ρα Κυριακή, 31 Οκτωβρίου · 12:00 π.μ. - 4:30 π.μ. Τοποθεσία Βατόλακος Χανίων Δημιουργήθηκε από Α.Λ.ΜΟ.Χ Περισσότερες πληροφορίες Παγκρήτιο Κύπελλο Motocross 2010 Ο.Μ.Ε 4ος γύρος, 31 Οκτωβρίου, Βατόλακος, Χανίων, Α.Λ.ΜΟ.Χ
Η επιστροφή
Μετά από πέντε μήνες ξηρασίας και απραγίας, η Αγωνιστική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Χανίων (Α.Λ.ΜΟ.Χ) επιστρέφει ανανεωμένη και ξεκούραστη για την πραγματοποίηση του 4ου γύρου του Παγκρήτιου Κυπέλλου Motocross που διοργανώνετε υπό την Ο.Μ.Ε (Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας Ελλάδος). Οι περίπου σαράντα αναβάτες που έχουν λάβει μέχρι τώρα μέρος στο κύπελλο, μαυρισμένοι από τον ήλιο και χαλαρωμένοι από το καυτό καλοκαιράκι, είναι έτοιμοι για να στηθούν και πάλι στην μπάρα εκκίνησης του Βατόλακου Χανίων για τη διεκδίκηση των τίτλων. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και το ξεκαθάρισμα των θέσεων αυτών είναι θέμα χρόνου. Συντονίσου στο group της Α.Λ.ΜΟ.Χ στο facebook και μάθε τα τελευταία νέα, δες το διαφημιστικό spot του αγώνα, κάντε “like” στις αγαπημένες σας φωτογραφίες και δήλωσε συμμετοχή μέσω αυτού ή στο 6976456026 αν θες και εσύ να συμβάλεις στην πραγματοποίηση του ως εθελοντής. Γιατί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι υπόθεση όλων εμάς που αγαπάμε την μοτοσυκλέτα!
η λυση αγαπητα μου ρεμαλια οπως μου ειπε και καποιος φιλος ( να ειναι καλα ) το μωρο ανηκει στην μανα που το παραχωρει και θελει να το δει να μεγαλωνει και να ειναι υγιες ..............
Λοιπον Κρητες και αλλοι ενημερωτικα εχω εξι σετ μανετες. Οποιος προλαβει και δωσει καλο πουρμπουαρ!!!! Εχω μπλουζακι απο Θρακη και εχω και λαδια 5100. Οσοι εχουν λαμβανειν αλλα και δινε ας προσελθουν αυριο Σαββατο σπιτι μετα τις 6:30. Αλλιως απο Τεταρτη και βλεπομεν!!!!
scarab
Ηλικία : 47 Τόπος : Χανιά - Θεσσαλονίκη-Αθηνα Registration date : 04/02/2010
Ειναι 15-50 διλιτρα ειναι. Πηρα 12 κομματια (24λιτρα) αλλα εχει περισεψει ενα, δυο κομματια. Αμα θες να σου τα κρατησω. Αμα μαζευτειτε και αλλοι μπορουμε να ξαναπαρουμε. Απο Κετσελιδη τα πηρα 15 ευρω το διλιτρο και πληρωσα 7 ευρω μεταφορικα για ολα. Ουσιαστικα παλι 15,5 ευρω το διλιτρο βγαινει. Δεν ειναι κακα!!!!!
scarab
Ηλικία : 47 Τόπος : Χανιά - Θεσσαλονίκη-Αθηνα Registration date : 04/02/2010
Οκ τα θελω κρατα τα οταν ερθετε για την πιστα, Παντως θα παραγγειλω να εχω στην ακρη 15w-50 μαζι με φιλτρα, Τα βρηκα απο αγγλια το 4λιτρο 15w-50 33ευρω και 5.5ευρω τα φιλτρα HiFlow
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Και'δω να φανταστεις ενα μαγαζι (δεν λεω ονομα αλλα μην με πιεσεις ) μου το κατσε 50εουρος το 4λιτρο ψιλοετσουξε ειναι η αληθεια αλλα το χρειαζομουν, τωρα δεν την ξαναπαταω γ'αυτο θα παρω να'χω, παντως αν εχει 31 στο ηρακλειο φερε μου κανα 2 4λιτρα οταν θα'ρθειτε (μιλαμε παντα για Motul 15w50 5100)
Rory moderator