, 17:42 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Λοιπόν..
Σε κάποιο άρθρο Γερμανικού περιοδικού είχα διαβάσει πώς..
''Ο σωστός φωτισμός για το ξένον είναι ο λευκός..Πώς τον καταλαβαίνεις ?? Είναι το μοναδικό χρώμα στα ξένον που στις άκρες του φωτός που εκπέμπει υπάρχει ένα χρώμα μωβ-πράσινο περίπου..''
Δλδ βάζεις τα <<λευκά>> σου ξένον σε έναν τοίχο άσπρο να φέξουν Εκεί που φέγγει στις άκρες σχηματίζεται ένας περίεργος χρωματισμός Δεξιά-αριστερά από τη δέσμη..
Αυτό το είδα με τα Ξένον που έβαλα τα 5.000Κ και κατέληξα
το αμαξι σου τι λαμπες φορας μηπως Η7 ή Η11 την δεσμη αυτη που προανεφερες τη βγαζουν τα φαναρια με προτζεκτορα μπροστα. δεν εχω δει ποτε H4 να κανει αυτη τη δεσμη.+ οτι στα Η4 τα φτηνα σετ υστερουν στη δεσμη.δεν βγαζουν σωστα τη γραμμη του φαναριου |
|
| |
Dimis gold member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Κυρ Ιουν 14 2009, 20:48 | |
| Φιλε massai τo link που εδωσες φαινετε σωστο μονο στην τιμη μας τα χαλαει ο κινεζος. 70$τα οποια μετα γινονται 77 + 33 =110$.Συνολικα βγαινει Total: 87.69EUR Μηπως ειναι πολλα και να ψαχτω εδω καλλιτερα ? Εχω 2 ερωτησεις με ποιο τροπο πληρωσες ? Εμενα μου βγαζει paypal kai Western Union, δεν μπόρω να κανω κλικ στις πιστωτικες Γνωριζεις αν εχει και LED ψειρες να τα παραγγειλω πακετο γιατι απο αγγλικα ... τιποτα |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Κυρ Ιουν 14 2009, 20:57 | |
| Γιωργαρε μολις επαραγγελθησαν τα φωτα απο το φιλο σου τον jeti-li μεσα στην αλλη εβδομαδα θα τα εχω.αν σε χρειαστω για καμια οδηγια να σε ενοχλησω στο τηλ?να σε πω τον διακοπτη τον εβαλες?τα εχω ολα στο συρταρι διακοπτες,cut adaptor,και περιμενω τα φωτα μπας και πεσει λιγο φως. |
|
| |
|