_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
tenten Member
Ηλικία : 42 Τόπος : Αλεξανδρούπολη Registration date : 04/04/2011
Θέμα: Καλημερα!!!! Πεμ Μάης 26 2011, 09:57
Καλημερα σε ολους
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Εγω νομιζα οτι θα ειναι στο ιδιο σχεδιο το σπαθι και ο φαρος.μηπως πρεπει ο καθε ενας μας να δηλωσει και ποια απο τις 2 θελει?οχι τιποτα αλλο για να μην γινει μπερδεμα
σαλιγκάρι gold member
Εγω νομιζα οτι θα ειναι στο ιδιο σχεδιο το σπαθι και ο φαρος.μηπως πρεπει ο καθε ενας μας να δηλωσει και ποια απο τις 2 θελει?οχι τιποτα αλλο για να μην γινει μπερδεμα
απλα πραγματακια ειναι μην μου μπερδευεστε ουτος η αλλος αφου εχετε βαλει τον τοπο σας στην παραγγελια θα τυπωθουν και αναλογως. υπαρχει και το τηλεφωνο του καταστηματος που θα τα φτιαξει οποτε το διευκρινιζετε και τηλεφωνικα στον φωτη που θα τα φτιαξει.
hellfire
Ηλικία : 54 Τόπος : Αλεξανδρούπολη Registration date : 16/04/2011
Μιά χαρά είναι ....τώρα βέβαια αν είναι κανένας απο Ορεστιάδα ας διαλέξη τι να πω...πάντως τα μπλουζάκια θα πάνε συμφωνα με το μέρος που έχεις γράψει δίπλα στον κατάλογο που τα δήλωσες π.χ. (Αλεξανδρούπολη ή Κομοτηνή) η απλά επισήμανε τα με ένα p.m. στον υπεύθυμο για την αποστολή δλδ αυτοί που δηλώσαν Άλεξ/πόλη με Φάρο και αυτοί που δήλωσαν Κομοτηνή με το Σπαθί ή αν κάποιος θέλει κάτι διαφορετικό...που δεν το νομίζω ας το πεί τώρα που είναι νωρίς
σαλιγκάρι gold member
Μιά χαρά είναι ....τώρα βέβαια αν είναι κανένας απο Ορεστιάδα ας διαλέξη τι να πω...πάντως τα μπλουζάκια θα πάνε συμφωνα με το μέρος που έχεις γράψει δίπλα στον κατάλογο που τα δήλωσες π.χ. (Αλεξανδρούπολη ή Κομοτηνή) η απλά επισήμανε τα με ένα p.m. στον υπεύθυμο για την αποστολή δλδ αυτοί που δηλώσαν Άλεξ/πόλη με Φάρο και αυτοί που δήλωσαν Κομοτηνή με το Σπαθί ή αν κάποιος θέλει κάτι διαφορετικό...που δεν το νομίζω
παιδες .
αν καποιος ειναι απο μερος εκτος κομοτηνης η αλεξανδρουπολης πολυ ευκολα οπως εγραψα θα μπορει σε τηλεφωνικη συνεννοηση με το καταστημα να μην βαλει πανω απο το est.2008 την λεξη κομοτηνη η αλεξανδρουπολη. απλα πραγματα.........................απλα πραγματα λεμε.
Raidon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Κομοτηνη-Σαπες-Κιζαρι Registration date : 11/07/2009
Παιδια καταρχην καλημερα, τα μπλουζακια πιστευω θα ειναι καταπληκτικα.Οσον αφορα το σχεδιο και γω αυτο θα σκεφτομουν δηλ την πολη που δηλωσε καποιος με την αναλογη σταμπα.
Ηθελα απλα να κανω μια παρατηρηση και να σας πω οτι δεν ειναι η σωστη ενοτητα αυτη που γραφετε για τα μπλουζακια,και πως καποιος που δεν παρακολουθει την συγκεκριμενη ενοτητα δεν προκειται να ενημερωθει.
Για παραδειγμα προχθες καποιος συμφορουμιτης με πηρε τηλ και μου ειπε "καλα ρε συ γιατι δεν μας ειπες τιποτα να παραγγειλουμε μπλουζακια;" πολλες φορες γινεται αυτο να γραφουμε σε λαθος ενοτητες.
Παρακαλω να ειστε πιο προσεχτικοι για να ειναι ολα πιο συμμαζεμενα.... Ευχαριστω!
Raidon Member
Το θεμα με τα μπλουζακια υπαρχει σε 3 ενοτητες μεχρι τωρα. Γενικη συζητηση:http://vstromhellas.forumgreek.com/t14156-topic PB:http://vstromhellas.forumgreek.com/t14161-topic ενοτητα Θρακης:http://vstromhellas.forumgreek.com/t14172-topic ποσο αλλο πρεπει να γραφτει για να το δει καποιος?Για οσους δεν προλαβαν να γραφτουν στην λιστα εχουμε πει οτι η σταμπα θα υπαρχει και μετα το PB στο μαγαζι για να γινουν οι παραγγελιες κατα μονας απλα με ενα τηλεφωνο.
tenten Member
Ηλικία : 42 Τόπος : Αλεξανδρούπολη Registration date : 04/04/2011
Θέμα: Αυτοκολλητο ουρας Δευ Ιουν 06 2011, 20:34
Παλικαρια σημερα πληρωθηκαν τα αυτοκολλητα ολα ΟΚ οι ενδιαφερομενοι θα ενημερωθουν για την παραλαβη τους.
Raidon Member
Θα πω για αλλη μια φορα οτι η συγκεκριμενη ενοτητα δεν ειναι η καταληλη για να μιλαμε για τα μπλουζακια. Το "Περι ανεμων και υδατωv" εμενα δεν μου λεει κατι για μπλουζακια...
σαλιγκάρι gold member
Θα πω για αλλη μια φορα οτι η συγκεκριμενη ενοτητα δεν ειναι η καταληλη για να μιλαμε για τα μπλουζακια. Το "Περι ανεμων και υδατωv" εμενα δεν μου λεει κατι για μπλουζακια...
γιωργη καλησπερα.
καταλαβαινω τον raidon απολυτα φιλε. ο ανθρωπας προσπαθει να ποσταρει το ζητημα με τα μπλουζακια σε ενοτητες τις οποιες εχουν μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα απο αλλες για τα θρακιωτικα μελη , καλα κανει. μην μου τον αποπερνεις ετσι λεβεντη μου
Raidon Member
Αν κανω λαθος διορθωστε με Δευ Μαϊος 30, 2011 10:37 pm :δημοσιευτηκε αυτο Δευ Μαϊος 30, 2011 11:20 pm :δημοσιευτηκε αυτο Τρι Μαϊος 31, 2011 12:49 am :δημοσιευτηκε αυτο Τρι Μαϊος 31, 2011 4:57 pm :δημοσιευτηκε αυτο Χθες δηλαδη 6/6/2011 μου γραφεις αυτο : Ηθελα απλα να κανω μια παρατηρηση και να σας πω οτι δεν ειναι η σωστη ενοτητα αυτη που γραφετε για τα μπλουζακια,και πως καποιος που δεν παρακολουθει την συγκεκριμενη ενοτητα δεν προκειται να ενημερωθει. Today at 7:45 pm (7/6/2011) Θα πω για αλλη μια φορα οτι η συγκεκριμενη ενοτητα δεν ειναι η καταληλη για να μιλαμε για τα μπλουζακια. Το "Περι ανεμων και υδατωv" εμενα δεν μου λεει κατι για μπλουζακια...
Ειναι το πρωτο PB που συμμετεχω ενεργα και αυτο με την βοηθεια και την καθοδηγηση του σαλιγκαρου και φυσικα την βοηθεια ολων σας.Μιλησαμε στο τηλεφωνο και με ρωτησε αν μπορω να γινω συνυπευθυνος στο Τομεα Θρακης και να αναλαβω το ΡΒ.Δεν γνωριζα τιποτα και χωρις να ρωτησω πολλα ειπα να κανω την κινηση.Προσωπικα οταν ανοιγω το φορουμ καθε section το ανοιγω σε νεα καρτελα για να ειμαι σιγουρος οτι τα διαβασα ολα και ειδικα το κομματι Θρακης.Πιστευα οτι με 3 διαφορετικα section να μιλανε για το μπλουζακι δεν θα ξεφευγε απο κανεναν.Τωρα αν οντως ειμαι τοσο λαθος ζηταω συγνωμη και στο επομενο δεν θα λαβω μερος.
σαλιγκάρι gold member
το θεμα ειναι να βρειτε φορμουλα συνεργασιας. ξεκινημα ειναι ειμαι σιγουρος πως σαν μεγαλα παιδια που ειστε θα τα καταφερετε.
raidon αδερφε. δεν θελω αρνητικη ενεργεια ..................ακου εκει δεν θα λαβω μερος στο επομενο................ all together ειπαμε ρε μουτρα. ασταδιαλα βραδιατικο με συγχησατε παναθεμα σας
North Strom Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Alexandroupoli Registration date : 14/05/2009
το θεμα ειναι να βρειτε φορμουλα συνεργασιας. ξεκινημα ειναι ειμαι σιγουρος πως σαν μεγαλα παιδια που ειστε θα τα καταφερετε.
raidon αδερφε. δεν θελω αρνητικη ενεργεια ..................ακου εκει δεν θα λαβω μερος στο επομενο................ all together ειπαμε ρε μουτρα. ασταδιαλα βραδιατικο με συγχησατε παναθεμα σας
Προς Θεου δεν τιθεται προσωπικο θεμα και δεν εχω τιποτα με τον Raidon,καθε αλλο...!! Απλα αν θυμαστε και πιο παλια που δεν υπηρχε ενοτητα Θρακης,Θεσσαλίας Ν. Μαγνησίας κ.ο.κ τοτε ολοι γραφαμε σε ενα τοπικ "Απο Θρακη,μαζωξη βορειων βορειων" με αποτελεσμα εκει μεσα να γινεται ο χαμος.
Αυτο λοιπον ηθελα να αποφυγουμε και τιποτα αλλο...