|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spithas Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πλέον.... Ίλιον Registration date : 02/09/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Πεμ Οκτ 09 2008, 15:23 | |
| - cantona έγραψε:
- Αύριο θα περάσω να μάθω τι παίζει,θα τον ρωτήσω και γι'αυτό.
Mάθαμε τιποτα Μήπως να πάμε για power buy? Αν το ρίξουμε στα 120 είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ τιμη! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Πεμ Οκτ 09 2008, 18:25 | |
| Δυστυχώς η τιμή είναι αυτή 150 ευρά. Πήγα από κει το πρωί,μίλησα με το παλικάρι και μου είπε πως ο Παναγιώτης (μάλλον το αφεντικό) λείπει εξωτερικό και θα γυρίσει στις 20 του μήνα.Όμως θα μιλούσε μαζί του το απόγευμα,για να τον ρωτήσει αν παίζει κάτι καλύτερο για μαζική παραγγελία-τοποθέτηση,αλλά τελικά δεν παίζει. Τέσπα,εγώ έκλεισα ραντεβού να τα βάλω την Τρίτη γιατί η τιμή είναι καλή.Από Θεσσαλονίκη που είχε πει ο Βεζούβιος η τιμή για μας ήταν 130,αλλά ακόμα δεν τα έχουν φέρει γιατί δε με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμη. Στον Αργυρίου τα είδα και ζωντανά σε ένα στρώμα από ένα παιδί που έτυχε να ήταν εκεί και τα είχε βάλει,πολύ ευχαριστημένος μου δήλωσε,η μεγάλη σκάλα δε,είναι θάνατος! Λοιπόν στα 150,περιλαμβάνεται,η τοποθέτηση βέβαια,24 μήνες εγγύηση σε όλα,καλωδίωση λάμπες μπάλαστ και στα συν,ότι είναι εξουσιοδοτημένος σουζούκι,οπότε μαζί με έναν φίλο μου βουρ |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Οκτ 11 2008, 15:32 | |
| εγω εβαλα στον Αργυριου πολυ καιρο πριν και δουλευουν τελεια ...ο ανθρωπος εινα ιεππαγγελματιας σε ολα του ...πραγματι λειπει εξωτερικο αυτες τις μερες γιατι ημουνεκει για σερβις τις προηγουμενες μερες....... |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Οκτ 11 2008, 15:33 | |
| - mageiras έγραψε:
- εγω εβαλα στον Αργυριου πολυ καιρο πριν και δουλευουν τελεια ...ο ανθρωπος εινα ιεππαγγελματιας σε ολα του ...πραγματι λειπει εξωτερικο αυτες τις μερες γιατι ημουνεκει για σερβις τις προηγουμενες μερες.......
Ρε αλητη, ανεβηκες και δεν ειπες τιποτα??? Ουτε ενα τηλ για καφεδακι??? Ντροπη σου! |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Σαβ Οκτ 11 2008, 15:41 | |
| φιλε δεν προλαβα για καφε με κανεναν ..και απο την λεσχη περασα την τεταρτη που εφευγα κα ιειδα για λιγο τα παιδια ....την επομενη φορα που θα ανεβω για βολτα θα τα πουμε |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Κυρ Οκτ 12 2008, 23:51 | |
| τελικα μετα απο πολυ διαβασμα και σκεψη εκανα την κινηση γι'αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300265698719 τωρα ειμαι στην υπομονη μεχρι να τα παρω στα χερια μου, ειναι δυο με τιμη κτησης 70 ευρωπουλα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Οκτ 13 2008, 10:53 | |
| Φιλε πολυ καλα φαινονται... Αν σου ερθουν και τα βαλεις, να τα πουμε στη Λεσχη γιατι με ενδιαφερουν |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Οκτ 13 2008, 13:13 | |
| - inpulsar έγραψε:
- τελικα μετα απο πολυ διαβασμα και σκεψη εκανα την κινηση γι'αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300265698719 τωρα ειμαι στην υπομονη μεχρι να τα παρω στα χερια μου, ειναι δυο με τιμη κτησης 70 ευρωπουλα
Και εγώ αυτα έχω πάρει σε έκδοση βέβαια για αμάξι (η μόνη διαφορά που έχουν είναι ότι είναι ζευγάρι, ότι χρειαζ.ομαστε δηλαδη για το στρόμα) μου κόστισαν 62 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (εάν έρθουν βέβαια)!!! Η εγκατάσταση ρε παιδιά είναι παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλλάβω γιατί μας προβληματίζει τόσο πολύ. Το μόνο δύσκολο είναι να στερεώσουμε κάπου τα balasts αν και από ότι έχω δει ο στρόμας έχει πάρα μα πάρα πολυ χώρο εσωτερικά των πλαστικών (εκείνων που γράφουν VSTROM). Αυτά που πήρα θα τα βάλω στο αμάξι, αν μου αρέσει η όλη δουλειά θα πάρω και για το στρόμα, αλλά θα διαλέξω μια άλλη ποιότητα που απλά έχει πιο μικρά σε όγκο Balasts (και καλά αυτά είναι για μηχανές). |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Οκτ 13 2008, 17:13 | |
| hargoul με μπερδεψες λιγο τελικα παρελαβες η οχι τα xenon |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Δευ Οκτ 13 2008, 17:57 | |
| - inpulsar έγραψε:
- hargoul με μπερδεψες λιγο τελικα παρελαβες η οχι τα xenon
Οχι δεν τα έχω παραλλάβει. Υποτίθεται ότι πρέπει να έρθουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. |
|
| |
thirio
Ηλικία : 42 Τόπος : PERAMA PIREUS Registration date : 01/07/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 00:42 | |
| ΚΥΡΙΟΙ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΩΤΑ ΞΕΝΟΝ ΒΙ ΞΕΝΟΝ ΚΑΙ Μ@Μ@ΝΕ!!!! ΕΙΝΑΙ 6ΟΟΟΚ ΟΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟΠΟ8ΕΤΗΜΕΝΑ 180 ΕΥΡΟ
ΤΟ ΣΤΡΟΜΑΤΑΚΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ!!!!!!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑ!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 01:07 | |
| Όχι κινέζικα και 180 ευρώ; Πουουυυ;Να ακυρώσω το αυριανό ραντεβού τότε... |
|
| |
thirio
Ηλικία : 42 Τόπος : PERAMA PIREUS Registration date : 01/07/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 01:20 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 01:26 | |
| Ε θα μας πεις ή είναι μυστικό; |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 09:40 | |
| Αμα ακούσω ότι είναι bosch θα λυθώ στα γέλια. Υ.Γ. Ολα κινέζικα είναι, οι ετικέτες αλλάζουν μόνο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 09:42 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Αμα ακούσω ότι είναι bosch θα λυθώ στα γέλια.
Υ.Γ. Ολα κινέζικα είναι, οι ετικέτες αλλάζουν μόνο.
Ακόμα και τα Φερράρι στην κίνα φτιάχνονται πλέον (που λέει ο λόγος) !!! Πολλά είναι τα 180, εγώ δεν τα έδινα την στιγμή που μπορώ να δώσω μόνο 60-70 ? Εγώ θέλω να δω την μηχανή ενός φίλου μας που να έχει βάλει Xenon (πχ Θηρίο), να δω πως και που του εχουν στηρίξει τα Ballasts...και μετά βάζουμε παρέα όσα φώτα θέλετε!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 11:05 | |
| - thirio έγραψε:
- ΤΟ ΣΤΡΟΜΑΤΑΚΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ!!!!!!!!
Τουμπανιασε το boy! Mε γειες.... Παω και εγω σε λιγο καιρο... |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 14:54 | |
| παιδια καλημερα σημερα αγορασα διακοπτη για τα φωτα ξερω οτι μπορει να ποσταρω σε λαθος τοπικ ομως πιστευω οτι αφορα πολλα παιδια με xenon το κοστος κτησης 8 ευρω το καταστημα ειναι Ερμου και Αγ.Φιλιππου 3 Μοναστηρακι τηλεφωνο 210 3214005 εχει κρυσταλα λευκα με λαμπες πορτοκαλι με 12 ευρω δεν κανω διαφημηση και δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα,απλα σημερα δεν ειχα δουλεια και λεω δεν ψαχνω για διακοπτη φωτο εδω https://servimg.com/view/12962646/4 το μπουκαλι διπλα ειναι για στεγανοποιηση και πλαστικοποιηση για τα μπαλαστ μιας και διαβασα οτι ενας φιλος ειχε προβλημα με τα νερα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την inpulsar στις Τρι Οκτ 14 2008, 16:45, 2 φορές συνολικά |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 15:00 | |
| πεστε μου και εμενα γιατι βαζετε διακοπτη? |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 15:16 | |
| - kalamaria έγραψε:
- πεστε μου και εμενα γιατι βαζετε διακοπτη?
φιλε Μπαμπη φυσικα για τα φωτα, βαζεις μπροστα και πατας τον διακοπτη και εχεις φωτα,σταματας σβηνεις,αν θελεις να κανεις μια εργασια με ανοιχτο διακοπτη η μπαταρια θα τα παιξει και ειδικα με ξενον |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 15:27 | |
| |
|
| |
pulsar Member
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 16:41 | |
| - hargoul έγραψε:
- Snakeye έγραψε:
- Αμα ακούσω ότι είναι bosch θα λυθώ στα γέλια.
Υ.Γ. Ολα κινέζικα είναι, οι ετικέτες αλλάζουν μόνο.
Ακόμα και τα Φερράρι στην κίνα φτιάχνονται πλέον (που λέει ο λόγος) !!! Πολλά είναι τα 180, εγώ δεν τα έδινα την στιγμή που μπορώ να δώσω μόνο 60-70 ?
Εγώ θέλω να δω την μηχανή ενός φίλου μας που να έχει βάλει Xenon (πχ Θηρίο), να δω πως και που του εχουν στηρίξει τα Ballasts...και μετά βάζουμε παρέα όσα φώτα θέλετε!!! ο Τακης DL μπορει να σου πει εχει και φωτο 4-5 σελιδες πιο πισω |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 18:14 | |
| Οεο που είναι τα ballasts? Εγώ παιδιά σήμερα τα έβαλα όπως είχα γράψει και ποιο πάνω,και έμεινα ευχαριστημένος από την δουλειά του μάστορη!Τώρα από φώτα ακόμα μέρα είναι Και ναι είναι κινέζικα όπως όλα σε αυτές τις τιμές,τουλάχιστον έχουν 2 χρόνια εγγύηση από εξουσιοδοτημένο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 18:34 | |
| Εκεί έχει στριμώξει τα Ballasts. Αλλά εμένα δεν μου πολυαρέσει η ιδέα του να λύσω όλο το ταμπλώ και να τα στριμώξω έτσι (δεν έχω την μηχανή ούτε μήνα, δεν γουστάρω να λυθεί τίποτα). Πιστεύω πως με μια καλή αδιαβροχοποίηση μπορούν να μπούνε σε ένα πιο εμφανές σημείο άμεσα προσβάσιμο χωρίς να λυθεί τίποτα και κυρίως με καλύτερη ψύξη (πχ https://www.youtube.com/watch?v=cwA2lqV9HNk&feature=related) |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ Τρι Οκτ 14 2008, 19:20 | |
| Με ρώτησε αν ήθελα να ήταν εμφανή όπως στο βίντεο,αλλά δεν θέλαμε να είναι εκτεθειμένα γι'αυτό τα βάλαμε εκεί,τα περισσότερα πάντως εκεί τα βάζει για να μη φαίνεται τίποτα.Όσο για το λύσιμο μην σε τρομάζει κι εμένα 6 μηνών είναι το μωρό,αλλά δεν είναι τίποτα μερικές βίδες μόνο.Έστω αν δεν λύσεις δε ξέρω κιόλας αν γίνεται να δουλέψεις για να τα βάλεις. Για το θέμα της ψύξης δεν γνωρίζω κάτι αλλά δε νομίζω να κάνει μεγάλη διαφορά. |
|
| |
|