Ε μια και είδαμε ωραίο μπάσκετ από Αργεντινή και Βραζιλία,
πήρε ισοπαλία η Εθνική στην Κροατία με καλή εμφάνιση,
άντε σιγά σιγά να ταξιδέψουμε στα πελάγη των σκέψεων μας
με οδηγό τον Ορφέα..... καληνύχα σε όλους και όνειρα γλυκά
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: ποστάρετε για τα μπλουζάκια κοπέλια ......sos sos sos sos sos Τετ Σεπ 08 2010, 07:13
Καλημέρα παίδες . Ενημερώστε τους υπόλοιπους που δεν έχουν ποστάρει στην λίστα της παγκρήτιας βόλτας στις 26 Σεπτεμβρίου για τα μπλουζάκια . Αν μέχρι την Δευτέρα στις 13 του Μηνός δεν ποστάρουν δεν θα παραλάβουν μπλουζάκια είναι λογικό ε ? Κρίμα δεν είναι ?? Οσοι ξέρουν η έχουν επικοινωνία μαζί τους ας τους ενημερώσουν .
Εγώ τους έχω στείλει και pm αλλά οι πιο πολλοί δεν μπαίνουν συχνά στο φόρουμ και μπορεί να μην το δούν καν .
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Καλημέρα παίδες . Ενημερώστε τους υπόλοιπους που δεν έχουν ποστάρει στην λίστα της παγκρήτιας βόλτας στις 26 Σεπτεμβρίου για τα μπλουζάκια . Αν μέχρι την Δευτέρα στις 13 του Μηνός δεν ποστάρουν δεν θα παραλάβουν μπλουζάκια είναι λογικό ε ? Κρίμα δεν είναι ?? Οσοι ξέρουν η έχουν επικοινωνία μαζί τους ας τους ενημερώσουν .
Εγώ τους έχω στείλει και pm αλλά οι πιο πολλοί δεν μπαίνουν συχνά στο φόρουμ και μπορεί να μην το δούν καν .
αν βρω κανενα θα ενημερωσω....
Drakos Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα - Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 17/03/2008
άσχετο ... η Λέσχη Σκαλανίου (ΛΕ.ΜΟ.ΣΚΑ.) διοργανώνει μοτο-camping στο χωριό Αστρίτσι, μετά τα Πεζά στη περιοχή "Κρύα Βρύση" το σουκου 11 & 12. απλά το αναφέρω για όποιον θέλει πάει, εγώ μετα τα τελευταία γεγονότα ... άμα δε κάνω εξορκισμό δε το ξανακουνώ απο το σπίτι. που θα πάει δε θα βρώ τη
άσχετο ... η Λέσχη Σκαλανίου (ΛΕ.ΜΟ.ΣΚΑ.) διοργανώνει μοτο-camping στο χωριό Αστρίτσι, μετά τα Πεζά στη περιοχή "Κρύα Βρύση" το σουκου 11 & 12. απλά το αναφέρω για όποιον θέλει πάει, εγώ μετα τα τελευταία γεγονότα ... άμα δε κάνω εξορκισμό δε το ξανακουνώ απο το σπίτι. που θα πάει δε θα βρώ τη
ΜΑνώλη τι έπαθες?????????
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008